-
Στο Γερμανικό site:
-
στο site της HUNDAI λεει:
-
-Απλό χρώμα (χωρίς επιπλέον χρέωση)
-
-Η χρέωση ειδικού χρώματος ανέρχεται στα 300€
-
-Η χρέωση μεταλλικού χρώματος ανέρχεται στα 650€
Aυτο το ειδικο χρωμα,τι ειναι ?
-
-
@lampros_g said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
στο site της HUNDAI λεει:
-
-Απλό χρώμα (χωρίς επιπλέον χρέωση)
-
-Η χρέωση ειδικού χρώματος ανέρχεται στα 300€
-
-Η χρέωση μεταλλικού χρώματος ανέρχεται στα 650€
Aυτο το ειδικο χρωμα,τι ειναι ?
Αφού τα εξηγεί στο site και δείχνει πιο ειναι απλό, πιο είναι ειδικό και πιο μεταλλικό. Ειδικό χρώμα στο Τουσόν είναι το Atlas White, απλό ειναι το Engine Red και όλα τα άλλα ειναι μεταλλικά.
-
-
Ποια η διαφορά του ειδικού από το μεταλλικό;
-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ποια η διαφορά του ειδικού από το μεταλλικό;
300€.....χαχα
Το ειδικό είναι απλό χρώμα αλλά συνήθως διπλής επίστρωσης, ενώ το μεταλλλικό είναι....μεταλλικό.
-
Έχω το ειδικό για αυτό ρωτάω.
-
Η αληθεια είναι ότι το site θέλει λίγη φροντίδα
-
Τελικά ακόμα και στην ΕΟ μπορούμε να βρούμε και να πατήσουμε οτιδήποτε.προσοχη με τις ταχύτητες παιδιά.παμε για νέο ελαστικό πλέον με μόλις 7000 χλμ
-
Θέλει προσοχή, αν και κάποια πράγματα δεν τα γλυτώνεις.
Κι εγώ πέτυχα σε ομίλχη σκασμένο λάστιχο φορτηγού στη μέση της λωρίδας. Ευτυχώς για μένα, την πλήρωσε ο προηγούμενος και πήγαινε με αλάρμ στην άκρη...
-
@rockulas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τελικά ακόμα και στην ΕΟ μπορούμε να βρούμε και να πατήσουμε οτιδήποτε.προσοχη με τις ταχύτητες παιδιά.παμε για νέο ελαστικό πλέον με μόλις 7000 χλμ
Τυχερός μέσα στην ατυχία σου, θα μπορούσες να είχες πολύ περισσότερα χιλιόμετρα και να αναγκαστείς να αλλάξεις ζεύγος.
Πληροφοριακά, σε ειδοποίησε το TPMS για την απώλεια ή το κατάλαβες εσύ πρώτα; -
Ναι το Tpms μόλις έπεσε στα στα 28 psi.
-
Καλησπέρα, μια διευκρίνιση έκανα προληπτική αλλαγή λαδιών και το λάδι από την αντιπροσωπεία είναι το castrol edge c5
Σας παραθέτω 1 φωτό σχετικά με το λιπαντικό
Απαιτήσεις Hyundai
Βλέπω ότι κάνουν match τα χαρακτηριστικά όποτε είμαι οκ θεωρω, τώρα σε θέμα ποιότητας το λάδι αυτό είναι καλό σε σχέση με αυτά του eneos που κάποτε βάζανε;
Υπόψην ότι έδωσα 180 ευρώ για αλλαγή.
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα, μια διευκρίνιση έκανα προληπτική αλλαγή λαδιών και το λάδι από την αντιπροσωπεία είναι το castrol edge c5
Σας παραθέτω 1 φωτό σχετικά με το λιπαντικό
Απαιτήσεις Hyundai
Βλέπω ότι κάνουν match τα χαρακτηριστικά όποτε είμαι οκ θεωρω, τώρα σε θέμα ποιότητας το λάδι αυτό είναι καλό σε σχέση με αυτά του eneos που κάποτε βάζανε;
Υπόψην ότι έδωσα 180 ευρώ για αλλαγή.
Πάρα πολλά! Εγώ λάδι και φίλτρο για την ίδια πλήρωσα 136€ (Μητρόπουλος- Ίλιον).
-
Ναι αυτό είναι ένα θέμα, αλλά το λιπαντικό είναι καλό ή κατώτερο των περιστάσεων;
-
Ναι αυτό είναι ένα θέμα, αλλά το λιπαντικό είναι καλό ή κατώτερο των περιστάσεων;
Καλύπτει την API SP, είναι 0W-20 και είναι Castrol. Μια χαρά.
-
Ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα αγόραζα Hyundai.
Πείστηκα να πάρω το ΝΧ4 και επειδή εξελίχθηκε και δοκιμάστηκε στη γνωστή πίστα της Γερμανίας.
Διαβάζοντας το παρακάτω, θα ξανά αγόραζα Hyundai (...αν προλάβω!)
https://traction.gr/hyundai-sta-skaria-to-neo-kentro-erevnas-sti-germania/?fbclid=IwAR02Jokvt4js3i3SkhrKslrHxrouj9NTlkIlc5lVkRHNskQ1I_XotpIcnDA -
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα αγόραζα Hyundai.
Πείστηκα να πάρω το ΝΧ4 και επειδή εξελίχθηκε και δοκιμάστηκε στη γνωστή πίστα της Γερμανίας.
Διαβάζοντας το παρακάτω, θα ξανά αγόραζα Hyundai (...αν προλάβω!)
https://traction.gr/hyundai-sta-skaria-to-neo-kentro-erevnas-sti-germania/?fbclid=IwAR02Jokvt4js3i3SkhrKslrHxrouj9NTlkIlc5lVkRHNskQ1I_XotpIcnDAΣτην ίδια κατηγορία ανήκω και εγώ.δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω αλλά όλα συνηγορούν στο ότι έκανα την σωστή επιλογή για τις δικές μου ανάγκες και η αλήθεια είναι ότι η εταιρία δεν κάνει βήματα μπροστά αλλά άλματα .
-
Η εστίαση στον οδηγό και στις διεπαφες με το αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντικό στο overall experience, τέτοιες επενδύσεις πιστοποιούν ότι η Hyundai θα συνεχίζει να εξελίσσεται
-
Το έχω απορία καιρό τώρα και το θυμήθηκα, στο auto ανεξαρτήτως θερμοκρασίας είναι ενεργό το a/c, δεν είμαι σίγουρος για τι επιλέχθηκε αυτό ως standard λειτουργία, στην αρχή τον απενεργοποιούσα αλλά μετά διάβασα ότι καλό είναι να είναι ανοιχτό γιατί προστατεύει το κύκλωμα αν και δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς.
Εσείς τι κάνετε;
-
Το έχω απορία καιρό τώρα και το θυμήθηκα, στο auto ανεξαρτήτως θερμοκρασίας είναι ενεργό το a/c, δεν είμαι σίγουρος για τι επιλέχθηκε αυτό ως standard λειτουργία, στην αρχή τον απενεργοποιούσα αλλά μετά διάβασα ότι καλό είναι να είναι ανοιχτό γιατί προστατεύει το κύκλωμα αν και δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς.
Εσείς τι κάνετε;
Εγώ σήμερα το έκλεινα.
Hyundai Tucson NX4 (2020)