-
Τα γνωστά...να μην είσαι κάφρος, να μην τρως μέσα, συχνό καθάρισμα ώστε να μην συγκεντρώνεται μπιχλα, κάνας βιολογικός που και που, αδιαβροχοποίηση για τους πιο μερακλήδες, κάνα γαλάκτωμα για τη δερματίνη που έχει το C4 κτλ.
-
@harisma23 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Όταν έρθει το αυτοκίνητο θα πάρω και τα επίσημα καλύμματα:
https://citroen-shop.eu/gb/interior-accessories/2755-set-of-seat-covers-minorque-citroen-c4-c41.html
Θα δώσεις δηλαδή πάνω από 300 Ευρώ για να μην χαρείς ποτέ τις εργοστασιακές ταπετσαρίες και να δώσεις αυτή την ευχαρίστηση στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου; Ψυχαναγκαστικό μου φαίνεται...
Προφανώς και τα θέλω μόνο για το καλοκαίρι που τα παιδιά μου το κάνουν Μ. καλλιγραφίας ….. έχω βαρεθεί να καθαρίζω εμετούς…..
-
Προφανώς και τα θέλω μόνο για το καλοκαίρι που τα παιδιά μου το κάνουν Μ. καλλιγραφίας ….. έχω βαρεθεί να καθαρίζω εμετούς…..
Αν μιλάμε για εμετούς και πάλι λάθος επιλογή είναι αυτά τα ημιμόνιμα καλύμματα. Αυτό που θες είναι καλύμματα που να αφαιρούνται εύκολα και άμεσα, ώστε να μην περάσει ο εμετός στην ταπετσαρία του καθίσματος.
-
Αυτά που λέει αυτός από πάνω + να πλένονται εύκολα στα πλυντήρια....
Άρα, που καταλήγουμε;
Κλασικη ελληνική αξία.
https://www.telebest.gr/images/thumbnails/571/571/detailed/20/00834.jpg
-
Όταν πήρα το αμάξι η αδερφή μου πήρε δώρο ένα κάλυμμα σαν μουσαμά που έχει δύο ιμάντες για να στερεωθει στα πίσω προσκέφαλα και να πέσει πάνω στα πίσω καθίσματα, έχει ένα φερμουάρ στη μέση αν θες να σηκώσεις το μισό και ανοίγματα να περνάνε τα κουμπώματα από τις ζώνες (πιστεύω και τα isofix).
Συνήθως το έχω γυρισμένο να καλύπτει το πορτμπαγκάζ, αλλά σε κατάσταση σαν τα μωρά που είναι στα καθισματακια τους (και κάνουν εμετό), ίσως είναι μια καλή φθηνή λύση. Υπάρχουν και τέτοια παρόμοια που φτάνουν μέχρι τις πλάτες των μπροστά καθισμάτων, που τα παίρνουν και για κατοικίδια και άλλα φορτία που λερώνουν πίσω. -
Πάντως, τόσο που ανέβηκε η τιμή του C4 ,σκέφτομαι όταν και ΑΝ έρθει και ΑΝ μου το δώσουν στην τιμή που το έκλεισα πέρυσι τον Αύγουστο, να το πουλήσω κατευθείαν 26.500 και να πάω να πάρω ή το Hyundai Tuscon ή το Renault Arkana. ΑΝ υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα βέβαια...Πολλά ΑΝ μαζεύτηκαν λέτε???
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πάντως, τόσο που ανέβηκε η τιμή του C4 ,σκέφτομαι όταν και ΑΝ έρθει και ΑΝ μου το δώσουν στην τιμή που το έκλεισα πέρυσι τον Αύγουστο, να το πουλήσω κατευθείαν 26.500 και να πάω να πάρω ή το Hyundai Tuscon ή το Renault Arkana. ΑΝ υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα βέβαια...Πολλά ΑΝ μαζεύτηκαν λέτε???
Το C4 μάλλον είναι αρκετά καλύτερο από το Αρκάνα (το οποίο δεν υπάρχει καν, ξεκινήσανε από 3-4 μήνες παράδοση και έχει πάει στους 12+). Το Τουσόν επίσης έχει μεγάλη παράδοση και είναι τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο από το C4.
-
Επειδή το Τουσόν ήταν και στη δικιά μου shortlist, απορρίφθηκε για 2 λόγους. 1ον ότι είναι ενεργοβόρο (σε σχέση με το diesel C4) και δεν ήθελα δεύτερο τέτοιο αμάξι και 2ον είναι σούπα στο δρόμο. Κυκλοφορούν άπειρα. Κατά τα άλλα, συνολικά είναι καλύτερο αμάξι από το C4.
To Arkana από την άλλη δε βλέπω που υπερτερεί επί του C4 πέρα από τους χώρους.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
To Arkana από την άλλη δε βλέπω που υπερτερεί επί του C4 πέρα από τους χώρους.
Μάλλον στην οδική συμπεριφορά. Από την άλλη το C4 θα είναι σαφώς πιο άνετο.
-
Με τις καταναλώσεις που έχει το τουσον δεν θα το ηθελα ακόμα κ αν μου το χάριζαν που λέει ο λόγος.
-
Με τις καταναλώσεις που έχει το τουσον δεν θα το ηθελα ακόμα κ αν μου το χάριζαν που λέει ο λόγος.
Τι καταναλώσεις έχει και με τι το συγκρίνουμε ? (Ειλικρινά ρωτάω) , γιατί αν γίνεται σύγκριση των 1.2 130 ίππων SUV που έχουμε γεμίσει με τον 1.6 180 (αν μιλάμε για αυτό) ας καίει 2 λίτρα παραπάνω (αν είναι τόσα) αλλά να στέκεται στα "πόδια" του ως μεγάλο SUV που θα μπορείς να το φορτώσεις και να σέρνεις και μία βάρκα απο πίσω
-
Ξέρω , οι περισσότεροι απολαμβάνετε τα μπάνια σας αλλά εγώ το βιολί μου...
Ακούω κουτσομπολιά ότι παραγγελίες Σεπτεμβρίου 2021 , τους έχουν δώσει παραγωγή Αύγουστο 2022.
Εγώ έχω παραγγείλει Αύγουστο 2021 και ο αντιπρόσωπος μου δίνει παραγωγή 6 Σεπτεμβρίου 2022...Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, τι ισχύει εν τέλει???
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ξέρω , οι περισσότεροι απολαμβάνετε τα μπάνια σας αλλά εγώ το βιολί μου...
Ακούω κουτσομπολιά ότι παραγγελίες Σεπτεμβρίου 2021 , τους έχουν δώσει παραγωγή Αύγουστο 2022.
Εγώ έχω παραγγείλει Αύγουστο 2021 και ο αντιπρόσωπος μου δίνει παραγωγή 6 Σεπτεμβρίου 2022...Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, τι ισχύει εν τέλει???
Εγώ, με παραγγελία Οκτωβρίου έχω πάρει ημερομηνία παραγωγής 6/9 και παράδοση τέλη του μήνα
-
Παραγωγή αρχές Σεπτέμβρη και παράδοση τον ίδιο μήνα??? Μακάρι αλλά το βρίσκω πολύ αισιόδοξο σενάριο να προλάβει σε 3 βδομάδες να ταξιδέψει, να περάσει τελωνείο, να βγάλει πινακίδες και να πάρεις και κλείδι στο χέρι.
-
Παραγωγή αρχές Σεπτέμβρη και παράδοση τον ίδιο μήνα??? Μακάρι αλλά το βρίσκω πολύ αισιόδοξο σενάριο να προλάβει σε 3 βδομάδες να ταξιδέψει, να περάσει τελωνείο, να βγάλει πινακίδες και να πάρεις και κλείδι στο χέρι.
Προσωπικά το βρίσκω δύσκολο ακόμα και για παραγωγή, αλλά λέμε τώρα...
-
Για να εδωσε ημερ. παραγωγης ο αντιπροσωπος σημαινει το ειδε σε καποιο συστημα. Δε μπορει να το εβγαλε απ το μυαλο του. Οποτε μενει να επιβεβαιωθει η συνεπεια/ακριβεια του συστηματος.
-
Για να εδωσε ημερ. παραγωγης ο αντιπροσωπος σημαινει το ειδε σε καποιο συστημα. Δε μπορει να το εβγαλε απ το μυαλο του. Οποτε μενει να επιβεβαιωθει η συνεπεια/ακριβεια του συστηματος.
Μένει να δούμε και ποιος αντιπρόσωπος λέει αλήθεια...Δεν γίνεται εγώ που παράγγειλα Αύγουστο κι ο Gnikolas82 με παραγγελία Οκτωβρίου , να μας δίνουν την ίδια ημερομηνία παραγωγής!!! Εκτός κι αν εγώ θα έπρεπε να το οδηγάω ήδη και ο αντιπρόσωπος , το έχει πουλήσει σε άλλον για 27.150€...
-
Λογικό να πηγαίνει στο κακό ο νους σου αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τέτοιο το case και ότι απλά η διαφορά έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του κάθε αυτοκινήτου και πως τα χει οργανώσει για παραγωγή το εργοστάσιο.
Εγώ πάντως έχω βάλει όριο. Εάν δεν πάρει ημερ. παραγωγής μέσα στο Σεπτέμβρη θα το ακυρώσω.
-
Λογικό να πηγαίνει στο κακό ο νους σου αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τέτοιο το case και ότι απλά η διαφορά έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του κάθε αυτοκινήτου και πως τα χει οργανώσει για παραγωγή το εργοστάσιο.
Εγώ πάντως έχω βάλει όριο. Εάν δεν πάρει ημερ. παραγωγής μέσα στο Σεπτέμβρη θα το ακυρώσω.
κι εγώ έτσι λέω!
-
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος του περνάει από το μυαλό να ακυρώσει, ενημερώνω ότι μπορώ να πάω εγώ στην θέση του να το πάρω και να του δώσω πίσω και την προκαταβολή!!! Μην κάνετε ακύρωση , δώστε το σε εμένα!!!
Μιλάω σοβαρότατα , να ξέρετε!!!
Έχει πολύ κέρδος η δουλειά, έχω ρευστό, ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ!!!
CITROEN C4 III mod 2021