-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Δυστυχώς η τεχνολογία των φορουμ (back end και UI) έχει ξεπεραστεί, έχει τα προβλήματα της, αναπόφευκτα θα τα άφηνε ο κόσμος.
Την οργάνωση στα fora δεν την πετυχαίνεις σε κανένα fb
Όπως και την ευκολία και την ευχρηστία του facebook δεν μπορείς να την έχεις σε κανένα forum. Δυστυχώς
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Δυστυχώς η τεχνολογία των φορουμ (back end και UI) έχει ξεπεραστεί, έχει τα προβλήματα της, αναπόφευκτα θα τα άφηνε ο κόσμος.
Την οργάνωση στα fora δεν την πετυχαίνεις σε κανένα fb
Όπως και την ευκολία και την ευχρηστία του facebook δεν μπορείς να την έχεις σε κανένα forum. Δυστυχώς
Διαφωνώ πληρως και καθέτως!
Δεν υπάρχει καμία ταξη, κανενα είδους reference!
Οτι του φανεί του λολοστεφανή είναι η φάση.. επαναλαμβανόμενα ερωτήματα, μπουρδολογία κλπ
Μόνο η ευκολία αναρτησης φωτογραφιών είναι υπερ του fb (βίντεο όχι) -
@iceman7
Θελεις να δεις πόσα off topic πόσες επαναλήψεις.. σαν αυτό που μιλάμε τώρα έχει στις 318 σελίδες του CC μόνο.?
Στο FB κάθε ανάρτηση είναι αυτόνομη. Έχει τα σχόλιά της από κάτω. Καθαρίζει η μπουγάδα... φωτογραφίες βιντεο.. λινκ απο την εφαρμογή από το κινητο ανεβαίνουν σε δευτερόλεπτα.. χωρίς περιορισμούς...Στα φόρουμ ξεκίνησα και εγώ.. 19 χρόνια σε αυτό εδώ... 26 στο snowreport... αλλά η τεχνολογία είναι ευκολία... Θα συμφωνήσω οτι η ευκολία φέρνει και κόσμο οχι απαραίτητα γνώστες των θεμάτων, όχι απαραίτητα ευγενικούς και καλοπροαίρετους αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
-
Τα forums (fora) όντως τελειώνουν, αλλά το back end και UI είναι από τα τελευταία που φταίνε.
-
Λοιπον.. back to topic...
Μπορεί κάποιος με τετρακίνητο cc να βγάλει φωτο το πορτπαγκάζ κάτω απο το βελουδινο καπάκι?
Εχω την εντύπωση οτι στα τετρακίνητα το δεξί κομματι (όπως κοιτάμε απο πάνω) έχει θηκη για τον γρύλο. Ψάχνω να βάλω τον γρύλο μου σε κάποια πιο βολική θέση.. Αν ταιριάζει εκεί να πάω να πάρω ενα τετοιο πλαστκό-φελιζολ τι στο καλό ειναι για να βάλω τον γρύλο εκεί. -
Λοιπον.. back to topic...
Μπορεί κάποιος με τετρακίνητο cc να βγάλει φωτο το πορτπαγκάζ κάτω απο το βελουδινο καπάκι?
Εχω την εντύπωση οτι στα τετρακίνητα το δεξί κομματι (όπως κοιτάμε απο πάνω) έχει θηκη για τον γρύλο. Ψάχνω να βάλω τον γρύλο μου σε κάποια πιο βολική θέση.. Αν ταιριάζει εκεί να πάω να πάρω ενα τετοιο πλαστκό-φελιζολ τι στο καλό ειναι για να βάλω τον γρύλο εκεί. -
@bill_hsd
Ευχαριστώ
Το έχω δεί στο μάνιουαλ.. αλλα η φωτογραφία θα με βοηθουσε καλύτερα..
Δεν είναι παράλογο στο τετρακίνητο που ΔΕΝ χωράει ρεζέρβα να έχει θέση για γρύλο και στο δικινητο όχι? -
@bill_hsd
Ευχαριστώ
Δεν είναι παράλογο στο τετρακίνητο που ΔΕΝ χωράει ρεζέρβα να έχει θέση για γρύλο και στο δικινητο όχι?Δεν ξέρω, τι να σου πω;
Εδώ φαίνεται να έχει θέση για γρύλο και το δικινητο:
Στο C-HR μου πάντως, που εχει κιτ επισκευής ελαστικού, το αφρολέξ έχει υποδοχές για γρύλο, μανιβέλα γρύλου, μπουλονόκλειδο και για το καρυδάκι των μπουλονιών ασφαλείας.
Τα αγόρασα όλα εκ των υστέρων από αντιπροσωπεία και τα τοποθέτησα στις προβλεπόμενες θέσεις.
Το δικό σου αφρολέξ δεν έχει αντίστοιχες υποδοχές; -
Αν δε παίρνει ρεζέρβα ποιο το νόημα να έχεις γρύλλο?
Μου διαφεύγει κάτι? -
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι εντελώς υποκειμενικά αυτά που ρωτάς. Αν ρωτήσεις 10 θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις.
Το κατανοώ απλά περισσότερο θέλω να μάθω αν η κατοχή του 1.8 είναι ικανοποιημένη ή όχι -
@kostis20 Έχω αγοράσει ρεζέρβα έχω 2WD όποτε και το στρογγυλό φελιζόλ που είχε το αυτοκίνητο έχει βγει. Τα περιφερειακά πλαστικά είναι διαφορετικά από αυτά που έχει το τετρακίνητο. Στο τετρακίνητο έχει θέση για γρύλο στο δεξί πλαστικό ενώ στο δικίνητο που μπορεί να πάρει ρεζέρβα δεν εχει. Αυτό είναι το παράλογο. Επειδή θέλω να βολέψω τον γρύλο μου σε καλύτερη θέση από ότι τώρα, σκεφτόμουν να αγόραζα το δεξί πλαστικό και να τον έβαζα εκεί. Αυτό είναι το θέμα.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@bill_hsd
Ευχαριστώ
Δεν είναι παράλογο στο τετρακίνητο που ΔΕΝ χωράει ρεζέρβα να έχει θέση για γρύλο και στο δικινητο όχι?Δεν ξέρω, τι να σου πω;
Εδώ φαίνεται να έχει θέση για γρύλο και το δικινητο:
Στο C-HR μου πάντως, που εχει κιτ επισκευής ελαστικού, το αφρολέξ έχει υποδοχές για γρύλο, μανιβέλα γρύλου, μπουλονόκλειδο και για το καρυδάκι των μπουλονιών ασφαλείας.
Τα αγόρασα όλα εκ των υστέρων από αντιπροσωπεία και τα τοποθέτησα στις προβλεπόμενες θέσεις.
Το δικό σου αφρολέξ δεν έχει αντίστοιχες υποδοχές;
Το έχω βγάλει γιατί στην θέση του έχει μπει η ρεζέρβα. Το πλαϊνό πλαστικό έχει θέση για γρύλο και θα ενδιέφερε να το αγοράσω. Θέλω μια φωτό από τετρακίνητο όμως για να το δω καλυτερα -
@iceman7
Θελεις να δεις πόσα off topic πόσες επαναλήψεις.. σαν αυτό που μιλάμε τώρα έχει στις 318 σελίδες του CC μόνο.?
Στο FB κάθε ανάρτηση είναι αυτόνομη. Έχει τα σχόλιά της από κάτω. Καθαρίζει η μπουγάδα... φωτογραφίες βιντεο.. λινκ απο την εφαρμογή από το κινητο ανεβαίνουν σε δευτερόλεπτα.. χωρίς περιορισμούς...Στα φόρουμ ξεκίνησα και εγώ.. 19 χρόνια σε αυτό εδώ... 26 στο snowreport... αλλά η τεχνολογία είναι ευκολία... Θα συμφωνήσω οτι η ευκολία φέρνει και κόσμο οχι απαραίτητα γνώστες των θεμάτων, όχι απαραίτητα ευγενικούς και καλοπροαίρετους αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Το παρόν φορουμ είναι κακό παράδειγμα για φορουμ τοσο σε περιεχόμενο θεμάτων, σχετικότητα, off topic όσο και σαν πλατφόρμα.
-
@kostis20 Έχω αγοράσει ρεζέρβα έχω 2WD όποτε και το στρογγυλό φελιζόλ που είχε το αυτοκίνητο έχει βγει. Τα περιφερειακά πλαστικά είναι διαφορετικά από αυτά που έχει το τετρακίνητο. Στο τετρακίνητο έχει θέση για γρύλο στο δεξί πλαστικό ενώ στο δικίνητο που μπορεί να πάρει ρεζέρβα δεν εχει. Αυτό είναι το παράλογο. Επειδή θέλω να βολέψω τον γρύλο μου σε καλύτερη θέση από ότι τώρα, σκεφτόμουν να αγόραζα το δεξί πλαστικό και να τον έβαζα εκεί. Αυτό είναι το θέμα.
Η απορία μου είναι γιατί να έχει θέση για γρύλλο το τετρακίνητο αφού δεν μπορεί να μπει ρεζέρβα.
Μάλλον δε το διατύπωσα σωστά.
Εκτός αν έχει ξεμείνει από τα αμιγώς θερμικά τετρακίνητα που μάλλον έχουν ρεζερβα στις ΗΠΑ πχ.Μονο αυτό μπορώ να σκεφτώ. -
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει κάποιος που έχει το cc 1.8 να μου πει πως του φαίνεται η ανάρτηση, η άνεση των καθισμάτων και αν τα 140 άλογα είναι αρκετά για να κάνεις μια φυσιολογική προσπέραση χωρίς άγχος;
Κάτοχος εδώ και 2 μήνες και με 3000 χλμ. Η ανάρτηση είναι πολύ καλή και να μην σε προβληματίζει καθόλου.
Το περίμενα να είναι πιο αργό αλλά με έχει εκπλήξει η ροπή του. Οκ δεν έχει 200 άλογα αλλά τα 140 ειναι πολύ καλά για τον όγκο του.
Φίλος που έκανε σύγκριση με το CHR είπε ότι είναι μέρα με την νύχτα.
Προσωπικά το θεωρώ πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Το CHR όμως έχει 122 ίππους.
-
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει κάποιος που έχει το cc 1.8 να μου πει πως του φαίνεται η ανάρτηση, η άνεση των καθισμάτων και αν τα 140 άλογα είναι αρκετά για να κάνεις μια φυσιολογική προσπέραση χωρίς άγχος;
Κάτοχος εδώ και 2 μήνες και με 3000 χλμ. Η ανάρτηση είναι πολύ καλή και να μην σε προβληματίζει καθόλου.
Το περίμενα να είναι πιο αργό αλλά με έχει εκπλήξει η ροπή του. Οκ δεν έχει 200 άλογα αλλά τα 140 ειναι πολύ καλά για τον όγκο του.
Προσωπικά το θεωρώ πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου ελπίζω όταν το παραλάβω να έχω την ίδια γνώμη. Να είσαι καλά!
-
μπορεί κάποιος με ΑWD να βοηθησει.. @Otto-SKG ? @stefan147
-
@nasosto said in Toyota Corolla Cross:
Το CHR όμως έχει 122 ίππους.
Το γνωρίζω απλά, πολύς κόσμος το έχει σαν σημείο αναφοράς και το θεωρούσε κάπως αργό.
Διαφωνώ με αυτό μιας και το CC φοράει το καινούριο υβριδικό συστημα. -
μπορεί κάποιος με ΑWD να βοηθησει.. @Otto-SKG ? @stefan147
Δώσε μου λίγο χρόνο να βρω ευκαιρία να βγάλω μια φώτο και θα σου στείλω.
Toyota Corolla Cross