-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
@pads_77 said in Toyota Corolla Cross:
Απο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το Toyota Connected services δεν λειτουργεί. Οπότε στο app δεν εχω πλέον καμμία ενημέρωση. Μάλιστα μου βγάζει ειδοποίηση να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο.
Είχατε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα;
Και εμένα εχει θέματα. Δεν εχει καταγράψει διαδρομή απο 1/9.
Ειναι για κλωτσιές γενικά τα connected services τους.Τελικά σήμερα επανήλθε.
Μήπως κάποιος ξέχασε να πληρώσει το λογαριασμό στη Vodafone; -
Απο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το Toyota Connected services δεν λειτουργεί. Οπότε στο app δεν εχω πλέον καμμία ενημέρωση. Μάλιστα μου βγάζει ειδοποίηση να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο.
Μήπως κάποιος ξέχασε να πληρώσει το λογαριασμό στη Vodafone;Και εμενα επανηλθε σημερα...
-
Μήπως κάποιος ξέχασε να πληρώσει το λογαριασμό στη Vodafone;Και εμενα επανηλθε σημερα...
Άκυρο. Το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο. Πλέον εμφανίζει το μήνυμα "Software update error. Error code:101.
Πατώντας το ΟΚ εξαφανίζεται η ειδοποιηση και εμφανίζεται παλι μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Ουσιαστικά το infotainment δεν είναι λειτουργικό αυτή τη στιγμή.
Απαράδεκτο.
-
Κανε ενα restart. Μου τα χει κανει κι εμενα ολα αυτα. Εχει ξεκαθαρα θεματα τοσο το λογισμικο αλλα και η εφαρμογη. Συνηθως ομως ξεσκαλωνει με κανα restart.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Κανε ενα restart. Μου τα χει κανει κι εμενα ολα αυτα. Εχει ξεκαθαρα θεματα τοσο το λογισμικο αλλα και η εφαρμογη. Συνηθως ομως ξεσκαλωνει με κανα restart.
Έχω ήδη κάνει αρκετά restart.
Αν συνεχίσει έτσι θα το πάω στο service. -
Εμένα καμιά φοράμου βγάζει "συγχρονισμός προφίλ απέτυχε" και ζητάει να ξαναβάλω τον κωδικό μου. Κάποια στιγμή πιο παλιά το έκανε συνέχεια και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Τώρα σπάνια (μου το έκανε όμως σήμερα).
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Εμένα καμιά φοράμου βγάζει "συγχρονισμός προφίλ απέτυχε" και ζητάει να ξαναβάλω τον κωδικό μου. Κάποια στιγμή πιο παλιά το έκανε συνέχεια και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Τώρα σπάνια (μου το έκανε όμως σήμερα).
Για ελέγξτε αν χρειάζεται ανάκληση. Εγώ το είχα πάει μια φορά για κάτι θέματα με την επικοινωνία.
https://www.toyota.gr/forms/recall -
Αυτές τις μερες δεν σου εχει βγάλει πρόβλημα δηλαδή? Σου καταγραφει ολες τις διαδρομες? Εχω την εντύπωση οτι ειναι γενικο το προβλημα σαν υπηρεσία.
Χτες εφτιαξε αλλα σημερα παλι εχει προβλημα. Δεν εγραψε διαδρομη και ακομα μου δειχνει το αμαξι στο σπιτι. -
Εμένα δείχνει το αμάξι εκει που στάθμευσε χθες βράδυ, Αθήνα δηλ, και ενώ τώρα βρίσκεται Πόρτο Χέλι. Στο hybrid coaching δεν έχει ανανεώσει διαδρομές από 5/9. Γενικώς είναι για κλωτσές.
-
Αυτές τις μερες δεν σου εχει βγάλει πρόβλημα δηλαδή? Σου καταγραφει ολες τις διαδρομες? Εχω την εντύπωση οτι ειναι γενικο το προβλημα σαν υπηρεσία.
Χτες εφτιαξε αλλα σημερα παλι εχει προβλημα. Δεν εγραψε διαδρομη και ακομα μου δειχνει το αμαξι στο σπιτι.Μόλις κοίταξα, όλα δείχνουν καλά στο hybrid coaching. Να έχει όλες τις διαδρομές και την θέση του αυτοκινήτου σωστά.
-
Από 7/9 και εμένα τίποτα πάλι.
-
Είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα διαγραφή του λογαριασμού και ξανά από την αρχή όλα. Εδώ και μία εβδομάδα λειτουργεί άψογα και δεν έχει χάσει διαδρομή.
-
Καλημερα!
Σας έχει φτιαξει τελικα η εφαρμογή? Εμένα μια παίζει μια δεν παίζει. Πάλι απο χτες το πρωί δεν έχει καταγραψει τίποτα, ουτε καν την σταθμη βενζινης.
Κάτω από το κουμπί έκτακτης ανάγκης, αναβει πρωτα το κόκκινο λαμπακι και μετά το πράσινο στιγμιαία και σβήνει.
Νομίζω πως αν το πρασινο δεν παραμένει αναμμένο τότε δεν δουλεύει. Οποτε έχει μείνει αναμμένο το MYT δουλεύει κανονικά. -
-
Δεν θυμάμαι σίγουρα ποιος εκνευρίζονταν με τη φωνή του Στέφου, αν ακούσει αυτόν θα τον ξεχάσει επιτόπου….
-
Ο τύπος κάνει πολύ καλό τεστ.
Το μουσακι του μου αρέσει. Θέλει τέχνη
-
@kkostask said in Toyota Corolla Cross:
Δεν θυμάμαι σίγουρα ποιος εκνευρίζονταν με τη φωνή του Στέφου, αν ακούσει αυτόν θα τον ξεχάσει επιτόπου….
Εγώ!
-
Καλημερα!
Σας έχει φτιαξει τελικα η εφαρμογή? Εμένα μια παίζει μια δεν παίζει. Πάλι απο χτες το πρωί δεν έχει καταγραψει τίποτα, ουτε καν την σταθμη βενζινης.
Κάτω από το κουμπί έκτακτης ανάγκης, αναβει πρωτα το κόκκινο λαμπακι και μετά το πράσινο στιγμιαία και σβήνει.
Νομίζω πως αν το πρασινο δεν παραμένει αναμμένο τότε δεν δουλεύει. Οποτε έχει μείνει αναμμένο το MYT δουλεύει κανονικά.Ειναι on and off. Ευτυχως εχει σταματησει το ενοχλητικό παράθυρο για software update.
Μήπως έχετε να προτείνετε wireless adapter για android auto;
-
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Κατ' αρχάς αυτό είναι το πρώτο τεστ που βρήκα στο Corolla Cross 1.800.
Καλό είναι το τεστ αν και μερικές φορές επαναλαμβάνεται. -
Καλημερα!
Νομίζω πως αν το πρασινο δεν παραμένει αναμμένο τότε δεν δουλεύει. Οποτε έχει μείνει αναμμένο το MYT δουλεύει κανονικά.Ειναι on and off. Ευτυχως εχει σταματησει το ενοχλητικό παράθυρο για software update.
Μήπως έχετε να προτείνετε wireless adapter για android auto;
ottocast έχει πάρει φίλος σε VW.. ενθουσιασμένος
Toyota Corolla Cross