-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Η υποκειμενικότητα της παρατηρησής μου σχετίζεται με το γεγονός ότι το προηγούμενο αμάξι ήταν corrola HB και με δεδομένο αυτό κρίνω ότι έχουν γίνει βελτιώσεις στα παρακάτω:
-
υβριδική μονάδα
-
λειτουργία αναρτήσεων
-
ηχομόνωση
-
γενική αίσθηση του αυτοκινήτου
Eάν έχουν γίνει βελτιώσεις στα δύο σημειωμένα, σε σύγκριση με το HB που δοκίμασα πέρσι για κανένα 25λεπτο -και που δεν βρήκα κάτι χρήζουσας ιδιαίτερης προσοχής για αυτά τα θέματα-, τότε η CC θα είναι σούπερ στην κατηγορία της.
-
-
Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν το παρήγγειλα με ηλιοροφή, πραγματικά δίνει άλλο αέρα στο εσωτερικο του αυτοκινήτου, ωστόσο πίσω που έκατσα νομίζω βρήκε το κεφαλι μου. Ασ όψεται η τετρακίνηση και το budget
-
Εγώ μαλλον θα το βρω τέλειο.
-
Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν το παρήγγειλα με ηλιοροφή, πραγματικά δίνει άλλο αέρα στο εσωτερικο του αυτοκινήτου, ωστόσο πίσω που έκατσα νομίζω βρήκε το κεφαλι μου. Ασ όψεται η τετρακίνηση και το budget
Όντως δίνει άλλο αέρα η ηλιοροφή! Κι εγώ το παράγγειλα χωρίς ηλιοροφή, αλλά για ψυχολογικούς λόγους! Θέλω λαμαρίνα πάνω απ'το κεφάλι μου!!
-
Βγαίνει έκδοση και με κεραμύδι;
-
-
Η toyota έχει μια αυθεντικότητα απέναντι στον πελάτη. Πουλά ένα αυτοκίνητο με όλα τα συστήματα ασφαλείας, με πλήρως υβριδικό κινητήρα κατά πολύ ανώτερο τεχνολογικά από τους ευρωπαίους σε τιμή θερμικού και σαλόνι αξιοπρεπές μη πολυτελές, επισημαίνοντας πως στόχος της δεν είναι να μπει στα χωράφια της lexus διότι το αμάξι ξεκινά από 31.000 ευρώ και όχι από 40.000+. Ως κάτοχος vw ομολογώ ότι είναι ευθεία προς τον πελάτη. Όταν αγόρασα το golf στη highline έκδοση με δερμάτινα καθίσματα και ηλιοροφή, χρέωναν εξτρά τον ροοστατικό καθρέφτη και τους ανακλινόμενους καθρέφτες (στην πιο ακριβή έκδοση). Σύμφωνα με την τότε ορολογία της vw και audi το αμάξι το χτίζεις από την αρχή. Στην audi παραμένει αυτή η φιλοσοφία. Οπότε αγοράζεις σασί με 30.000+ και για να γίνει αμάξι ξεβρακώνεσαι και φθάνεις 40.000+. Και κάτι ακόμη, στην Αυστραλία όπου ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το cc λίγο μετά από εμάς, είναι ήδη στο top5 των πωλήσεων και η Ιαπωνία ενημέρωσε για καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω αδυναμίας διεκπεραίωσης των παραγγελιών. Αυξάνεται γεωμετρικά ο χρόνος μεταξύ παράδοσης και παραγγελίας. Οπότε προβλέπω όποιος παραγγείλει τον Δεκέμβριο η παράδοση να γίνεται πλέον στο 12μηνο..
-
Απλά όταν θα πάει στο 12μηνο η παράδοση θα χαθεί το πλεονέκτημα της Τογιότα ότι έχω υβριδικό εδώ και τώρα
-
Αυτό το είδατε;
https://www.youtube.com/watch?v=vNdlL-0ZZQ0
Ο πωλητής της Toyota λέει ότι το 1.800 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει...!!!
Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;Κατά τα άλλα το video δεν αξίζει δείχνει μόνο τις φάτσες τους και όχι το αμάξι.
-
Ναι αυτον θα ακουσουμε. Φαινεται γνωστης.
-
@thanassis33 said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό το είδατε;
Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;Κατά τα άλλα το video δεν αξίζει δείχνει μόνο τις φάτσες τους και όχι το αμάξι.
Κι εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι το CC δεν θα έρθει στην Ελλάδα με 1800cc. Ο καιρός θα δείξει...
-
Τετοιες ανοησίες ακούμε συνέχεια από πωλητές.
Τους είχα βέβαια για καλυτερους στην Τογιότα αλλά φεύ. Εκεί να πουν ανοησίες για να πουλήσουν ότι υπάρχει διαθέσιμο.
Τέλη Αυγούστου και ο πωλητής μου έλεγε ότι δεν θα ερχόταν καν Corolla crossΌτι να ναι !
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό το είδατε;
Κι εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι το CC δεν θα έρθει στην Ελλάδα με 1800cc. Ο καιρός θα δείξει...
Μια χαρά θα έρθει. Υπάρχουν και υπεύθυνοι σοβαροί που δεν κρύβονται
-
Και εγώ ρωτησα και είπαν πως το 1,8 θα έρθει σε 1,5 έτος περίπου. Αυτό που μου ειπαν είναι να μη χαίρομαι και πολύ διότι μπορεί με τον πληθωρισμο να κοστίζει οσο σήμερα η active plus με το δίλιτρο μοτέρ. Δεν το βρίσκω παράλογο. Για αυτό λέω όσοι έχετε χρήματα διαθέσιμα και το σκέφτεστε πάρτε μια active plus σήμερα στα 31Κ
Εγώ έλεγα κάτι για 25-27Κ μια μεσαία έκδοση με τον 1,8 140 ps αλλά δεν τους βρήκα και πολύ ζεστούς για τέτοιες τιμές.
Κάποτε οι τιμές θα πέσουν ξανά, αν όχι σε προηγούμενο επίπεδο αλλά θα πέσουν. Νομοτελειακο αυτό. Το θέμα είναι μη πέσουν στο τέλος της καριέρας του μοντέλου
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ναι αυτον θα ακουσουμε. Φαινεται γνωστης.
Σα τον Μάνταλο είναι..
-
Για τον 1800 cc λένε ότι θα ανοίξουν οι παραγγελίες καλοκαίρι 23 ( δηλαδή Σεπτέμβριο), άρα το πρωτο 1800 cc το βλέπω πριν φύγει το 23.
-
Αυτό το είδατε;
Έβαλα λίγο να δω το βίντεο ,φορούσα ακουστικά μου έσπασε το τύμπανο από το βουητό και τον θόρυβο που περνά στην καμπίνα! Και να ακούς τους τύπους να λένε φοβερή ηχομόνωση δεν ακούς τίποτα... εννοείται και εγώ όταν είχα πάει να δω το yc και ρωτούσα πότε θα έρθει το cc με άγριο κοίταζε ο πωλητής τι είναι αυτό μου λέει; Δεν έρχεται αυτό το αμάξι Ευρώπη! Εδώ ή βάλε παραγγελία ή άντε γεια....
-
Ταχυδρομικέ κώδικα, άσε τις δικαιολογίες. Πάνε οδήγησε μια σήμερα και αν σου αρέσει κλεισε παραγγελία. Θα λες μετά πως δεν υπάρχουν αυτοκίνητα.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Ταχυδρομικέ κώδικα, άσε τις δικαιολογίες. Πάνε οδήγησε μια σήμερα και αν σου αρέσει κλεισε παραγγελία. Θα λες μετά πως δεν υπάρχουν αυτοκίνητα.
Πραγματικά και να είχα λεφτά για αμάξι δεν θα έπαιρνα αυτές τις εποχές...
-
Αφού, έψαχνες εδώ και καιρό.
Toyota Corolla Cross