-
Φάνη τελικά κατάφερες να οδηγήσεις το hybrid που είχε πάρει η φίλη σου; Έχεις κάποια ενημέρωση πως της φαίνεται μετά από τα πρώτα χιλιόμετρα;
-
@netgeo said in Νεο Hyundai Tucson :
Φάνη τελικά κατάφερες να οδηγήσεις το hybrid που είχε πάρει η φίλη σου; Έχεις κάποια ενημέρωση πως της φαίνεται μετά από τα πρώτα χιλιόμετρα;
Oχι, δεν έχω καταφέρει δυστυχώς! Η ίδια είναι ενθουσιασμένη, το έχει αγαπήσει. Και ο άντρας της που έχει ένα Mini Cooper S Works (το τελευταίο, 2λιτρο, 231 άλογα) το Τουσόν του φαίνεται πάρα πολύ καλό, μερικές φορές το προτιμάει από το Μίνι, για χαλαρές βόλτες και μου είπε ότι είναι και πολύ γρήγορο!
-
Super, άρα κάποια βιντεακια με TD που αναφέρουν το ίδιο επιβεβαιώνονται.
-
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το plug in. Το έχω παραγγείλει στις 23/9/2021 και μου είπαν παράδοση περίπου 6-7 μήνες. Αν το έχει κάποιος ας μου πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ
-
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
@katafractos17 said in Νεο Hyundai Tucson :
Κι εγώ σε Hybrid θα πήγαινα σε αυτά τα χρήματα.
Τα plug in είναι καλά για αυτούς που αλλάζουν τα αμάξια σαν τα πουκάμισα. Αν πρόκειται να δώσεις +40-50Κ και να κρατήσεις το φουλ υβριδικό για 6-7 χρόνια θα νιώθεις μοναξιά από ένα σημείο και μετα που θα έχουν καταργηθεί και θα κλαίς τα χαμένα λεφτά σε τυχόν μεταπώληση.
Αν αλλάζεις αμάξια κάθε 2-3 χρόνια τότε λέει είσαι μοδάτος και εκμεταλευσαι τα έξτρα άλογα που προσφέρει ο υβριδισμός ,τα οποία φυσικά πληρώνεις αδρά.Δηλαδή όποιοι για παράδειγμα αγοράζουν Toyota τα οποία είναι κατά κόρον υβριδικά, θα νιώθουν μοναξιά και θα πρέπει σε 2-3 χρόνια να τα πουλήσουν γιατί αλλιώς θα τα φάνε στη μάπα;
-
Καλημέρα,
Μια απορία πάλι και αν μπορεί κάποιος ήδη κάτοχος να την απαντήσει.
Το menu του αυτοκινήτου έχω καταλάβει ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα και είναι στα Αγγλικά.
Κανένα πρόβλημα έως εδώ ΑΛΛΑ αν του βάλεις π.χ ένα stickaki με mp3 που το όνομα του αρχείου ή τα metadata του αρχείου είναι στα Ελληνικά, θα μπορέσει να απεικονίσει τους χαρακτήρες ή θα βγάζει τα γνωστά ~@#$#$%#$%. Με το apple car play δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με τις επαφές γιατί κάνει mirroring αλλά και πάλι και σε αυτό δεν είμαι σίγουρος.
Έχω ήδη αποφασίσει ποια έκδοση και τι extra θα του βάλω και τώρα κοιτάω κάποιες λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ. -
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλημέρα,
Το menu του αυτοκινήτου έχω καταλάβει ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα και είναι στα Αγγλικά.
Κανένα πρόβλημα έως εδώ ΑΛΛΑ αν του βάλεις π.χ ένα stickaki με mp3 που το όνομα του αρχείου ή τα metadata του αρχείου είναι στα Ελληνικά, θα μπορέσει να απεικονίσει τους χαρακτήρες ή θα βγάζει τα γνωστά ~@#$#$%#$%. Με το apple car play δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με τις επαφές γιατί κάνει mirroring αλλά και πάλι και σε αυτό δεν είμαι σίγουρος.
Έχω ήδη αποφασίσει ποια έκδοση και τι extra θα του βάλω και τώρα κοιτάω κάποιες λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ.Λογικά θα βγάζει ~@#$#$%#$% αλλά σίγουρα κάποιος κάτοχος που το έχει δοκιμάσει θα μπορεί να απαντήσει 100%.
-
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλημέρα,
Ευχαριστώ.Παρέλαβα χθες μετά από 7.5 μήνες αναμονή και έχει ελληνικά από εργοστάσιο. Οι ελληνικοί χαρακτήρες από τις επαφές του κινητού φαίνονται κανονικά. Για mp3 κτλ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα.
-
@charisgian said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρέλαβα χθες μετά από 7.5 μήνες αναμονή και έχει ελληνικά από εργοστάσιο. Οι ελληνικοί χαρακτήρες από τις επαφές του κινητού φαίνονται κανονικά. Για mp3 κτλ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα.
Να το χαρείς και με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Το μενού του αυτοκινητού δηλαδή (infotainment, πίνακας οργάνων, κτλ) είναι στα ελληνικά; -
@charisgian said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρέλαβα χθες μετά από 7.5 μήνες αναμονή και έχει ελληνικά από εργοστάσιο. Οι ελληνικοί χαρακτήρες από τις επαφές του κινητού φαίνονται κανονικά. Για mp3 κτλ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα.
Πολύ καλό νέο. Σου εύχομαι να το χαρείς. Θεωρώ ότι αφού έρχεται με Ελληνικό menu δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με Ελληνικά.
Επταμιση μήνες ε? outch!!! -
-
Δεν το γνωρίζω με λεπτομέρειες το ζήτημα, κι είναι πολύ αργά για να το ψάξω τώρα μετά από μερικά 18αρια σίβας, αλλά νομίζω το αν θα φαίνονται @%%@% αντί για ελληνικά, έχει να κάνει με τη γραμματοσειρά με την οποία γράφτηκαν τα metadata κι όχι αν είναι στα ελληνικά το infotainment. Σίγουρα κάποιος γνωρίζει πιο ξεκάθαρα και μπορεί να εξηγήσει... χικ...
-
@petranpireotis said in Νεο Hyundai Tucson :
Ιδού και τα EURO NCAP tests του Tucson
Δεν έχω παρακολουθήσει στενά τις βαθμολογίες του ανταγωνισμού αλλά νομίζω ότι τα πήγε αρκετά καλά σωστά;
Και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας φαίνεται ότι δουλεύουν όπως πρέπει..
-
Πέραν απο το blindspot monitor (και τα άλλα που έχει μαζί) τι παραπάνω προαιρετικό εξόπλισμο (αν τον έχετε δεί) θα πρότεινατε να βάλει κάποιος εφόσον προχωρησει στην αγορά του?
Προφανώς καταλαβαίνατε οτι το σκέφτομαι πολύ,απλα σκέφτομαι τι παραπάνω θα ηταν καλό να μπεί. -
Την καμερα που σου δείχνει στον πίνακα οργανων το blindspot και ένα καλό ηχοσύστημα με πολλά ηχεια
-
@lap said in Νεο Hyundai Tucson :
Την καμερα που σου δείχνει στον πίνακα οργανων το blindspot και ένα καλό ηχοσύστημα με πολλά ηχεια
αρα αυτο που λέω παραπανω, το ηχοσυστημα η καμερα και κατι αλλα πανε μαζι .
-
@petranpireotis said in Νεο Hyundai Tucson :
@lap said in Νεο Hyundai Tucson :
αρα αυτο που λέω παραπανω, το ηχοσυστημα η καμερα και κατι αλλα πανε μαζι .
Το παραγγειλα και εγώ.
Εκδοση Distinctive 1.6T 48V 180ps 4x4 7τ/DCT
Extra εβαλα το δερμάτινο σαλόνι με αεριζόμενα καθίσματα και το tail gate (έξυπνο ανοιγμα πίσω πόρτας).
Είχα επιλέξει στην αρχή αντί της πόρτας το ηχοσύστημα krell το οποίο τελικά δεν θα βάλω.
Παράδοση 4 (πολύ δύκολο) έως 6 μήνες.Τα extra που έχει είναι αρκετά, αλλα πολλά απαιτούν συνδυασμό.
Tο blind spot στην οθόνη του οδηγού έχει 2050€ (Δεν το έβαλα). Αποτελείται από:"SVM (Surround View Monitor) - Σύστημα 4 καμερών περιφερειακής επόπτευσης 360°
BVM (Blind Spot View Monitor) - Προβολή τυφλού σημείου στον πίνακα οργάνων
BCΑ - Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου με Πέδηση
RCCΑ - Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης με Κάθετα Διερχόμενα κατά την Όπισθεν με Πέδηση
SEW - Σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης κατά το άνοιγμα των Θυρών
Krell Premium Surround Sound - Ηχοσύστημα 8 ηχείων με subwoofer"
και μπαίνει μόνο σε αυτόματα κιβώτια.Οτι θές επειδή αφιέρωσα χρόνο στα extras ρωτάς.
Φιλικά
-
Προσωπικά πιο σημαντικά τα βρίσκω τα έξτρα αυτά παρά το άνοιγμα μια πόρτας ηλεκτρικά ..
Αλλά και πάλι εύχομαι να το χαρείς και ασφαλή χιλιόμετρα -
Εκανα ένα λάθος πριν. Μπαίνει και σε μηχανικά κιβώτια με την ίδια διαμόρωση και έχει κόστος 1840€. Αλλά μόνο σε distinctive εκδόσεις.
-
Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών δεν υπάρχει στάνταρ σε καμία έκδοση απ' ότι καταλαβαίνω, σωστά;
Πόσο χρεώνεται ως έξτρα;
Hyundai Tucson NX4 (2020)