-
Στην πράξη δυστυχώς ελέγχουμε περιοδικά κάθε τρίμηνο περίπου ή πριν το ταξίδι. Ελάχιστοι τσεκάρουν διαρκώς τα λάδια εκτός και αν τσιμπάει...
-
το focus 2008 του πατέρα μου δεν έχει κάψει ποτέ λαδάκι για να είμαι ειλικρινής, οπότε μάλλον κατασκευαστική επιτυχία της vw είναι..
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Eπίκεινται αυξήσεις και σε toyota, το ανακοίνωσε εχθές, ηταν η μοναδική που είχε μείνει σχετικά πιο χαμηλά στη κοστολόγηση. Οπότε από Γενάρη όσοι το βρήκαν ακριβό το cc θα το βρούμε πιο ακριβό κανά 2χιλιαρο πιθανολογώ, όπως και οι λοιπές εταιρίες θα ανεβάσουν. Συνεπώς, αφού πολλοί το βρήκαν καρούλι με βάση τα posts, πάμε για dacia duster όλοι ή μένουμε με αυτά που έχουμε, golf, leon, κλπ. Οικογενειακό αμάξι suv κάτω από 35.000 (τιμή εκκίνησης γυμνό δηλαδή) δεν θα βρίσκεις πουθενά πλέον, οπότε μονόδρομος hatchback ή 50 δόσεις και αποπληρωμή με καπέλο 4-5 χιλιάρικα για suv.
Δες Suzuki.
-
Συγνώμη αυτο το πραγμα στο πορτμπαγκαζ τι ειναι??
Με τα πλαστικα στους θολους υπεραπαραιτητα καλυμματα αυτου του στυλ....
https://a.aliexpress.com/_mKYJKXw
Αλλιως πολυ συντομα (ειδικα οσοι εχουν λογω μικρων παιδιων καροτσια κλπ ) θα τα κλαινε απ τα σημαδια .....
-
Είναι η μπαταρία εκεί από κάτω.
Τι τσίρκο είναι αυτό στο link? Χαχαχ
Εγώ έχω πάρει το κλασικό σκαφάκι και την προστασία για το πίσω μέρος των καθισμάτων. Σώζουν ζωές.
-
Με τι ασχολείστε ρε παιδιά...πραγματικά. Μιλάμε για 200 άλογα και ασχολείστε με το αν λερωθεί ένα πλαστικό στο πορτοπαγκαζ.
-
Με όλα ασχολείται κανείς. Εννοείται αυτό. Προχθες μου φυγανε σιρόπια από 2 κουτιά γλυκά στο πορτ μπαγκαζ. Αν δεν ειχα το σκαφάκι θα πέταγα το κάλυμμα ή θα ήθελα τουλάχιστον βιολογικό. Τώρα με 2 βετέξ καθάρισα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Με όλα ασχολείται κανείς. Εννοείται αυτό. Προχθες μου φυγανε σιρόπια από 2 κουτιά γλυκά στο πορτ μπαγκαζ. Αν δεν ειχα το σκαφάκι θα πέταγα το κάλυμμα ή θα ήθελα τουλάχιστον βιολογικό. Τώρα με 2 βετέξ καθάρισα.
Στάζει μέλι το Λεον;
-
Η κεφάλα μου στάζει και φεύγει μυαλό γιατί έκανα 100χλμ πίστα με τα γλυκά στο μπαγκάζ.
-
Εγώ έχω πάρει το κλασικό σκαφάκι και την προστασία για το πίσω μέρος των καθισμάτων. Σώζουν ζωές.
μην στεκεσαι στο συγκεκριμενο την λογικη κοιτα ( βρισκεις αλλο αν ψαξεις)
σε λιγο καιρο αν δεν προτατευτουν οι πλαστικοι θολοι θα ειναι καπως ετσι.....
Οσο για την μπαταρια και το καρουμπαλο καλυμμα της προφανως κοβει απο την λειτουργικοτητα του χωρου....(επιτυχιαγια το σχεδιαστικο τμημα)
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
σε λιγο καιρο αν δεν προτατευτουν οι πλαστικοι θολοι θα ειναι καπως ετσι.....
Μη τα λες σε μένα. Εγώ το χω πει αυτό από την πρώτη φορά που είδα το αμάξι. Εγώ βάζω ψαροτούφεκα εκεί πέρα. Μία φορά να μη βάλω λάστιχο στη βέργα και θα γίνει σώβρακο εκεί πέρα. Το ίδιο και αν χρησιμοποιήσει κανείς σκληρές βαλίτσες.
-
Ωραία μη πάρετε toyota corolla cross γιατί γρατζουνιεται το πλαστικό στο πορτοπαγκαζ
-
Σκέψου να είχες μοκέτα στους θόλους και να έπεφτε σιρόπι και να μην το έβλεπες και να μάζευε μυρμήγκια που μετά το σιρόπι για επιδόρπιο θα έτρωγαν και τα καλώδια από το υβριδικό σύστημα, και επειδή θα είχε ρεύμα θα γινοταν τηγανητά, και θα μάζευε η μυρωδιά τους τις γάτες της γειτονιά και αυτές θα ανέβαιναν πάνω στο αμάξωμα μήπως και βρουν κανένα τηγανητό μυρμήγκι και θα το γραρζουνουσαν και μετα θα τις έβλεπαν τις γάτες οι σκύλοι της γειτονιάς και θα τις κυνηγούσαν και αυτοί και απο τα νεύρα τους που δεν τις φτάνουν στην οροφή θα άρχιζαν να μασούν τα φτερά και τους προφυλακτήρες.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Ωραία μη πάρετε toyota corolla cross γιατί γρατζουνιεται το πλαστικό στο πορτοπαγκαζ
Άσε που μπορεί να φθείρονται και τα λάστιχα όσο το κυκλοφορείς...
-
@kkostask said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Άσε που μπορεί να φθείρονται και τα λάστιχα όσο το κυκλοφορείς...
Απαράδεκτοι Ιάπωνες θέλουν να σκοτώσουν τον κοσμάκη , πεζοδρομιοκυνηγός θα είναι με 200 άλογα ... όλοι οι χαμένοι του ΒΠΠ ψάχνουν για εκδίκηση , Toyota τα ίδια όπως η εγκληματική οργάνωση VW...
-
"Από τα μέσα του 2023 θα λανσαριστεί και με το νέο 1.800άρι υβριδικό μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 140 ίππων (έναντι 122 hp το παλαιότερο). Προς το παρόν διατίθεται μόνο στην Τουρκία και στο Ισραήλ. Το πιο αποδοτικό 1.8 λτ. Hybrid ενσωματώνει το θερμικό κινητήρα των 98 ίππων και 142 Nm ροπής και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με 95 ίππους και 185 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς μέσω του e-CVT, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και τελική 170 χλμ./ώρα. Η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 4,9-5,3 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 112-121 γρ./χλμ."
-
Εντάξει, πόλη δεν το λες αυτό. Περί προαστιακή μετακίνηση την λες. Μιλάμε για c suv με 200 άλογα. Που αν θες να πας χαλαρά στην δουλειά σου πας με κατανάλωση από παπάκι.
Χαρακτηριστικο της οθόνης. Πόσο γρήγορα λειτουργεί το gps με το που έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο. Πρέπει να έχει δυνατό επεξεργαστή. Και εγώ που το είδα στατικά μου έκανε εντύπωση η γρηγοραδα του ενώ τα γραφικά του εχουν υψηλή ανάλυση.
Χαρακτηριστικό της δοκιμής είναι ότι το 66% του χρόνου της βόλτας του ο κινητηρας ήταν σβηστός. Δηλαδή χοντρικά για 40-50% των χιλιομέτρων ήταν σβηστός. Δηλαδή στα 100 χλμ μόνο στα 50-60 χλμ λειτουργεί το θερμικό μοτέρ και φυσικά τις περισσότερες φορές στο βέλτιστο φάσμα λειτουργίας του.
Δηλαδή στα 300.000 χλμ θα έχει δουλέψει για 150.000 χλμ και κυρίως σε βέλτιστο φάσμα.
-
Καλά, σε ταχύτητες επαρχιακού δρόμου δεν ακούγεται τίποτα. Το συγκρίνω με άλλα βίντεο του ίδιου καναλιού και πραγματικά είναι σαν ηλεκτρικό στα χαμηλά. Στον αυτοκινητόδρομο όντως ακούγονται εντονότερα διάφοροι θόρυβοι αέρα, τροχασμου κτλ.
Θεωρώ πως ο Στέφαν που βάζει χέρι στα αυτοκίνητα με ελάχιστα χρήματα θα το κάνει λιμουζίνα και στις ταχύτητες ταξιδιού
-
Εδώ οι θόλοι από το Kia Sportage.
Εδω του corolla
-
Μαλάκες ασιάτες...
Toyota Corolla Cross