-
Υπέροχα nick, όλα καλά από εδώ και πέρα να είναι...
-
Ευχαριστώ παιδιά,
Φάνη, είναι σε σημείο που δεν παίρνει εύκολο χειρουργείο (αν χρειαστεί θα έχει συνέπειες), 6,5εκ μέσα από αριστερό κρόταφο στην παραϊπποκάμπια περιοχή. Αφού δεν μεγαλώνει και με την φαρμακευτική αγωγή δεν δημιουργεί θέματα, το χειρουργείο είναι ευτυχώς εκτός ορίζοντα.
Να είστε και εσείς καλά
-
Nick περαστικά, τα σέρβις στην ώρα τους, και όλα θα ρολάρουν όπως πρέπει. Κόψε όμως κι εσυ λίγο ρυθμό, ας τρέξει και κανένας άλλος.
-
nick περαστικά και από μένα. Εύχομαι πάντα γερός και δυνατός.
-
nik υγεια, τελος η ταλαιπωρια...
-
Περαστικα σου αδερφε.
-
Νικ περαστικά όλα...
-
Νίκο έχεις τις καλύτερες ευχές μου για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.
-
γυρο ζεις? ε?
-
Να σου πω ότι και εγώ τον σκέφτηκα σήμερα..
-
Ρε παιδιά,όντως τι έγινε ο γύρος (Lap);
Eύχομαι να είναι ηθελημένη η αποχή του κι όχι κάτι σοβαρό.
-
Ρε παιδιά,όντως τι έγινε ο γύρος (Lap);
Eύχομαι να είναι ηθελημένη η αποχή του κι όχι κάτι σοβαρό.
Έλεγα να ρωτήσω χτες γιατρέ, αλλά είπα να αφήσω 1 μέρα ακόμα.
Και εγώ το ίδιο εύχομαι
-
Δεν γνωρίζω κάτι ούτε εγώ. Μου είχε στείλει ένα chat πριν μερικές ημέρες, αλλά το είδα αργά και του απάντησα και έκτοτε τον έχασα. Δεν έλεγε κάτι, απλά με ρώταγε εαν ειμαι εδώ να μιλήσουμε. Ελπίζω να είναι καλά.
-
Γυρε γυρνα πίσω η έστω κάνε λάϊκε ή στείλε μέσεντζουερ. Δλδ τι να κάνουμε, να πάρουμε όλοι Σουζούκι;
Αφήστε μάγκες, το 'χωωω, το 'χω:
Αμα δεν τον συγκινήσει αυτό, δεν υπάρχει ελπίς...
-
Ω ρε φουστη , δεν θα ησυχάσουμε απο σενα
-
Περιττό να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την ευγενια σας. Χιλια ευχαριστω για την ευγνεια σας. Τωρα ειδα τα ποστ σας....οποτε θεωρω απο τεραστιο σεβασμο σε εσας, οτι και αν κανω, να το σταματησω και να σας ευχαριστήσω μπαινοντας στο forum
Ειναι μια χαρα, δόξα τω Θεώ.
Οφειλω να αναφερω τους λογους αποχης μου που σας εκαναν να ανησυχήσετε και ζητω και παλι συγνωμη που δεν ενημερωσα.
Οι λογοι αποχης μου ειναι αρκετοι...για παραδειγμα.
-
Εχω αναλαβει καποια προτζεκτς στην δουλεια μου και διαπιστωσα οτι δεν μπορω. Οποτε μενει να μαθω νεα πραγματα, και εχω πολυ διαβασμα. Ευκαιρια τωρα που η δουλεια εχει πεσει κατακόρυφα, σχεδον καθολου δουλεια, να αναπτυξω δεξιοτητες.
-
Οντως ειχα θεμα με την πλατφόρμα για αυτο εστειλα chat στον Φανη. Η πλατφρομα μου στελνει δεκαδες χιλιαδες e mails για καθε post σε καθε thread που ειχα γραψει, ενω εχω 'ξετικαρει' την ενημερωση στο κατω μερος της σελίδας. Διαγραφω το email που εχω για τα forums αυτοκινητων κτλ και το 'ξαναπαιρνω' στον λογαριασμο μου με ολες τις απαραιτητες επιλογες απο την πλατφορμα, ωστε να μην εχω τοσa ενημερωτθκά e mails, αλλα τιποτα. Μιλησα και με την Διαχειρηση, οι ανθρωποι εκαναν οτι μπορουσαν, εδωσαν και οδηγιες αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα. Θα το ψαξω οταν εχω χρονο.
-
Οντως, οι λογοι επιμορφωσης, οδηγησαν στο συμπέρασμα οτι παρ ολο που αγαπαμε τα αυτοκινητα εχουμε πεσει στην λουπα να εχουμε προστριβες με ανθρωπους που δεν ξερουμε ακομα και για πραγματα που τα ζουμε στην πραξη. Δηλαδη παμε να ενημερωσουμε τους φιλου; και πεφτουμε σε καυγαδες να τους πεισουμε.Αυτο επιφερει φθορα χρονου, ψυχικης ηρεμιας και υγειας κτλ που δεν εχει νοημα και λογο να συμβαινει. Η πραγματικη ζωη ειναι απειρως καλυτερη, (καλα τωρα με την πανδημια, λεμε πως ειναι καλυτερη αλλα τεσπα... )
Παιδια, και παλι χιλια συγνωμη που σας ανησύχησα, ειστε ευγενικοι και καλοι ανθρωποι....ευχομαι να ειστε παντα υγειεις και εσεις και οι οικογενειες σας και ευχομαι παντα χαρα και ευτυχια. Ευχομαι η πανδημια να μην επηρρεασει την ζωη σας και τις εργασιες σας.
Υ.γ Η αληθεια ειναι πως ενα αγκίστρι με εκανε να τσιμπησω το δολωμα.......Αχ ρε Κούλααα
-
-
-
Ρε Γιοχαν......
Απο rover σε psa με εξαιρετικους και αξιοπιστους αισθητήρες. Ποιος την χαρη σου.
Υ.γ ....Αλλαξε οθονη..... αυτη μας εχει βγαλει τα ματια. 20 ευρω κανει η ρημαδα.....πω πω στραβωθηκαμε
-
...Υ.γ Η αληθεια ειναι πως ενα αγκίστρι με εκανε να τσιμπησω το δολωμα.......Αχ ρε Κούλααα
χε!χε!
Σημασία φίλε έχει που είσαι καλά. Μόνο αυτό έχει σημασία!!!!!
-
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία