Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    C
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 17
    • Best 6
    • Groups 0

charisgian

@charisgian

8
    Profile views
    17
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

charisgian Unfollow Follow

Best posts made by charisgian

• RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μετά από μακροσκελές email μου στην αντιπροσωπεία, θίγοντας κυρίως την έλλειψη ενημέρωσης, με πήραν τηλέφωνο. Με κάλεσε μάλιστα ο προϊστάμενος για να μου εξηγήσει ουσιαστικά ότι τα χέρια τους είναι δεμένα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Κι αυτούς τους ενημερώνουν τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα με τους προμηθευτές είναι μεγάλο και επηρεάζει πολλά στάδια της παραγωγής στο εργοστάσιο. Μου ζήτησαν συγγνώμη και φυσικά αν θέλω μπορώ να ακυρώσω ανά πάσα στιγμή την παραγγελία με επιστροφή του συνόλου της προκαταβολής.

Πηγα κατευθείαν στην Audi να δω τι υπήρχε σε ετοιμοπαραδοτο Q3. Ως κάτοχος του Golf 6 πραγματικά ξενέρωσα πολύ με το Q3. Όλα θύμιζαν Golf στο πιο φρέσκο και λίγο πιο οδηγοκεντρικο. Δεν ήθελα καινούριο ακριβό αμάξι να θυμίζει το προηγούμενο. Οι χώροι σε σχέση με Tucson υποδεέστεροι. Όταν δε άκουσα ότι το απλό Cruise control δεν περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό έκανα μεταβολή και αποφάσια να κάνω υπομονή και να περιμένω.

Καλή αναμονή και τύχη στις παραδόσεις των αυτοκινήτων σας!

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      charisgian

@cts89 said in Νεο Hyundai Tucson :

Προσωπικά, όταν ανάβω το φλας στο Tucson την ημέρα ειδικά όταν βλέπω μοτοσυκλέτες πίσω ερχόμενες ανεμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας για να με προσπερασουν, δεν είμαι ΚΑΘΌΛΟΥ σίγουρος ότι το εχουν δει. Μαζευομαι και δεν επιχειρώ προσπέραση αν δεν είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μοτοσικλέτα σε κοντινή απόσταση (σχετικό πράγμα η κοντινή απόσταση βέβαια , αν σκεφτούμε την επιτάχυνση μιας σύγχρονης μοτοσικλέτας).
      Αν μια φορά το φλας σημαίνει πρόθεση και όχι απόφαση, με την τόσο ασυνήθιστη θέση των φλας απαιτείται δέκα φορές περισσότερη προσοχή. Όταν έρθει η εποχή του ετήσιου σέρβις θα ρωτήσω αν υπάρχει update σύνδεσης του φλας και με ένα από τα Led των πίσω φώτων.

Καλησπέρα στο φόρουμ!
      Δεν νομίζω ρε παιδιά νά ναι τόσο χάλια τα πισω φλας, χωρίς να είναι και η καλύτερη επιλογή. Θα μπορούσαν κάλλιστα εκεί στο σχεδιαστικό τμήμα της Χιουντάι να κάνουν κάτι μακράν εντυπωσιακότερο με τα φλας σε ένα αμάξι τόσο ξεχωριστό, κάτι σε led, εκεί μαζί με τα άλλα τα πισω τα led… Θα ήταν σούπερ… Σε ενα τετοιο αμάξι ειναι πολύ βαρετά αυτά τα φλας αλλα και το φως της όπισθεν…

Πάντως όντας και ψηλό αμάξι, θεωρώ πως θέλει μεγάλη αφηρημάδα την ημέρα για να μην το δει κάποιος το φλας. Γιατί νύχτα το θεωρώ απίθανο να μην φαίνονται. Επίσης, πολλά φορτηγά, σε τέτοιο ύψος (μην πω και χαμηλότερα) δεν έχουν τα φλας τους;;;

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα. Το τελευταίο πράγμα που θα κοιτούσα για το αυτοκίνητο είναι αν τα φλας είναι χαμηλά ή ψηλά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια αποφασίζει ο κόσμος, αλλά έλεος κάπου (το διαβάζω παντού ως "μειονέκτημα") η θέση των φλας δεν αποτελεί deal breaker. Το αμάξι έχει πάρει έγκριση τύπου άρα είναι ΟΚ. Αυτοί που δίνουν την έγκριση κάτι παραπάνω ξέρουν. Είμαι κάτοχος του 180, 4Χ4 και το αμάξι για τα λεφτά του παίζει μπάλα μόνο του. Το μόνο μειονέκτημα, αλλά το ήξερα, οπότε το περίμενα είναι η κατανάλωση, που στην τελική για τα κιλά του δεν τη λες και υπερβολική.

C
      charisgian

@petranpireotis said in Νεο Hyundai Tucson :

Πέραν απο το blindspot monitor (και τα άλλα που έχει μαζί) τι παραπάνω προαιρετικό εξόπλισμο (αν τον έχετε δεί) θα πρότεινατε να βάλει κάποιος εφόσον προχωρησει στην αγορά του?
      Προφανώς καταλαβαίνατε οτι το σκέφτομαι πολύ,απλα σκέφτομαι τι παραπάνω θα ηταν καλό να μπεί.

Εγώ θεωρώ απαραίτητο το adaptive cruise control, ειδικά εάν κάνεις πολλά ταξίδια. Αν δε κάνω λάθος το έβαλα έξτρα με 580€.

C
      charisgian

@hpe320 said in Νεο Hyundai Tucson :

Εχω παραγγείλει από 15/03 βενζίνη αυτόματο distinctive 4x4 180hp, με αρχική παράδοση 20/07, μετά από παρατάσεις μου είπαν προχθές για άφιξη 15/10, όσο για την προκαταβολή (6.200) παρακαλάνε για επιστροφή, όποτε θέλω για να αποφύγουν την γκρίνια.

Παράγγειλα 15 μέρες νωρίτερα παρόμοιο αυτοκίνητο. Τις ίδιες αναβολές έχουμε. Εχθές ενημερώθηκα ότι ούτε 15/10 θα παραλάβω.

C
      charisgian

@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :

Καλημέρα,
      Μια απορία πάλι και αν μπορεί κάποιος ήδη κάτοχος να την απαντήσει.
      Το menu του αυτοκινήτου έχω καταλάβει ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα και είναι στα Αγγλικά.
      Κανένα πρόβλημα έως εδώ ΑΛΛΑ αν του βάλεις π.χ ένα stickaki με mp3 που το όνομα του αρχείου ή τα metadata του αρχείου είναι στα Ελληνικά, θα μπορέσει να απεικονίσει τους χαρακτήρες ή θα βγάζει τα γνωστά ~@#$#$%#$%. Με το apple car play δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με τις επαφές γιατί κάνει mirroring αλλά και πάλι και σε αυτό δεν είμαι σίγουρος.
      Έχω ήδη αποφασίσει ποια έκδοση και τι extra θα του βάλω και τώρα κοιτάω κάποιες λεπτομέρειες.
      Ευχαριστώ.

Παρέλαβα χθες μετά από 7.5 μήνες αναμονή και έχει ελληνικά από εργοστάσιο. Οι ελληνικοί χαρακτήρες από τις επαφές του κινητού φαίνονται κανονικά. Για mp3 κτλ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα.

C
      charisgian

@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :

@wendor said in Νεο Hyundai Tucson :

Και εγώ το σκέφτομαι το blind spot monitor, αλλά όντως ξεφεύγει μετά. Εξάλλου το vfm στο Tuscon νομίζω είναι πάρα πολύ καλό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εγώ το AWD ψήνω, λόγω και των 180hp με το αυτόματο, αλλά η λογική λέει όχι, καθώς δε νομίζω να το χρειαστώ, αφού off road δε νομίζω να πάω ποτέ και για οδική συμπεριφορά το χειμώνα καλύτερα να φορέσω χειμερινά. Για αυτό ψάχνω κάποιο λόγο(ρυμούλκηση) για να το δικαιολογήσω!

Καλησπέρα,
      Η αυτόματη τετρακίνηση του συγκεκριμένου το οποίο και έχω, μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε κάθε δρόμο, κάθε εποχή. Θεωρώ ότι είναι ο, τι πιο ασφαλές μπορει να υπάρξει στις οδικές συνθήκες της χώρας μας. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνει αν θα προσθέσει κάποια αξεσουάρ σε δικινητη έκδοση ή θα έχει ακόμα περισσότερη ασφάλεια επιλέγοντας τετρακίνητη
      Ευχαριστώ

Να προσθέσω ότι επέλεξα την 4κινητη έκδοση γιατί τα τελευταία 2χρονια ζω στην επαρχία (άρα εύκολη κ γρήγορη πρόσβαση σε χώμα και χιόνι) και αρκετά κακοί δρόμοι. Λόγω επαρχίας μικρές οι αποστάσεις μηδέν μποτιλιάρισμα, άρα δεν με ένοιαζε η κατανάλωση. Αν δεν άλλαζα πόλη και έμενα Αθήνα θα επέλεγα 150, 2χ4 αυτόματο.

C
      charisgian

Latest posts made by charisgian

@ggeorg10 said in Νεο Hyundai Tucson :

Και εγώ ήθελα να βάλω ηλεκτρικό πορτπαγκάζ και μαύρη οροφή αλλά λόγο ότι θέλω το αμάξι τον Αύγουστο μάλλον τα ξεχνάω.

Το Teal είναι το μπλε σωστά;

Προσωπικά νομίζω ότι η μαύρη οροφή αξίζει σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις πχ ασημί ή bronze. Στο μπλε μικρή διαφορά μιας και μου φαίνεται αρκετά σκούρο νομίζω θα χαθεί.

Η αντιπροσωπεία μου είχε πει ότι η διχρωμία γίνεται στην Ελλάδα από τη Hyundai Hellas, οπότε μπορεί να μην επηρεάζει κατά πολύ το χρόνο παράδοσης. Καλύτερα ρώτησε το πριν το μετανιώσεις.

C
      charisgian

@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :

@wendor said in Νεο Hyundai Tucson :

Και εγώ το σκέφτομαι το blind spot monitor, αλλά όντως ξεφεύγει μετά. Εξάλλου το vfm στο Tuscon νομίζω είναι πάρα πολύ καλό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εγώ το AWD ψήνω, λόγω και των 180hp με το αυτόματο, αλλά η λογική λέει όχι, καθώς δε νομίζω να το χρειαστώ, αφού off road δε νομίζω να πάω ποτέ και για οδική συμπεριφορά το χειμώνα καλύτερα να φορέσω χειμερινά. Για αυτό ψάχνω κάποιο λόγο(ρυμούλκηση) για να το δικαιολογήσω!

Καλησπέρα,
      Η αυτόματη τετρακίνηση του συγκεκριμένου το οποίο και έχω, μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε κάθε δρόμο, κάθε εποχή. Θεωρώ ότι είναι ο, τι πιο ασφαλές μπορει να υπάρξει στις οδικές συνθήκες της χώρας μας. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνει αν θα προσθέσει κάποια αξεσουάρ σε δικινητη έκδοση ή θα έχει ακόμα περισσότερη ασφάλεια επιλέγοντας τετρακίνητη
      Ευχαριστώ

Να προσθέσω ότι επέλεξα την 4κινητη έκδοση γιατί τα τελευταία 2χρονια ζω στην επαρχία (άρα εύκολη κ γρήγορη πρόσβαση σε χώμα και χιόνι) και αρκετά κακοί δρόμοι. Λόγω επαρχίας μικρές οι αποστάσεις μηδέν μποτιλιάρισμα, άρα δεν με ένοιαζε η κατανάλωση. Αν δεν άλλαζα πόλη και έμενα Αθήνα θα επέλεγα 150, 2χ4 αυτόματο.

C
      charisgian

@ggeorg10 said in Νεο Hyundai Tucson :

Ευχαριστώ πολύ @ggab !
      Θα πάω από Δευτέρα να πάρω προσφορά και να το κλείσω με το καλό.

Μια ερώτηση ακόμα για όποιον ξέρει. Βλέπω ότι διαφέρουν κατά πολύ οι χρόνοι παράδοσης που λένε μεταξύ τους οι αντιπροσωπείες. Η εισαγωγή γίνεται κεντρικά ή κάθε αντιπρόσωπος δίνει δικές του παραγγελίες; Η λογική λέει το πρώτο αλλά εάν ισχύει το δεύτερο τότε έχει εξήγηση η μεγάλη απόκλιση στους χρόνους παράδοσης.

Ο κάθε αντιπρόσωπος στέλνει την παραγγελία στη Hyundai Hellas και αυτή στο εργοστάσιο και το εργοστάσιο ανάλογα την έκδοση που έχεις παραγγείλει σε βάζει σε προτεραιότητα. Εγώ είχα παραγγείλει τέλη Φεβρουαρίου με πρώτη εκτίμηση παράδοσης τους 4 μήνες. Τελικά παρέλαβα σε 7.5μηνες. 180, distinctive, 4x4 με έξτρα εξοπλισμό. Στη δική μου φουρνιά είχα καταλάβει ότι καθυστερούσαν ιδιαίτερα τα ντίζελ (πάνω από 8μηνες), μετά τα αυτόματα 4χ4, τα αυτόματα 2χ4 και μετά αυτά που είχαν επιπλέον εξοπλισμό με πολλά τσιπ (πχ κάμερες). Οι φιλόδοξοι χρόνοι παράδοσης είναι επίφοβοι.

C
      charisgian

@cts89 said in Νεο Hyundai Tucson :

Προσωπικά, όταν ανάβω το φλας στο Tucson την ημέρα ειδικά όταν βλέπω μοτοσυκλέτες πίσω ερχόμενες ανεμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας για να με προσπερασουν, δεν είμαι ΚΑΘΌΛΟΥ σίγουρος ότι το εχουν δει. Μαζευομαι και δεν επιχειρώ προσπέραση αν δεν είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μοτοσικλέτα σε κοντινή απόσταση (σχετικό πράγμα η κοντινή απόσταση βέβαια , αν σκεφτούμε την επιτάχυνση μιας σύγχρονης μοτοσικλέτας).
      Αν μια φορά το φλας σημαίνει πρόθεση και όχι απόφαση, με την τόσο ασυνήθιστη θέση των φλας απαιτείται δέκα φορές περισσότερη προσοχή. Όταν έρθει η εποχή του ετήσιου σέρβις θα ρωτήσω αν υπάρχει update σύνδεσης του φλας και με ένα από τα Led των πίσω φώτων.

Καλησπέρα στο φόρουμ!
      Δεν νομίζω ρε παιδιά νά ναι τόσο χάλια τα πισω φλας, χωρίς να είναι και η καλύτερη επιλογή. Θα μπορούσαν κάλλιστα εκεί στο σχεδιαστικό τμήμα της Χιουντάι να κάνουν κάτι μακράν εντυπωσιακότερο με τα φλας σε ένα αμάξι τόσο ξεχωριστό, κάτι σε led, εκεί μαζί με τα άλλα τα πισω τα led… Θα ήταν σούπερ… Σε ενα τετοιο αμάξι ειναι πολύ βαρετά αυτά τα φλας αλλα και το φως της όπισθεν…

Πάντως όντας και ψηλό αμάξι, θεωρώ πως θέλει μεγάλη αφηρημάδα την ημέρα για να μην το δει κάποιος το φλας. Γιατί νύχτα το θεωρώ απίθανο να μην φαίνονται. Επίσης, πολλά φορτηγά, σε τέτοιο ύψος (μην πω και χαμηλότερα) δεν έχουν τα φλας τους;;;

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα. Το τελευταίο πράγμα που θα κοιτούσα για το αυτοκίνητο είναι αν τα φλας είναι χαμηλά ή ψηλά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια αποφασίζει ο κόσμος, αλλά έλεος κάπου (το διαβάζω παντού ως "μειονέκτημα") η θέση των φλας δεν αποτελεί deal breaker. Το αμάξι έχει πάρει έγκριση τύπου άρα είναι ΟΚ. Αυτοί που δίνουν την έγκριση κάτι παραπάνω ξέρουν. Είμαι κάτοχος του 180, 4Χ4 και το αμάξι για τα λεφτά του παίζει μπάλα μόνο του. Το μόνο μειονέκτημα, αλλά το ήξερα, οπότε το περίμενα είναι η κατανάλωση, που στην τελική για τα κιλά του δεν τη λες και υπερβολική.

C
      charisgian

Ξέχασα να αναφέρω πως έχοντας κάνει testdrive έμεινα απολύτως ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις,το αμάξι δεν ακούγεται (πχ εκανα και σε ενα gla και ακουγοταν). Βέβαια με εκο δεν βγαινεις στην Εθνικη για κανενα λογο,γιατι ηταν αφημένο,με το που έβαλα το normal και ειδικότερα το sport, ένιωθα λες και οδηγούσα 106 rallye 😛 πολύ άνετο και σε ειδοποιεί αν πλησίαζε κάτι (έκδοση premium ήταν)

Επειδή είμαι της αποψης πως ενα αμάξι ελαφρώς το "παντρεύεσαι" έχω πάει και ε΄χω δει αρκετές εκθέσεις,τοσο εντός όσο και εκτός Αθηνων.
      Οπότε πέτυχα και full extra έκδοση . Το δέρμα δεν μπορώ να πώ οτι με τρέλανε,οποτε μάλλον προτιμώ το υφασμα,η έστω το teal για να κάνει και τα ιδια χρωματα.
      Έχοντας μάθει με το μπλέ σκούρο χρώμα,είναι επιτέλους όνειρο το χρώμα αυτο σε δικο μ αμάξι αφου δε βιάζομαι για ετοιμοπαράδοτο οπως με το corsaki προ 14 ετίας.
      Έχοντας οδηγησει την kappa των 2000 κ.εκ. με 150 αλογα και την bmw των 2000 (1928 😛 ) με 180 hp η οδήγηση μ θυμισε πολυ κατι στο μεταξυ των 2.
      Επειδή εγώ θέλω teal και distinctive , το χρώμα πραγματικα τα σπάει. Η οροφή το ιδιο.
      Εγω έχω την ιδιατεροτητα οτι θέλω χειροκίνητο και όχι αυτόματο.

Το blindspot view και το 360 το είδα οσο το αυτοκινητο ηταν σταματημένο ,οπως και τα krell που καταλαβαίνεις τη διαφορά απο το απλό που αν δε το ρυθμισεις δεν ακουγεται τοσο καλά πισω.. Τώρα αν αξίζει απο τα 29500 να πάς στα 33200 ίσως ναι αν δεις τον ανταγωνισμό. Βλέποντας πχ ενα GLA ή ενα Kuga με τα ιδια στοιχεία η ακομα και ενα 3008 ,εκεί για να πάς σε κατι αντιστοιχο ξεκινάς απο ...τα 34000 σχεδόν. Οπότε μπορεί να δώσω εφόσον το παραγγείλω κανενα 4χιλιαρο παραπάνω . Είναι και το Value for Money του πράγματος.

Οταν κρατάς ενα αμαξι 10 με 13 χρόνια πιστεύω ειναι καλό να ...μη τσιγκουνευτώ.

Στην εθνική είναι που θα μπεις με eco και cruise control. Αν θες προσπερασματα τότε βάζεις για λίγο νορμάλ και σπορ. Έχω το αυτόματο τετρακίνητο βενζίνη.

C
      charisgian

Πέραν απο το blindspot monitor (και τα άλλα που έχει μαζί) τι παραπάνω προαιρετικό εξόπλισμο (αν τον έχετε δεί) θα πρότεινατε να βάλει κάποιος εφόσον προχωρησει στην αγορά του?
      Προφανώς καταλαβαίνατε οτι το σκέφτομαι πολύ,απλα σκέφτομαι τι παραπάνω θα ηταν καλό να μπεί.

Εγώ θεωρώ απαραίτητο το adaptive cruise control, ειδικά εάν κάνεις πολλά ταξίδια. Αν δε κάνω λάθος το έβαλα έξτρα με 580€.

C
      charisgian

@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :

Καλημέρα,
      Μια απορία πάλι και αν μπορεί κάποιος ήδη κάτοχος να την απαντήσει.
      Το menu του αυτοκινήτου έχω καταλάβει ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα και είναι στα Αγγλικά.
      Κανένα πρόβλημα έως εδώ ΑΛΛΑ αν του βάλεις π.χ ένα stickaki με mp3 που το όνομα του αρχείου ή τα metadata του αρχείου είναι στα Ελληνικά, θα μπορέσει να απεικονίσει τους χαρακτήρες ή θα βγάζει τα γνωστά ~@#$#$%#$%. Με το apple car play δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με τις επαφές γιατί κάνει mirroring αλλά και πάλι και σε αυτό δεν είμαι σίγουρος.
      Έχω ήδη αποφασίσει ποια έκδοση και τι extra θα του βάλω και τώρα κοιτάω κάποιες λεπτομέρειες.
      Ευχαριστώ.

Παρέλαβα χθες μετά από 7.5 μήνες αναμονή και έχει ελληνικά από εργοστάσιο. Οι ελληνικοί χαρακτήρες από τις επαφές του κινητού φαίνονται κανονικά. Για mp3 κτλ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα.

C
      charisgian

@katafractos17 said in Νεο Hyundai Tucson :

Με τόσους μήνες παράδοση, αλλά και την αβεβαιότητα ότι η ημερομηνία θα τηρηθεί, τι κάνεις όταν θέλεις να πουλήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο μόνος σου (και να μην το δώσεις ανταλλαγή γιατί θα σου το πάρουν κοψοχρονιά) αλλά και να μην μείνεις δίχως όχημα;
      Πότε ξεκινάς να το βάλεις αγγελία; 😁
      Το βάζεις εξ' αρχής και όταν το πουλήσεις αναγκάζεσαι να νοικιάσεις άλλο μέχρι να έρθει το καινούργιο;
      Τρελό έξοδο αυτό.

This is the tricky point. Πολλοί την πάτησαν. Το να νοικιάσεις θα κοστίσει περισσότερο από ότι να στο πάρει η αντιπροσωπεία. Μετράω ήδη 3.5 μήνες αναβολών από την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης.

C
      charisgian

@hpe320 said in Νεο Hyundai Tucson :

Εχω παραγγείλει από 15/03 βενζίνη αυτόματο distinctive 4x4 180hp, με αρχική παράδοση 20/07, μετά από παρατάσεις μου είπαν προχθές για άφιξη 15/10, όσο για την προκαταβολή (6.200) παρακαλάνε για επιστροφή, όποτε θέλω για να αποφύγουν την γκρίνια.

Παράγγειλα 15 μέρες νωρίτερα παρόμοιο αυτοκίνητο. Τις ίδιες αναβολές έχουμε. Εχθές ενημερώθηκα ότι ούτε 15/10 θα παραλάβω.

C
      charisgian

@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :

@charisgian said in Νεο Hyundai Tucson :

@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :

Πάντως τόση καθυστέρηση παραγγελία από τέλος Φεβρουαρίου και παράδοση τέλος Οκτωβρίου και βλέπουμε είναι σχεδόν ακατανόητη.
      Θα το δέχομουν μόνο αν είχαν σταματήσει να παραδίδουν αμάξια του μοντέλου.
      Δλδ ότι αμάξια παραδίδουν πχ από τον Ιούνιο και μετά είναι παραγγελίες ακόμα πιο παλιές; Το αμάξι Ιανουάριο Φεβρουάριο βγήκε στις εκθέσεις! Και όσο ειδική παραγγελία απαιτεί κάποια στιγμή φτάνει η ώρα του! 8 μήνες και βλέπουμε όσο και να έχουν τελειώσει τα τσιπς δεν δικαιολογούνται.
      Φίλε εσύ ξέρεις τι σου λένε πάντως κάτι δεν πάει καλά. Στο τέλος μπορεί να σου φέρουν μέχρι άλλο αμάξι.... υπάρχει αιτία λόγω της ειδικής παραγγελίας που δεν στο παραδίδουν. Μάλλον δεν μπορούν φέτος και φυσικά εσύ δεν ενημερώθηκες. Ίσως μπήκε παραγγελία που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί στην παρούσα φάση και απλά προσπαθούν να μην ακυρώσεις και θα σε πάνε από το 2022 που προφανώς θα μπορέσουν.

Όντως ακατανόητο. Ακούγεται ότι δίνουν προτεραιότητα στα μηχανικά κιβώτια και σε αυτοκίνητα χωρίς έξτρα εξοπλισμό επειδή έχουν λιγότερα τσιπ και με αυτό το τρόπο ικανοποιούν περισσότερους πελάτες. Τα ντίζελ έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο χρόνο παράδοσης. Μπες και στο ελληνικό γκρουπ στο φβ να καταλάβεις.

Σίγουρα δίνουν προτεραιότητα εκεί που τους συμφέρει δεν εξηγείται αλλιώς ....όμως τα 5 χιλιαρα τα μαζεύουν ανεξαρτήτως προτεραιότητας....το να επικαλούνται ότι δεν γνωρίζουν δεν τους απαλλάσσει από την ευθύνη. Αν εξαρχής έλεγαν παράδοση στις ειδικές παραγγελίες 10 μήνες ή ένα χρόνο όλοι ή θα έφευγαν ή θα συμβιβάζονταν με κάτι πιο συμβατικό. Το να δίνουμε συνεχώς παρατάσεις στην παράδοση δεν είναι τίμια συμπεριφορά.
      Με την λογική τι συμφέρει και που έχουμε λιγότερα τσιπακια μπορεί στο τέλος να σου πουν 31/12 ή παίρνεις αυτό που θέλουμε εμείς ή σου επιστρέφουμε τα λεφτά...
      Πάντως δεν μπορεί μετά από 7 μήνες να μην έχουν δεσμευτική ημερομηνία παράδοσης...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κι όμως δε μπορούν να εγγυηθούν ημερομηνία παράδοσης και θεωρώ ότι δεν τους πολυνοιαζει κιόλας γιατί το order book πλέον είναι μεγάλο. Εγώ κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο με βλέπω για το ακριβότερο xc40 που ακόμα το έχουν ετοιμοπαραδοτο, με τους όποιος συμβιβασμούς στον εξοπλισμό, αν τελικά το δικό μου πάρει κι άλλη αναβολή.

C
      charisgian
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ