-
Ποιό είναι αυτό το FB group να παρακολουθώ και εκεί;
-
Αυτό μου το χουν πει από αρχές προς μέσα Δεκέμβρη εάν θυμάμαι καλά.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Μονο εμενα δηλαδη πηδηξανε οι μ...... και θα το παρω Απριλιο!
για 10/10/22 παραγγελια το lounge awd λευκο perlaδεν θα μιλησω... οχι....
-
για 10/10/22 παραγγελια το lounge awd λευκο perlaΠήρα τηλέφωνο εγώ το φιλαράκι μου, τον ανιψιό του Toyoda, και του είπα να το καθυστερήσει το δικό σου! Για να το σκεφτείς καλύτερα...
Και να του κόψει καμιά 30αριά άλογα! Για να μην παρασυρθείς σε τρέλες με τόσο γκάζι...
-
@elteo said in Toyota Corolla Cross:
είχα μείνει στο Ζ4 σου ή σε μπερδεύω με άλλον?
Πόσο παλιά? Κάποτε είχα εγώ ένα από δαύτα.
-
Έβαλα αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου στο σχετικό σύνδεσμο ανακλήσεων της toyota και δεν περιλαμβάνεται στα υπό ανάκληση. Οπότε αν όντως υπήρχε οδηγία ανάκλησης αφορούσε τα πρώτα αυτοκίνητα που παραδόθηκαν και πλέον έχει διορθωθεί. Όποιο αυτοκίνητο παραδίδεται εφεξής δεν εμπίπτει σε ανάκληση (εάν και εφόσον υπήρχε σχετική οδηγία, γιατί γράφονται και πολλές ανοησίες...)
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Έβαλα αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου στο σχετικό σύνδεσμο ανακλήσεων της toyota και δεν περιλαμβάνεται στα υπό ανάκληση. Οπότε αν όντως υπήρχε οδηγία ανάκλησης αφορούσε τα πρώτα αυτοκίνητα που παραδόθηκαν και πλέον έχει διορθωθεί. Όποιο αυτοκίνητο παραδίδεται εφεξής δεν εμπίπτει σε ανάκληση (εάν και εφόσον υπήρχε σχετική οδηγία, γιατί γράφονται και πολλές ανοησίες...)
Έχει να κάνει και με την έκδοση μαλλον. Στο ΦΒ γκρουπ υπάρχει μελος με ακτιβ πλας που δεν έχει ανάκληση.
-
για 10/10/22 παραγγελια το lounge awd λευκο perlaΕγω απο Ιουνιο-Ιούλιο και τελευταία Απρίλιο απο τις 31/10/22. Ήσουν από την αρχή Απρίλιο?
-
Για όσους αγαπούν το design και τα σαλόνια, ξεκινά η διάθεση του peugeot 408 με τιμή εκκίνησης μόνο τα 40.000 ευρώ (βασική έκδοση) και τον ισχυρότατο κινητήρα 1.2 130 αγριεμένων αλόγων, μη υβριδικό (η τιμή των άλλων κινητήρων, θα εκτοξεύεται...). Downsizing μέχρι τελικής πτώσεως του κινητήρα. Εκπομπές λογικά γύρω στα 140 και κατανάλωση με λίγη τύχη, 9 στην πόλη.. Η peugeot έχει ξεφύγει μάλλον για αυτά που προσφέρει..
-
και κατανάλωση με λίγη τύχη, 9 στην πόλη..
9αρια έχει στο Σε Τριο (αυτόματο)....αυτό θα φλερτάρει με 10αρια. Αλλά ειναι πανέμορφο και πρίμιο λουκ (άσχετα εαν διαλύει...χαχα!).
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
για 10/10/22 παραγγελια το lounge awd λευκο perlaΕγω απο Ιουνιο-Ιούλιο και τελευταία Απρίλιο απο τις 31/10/22. Ήσουν από την αρχή Απρίλιο?
Οχι…
Αρχικά ήμουν για 5/1 μετά τέλη Φεβρουαρίου και πριν από λίγες μέρες Μάρτιο με αρχές Απριλίου.
Ποια έκδοση διάλεξες?Ακτιβ πλας
-
-
Για όσους αγαπούν το design και τα σαλόνια, ξεκινά η διάθεση του peugeot 408 με τιμή εκκίνησης μόνο τα 40.000 ευρώ (βασική έκδοση) και τον ισχυρότατο κινητήρα 1.2 130 αγριεμένων αλόγων, μη υβριδικό (η τιμή των άλλων κινητήρων, θα εκτοξεύεται...). Downsizing μέχρι τελικής πτώσεως του κινητήρα. Εκπομπές λογικά γύρω στα 140 και κατανάλωση με λίγη τύχη, 9 στην πόλη.. Η peugeot έχει ξεφύγει μάλλον για αυτά που προσφέρει..
Που να ακούσεις και τον κομπασμό και την έπαρση μανατζερ και πωλητων.. οι άνθρωποι μοστραρονται σαν να πωλουν πριμιουμ μερτσεντες
-
Το chr τι τιμές θα έρθει;
-
Αισθητική λέγεται φίλε μου. Κάτι που όσο και να προσπαθεί η toyota δεν έχει!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αισθητική, όχι ομορφιά!
Κάτι που πολύς κόσμος υπολογίζει στην αγορά οποιουδήποτε καταναλωτικού αγαθού!
-
τόσο η αισθητική όσο και η ομορφιά είναι υποκειμενικοί όροι.
-
Το νέο prius δεν φείδεται ούτε αισθητικής ούτε τεχνικών χαρακτηριστικών κ ασφαλείας...νομίζω ότι η peugeot προσπαθώντας να παγιωθεί ως premium εταιρεία έδωσε βάση μόνο σε σαλόνι κ αισθητική μένοντας πολύ πίσω τεχνολογικά τόσο σε σύγκριση με toyota honda όσο κ με τις premium ευρωπαϊκές bmw mercedes audi. Μου φαίνεται αστείο ως κάτοχος golf να αγοράσει κάποιος έναντι 40000 βασική έκδοση αυτοκινήτου μήκους 4.60 μ. με κινητήρα 1.2!
-
Έβαλα τον αριθμό πλασίου στο site της toyota και μου βγάζει ότι θέλει ανάκληση.
-
Ποια έκδοση έχεις παραγγείλει?
-
Μόλις έλεγξα και εγώ για την Corolla H/B 1.8 και μου βγάζει ακριβώς την ίδια ανάκληση.
Toyota Corolla Cross