-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πρώτες φωτογραφίες του φέις λίφτ
Προσωπικά δεν τα είχα συμπαθήσει καθόλου τα παλαιά μπροστινά φώτα, οπότε είναι πολύ καλύτερο το νέο.
Κι εδώ έτσι το δείχνει και λέει κι ένα άλλο θετικό: πως μέσα θα μεγαλώσει κι η οθόνη στο καντράν
-
Ωχ τώρα το ειδα!!!! Ωραιο!!!!
-
-
Πιο εύπεπτο εμφανισιακά, αν και προσωπικά το hatchback το θεωρούσα έτσι και αλλιώς κουκλάκι (σε κόκκινο έρωτας). Το X παραμένει εκτός από άσχημο πίσω και με το λάθος άνοιγμα της πίσω πόρτας, οπότε death.
Το νέο σήμα απλά άθλιο. Συγνώμη έβαλαν κάμερα κουμούλα να προεξέχει του σήματος, σοβαρά τώρα;
Μια χαρά ήταν το προηγούμενο.Πολύ ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση 2" του άθλιου παλαιού πίνακα οργάνων επίπεδου Atari 1989 των 5"!
Κατά τα άλλα τα γνωστά. Μπράβο PSA για την αλλαγή από ιμάντα σε καδένα. Φάε σκατά PSA για την αλλαγή από EAT8 σε Dct6!
Με έναν χώρο αποσκευών στα 500+ L, προφανώς στο X, με την απλούστευση των αλλαγών ήτοι να ανοίγει η πίσω πόρτα μαζί με το πίσω παρμπρίζ (liftback) θεωρώ ότι θα το κοιτούσα σοβαρά γιατί η έλευση του mh puretech άλλαξε κατά πολύ προς τα κάτω το ΤΤ, με αποτέλεσμα η τιμολόγηση του να γίνει πιο λογική.
Σκεφτείτε ότι το 408 ερχόμενο ως mh έπεσε η τιμή τιμή του 5k! Αρα το X με πόρτα χώρου αποσκευών liftback στην καλή έκδοση εξοπλισμού με 32k top θα ήταν δελεαστικό στα μάτια μου. Τόσο όσο για να καταπιώ το Dct6. Το κουκλάκι το hatch δεν έχει χώρο αποσκευών για οικογένεια με μωρό παιδί, δυστυχώς....
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πολύ ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση 2" του άθλιου παλαιού πίνακα οργάνων επίπεδου Atari 1989 των 5"!
Κλαίω
Το κουκλάκι το hatch δεν έχει χώρο αποσκευών για οικογένεια με μωρό παιδί, δυστυχώς....
Δυστυχώς τα 380 λίτρα είναι λίγα.
Το ίδιο θέμα έχει και το CHR. -
Μόνο σε εμένα αρέσει το Χ;
-
Έχει άσχημο κώλο και, δυστυχώς, δεν είναι liftback....Το hatch όμως είναι γλυκό του κουταλιού!
-
Από Citroen μόνο το c4 θα έπαιρνα.
Μου αρέσει αρκετά και έχει και καλή τιμή. -
Πιο εύπεπτο εμφανισιακά, αν και προσωπικά το hatchback το θεωρούσα έτσι και αλλιώς κουκλάκι (σε κόκκινο έρωτας). Το X παραμένει εκτός από άσχημο πίσω και με το λάθος άνοιγμα της πίσω πόρτας, οπότε death.
Το νέο σήμα απλά άθλιο. Συγνώμη έβαλαν κάμερα κουμούλα να προεξέχει του σήματος, σοβαρά τώρα;
Μια χαρά ήταν το προηγούμενο.Πολύ ευπρόσδεκτη η αναβάθμιση 2" του άθλιου παλαιού πίνακα οργάνων επίπεδου Atari 1989 των 5"!
Κατά τα άλλα τα γνωστά. Μπράβο PSA για την αλλαγή από ιμάντα σε καδένα. Φάε σκατά PSA για την αλλαγή από EAT8 σε Dct6!
Με έναν χώρο αποσκευών στα 500+ L, προφανώς στο X, με την απλούστευση των αλλαγών ήτοι να ανοίγει η πίσω πόρτα μαζί με το πίσω παρμπρίζ (liftback) θεωρώ ότι θα το κοιτούσα σοβαρά γιατί η έλευση του mh puretech άλλαξε κατά πολύ προς τα κάτω το ΤΤ, με αποτέλεσμα η τιμολόγηση του να γίνει πιο λογική.
Σκεφτείτε ότι το 408 ερχόμενο ως mh έπεσε η τιμή τιμή του 5k! Αρα το X με πόρτα χώρου αποσκευών liftback στην καλή έκδοση εξοπλισμού με 32k top θα ήταν δελεαστικό στα μάτια μου. Τόσο όσο για να καταπιώ το Dct6. Το κουκλάκι το hatch δεν έχει χώρο αποσκευών για οικογένεια με μωρό παιδί, δυστυχώς....
Το σήμα δεν είναι νέο. Είναι 105 χρόνων. Το πρώτο σήμα της εταιρείας.
Το 4 Χ είναι μία λύση κάπως φτηνή. Πρέπει να πουλήσει και το 408.
Στο απερχόμενο 4 για μένα το άσχημο ήταν τα μπροστινά του φώτα. Δεν τα άντεχα, μεγάλη αποτυχία σχεδιασμού για σιτροέν.
Είχε 20 χρόνια να βγάλει κάτι τόσο άσχημο, από την εποχή της c5 2001 που την άλλαξε το 2005.
και μετά το 2009 έβγαλαν το έργο τέχνης...
Επιστρέφοντας στο νέο 4, νομίζω ότι έχει δύσκολο έργο μπροστά του, με το νέο αιρκρος στο ίδιο μήκος με μεγαλύτερους χώρους και φτηνότερο...
Μόνο σαν ηλεκτρικό έχει ελπίδες.
-
Στην Ιταλία υπάρχει κι ο υπάρχων κινητήρας 130hp με το EAT8 κιβώτιο (από 26.950 στην PLUS) και τα υβριδικά 1) με 100hp (μόνο στην έκδοση YOU),ξεκινά από 25.450 2) υβριδικό 136hp στις άλλες δύο εκδόσεις PLUS, MAX με αντίστοιχα 28.450 και 30.450 (υπάρχει και μια BUSINESS,μάλλον για εταιρικά)
Αυτό που βλέπω είναι ότι το καντράν των 7" υπάρχει μόνο στην ΜΑΧ. Στις υπόλοιπες υπάρχει η παλιά οθόνη των 5,5" (μπαίνει η 7άρα ως extra μόνο στη μεσαία PLUS μ'ένα πακέτο +650euro)..
Tο αμάξι γενικά φαίνεται ενδιαφέρον. -
@panormus772 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Στην Ιταλία υπάρχει κι ο υπάρχων κινητήρας 130hp με το EAT8 κιβώτιο (από 26.950 στην PLUS) και τα υβριδικά 1) με 100hp (μόνο στην έκδοση YOU),ξεκινά από 25.450 2) υβριδικό 136hp στις άλλες δύο εκδόσεις PLUS, MAX με αντίστοιχα 28.450 και 30.450 (υπάρχει και μια BUSINESS,μάλλον για εταιρικά)
Αυτό που βλέπω είναι ότι το καντράν των 7" υπάρχει μόνο στην ΜΑΧ. Στις υπόλοιπες υπάρχει η παλιά οθόνη των 5,5" (μπαίνει η 7άρα ως extra μόνο στη μεσαία PLUS μ'ένα πακέτο +650euro)..
Tο αμάξι γενικά φαίνεται ενδιαφέρον.Για την περιγραφή @panormus772
-
Ίδιες τιμές και στην Γαλλία. Αλλά έχει και 2 ηλεκτρικές με 136 και 156 άλογα.
-
@panormus772 said in [CITROEN C4 III mod 2021]
Tο αμάξι γενικά φαίνεται ενδιαφέρον.Κι από εμένα respect για την σωστή χρήση και ορθογραφία...
Ειδικά το πρώτο, 9 στους 10, θα το έγραφαν με όμικρον
-
Εγώ πάλι έχω θέμα με την λέξη «αμάξι», όταν αναφερόμαστε σε αυτοκίνητο.
-
Υπάρχων και όσο υπάρχεις θα υπάρχων.... δικό σας!
-
@realzeus said in CITROEN C4 III mod 2021:
Από το αρχαιοελληνικό ἁμάξιον, υποκορ. του ἅμαξα, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι από τα γαλλικά .
Κι εγώ το αποφεύγω, προτιμώ το δεύτερο -
@a-d-p said in CITROEN C4 III mod 2021:
Από το αρχαιοελληνικό ἁμάξιον, υποκορ. του ἅμαξα, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι από τα γαλλικά .
Κι εγώ το αποφεύγω, προτιμώ το δεύτεροΑκριβώς, αναφέρεται σε άμαξα. Αλλά υπάρχει καταπληκτικό άσμα:
-
@a-d-p said in CITROEN C4 III mod 2021:
Κι εγώ το αποφεύγω, προτιμώ το δεύτεροΑκριβώς, αναφέρεται σε άμαξα. Αλλά υπάρχει καταπληκτικό άσμα:
Και επαναστατικό
-
Τα ηλεκτρικά χωρίς επιδότηση εννοείται.
YOU 136 HP 33520
PLUS 136 HP 34460 - 156 HP 35450
MAX 156 HP 37620Tα θερμικά
YOU hybrid 100 HP 26970
PLUS 130 HP eat8 27420 - hybrid 136 HP 30100
MAX 130 HP eat8 29600 - hybrid 136 HP 31580Νομίζω ότι είναι φτηνότερα από τα υπάρχοντα στην Ελλάδα.
Tα ηλεκτρικά πολύ κάτω. -
Σωστό,αλλά το κάνω μερικές φορές για συντομία (ιδίως όταν το αναφέρω πολλές φορές σε κάτι που γράφω).
CITROEN C4 III mod 2021