-
Λαλακια μπορεί να πω αλλά μήπως το μπερδεύουν με το Apple car play? Δεν έχω δει και πολλά με ασύρματο Andoid...
-
Σιγά το πρόβλημα βρε παιδιά... Και όποιος θέλει οπωσδήποτε ασύρματο έχει πλέον πολλά adapters
-
Έτσι είναι και στο Κοna full hybrid που είδα.
Η distinctive με τη 10άρα οθόνη δεν συνδέεται ασύρματα με ΑΑ,σε αντίθεση με την 8αρα στις χαμηλότερες εκδόσεις.
Η Hyundai είπε ότι κάποια στιγμή θα κάνουν αναβάθμιση και για τη μεγάλη οθόνη (όχι στα ήδη αγορασμένα,αλλά στις επόμενες παραγωγές) -
@dimitriscsd said in Νεο Hyundai Tucson :
Σιγά το πρόβλημα βρε παιδιά... Και όποιος θέλει οπωσδήποτε ασύρματο έχει πλέον πολλά adapters
Adapters που κάνουν το ενσύρματο ασύρματο; Ενδιαφέρον!!
-
@ggeorg10 said in Νεο Hyundai Tucson :
@dimitriscsd said in Νεο Hyundai Tucson :
Adapters που κάνουν το ενσύρματο ασύρματο; Ενδιαφέρον!!
Ακριβώς. Ψάξε στο Google για AAWireless. Αυτό χρησιμοποιώ εγώ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Είναι και μικρό και το κρύβεις να μη φαίνεται καν.
-
Υπάρχει έκδοση του Tuscon με όλο τον εσωτερικό φωτισμό LED; Επίσης το θερμαινόμενο τιμόνι ξέρει κανείς πόσο το κοστολογούν και αν έρχεται πακέτο με άλλους εξοπλισμούς οπως το BS;
-
@sabas_thess said in Νεο Hyundai Tucson :
Υπάρχει έκδοση του Tuscon με όλο τον εσωτερικό φωτισμό LED; Επίσης το θερμαινόμενο τιμόνι ξέρει κανείς πόσο το κοστολογούν και αν έρχεται πακέτο με άλλους εξοπλισμούς οπως το BS;
Το θερμαινόμενο τιμόνι είναι στα 130€, σαν έξτρα εξοπλισμός, μόνο για τις 2 εκδόσεις Premium και Distinctive.
Στην Distinctive επίσης έχουν τον "εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό", αν είναι αυτό που αναφέρεις. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο σχετικό στον έξτρα εξοπλισμό.
-
-
Καλησπέρα στη παρέα.
Νέο μέλος στο forum και φρέσκος κάτοχος Tucson 150hp 2wd dct premium polar white. Αναμονή 7 μήνες, χωρίς να βάλω έξτρα πράγματα και είμαι στα πρώτα μου 1500χλμ.
Υπέρ ευχαριστημένος με το αμάξι, επειδή καλύπτει όλα τα θέλω μου και οικονομικά πρόλαβα τις τιμές πριν ανέβουν. Το αυτοκίνητο έφτασε τις 28000 τελική τιμή(περιλαμβάνονται τέλη,πινακίδες κτλ) και επειδή πήγα σε συγκεκριμένο πωλητή στη Συγγρού(μου τον πρότεινε φίλος) τα δωράκια ήταν αρκετά καλά(φιμε σε όλο το αμάξι + 150€ στην πρώτη ασφάλεια).
9λτ/100 προς το παρόν αλλά κινούμαι σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλης. Εκτός πόλης που έχω βγει για ένα σκ, είχα μικτή κατανάλωση 7λτ/100 με χρήση cc.
Η ηχομόνωση είναι ιδανική και η ποιότητα κύλισης σε κάνει να μην θες να βγεις από μέσα. Κάποιοι αναφέρουν αδύναμα led φωτα. Εγώ θα σας πω ότι η μεγάλη σκάλα είναι περιττή....λέμε τώρα.
Ελπίζω να παραλάβετε όλοι σύντομα, να είναι Καλοτάξιδα και να τα χαρείτε στο έπακρο.
-
Με υγεία να το χαρείς.
Καλοτάξιδο! -
@cts89 said in Νεο Hyundai Tucson :
Extra εβαλα το δερμάτινο σαλόνι με αεριζόμενα καθίσματα και το tail gate (έξυπνο ανοιγμα πίσω πόρτας).
Είχα επιλέξει στην αρχή αντί της πόρτας το ηχοσύστημα krell το οποίο τελικά δεν θα βάλω.
Παράδοση 4 (πολύ δύκολο) έως 6 μήνες.Καλη χρονιά στην παρέα, με ασφαλή χιλιόμετρα και γρηγορότερες παραδόσεις από τις εκτιμώμενες!
Παρήγγειλα και εγώ προπαραμονή Πρωτοχρονιάς το Τουσόν,
ΕΚΔΟΣΗ PREMIUM 1.6T 180hp 6MT 48V χωρίς κανένα εξτρά από Βελμάρ. Οι άνθρωποι μου είπαν 8 μήνες αναμονή και αν εβαζα εξτρά (και εγώ ήθελα ενα δερματινο σαλόνι ιδανικά αλλα και καποια επιπλέον συστήματα ασφάλειας, αχρείαστα νά ναι αλλα καλό θα ήταν να υπάρχουν) η παράδοση θα καθυστερούσε μέχρι και 1 χρόνο!!!!!! Οπότε προτίμησα να έχω υπερπλήρες (έτσι κρινω τον στανταρ εξοπλισμό της premium εκδοσης ειδικά σε σχεση και με τον ανταγωνισμό) αυτοκίνητο σε 8 μηνες, παρά σε εναν χρόνο με κάποια παραπάνω.Οπότε θα ήθελα να ρωτησω τον φίλο @Interpan πως γινεται να του ειπαν 4-6 μηνες, εχοντας κιόλας βάλει εξτρα εξοπλισμό;;; Καλό απόγευμα!
Καλημέρα, συγνώμη για το αργοπορημένο της απάντησης αλλά έλειπα ταξίδι.
τόσο μου είπαν, 4-6 μήνες και το έχω και γραπτά. Τώρα το πότε θα παραλάβω το αυτοκίνητο είναι άλλη υπόθεση. -
Καλως να το πάρεις και καλοτάξιδο να είναι!
Να το ευχαριστηθείς στο έπακρον -
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
Extra εβαλα το δερμάτινο σαλόνι με αεριζόμενα καθίσματα και το tail gate (έξυπνο ανοιγμα πίσω πόρτας).
Είχα επιλέξει στην αρχή αντί της πόρτας το ηχοσύστημα krell το οποίο τελικά δεν θα βάλω.
Παράδοση 4 (πολύ δύκολο) έως 6 μήνες.Καλη χρονιά στην παρέα, με ασφαλή χιλιόμετρα και γρηγορότερες παραδόσεις από τις εκτιμώμενες!
ΕΚΔΟΣΗ PREMIUM 1.6T 180hp 6MT 48V χωρίς κανένα εξτρά από Βελμάρ. Οι άνθρωποι μου είπαν 8 μήνες αναμονή και αν εβαζα εξτρά (και εγώ ήθελα ενα δερματινο σαλόνι ιδανικά αλλα και καποια επιπλέον συστήματα ασφάλειας, αχρείαστα νά ναι αλλα καλό θα ήταν να υπάρχουν) η παράδοση θα καθυστερούσε μέχρι και 1 χρόνο!!!!!! Οπότε προτίμησα να έχω υπερπλήρες (έτσι κρινω τον στανταρ εξοπλισμό της premium εκδοσης ειδικά σε σχεση και με τον ανταγωνισμό) αυτοκίνητο σε 8 μηνες, παρά σε εναν χρόνο με κάποια παραπάνω.Οπότε θα ήθελα να ρωτησω τον φίλο @Interpan πως γινεται να του ειπαν 4-6 μηνες, εχοντας κιόλας βάλει εξτρα εξοπλισμό;;; Καλό απόγευμα!
τόσο μου είπαν, 4-6 μήνες και το έχω και γραπτά. Τώρα το πότε θα παραλάβω το αυτοκίνητο είναι άλλη υπόθεση.Αρχες Ιανουαρίου έκλεισα, εμένα μου είπαν 6 μήνες (ότι περιμένουν δηλαδή 20/6 ένα distinctive bronze) και ότι εάν έβαζα extra (ήθελα το ηλεκτρικό πορτπαγκάζ) θα ήταν μάλλον αδύνατο να το έχω τον Αύγουστο που το θέλω. Όχι ότι βάζουν το χέρι τους στην φωτιά ότι το 20/6 δεν πάει πιο μετά...
-
@ggeorg10 said in Νεο Hyundai Tucson :
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
τόσο μου είπαν, 4-6 μήνες και το έχω και γραπτά. Τώρα το πότε θα παραλάβω το αυτοκίνητο είναι άλλη υπόθεση.Αρχες Ιανουαρίου έκλεισα, εμένα μου είπαν 6 μήνες (ότι περιμένουν δηλαδή 20/6 ένα distinctive bronze) και ότι εάν έβαζα extra (ήθελα το ηλεκτρικό πορτπαγκάζ) θα ήταν μάλλον αδύνατο να το έχω τον Αύγουστο που το θέλω. Όχι ότι βάζουν το χέρι τους στην φωτιά ότι το 20/6 δεν πάει πιο μετά...
Εγώ που έκλεισα αμάξι SEAT πριν 1,5 μήνα , με ενημέωσαν ότι θα κάνει 4 με 4,5 μήνες , δηλαδή κάπου τον Απρίλιο! Παρόλο ότι έχωσα εξτρα πραματάκια...
Όπως είπες και εσύ, σίγουρα θα πάει πιο μακριά... η βαλίτσα! -
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλησπέρα στη παρέα.
Νέο μέλος στο forum και φρέσκος κάτοχος Tucson 150hp 2wd dct premium polar white. Αναμονή 7 μήνες, χωρίς να βάλω έξτρα πράγματα και είμαι στα πρώτα μου 1500χλμ.
Υπέρ ευχαριστημένος με το αμάξι, επειδή καλύπτει όλα τα θέλω μου και οικονομικά πρόλαβα τις τιμές πριν ανέβουν. Το αυτοκίνητο έφτασε τις 28000 τελική τιμή(περιλαμβάνονται τέλη,πινακίδες κτλ) και επειδή πήγα σε συγκεκριμένο πωλητή στη Συγγρού(μου τον πρότεινε φίλος) τα δωράκια ήταν αρκετά καλά(φιμε σε όλο το αμάξι + 150€ στην πρώτη ασφάλεια).
9λτ/100 προς το παρόν αλλά κινούμαι σχεδόν αποκλειστικά εντός πόλης. Εκτός πόλης που έχω βγει για ένα σκ, είχα μικτή κατανάλωση 7λτ/100 με χρήση cc.
Η ηχομόνωση είναι ιδανική και η ποιότητα κύλισης σε κάνει να μην θες να βγεις από μέσα. Κάποιοι αναφέρουν αδύναμα led φωτα. Εγώ θα σας πω ότι η μεγάλη σκάλα είναι περιττή....λέμε τώρα.
Ελπίζω να παραλάβετε όλοι σύντομα, να είναι Καλοτάξιδα και να τα χαρείτε στο έπακρο.
Μόνο ο Sabas γράφει αυτά τα ανυπόστατα περί ηχομόνωσης και αδύναμα φώτα,βλέποντας βιντεάκια στο YouTube!!!!!!!!!
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστα χλμ εύχομαι! -
Το παράγγειλε φίλος το χειροκίνητο βενζίνη, περισσότερα όταν το ζήσω από κοντά.
-
Για το Tucson plug in ποια ειναι η γνώμη σας;
-
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση που αφορά το Auto hold.
Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία και δεν βρήκα κάτι στο ψάξιμο που έκανα, υπάρχει περίπτωση το Auto hold να καταναλώνει περισσότερη βενζίνη;
Εξηγούμαι...
Όταν είναι ενεργοποιημένο και μπλοκάρει τους τροχούς στο σταμάτημα, κατά την εκκίνηση χρειάζεται λίγο παραπάνω πάτημα για να ξεκινήσει το όχημα και η στιγμιαία κατανάλωση πατάει 30.
Όταν δεν είναι ενεργοποιημένο το Auto hold και είσαι σταματημένος, όταν αφήνεις το φρένο το όχημα ξεκινάει μόνο του κάποια μέτρα χωρίς γκάζι και όταν χρειαστεί να πατήσεις γκάζι η στιγμιαία φτάνει 20.
Κάνω δοκιμή κάποιες μέρες τώρα σε στάνταρ διαδρομή σπίτι-δουλειά, σε ίδιες συνθήκες(όσο είναι δυνατόν) και βλέπω κατανάλωση σχεδόν 1 λίτρο διαφορά.
Είναι καθαρά ιδέα μου ή παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ όσους διάβασαν
-
@george_87 said in Νεο Hyundai Tucson :
Μόλις το παρήγγειλα, χωρίς όμως να μπορώ να το κάνω test drive και βλέποντας μόνο reviews του εξωτερικού.
Στα χαρτιά είναι πολύ καλό, με 265hp και μόνιμη τετρακίνηση. Για εντυπώσεις τα λέμε το 2023 που μάλλον θα παραλάβω… -
@zoros said in Νεο Hyundai Tucson :
@george_87 said in Νεο Hyundai Tucson :
Μόλις το παρήγγειλα, χωρίς όμως να μπορώ να το κάνω test drive και βλέποντας μόνο reviews του εξωτερικού.
Στα χαρτιά είναι πολύ καλό, με 265hp και μόνιμη τετρακίνηση. Για εντυπώσεις τα λέμε το 2023 που μάλλον θα παραλάβω…Από που το έχεις παραγγείλει αν επιτρέπεται; και τι χρόνο παράδοσης σου ειπαν; 1 χρονο;
Hyundai Tucson NX4 (2020)