-
Απίστευτος ηθοποιός. Συμφωνώ. Από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει.
Στο Django επίσης ήταν φοβερός! -
Με πήρε χθες ένας παλιός φίλος από τον Στρατό και μου είπε ότι παρήγγειλε το Stepway, στην 2η εξοπλιστική έκδοση, 1000άρι αέριο. 19 χιλιάρικα πλέον...
-
Κι ένας φίλος μου το ίδιο.
Ποιά έκδοση πήρε, αν ξέρεις;
Του δικού μου Ίσως του βγει 20αρικο -
19.270 - 19.950 - 21.500 οι τρεις εκδόσεις , 21.740 είχα πάρει το captur στην Dynamic...
-
@realzeus said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Με πήρε χθες ένας παλιός φίλος από τον Στρατό και μου είπε ότι παρήγγειλε το Stepway, στην 2η εξοπλιστική έκδοση, 1000άρι αέριο. 19 χιλιάρικα πλέον...
@yem said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
19.270 - 19.950 - 21.500 οι τρεις εκδόσεις , 21.740 είχα πάρει το captur στην Dynamic...
για Dacia έτσι? ούτε απόξω.
-
Ρε παιδιά.... 19500 με μεταλλικό έχει το streetway
-
@piliourits said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Ποιά έκδοση πήρε, αν ξέρεις;
Δεν μου είπε το όνομα, απλά ότι είναι η 2η έκδοση, όχι η φτηνότερη. Βέβαια το είχε παραγγείλει τον Φεβρουάριο. Από τότε πρέπει να πήρε αύξηση. Του είπαν ότι μέχρι 300 Ευρώ, θα απορροφήσουν αυτοί την αύξηση. Για παραπάνω, θα πρέπει να πληρώσει αυτός την διαφορά. Το αναμένει τον Μάιο.
-
Έτσι εξηγείται.
Σήμερα τέτοια τιμή έχει το streetway
Πάντως βλέπω πολλά stepway τελευταία. Πρέπει να έγιναν παραδόσεις.
Από μακρυά με τα led φώτα του νομίζεις είναι volvo suv
Γενικά είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Ποιος θα το έλεγε για τη dacia!
-
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια
-
-
-
-
https://www.autotriti.gr/jpg/AUTOTRITI/980/NEWS/Sandero_den_poulaei1.jpg
https://www.autotriti.gr/jpg/AUTOTRITI/980/NEWS/Sandero_den_poulaei2.jpg
Στην έκδοση με υγραέριο και 100 αλογα 2900 ευρώ ακριβότερη η Ελλάδα από την Γερμανία.
-
Έτσι να το βλέπουν όλοι
-
Πάντως δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι επιλογή του εργοστασίου να μη δίνει τις φθηνές εκδόσεις στον αντιπρόσωπο.
-
Εμένα πάλι όχι. Διότι με την υψηλή τιμολόγηση τους οδηγεί, με μια έξτρα επιβάρυνση, από το υποκατάστατο στο αυθεντικό δηλαδή στα Ρενώ που έχουν υψηλότερη τιμή και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.
-
Θεωρείς ότι τους νοιάζει η αγορά της υπερσαχαριας Ευρώπης;
-
Δεν φέρνουν την βασική, γιατί δεν την προτιμά ο Έλληνας αγοραστής, βλέπεις δεν έχει σύστημα πολυμέσων .Δεν υπάρχει καμιά θεωρία συνωμοσίας @lap
-
Για τους δικούς μας λέω.
Καθοδηγούν την αγορά μέσω τιμολογιακής πολιτικής.
Η αλήθεια είναι ότι το streetway οντως κατασκευάζεται στο Μαρόκο
-
@a-d-p said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Δεν φέρνουν την βασική, γιατί δεν την προτιμά ο Έλληνας αγοραστής, βλέπεις δεν έχει σύστημα πολυμέσων .Δεν υπάρχει καμιά θεωρία συνωμοσίας @lap
Το πλούσιο στην lpg έκδοση με τον ίδιο κινητήρα με την Γερμανία......όχι τη Γαλλία που είναι και χωρα μητρικής, έχουν 3000 ευρώ διαφορα!
Φυσικά και φέρνουν αυτό χωρίς multimedia. Έχω δει πολλά.
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III