-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ελπίζω σε αυτά που είναι προς παράδοση να έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Θα είναι μεγάλη ανευθυνότητα να παραδώσουν αυτοκίνητο με τόσο σοβαρό θέμα.
Πάντως, κάτι αυτό, κάτι το θέμα με το δοχείο adblue, μου έχει χαλάσει κάπως η ψυχολογία πριν καλά καλά παραλάβω...
Χώρια που έχουμε και τον @piliourits να λοξοκοιταει τα Toyota!!! 🤨Εαν εχει διορθωθει το θεμα μπορουν να μας το πουν όσοι εχουν παραλάβει προσφατα αμαξια . Με το VIN τους και ενα τηλ σε εξ. service....
-
Χώρια που έχουμε και τον @piliourits να λοξοκοιταει τα Toyota!!!
Όντως τα λοξοκοιτάω, με μισό μάτι κι αυτά.
Λες και τα σχεδίασαν για την ασιατική αγορά #mono...
χώροι πίσω μόνο για παιδιά, ακόμη και το Κορόλα κρος είναι στεναχωρο πίσω για τον όγκο του, πόσο μάλλον το γιαρις κρος (που πίσω είναι απλά ...γιαρις) , σαν να είναι "μισή" κατηγορία μικρότερα απ τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού όλα τα ΤΟΥΟΤΑ. Πόρτες που ανοίγουν το μισό άνοιγμα απ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα... Είναι ελκυστικά μόνο λόγω της τεχνολογίας τους και της οποιας οικονομίας, αλλά κάτι μου λέει πως εκτός πόλης απλά θυσιάζουν επιδόσεις για να είναι πιο οικονομικά, κι εξαρτάται απ το ανάγλυφο στο οποίο κινούνται αν όντως γλιτώνεις καύσιμο και πόσο...Όντως υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα στα PSA αλλά η μέχρι τώρα αντιμετώπιση είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Είναι ένα ηθικό σπάσιμο και ξοδεύεις χρόνο για την επίσκεψη στο συνεργείο, αλλά το να προβαίνει μια εταιρεία προληπτικά σε τόσο εκτεταμένη εργασία και υλικά για 5-7 χρόνια, το λες και καλό.
-
Πάντως στο άρθρο μιλάει για τα καρούμπαλα στο ψευτοκάπακο που είναι σημάδι του αν έχει μπει το βελτιωμένο σετ με την πιο χοντρή καδενα. Θα είναι σχετικά απλό να διαπιστωθεί.
Είδα πως η εταιρεία δεν ήθελε να γίνει ντόρος, πιθανόν και για να μην πλακώσουν όλοι μαζί και δεν μπορούν να τους διαχειριστουν. Στην αρχή και μένα πληροφορίες μου έδιναν με το σταγονόμετρο.
Θέλει τουλάχιστον μια εργάσιμη δουλειά ή αντικατάσταση, αν όχι δύο, και κάποιες βδομάδες να έρθει το σετ απ το εργοστάσιο. -
Κοιτάς το Cross μόνο και μόνο για να αλλάξεις αυτοκίνητο ή φοβάσαι ότι το Diesel έχει μετρημένες ώρες και πρέπει να κινηθείς τώρα που μοσχοπουλιούνται ?
Στα μάτια μου είτε είναι το f/l είτε το δικό σου μαρέσει περισσότερο ,Το δικό σου Aircross - όπως το είπες και εσύ - θέλει πολλά γιούρο για να το φτάσει το YC .
-
Ενδιαφέρον. Πρόσφατα που είχα πάει εταιρικό Peugeot για service, είχα δει στο συνεργείο μέσα, δύο μοτέρ φρέσκα σε κούτες...
-
@yem said in CITROEN C4 III mod 2021:
Κοιτάς το Cross μόνο και μόνο για να αλλάξεις αυτοκίνητο ή φοβάσαι ότι το Diesel έχει μετρημένες ώρες και πρέπει να κινηθείς τώρα που μοσχοπουλιούνται ?
Στα μάτια μου είτε είναι το f/l είτε το δικό σου μαρέσει περισσότερο ,Το δικό σου Aircross - όπως το είπες και εσύ - θέλει πολλά γιούρο για να το φτάσει το YC .
Υπάρχει μια πιθανότητα να φύγω πάλι για δουλειά έξω, έστω προσωρινά, αν δεν μπορέσω να το αποφύγω. Αν όντως γίνει, ίσως θα έπρεπε να φύγει το Aircross τώρα. Και αργότερα μια φθηνή έκδοση του κρος να είναι λύση οικονομικής μετακίνησης, έστω με τους αναγκαίους συμβιβασμούς.
Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναπάρει τις εκλογές ο Κυργιάκος και να μείνω εδώ να πανηγυρίσω το Ellada 2.0 και τον καλπασμό στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, καίγοντας επιδοτούμενο ντίζελ σε πείσμα του Λαπ!
-
Δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ, να φύγεις ή να μείνει ο Κουλης?
Θα σου πω ότι έχω πει σε όλα τα φιλαράκια μου που είχαν μεγαλύτερα κοχονες από εμένα και έφυγαν : στο καλό και μην ξαναγυρίσεις .
Ειδικά εσύ που ήσουν έξω απορώ πως την παλεύεις εδώ...
-
Το Picasso που έχω τώρα, μόλις έφτασε τις 400.000km. Και το c4 δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα. Ίσως όσο πάει.
Συνεπώς, προβληματίζομαι τόσο για την ταλαιπωρία σε περίπτωση αστοχίας την πρώτη πενταετία (εντός εγγύησης) αλλά κυρίως για το τι θα συμβεί μετά.
Αν για παράδειγμα υποθέσουμε ότι θα κάνει περίπου τα km του Picasso, πόσα δοχεία adblue θα πρέπει να αλλάξω;Παρακαλώ τον @gatoz να ΜΗΝ απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα...
-
#akyroseto #mono_vitara
-
Το θέμα είναι ότι η εταιρεία τις αστοχίες της τις πληρώνει η ίδια.
Είτε αντμπλού, είτε εκκεντροφόρος, είτε ιμάντας.
Σε αντίθεση με τα τογιότα, που έφεραν αμάξια που έλλειπαν πονταρισιές στο αμάξωμα που ίσως να ήταν και θέμα ασφάλειας σε κάποιο τρακάρισμα και έπρεπε να κάνουν ενέργειες οι ιδιοκτήτες, συν τα προβλήματα γελοίας ποιότητας που έχουν όπως διαβάζω από αυτούς που τα κοιτάνε.
Για το μόνο παπάρα που δεν χαλάει γιατί το φτιάχνει από ΔΕ-ΠΑ κάθε εβδομάδα, δεν έχουμε να πούμε κάτι πιο πάνω από αυτό που είπε ο Φάνης. Εχεις λεφτά για χάλασμα μόνο παπάρα...
Είτε το παίρνεις λήζινγκ και στο πληρώνουμε οι υπόλοιποι.
-
@netgeo said in CITROEN C4 III mod 2021:
#akyroseto #mono_vitara
Χαχαχαχ... Δεν θα το ακύρωνα. Άλλωστε σήμερα - αύριο είπαν ότι θα είναι Πειραιά.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σε αντίθεση με τα τογιότα, που έφεραν αμάξια που έλλειπαν πονταρισιές στο αμάξωμα που ίσως να ήταν και θέμα ασφάλειας σε κάποιο τρακάρισμα και έπρεπε να κάνουν ενέργειες οι ιδιοκτήτες, συν τα προβλήματα γελοίας ποιότητας που έχουν όπως διαβάζω από αυτούς που τα κοιτάνε.
Για το μόνο παπάρα που δεν χαλάει γιατί το φτιάχνει από ΔΕ-ΠΑ κάθε εβδομάδα, δεν έχουμε να πούμε κάτι πιο πάνω από αυτό που είπε ο Φάνης. Εχεις λεφτά για χάλασμα μόνο παπάρα...
Τα "καλά" Γαλλικά ΔΕ-ΠΑ παρά μόνο στο συνεργείο ... Τα κακά πάνε παντού
#mono_vitara
-
@netgeo said in CITROEN C4 III mod 2021:
#akyroseto #mono_vitara
Χαχαχαχ... Δεν θα το ακύρωνα. Άλλωστε σήμερα - αύριο είπαν ότι θα είναι Πειραιά.
Επιτέλους, με το καλό να το δεχτείς!!! Καλοτάξιδο να είναι!
-
Τα γαλλικά είναι πάντα καλά και πάνε παντού...
-
What support ?
In a document dating from July 2022, the PSA group indicates that this technical failure is theoretically covered at 100% for vehicles less than 5 years old OR less than 150,000 km on the first due date.However, the dealer will use a simulation tool to fine-tune the effective coverage, which will change according to age and mileage, but also maintenance monitoring and network loyalty. Suffice to say that an oil change or overhaul carried out out of time, the use of an oil that is not recommended, etc. are grounds for refusal of coverage by the manufacturers, even if the internal documents prove that it is a question of a design flaw. Distrust therefore for buyers of a used vehicle, who must listen to the noise of the engine as well as the good follow-up of the maintenance, under penalty of having surprises.#galloi_apateones
τι ακριβως εχω στο συνεργειο?
ενα γαλλικοτατο 3008 εδω και τρεις μηνες ακινητοποιημενο με την εταιρεια να αδιαφορει για τη ζημια που η ιδια προκαλεσε! με τετοια αντιμετωπιση προς εμενα που πηρα το τοπ μοντελο τους μαζι με επισης καμποσους αλλους που εσκασαν 52500, αναρωτιεμαι πως θα συμπεριφερθει στους αλλους. καποτε ελεγα για τη φαου, τουλαχιστον οτι ζημια βγαλανε τη διορθωσανε σε λογικο χρονο 2-3 εργασιμων ημερων. και οχι για ενα αντμπλου που κανανε μολις πριν λιγες ημερες, 3 εβδομαδες.
η μονη περιπτωση που εμεινε ακινητο το vitara μου ηταν οταν ταξιδευα με αεροπλανο, στο παρκιν του αεροδρομιου που με περιμενε σιγουρος οτι θα αναψει και θα με παει σπιτι μου σε αντιθεση με το γαλλικο που ειναι στοιχημαν με οβερ, κιτρινες και αριθμο κορνερ. -
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
What support ?
In a document dating from July 2022, the PSA group indicates that this technical failure is theoretically covered at 100% for vehicles less than 5 years old OR less than 150,000 km on the first due date.However, the dealer will use a simulation tool to fine-tune the effective coverage, which will change according to age and mileage, but also maintenance monitoring and network loyalty. Suffice to say that an oil change or overhaul carried out out of time, the use of an oil that is not recommended, etc. are grounds for refusal of coverage by the manufacturers, even if the internal documents prove that it is a question of a design flaw. Distrust therefore for buyers of a used vehicle, who must listen to the noise of the engine as well as the good follow-up of the maintenance, under penalty of having surprises.#galloi_apateones
τι ακριβως εχω στο συνεργειο?
ενα γαλλικοτατο 3008 εδω και τρεις μηνες ακινητοποιημενο με την εταιρεια να αδιαφορει για τη ζημια που η ιδια προκαλεσε! με τετοια αντιμετωπιση προς εμενα που πηρα το τοπ μοντελο τους μαζι με επισης καμποσους αλλους που εσκασαν 52500, αναρωτιεμαι πως θα συμπεριφερθει στους αλλους. καποτε ελεγα για τη φαου, τουλαχιστον οτι ζημια βγαλανε τη διορθωσανε σε λογικο χρονο 2-3 εργασιμων ημερων. και οχι για ενα αντμπλου που κανανε μολις πριν λιγες ημερες, 3 εβδομαδες.
η μονη περιπτωση που εμεινε ακινητο το vitara μου ηταν οταν ταξιδευα με αεροπλανο, στο παρκιν του αεροδρομιου που με περιμενε σιγουρος οτι θα αναψει και θα με παει σπιτι μου σε αντιθεση με το γαλλικο που ειναι στοιχημαν με οβερ, κιτρινες και αριθμο κορνερ.Γατονι, τι ακριβώς έχει πάθει η χοντρή και έχει μείνει τόσο καιρό συνεργείο???
αληθεια ρωταω, δεν γνωριζω
-
Την έψαχνε το Puma και λάκισε
-
Μόνο που το βιτάρα από πλευράς τεχνολογίας σε σχέση με το 3008 είναι σαν αυτό...
-
Μόνο που το βιτάρα από πλευράς τεχνολογίας σε σχέση με το 3008 είναι σαν αυτό...
γιατι?
τι ακριβως ΔΕΝ εχει το βιταρα? -
Τα πάντα όλα δεν έχει...
CITROEN C4 III mod 2021