Καλημέρα ομάδα, φαντάζομαι έχει ήδη συζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάποια λύση με το RSA-μπορεί να απενεργοποιηθεί οριστικά η ηχητική ένδειξη; Ξέρω πώς να το απενεργοποιήσω, γνωρίζω επίσης ότι οι ενδείξεις ήχου/οπτικής ενημέρωσης μπορούν να απενεργοποιηθούν, αλλά όταν το αυτοκίνητο σβήνει και ξανά ανάβει όλα ενεργοποιούνται και πάλι (κανονισμός πλέον της αγαπητής ευρωπαϊκής ένωσης από ότι διαβάζω) . Νομίζω ότι είναι καλο χαρακτηριστικό να βλέπεις το όριο ταχύτητας, ακόμη και να λαμβάνεις κάποια οπτική προειδοποίηση για υπέρβαση του ορίου, αλλά το συνεχές μπιπ με τρελαίνει… ειδικά στην Ελλάδα , όπου τα όρια ταχύτητας στις πόλεις πολλές φορές δεν σημαίνουν τίποτα και στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να τα τηρείς
Best posts made by Tsente
-
RE: Toyota Corolla Cross
Latest posts made by Tsente
-
Καλημέρα ομάδα, φαντάζομαι έχει ήδη συζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάποια λύση με το RSA-μπορεί να απενεργοποιηθεί οριστικά η ηχητική ένδειξη; Ξέρω πώς να το απενεργοποιήσω, γνωρίζω επίσης ότι οι ενδείξεις ήχου/οπτικής ενημέρωσης μπορούν να απενεργοποιηθούν, αλλά όταν το αυτοκίνητο σβήνει και ξανά ανάβει όλα ενεργοποιούνται και πάλι (κανονισμός πλέον της αγαπητής ευρωπαϊκής ένωσης από ότι διαβάζω) . Νομίζω ότι είναι καλο χαρακτηριστικό να βλέπεις το όριο ταχύτητας, ακόμη και να λαμβάνεις κάποια οπτική προειδοποίηση για υπέρβαση του ορίου, αλλά το συνεχές μπιπ με τρελαίνει… ειδικά στην Ελλάδα , όπου τα όρια ταχύτητας στις πόλεις πολλές φορές δεν σημαίνουν τίποτα και στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να τα τηρείς
-
Καλησπέρα ομάδα, εχω κινητό android το οποίο λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ασύρματα με το infotainment αλλά ψάχνω τρόπο να έχω ασύρματα στην οθόνη youtube και netflix.(εχω δοκιμάσει λύσεις τύπου carstream το οποίο αν και εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου βγάζει σφάλμα και δεν λειτουργεί... Απο ότι διαβάζω αναμένουμε να βγει ενημέρωση από τους προγραμματιστες του καθώς η google το 'έκοψε' με το android 14).εχει βρει κάποιος τρόπο να τα καταφέρει - χωρίς έξτρα μποξακια τύπου CarlinKit;
-
Καλημέρα σε όλους, παρέλαβα εχθές το 1.8 style και είδα ότι μου είχαν αφήσει στο ντουλαπάκι 2 πλαστικές τάπες. Στο Σακουλάκι τους αναφέρουν ότι είναι για να μπουν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου(rubber plugs for anti rust) . Αναφέρει το σακουλάκι ότι το αμάξι θα χρειαστεί είτε 4 είτε 2....Και σε εσάς περίσσεψαν 2 τάπες η θα πρέπει να ψάξω να τις τοποθετήσω;
-
Τραγικοί χρόνοι παράδοσης πάντως,
Σήμερα 10/10 που ρώτησα σε αντιπροσωπεία για 1.8 - style μου έδωσαν χρόνο παράδοσης Οκτώβριο του 2024...απογοήτευση! -
Καλημέρα σε όλους,
έχει μήπως πάρει κάποιος προσφορά με χρόνο παράδοσης για το 1.8; να υποθέσω πάμε για παραδόσεις το 2024; -
Γνωρίζει κάποιος εάν το infotainment υποστηρίζει OTA updates;
Επίσης, μπορεί κάποιος κάτοχος να μας επιβεβαιώσει εάν το infotainment υποστηρίζει wireless android auto?
Μετα από ψάξιμο βρήκα ότι έχει wireless το Apple car play και το android auto με καλώδιο, ισχύει αυτό;