-
Για να απαντήσω στο φίλο pilourits για ενα ψαροντούφεκα το σκάφος πια δεν είναι πολυτέλεια ειναι ανάγκη . Ειδικά το πενταμετρο
-
Επίσης η τετρακίνηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το βάλε βγάλε στη γλυστρα.
-
@mariossuv said in Toyota Corolla Cross:
Για να απαντήσω στο φίλο pilourits για ενα ψαροντούφεκα το σκάφος πια δεν είναι πολυτέλεια ειναι ανάγκη . Ειδικά το πενταμετρο
Οι διαδρομές στις φώτο από πάνω είναι για βρω μια ριμαδοπαραλία να βουτήξω...χωρίς σκάφος δε γίνεται δουλειά. Βρήκα μια παρέα 3 άτομα ψαροντουφεκάδες με που μπήκα στο νερό και μετά στο κολυμπητό πάνω από 5-6 χταποδοφωλιές ριμαγμένες. Δεν είχε μείνει τίποτα. Και από ψάρια μόνο κάτι σαργοί μεριδιάρηδες και τίποτα άλλο πιο εκλεκτό.
Γι' αυτό και επέλεξα awd με την ελπίδα να προσθέσω και μια βάρκα κάποια στιγμή από πίσω.
-
Σε καταλαβαίνω.Καποιος που δεν έχει τέτοια χόμπι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ένα σκαφακι δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.Εγω ψαρεύω πια μόνο μεσοπελαγες ξέρες η νησάκια κι αυτό βόρειο Ιόνιο.Εδω δεν βουτάω πια γιατί είναι χαμένος κόπος
-
Και θα δεις στην πορεία ότι καλά έκανες και πήρες AWD γιατί είναι απαραίτητο στην γλυστρα.Αν αλλάξουν βέβαια κάτι στην έλξη γιατί έτσι είναι ματαιο
-
Τα περισσότερα υβριδικά εχουν περιορισμένη ικανότητα ρυμούλκησης όχι λόγω έλλειψης ισχύος αλλα λόγω διασύνδεσης των φρένων με αναγέννηση. Τσεκαρε το αλλά νομίζω κ το tucson full hybrid 750 κιλά μπορεί να ρυμουλκήσει εκτός αν φέρει trailer με φρένα. Trailer με ε φρένα διπλασιάζει την ικανότητα ρυμούλκησης κ ίσως είναι η λύση σου. Τα plug in έχουν μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης της ενέργειας που παράγεται με τη πέδηση κ για τον λόγο αυτό δεν έχουν τους ίδιους περιορισμούς. 750 κιλά ρυμουλκεί κ το nissan qq epower όταν το trailer είναι unbraked. Ακόμη λιγότερα ρυμουλκεί το honda hrv με unbraked trailer.
-
Το ίδιο ισχύει κ για sportage full hybrid 750 κιλά ρυμουλκεί χωρίς ubraked trailer. Όταν βλέπετε 1500 κ άνω σε full hybrid είναι με braked trailer. Ακόμη κ το plug in 3008 750 κιλά ρυμουλκεί με unbraked trailer, οπότε παιδιά όσα γράφτηκαν για μεγάλες δυνατότητες ρυμούλκησης άλλων αυτοκινήτων δεν ισχύουν, αναιτιο κράξιμο για cc κ toyota
-
Μάλλον δεν προσέξατε ότι αναφέρομαι σε έλξη με φρένα.Συμφωνω με όσα λέτε για χωρίς φρένα για τα άλλα χωρίς όμως φρένα.Με φρένα επειδή ρώτησα είναι όλα πάνω από 1200 κιλά.Μονο το ccειναι 750 με η χωρίς φρένα.Δεν είναι άδικο το κράξιμο.Ψαξτε το.
-
Αν είναι 750 με φρένα έχεις δίκαιο.
-
Αν μπεις στη σελίδα τηςtoyota θα το δεις
-
Τσεκαρε στο manual σελ. 530 κάνει κάποιες διακρίσεις μήπως τα 750 braked δεν ισχύουν για τα awd κ δέχεται περισσοτερα
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Έχει βρει κάποιος αποσπωμενο κοτσαδόρο εκτος αντιπροσωπείας. Έρχεται Πάσχα και τα ποδήλατα θα τα βάλω μην πω που...
Μου πρότειναν 2 καταστήματα την caragon γύρω στα 650 ευρώ τοποθετηση με καλωδίωση . Δεν την ξέρω σαν εταιρεία και η λύση που έδιναν δεν είχε κλείδωμα/ασφαλισης της έλξης ούτε με κλειδί ή άλλο τρόπο. Μπήκα στο site τους και δεν βρήκα κάτι. Ισως είναι νωρίς? ίσως επειδή η caragon ειναι Ισπανικη και στην Ισπανία δεν κυκλοφορεί το CC?
Ψάχνω να βρώ Thule / Brink και Westfalia που είχα σε όλα τα προηγούμενα αυτοκινητο μου.
πχ βρίσκω αυτό https://brink.eu/en-int/search-results/... με αναλυτικό διάγραμμα τοποθέτησης... -
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Έχει βρει κάποιος αποσπωμενο κοτσαδόρο εκτος αντιπροσωπείας. Έρχεται Πάσχα και τα ποδήλατα θα τα βάλω μην πω που...
Μου πρότειναν 2 καταστήματα την caragon γύρω στα 650 ευρώ τοποθετηση με καλωδίωση . Δεν την ξέρω σαν εταιρεία και η λύση που έδιναν δεν είχε κλείδωμα/ασφαλισης της έλξης ούτε με κλειδί ή άλλο τρόπο. Μπήκα στο site τους και δεν βρήκα κάτι. Ισως είναι νωρίς? ίσως επειδή η caragon ειναι Ισπανικη και στην Ισπανία δεν κυκλοφορεί το CC?
Ψάχνω να βρώ Thule / Brink και Westfalia που είχα σε όλα τα προηγούμενα αυτοκινητο μου.
πχ βρίσκω αυτό https://brink.eu/en-int/search-results/... με αναλυτικό διάγραμμα τοποθέτησης...Το link δεν ανοίγει σωστά.
το έχω τσεκάρει και ανοιγει... δες μηπως τώρα
https://brink.eu/en-int/search-results/Αν οχι οι κωδικοί της brink ειναι 4009600 για την μπάρα και 754304 για την καλωδίωση
-
Μαλλον καποιο θέμα με τον browser σου στο tablet ή τις επιλογές
επισυνάπτω screenshot -
Δεν έχω βρει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να βάζει brink. Οι 2 που ρώτησα που έχουν απο έξω τεράστιες πινακίδες THULE (η brink είναι θυγατρική της) είπαν με πολύ ύφος
-Δεν υπάρχει brink..
-Υπάρχει.. έχω τους κωδικούς ...
-Oχι
-Αν σας βρώ τον brink αναλαμβάνετε να τον περάσετε?
-Εμείς βάζουμε μόνο τα δικά μας. ΤΥΝO αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και με κατάστημα στην Αθήνα είναι
αυτός Θα καλέσω μήπως μπορεί να έχει κάποιον σωστό συνεργάτη εδώ. -
Λοιπόν επειδή μου τη σπάνε τα πολλά σκοτάδια στην καμπίνα μιας και έχω μάθει αλλιώς τα τελευταία χρόνια, ψάχνομουν εξαρχής για footwell lights στο ΨΨ.
Απ' ότι φαίνεται είμαστε τυχεροί! Μπροστά ειδικά είναι (σχεδόν) plug n play η φάση μιας και υπάρχουν έτοιμες οι υποδοχές στα πλαστικά καλύμματα. Πίσω θα είναι πιο tricky γιατί το κάθισμα είναι λίγο χύμα από κάτω αλλά θα βρεθεί η λύση. Το από που θα πάρουμε ρεύματα κτλ θα το δούμε σε δεύτερη φάση. Μπορούμε άνετα να πάρουμε από όποιο φωτιζόμενο μπουτόν θέλουμε ή ακόα κι απ΄ το λαμπάκι φωτισμού στη θήκη του ασύρματου φορτιστή.
Οδηγός
Συνοδηγός
Οπότε έριξα μια παραγγελία εδώ να ξεκινήσουν να ρχονται και βλέπουμε πως θα πάει αυτό.
-
Ετσι ακριβώς Στεφανε είναι και στο Yaris Cross, se 10' εβαλα σε οδηγό και συνοδηγό!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Ετσι ακριβώς Στεφανε είναι και στο Yaris Cross, se 10' εβαλα σε οδηγό και συνοδηγό!!
Απλά στο YC εχει ετοιμες τις φίσες που απλά βγαζεις από την αρμαθιά με τα καλώδια και συνδεεις τα λαμπάκια!
Εω βλέπω ότι δεν έχει καλώδια....
Πως και έτσι; τι σόι ατμοσφαιρικό έχει η lounge εκδοση του cc; -
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Λοιπόν επειδή μου τη σπάνε τα πολλά σκοτάδια στην καμπίνα μιας και έχω μάθει αλλιώς τα τελευταία χρόνια, ψάχνομουν εξαρχής για footwell lights στο ΨΨ.
Απ' ότι φαίνεται είμαστε τυχεροί! Μπροστά ειδικά είναι (σχεδόν) plug n play η φάση μιας και υπάρχουν έτοιμες οι υποδοχές στα πλαστικά καλύμματα. Πίσω θα είναι πιο tricky γιατί το κάθισμα είναι λίγο χύμα από κάτω αλλά θα βρεθεί η λύση. Το από που θα πάρουμε ρεύματα κτλ θα το δούμε σε δεύτερη φάση. Μπορούμε άνετα να πάρουμε από όποιο φωτιζόμενο μπουτόν θέλουμε ή ακόα κι απ΄ το λαμπάκι φωτισμού στη θήκη του ασύρματου φορτιστή.
Οδηγός
Συνοδηγός
Οπότε έριξα μια παραγγελία εδώ να ξεκινήσουν να ρχονται και βλέπουμε πως θα πάει αυτό.
Εύκολη μόντα.
Την έχω κάνει μονος μου εδώ και καιρό στο C-HR και σε άλλα δύο C-HR φίλων και δουλεύει σε ολους μας απροβλημάτιστα.
Στο κιτ είχε διακλάδωση Y για να τραβήξω ρεύμα από τη φίσα του εργοστασιακού LED στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και μετά η καλωδίωση μοίραζε τα 4 LED του ατμοσφαιρικού φωτισμού εμπρός-πίσω.
Βάλε και το κιτ κρυφού φωτισμού με LED για τις χούφτες των εσωτερικών χειρολαβών (LED door bowl), δίνει πολύ ωραία αίσθηση το βράδυ και ταιριάζει με τα footwell lights. -
Ναι αυτο περιμενω να δω πως θα ειναι το κιτακι για να δω απο που θα παρω ρευμα. Δειχνει ο κινεζος μια φισα αλλα δεν εκατσα να το ψαξω παραπανω.
Τα χερουλια ειναι το επομενο. Μπορει βασικα να τα παραγγειλω τωρα να τελειωνουμε.
Καλα ο ατμοσφαιρικος φωτισμος του αμαξιου ειναι κοροιδια. Οταν ξαναανοιξω τα πανελ θα βγαλω φωτο να δειτε. Δεν εχει λεντομπαρα στην πορτα οπως ολα τα αυτοκινητα. Εχει ΕΝΑ λαμπακι που απλα διαχεει φως στο κενο που αφηνει το πανελ. Αστειοτητες.
Toyota Corolla Cross