-
Σοβαρός τενεκές και το Λέξους...με 3κυλ 1500αρι και cvt δε μάμησε κανείς. Κι ας είναι και σα Ρολς μέσα. Που δεν είναι αλλά λέμε τώρα...
Κράζαμε επί 10ετιες το Vag που άρμεγε μέχρι αηδίας τις πλατφόρμες του και πιο πρόσφατα τη Στελλάντις αλλά αυτοί είναι χειρότεροι. Που είναι το premium στην εμπειρία ενός ΛΒΧ? Αυτοί ντρέπονται και να αναφέρουν τεχνικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Σωστά! Στα 31 παίρνεις στο Lexus LBX και έχεις και τοπ ποιότητα.
Πες 36Κ καλυτερα...
Ανάλογα την έκδοση, από €31Κ ξεκινάει, για αυτό το είπα.
Από 34.600 € το BLX, με μια πρόχειρη ματιά στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας Lexus.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Που είναι το premium στην εμπειρία ενός ΛΒΧ?
Ποιότητα, άνεση, υλικά....εξιαρετικό αμάξι! Πολύ πιο πρίμιο από τα λοιπά μικρά με μεγάλο όνομα.
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Από 34.600 € το BLX, με μια πρόχειρη ματιά στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας Lexus.
€31.200 όπως είπα.
-
Ποιότητα, άνεση, υλικά....εξιαρετικό αμάξι! Πολύ πιο πρίμιο από τα λοιπά μικρά με μεγάλο όνομα.
€31.200 όπως είπα.
Κι αυτό τι είναι;
-
Αυτό είναι ένα σκέλος. Ένα άλλο είναι οι επιδόσεις, το σοβαρό drivetrain, η σοβαρή ανάρτηση, ο εξοπλισμός κτλ. Αν τα είχε όλα αυτά μαζί στα χρήματα που ζητάει να το συζητάγαμε. Τώρα είναι απλά ένα ηχομονωμένο και καλύτερα εσωτερικά επενδεδυμένο Τουότα. Ότι κάνουν και όλοι οι άλλοι δηλαδή αλλά τουλάχιστον αυτοί δε βάζουν cvt στα "premium" τους. Ειναι δυνατόν να δίνεις cvt σε premium? Γελάει ο κόσμος. Στο ΨΨ να το ανεχτώ το cvt. Στο premium που έχω πληρώσει ποιότητα υποτίθεται, πως?
-
Κι αυτό τι είναι;
Μα δεν είπα πουθενά ότι δεν έχει πιο ακριβές εκδόσεις! Είπα ότι ξεκινάει από €31.200. Φτάνει μέχρι 45.000!!!
Απλά δεν θα το δείς στην online προ-παραγγελία, γιατί οι προπαραγγελίες αφορούν μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις (τις πιο ακριβές) και όχι τις βασικές. Έχω μιλήσει με Λέξους και πήρα όλες τις πληροφορίες, όλο τον τιμοκατάλογο και τις εκδόσεις και πληροφορίες με παραδόσεις και όλα.
-
Κι αυτό τι είναι;
Μα δεν είπα πουθενά ότι δεν έχει πιο ακριβές εκδόσεις! Είπα ότι ξεκινάει από €31.200. Φτάνει μέχρι 45.000!!!
Απλά δεν θα το δείς στην online προ-παραγγελία, γιατί οι προπαραγγελίες αφορούν μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις (τις πιο ακριβές) και όχι τις βασικές. Έχω μιλήσει με Λέξους και πήρα όλες τις πληροφορίες, όλο τον τιμοκατάλογο και τις εκδόσεις και πληροφορίες με παραδόσεις και όλα.
Από...34.600 γράφει.
Χωρίς να αμφισβητώ αυτο που γραφεις, μου προκαλεί απορία να έχει έκδοση με 31.200 και να λέει από 34.600.
Μήπως από τότε που επικοινώνησες, ακρίβυνε, όπως το UX που πήρε αρκετά;
Πάντως στον επίσημο τιμοκατάλογο δεν έχει το LBX ακόμα. -
Χωρίς να αμφισβητώ αυτο που γραφεις, μου προκαλεί απορία να έχει έκδοση με 31.200 και να λέει από 34.600.
Πάντως στον επίσημο τιμοκατάλογο δεν έχει το LBX ακόμα.Ναι βρε, σου εξηγώ, στο online εχει μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις για αυτό λέει από 34.600. Δεν μπορείς σήμερα να παραγγείλεις το 31.200. Οι παραγγελίες ανοίγουν το 2024, τώρα είναι προ-παραγγελίες για συγκεκριμένες εκδόσεις. Ο πλήρης τιμοκατάλογος εχει όλες τις εκδόσεις. Δεν μπορώ να τον ανεβάσω. Και δεν έχει αλλάξει ακόμα, είναι του Οκτωβρίου.
-
Σωστά! Στα 31 παίρνεις στο Lexus LBX και έχεις και τοπ ποιότητα.
Πες 36Κ καλυτερα...
Ανάλογα την έκδοση, από €31Κ ξεκινάει, για αυτό το είπα.
Ξεκιναει στα 31Κ? Δεν το βρηκα αυτο πουθενα... Απο 34.600 δεν λεει?
Ειδα και το τελευταιο σου ποστ...περιεργο να μην αναφερεται καπου.
Οχι οτι θα το αγορασω απλα ετσι για την κουβεντα. -
Πάντως στον επίσημο τιμοκατάλογο δεν έχει το LBX ακόμα.Ναι βρε, σου εξηγώ, στο online εχει μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις για αυτό λέει από 34.600. Δεν μπορείς σήμερα να παραγγείλεις το 31.200. Οι παραγγελίες ανοίγουν το 2024, τώρα είναι προ-παραγγελίες για συγκεκριμένες εκδόσεις. Ο πλήρης τιμοκατάλογος εχει όλες τις εκδόσεις. Δεν μπορώ να τον ανεβάσω. Και δεν έχει αλλάξει ακόμα, είναι του Οκτωβρίου.
Περίπου το ίδιο φαίνεται να κάνει και με το νέο CHR. Στο site γράφει πως ξεκινά από 29.300 (c-ult έκδοση),αλλά στον διαμορφωτή προς το παρόν,σε αφήνει να βάλεις χρώμα κ.λ.π. από την c-lub και πάνω για να βγάλεις τιμή.
-
Ξεκιναει στα 31Κ? Δεν το βρηκα αυτο πουθενα... Απο 34.600 δεν λεει?
Ειδα και το τελευταιο σου ποστ...περιεργο να μην αναφερεται καπου.
Οχι οτι θα το αγορασω απλα ετσι για την κουβεντα.Να το ξαναπώ: Η βασική έκδοση ξεκινάει από €31.200. Σήμερα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις. Οπότε σήμερα που μιλάμε το 31.200 δεν υπάρχει δυνατότητα να το παραγγείλεις, αλλά υπάρχει ως έκδοση όταν ανοίξουν κανονικά οι παραγγελίες. Μου ατα εξήγησε αναλυτικά ο ευγενέστατος πωλητής!!
-
Μήπως η 31.200 είναι καμία business έκδοση μόνο για leasing; (το συνηθίζει η Lexus)
-
Μήπως η 31.200 είναι καμία business έκδοση μόνο για leasing; (το συνηθίζει η Lexus)
Όχι, ειναι η βασική έκδοση. Μου αρέσει που επιμένετε και οι 2 ενώ σας εξηγώ!! Έλεος....
-
Όχι, ειναι η βασική έκδοση. Μου αρέσει που επιμένετε και οι 2 ενώ σας εξηγώ!! Έλεος....
Ετσι για να το συνεχισουμε...(σε πιστευω στο ενδιαμεσο) στη Γερμανια η πιο φθηνη εκδοση ειναι στα 34300 (17αρες). Και εχει 6 εκδοσεις εκει κανονικα.
Δηλαδη θα ειμαστε 3Κ κατω απο τους Γερμανους? -
Δεν επιμένω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας πόσο θα έχει το LBX. Σου είπα εξαρχής ότι δεν σε αμφισβητώ.
Απλά μου κάνει εντύπωση να πουλάς κάτι από 31.200 και να γράφεις στο site σου από 34600. -
Δηλαδη θα ειμαστε 3Κ κατω απο τους Γερμανους?
Άνετα. Και στα Toyota παίζει να είμαστε από τους πιο φθηνούς της Ευρώπης.
-
Αυτό είναι ένα σκέλος. Ένα άλλο είναι οι επιδόσεις, το σοβαρό drivetrain, η σοβαρή ανάρτηση, ο εξοπλισμός κτλ. Αν τα είχε όλα αυτά μαζί στα χρήματα που ζητάει να το συζητάγαμε. Τώρα είναι απλά ένα ηχομονωμένο και καλύτερα εσωτερικά επενδεδυμένο Τουότα. Ότι κάνουν και όλοι οι άλλοι δηλαδή αλλά τουλάχιστον αυτοί δε βάζουν cvt στα "premium" τους. Ειναι δυνατόν να δίνεις cvt σε premium? Γελάει ο κόσμος. Στο ΨΨ να το ανεχτώ το cvt. Στο premium που έχω πληρώσει ποιότητα υποτίθεται, πως?
Έχεις παρεξηγήσει το premium. και το cvt.
Αν premium σημαίνει ομαλή οδήγηση, χωρίς κραδασμούς, χωρίς υπερβολές και με την μέγιστη δυνατή αποστείρωση, τότε το cvt που σου δίνει σχεδόν ηλεκτρικού τύπου κίνηση είναι η καλύτερη επιλογή. Όλα τα Lexus έχουν έκδοση cvt που πάει γάντι με τις μαλακές αναρτήσεις, τα υψηλά προφιλ ελαστικών, το χαλαρό τιμόνι.
Εσύ λες premium και έχεις στο μυαλό σου audi RS4.
P.S. 1 To Α4 είχε κάποτε το multitronic, cvt από την luk.
P.S. 2 Στο καλύτερα ενδεδυμένο toyota σχόλιο συμφωνούμε. -
Απλά μου κάνει εντύπωση να πουλάς κάτι από 31.200 και να γράφεις στο site σου από 34600.
και το CHR από 29 ξεκινάει στον διαμορφωτή έχει όμως μόνο τις ακριβότερες εκδόσεις. Το απλό lbx δεν έχει δέρματα κλπ και 17αρα ζάντα.
-
Λάθος. Δεν έχω καθόλου ένα RS4 ως premium στο μυαλό μου. Premium είναι μία 5αρα σεντάν ακόμα και ως βασική 2λτ ντίζελ. Έχει το πακέτο. Παρακάτω είναι καλοντυμένες εκδόσεις mainstream μοντέλων. Γενικώς, όχι μόνο στα Τουότα.
Σε ότι αφορά το cvt είναι αναγκαίο κακό όπου έχει χρησιμοποιηθεί. Ναι μπορείς να το ανεχτείς, δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά ισοπεδώνει κάθε έννοια premium μετακίνησης εάν πρέπει πχ να κάνεις μια επαρχιακή ανηφοροκατηφορική διαδρομή. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο ότι το χρησιμοποιούν εμμονικά πολύ λίγες εταιριές και σε συγκεκριμένου ύφους εφαρμογές.
Γνωστό το case του Α4 που βέβαια κράτησε ελάχιστα όπως επίσης και των Lexus. Από CT200h και RX400 που έχω κάμποσα χλμ, το cvt υποβάθμιζε κατά πολύ την όλη εμπειρία σε σχέση με ένα αντίστοιχο πχ ML της εποχής. Εξίσου βουτυράτο ήταν κι εκείνο με το απλό V6 και ψιλοαρχαίο κιβώτιο με μετατροπέα.
-
@ataim said in Toyota Corolla Cross:
Απλά μου κάνει εντύπωση να πουλάς κάτι από 31.200 και να γράφεις στο site σου από 34600.
και το CHR από 29 ξεκινάει στον διαμορφωτή έχει όμως μόνο τις ακριβότερες εκδόσεις. Το απλό lbx δεν έχει δέρματα κλπ και 17αρα ζάντα.
Ναι, αλλά δεν γράφει... από 34 ή .... από 37, που έχουν οι εκδόσεις του διαμορφωτη του C-HR, λέει από 29.300 (χωρίς μεταλλικό) που μέχρι να έρθει μετά ένα χρονο μπορεί κι αυτή η βασική έκδοση να έχει πάει 31-32.
Στο site της Lexus λεει για το LBX από 34600, σαν να μην υπάρχουν φτηνότερες εκδόσεις, αυτό σχολίασα.
Toyota Corolla Cross