-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
Βασικά ευτυχώς που δεν είχε το CC, δες στο euroncap τον θώρακα του οδηγού στο Sportage (adequate) και στο CC (weak) και κρίνε.
Ναι τα μελέτησα... Είμαι ακόμα στο δίλημμα αν θα ξαναπάω σε sportage ή θα το γυρίσω σε corolla cross...
Βέβαια πρέπει να ξεχρεωσω πρώτα το δάνειο του sportage μονομιάς και πρέπει να κρατήσω και λεφτά και για γέννα.
Δεν ξέρω πως θα τα κάνω όλα αυτά τόσο γρήγορα. -
@polioan said in Toyota Corolla Cross:
Βασικά ευτυχώς που δεν είχε το CC, δες στο euroncap τον θώρακα του οδηγού στο Sportage (adequate) και στο CC (weak) και κρίνε.
Ναι τα μελέτησα... Είμαι ακόμα στο δίλημμα αν θα ξαναπάω σε sportage ή θα το γυρίσω σε corolla cross...
Βέβαια πρέπει να ξεχρεωσω πρώτα το δάνειο του sportage μονομιάς και πρέπει να κρατήσω και λεφτά και για γέννα.
Δεν ξέρω πως θα τα κάνω όλα αυτά τόσο γρήγορα.Κάντε τη γέννα στο corolla cross. Μα όλα εγώ πια;;;
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Ειχες και μεσαίο αερόσακο;;; Άνοιξε;;;
Έχω και μεσαίο αερόσακο.
Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι δεν άνοιξε κανένας δικός μου αερόσακος!Εσεις χτυπήσετε μεταξύ σας;
-
Καθώς περιμένω και εγω το δικό μου ΨΨ (1.8 Style) , βρήκα τον χρόνο για να φτιάξω αυτό.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται,ας μου στείλει !!
-
Έχεις σκεφτεί να του κάνεις ένα βαψιματακι;
-
Δεν ξέρω πως θα τα κάνω όλα αυτά τόσο γρήγορα.Κάντε τη γέννα στο corolla cross. Μα όλα εγώ πια;;;
Χαχαχαχα...ωραίες λύσεις! Σε καινούριο αμάξι πρέπει να απλώσω και τάπητα για προστασία!
-
Ειχες και μεσαίο αερόσακο;;; Άνοιξε;;;
Έχω και μεσαίο αερόσακο.
Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι δεν άνοιξε κανένας δικός μου αερόσακος!Εσεις χτυπήσετε μεταξύ σας;
Όχι καθόλου...από πολλά αμάξια που έχω οδηγήσει, πρώτη φορά παρατήρησα στο sportage ότι ο οδηγός από τον συνοδηγό ήταν τόσο μακρυά. Σαν να οδηγούσα ένα X5.
-
Καλησπέρα ομάδα, εχω κινητό android το οποίο λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ασύρματα με το infotainment αλλά ψάχνω τρόπο να έχω ασύρματα στην οθόνη youtube και netflix.(εχω δοκιμάσει λύσεις τύπου carstream το οποίο αν και εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου βγάζει σφάλμα και δεν λειτουργεί... Απο ότι διαβάζω αναμένουμε να βγει ενημέρωση από τους προγραμματιστες του καθώς η google το 'έκοψε' με το android 14).εχει βρει κάποιος τρόπο να τα καταφέρει - χωρίς έξτρα μποξακια τύπου CarlinKit;
-
Ενδιαφέρον:
-
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
@npapanik said in Toyota Corolla Cross:
Ενδιαφέρον:
made in china λέει ε ...
Είναι το non-hybrid αυτό.
-
@npapanik said in Toyota Corolla Cross:
Ενδιαφέρον:
made in china λέει ε ...
Τα Ευρωπαϊκά έρχονται από Ιαπωνία.
-
Ναι αυτό εννοώ, ότι αφορά άλλο μοντέλο το βίντεο!
Παρ' όλ' αυτά μου έκανε εντύπωση που και η toyota φτιάχνει στην Κίνα αυτοκίνητα. Νόμιζα το είχε αποφύγει
-
Ναι αυτό εννοώ, ότι αφορά άλλο μοντέλο το βίντεο!
Παρ' όλ' αυτά μου έκανε εντύπωση που και η toyota φτιάχνει στην Κίνα αυτοκίνητα. Νόμιζα το είχε αποφύγει
ειναι η μεγαλυτερη αγορα στον κοσμο. παντως για μενα αν καποιος αγοραζει καινουριο τογιοτα και την ιδια μερα τα βγαζει ολα μεσα πεταει τα υπαρχον μονωτικα και βαζει καλυτερα μονωτικα και παντου εχει παρει λαθος αυτοκινητο και δικαιολογειται μονο σε αγορες που δεν εχεις επιλογη να παρεις κατι αλλο.
-
Καλημέρα ομάδα, φαντάζομαι έχει ήδη συζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάποια λύση με το RSA-μπορεί να απενεργοποιηθεί οριστικά η ηχητική ένδειξη; Ξέρω πώς να το απενεργοποιήσω, γνωρίζω επίσης ότι οι ενδείξεις ήχου/οπτικής ενημέρωσης μπορούν να απενεργοποιηθούν, αλλά όταν το αυτοκίνητο σβήνει και ξανά ανάβει όλα ενεργοποιούνται και πάλι (κανονισμός πλέον της αγαπητής ευρωπαϊκής ένωσης από ότι διαβάζω) . Νομίζω ότι είναι καλο χαρακτηριστικό να βλέπεις το όριο ταχύτητας, ακόμη και να λαμβάνεις κάποια οπτική προειδοποίηση για υπέρβαση του ορίου, αλλά το συνεχές μπιπ με τρελαίνει… ειδικά στην Ελλάδα , όπου τα όρια ταχύτητας στις πόλεις πολλές φορές δεν σημαίνουν τίποτα και στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να τα τηρείς
-
@tsente said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα ομάδα, φαντάζομαι έχει ήδη συζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάποια λύση με το RSA-μπορεί να απενεργοποιηθεί οριστικά η ηχητική ένδειξη; Ξέρω πώς να το απενεργοποιήσω, γνωρίζω επίσης ότι οι ενδείξεις ήχου/οπτικής ενημέρωσης μπορούν να απενεργοποιηθούν, αλλά όταν το αυτοκίνητο σβήνει και ξανά ανάβει όλα ενεργοποιούνται και πάλι (κανονισμός πλέον της αγαπητής ευρωπαϊκής ένωσης από ότι διαβάζω) . Νομίζω ότι είναι καλο χαρακτηριστικό να βλέπεις το όριο ταχύτητας, ακόμη και να λαμβάνεις κάποια οπτική προειδοποίηση για υπέρβαση του ορίου, αλλά το συνεχές μπιπ με τρελαίνει… ειδικά στην Ελλάδα , όπου τα όρια ταχύτητας στις πόλεις πολλές φορές δεν σημαίνουν τίποτα και στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να τα τηρείς
Δεν έχει συζητηθεί γιατί όσοι έχουμε παραλάβει πιο πίσω έχουμε παλιότερη έκδοση του safety sense που η ηχητική ένδειξη είναι προαιρετική και απενεργοποιημένη από default.
Στα CC που ο κόσμος παραλαμβάνει τώρα έχει το νέο safety sense που έχει αυτή την αλλαγή.Μήπως τουλςχιστον μπορείς να αυξήσεις το όριο που αρχίζει να βαράει ο ήχος? Δλδ όταν πχ ξεπερνάς το όριο ταχύτητας κατά 10 χιλιόμετρα. Σε εμάς έχει κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά.
-
Εγώ να κάνω την εξής ερώτηση...
Σε ταξίδι σε εθνική οδό, τι καταναλώσεις έχετε με τα υβριδικά; Είτε με τον 1.8 είτε με το 2λιτρο και σε τι ταχύτητες
Αύριο θα προσπαθήσω να πάω για test drive είτε το corolla cross ή το CHR. -
Αυτοκινητοδρομο σερί τύπου Αθήνα-Καρδιτσα είναι στο 7.5λτ πάντα με acc στα 140. 2 άτομα, μπαγκάζια και κλίμα.
2λτ Awd
-
έχει πάρει κάποιος τη νέα έκδοση MY24 σε 2.0 AWD ;
συνεχίζει να είναι κρεμασμένη η εξάτμιση όπως στο MY23 ;
-
έχει πάρει κάποιος τη νέα έκδοση MY24 σε 2.0 AWD ;
συνεχίζει να είναι κρεμασμένη η εξάτμιση όπως στο MY23 ;
Ο λόγος που εξάτμιση «κρέμεται» είναι γιατί ακριβώς από πάνω μπαίνει ο πίσω ηλεκτροκινητήρας. Όποτε λίγο δύσκολο να το άλλαξαν.Ο λόγος που η εξάτμιση κρέμεται είναι γιατί ακριβώς από πάνω μπαίνει ο ηλεκτροκινητήρας. Όποτε λίγο δύσκολο να το άλλαξαν
Toyota Corolla Cross