-
~> C4 vs CHR (στα γαλλικά χωρίς υπότιτλους):
Μεγάλες διαφορές σε χώρους, φωτεινότητα καμπίνας, ορατότητα 360°. Γαλλικά δεν ξέρω αλλά σαν να βλέπω τα πόδια του οδηγού (τον συγκεκριμένο τον έχω δει πολλές φορές και δεν είναι πρώτο μπόι/κορμί) πιο κλειστά στην θέση οδήγησης του C4. Η κεντρική του κονσόλα ανοίγει πολύ αν δείτε στο ύψος των θυρών usb ενώ οι πόρτες έχουν σχεδόν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το 2008 και βγάζουν στρογγυλεμένο νεύρο που συνδέεται σε συνέχεια επάνω στο ταμπλό. Όχι τόσο έντονα όσο στο 2008 αλλά πολύ φοβάμαι ότι πάλι τα μεγάλα κορμιά δεν θα βολευτουν παρά την απουσία του i-cockpit. Κρίμα το αμάξι είναι κουκλάκι...
-
~> C4 vs CHR (στα γαλλικά χωρίς υπότιτλους):
Μεγάλες διαφορές σε χώρους, φωτεινότητα καμπίνας, ορατότητα 360°. Γαλλικά δεν ξέρω αλλά σαν να βλέπω τα πόδια τουοδηγού (τον συγκεκριμένο τον έχω δει πολλές φορές και δεν είναι πρώτο μπόι/κορμί) πιο κλειστά στην θέση οδήγησης του C4. Η κεντρική του κονσόλα ανοίγει πολύ αν δείτε στο ύψος των θυρών usb ενώ οι πόρτες έχουν σχεδόν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το 2008 και βγάζουν στρογγυλεμένο νεύρο που συνδέεται σε συνέχεια επάνω στο ταμπλό. Όχι τόσο έντονα όσο στο 2008 αλλά πολύ φοβάμαι ότι πάλι τα μεγάλα κορμιά δεν θα βολευτουν παρά την απουσία του i-cockpit. Κρίμα το αμάξι είναι κουκλάκι...
ακριβώς από πάνω αναφέρομαι σε αυτό το βίντεο και λέω κάποια πράγματα που αναφέρονται στο βίντεο αυτό!
ο τυπάκος αυτός πρέπει να είναι πολύ μικρόσωμος, για να το θέσω κομψά δηλαδή.
Εμένα μου βγάζει μία σχετική 'φθήνια' μέσα πάντως, είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ φθηνό πλαστικό.
Περαστικά από την επέμβασή σου, αν κατάλαβα καλά. Ελπίζω όλα καλά.
-
Πολύ όμορφο μου φαίνεται και μέσα και έξω.
Και κυρίως πολύ φρέσκο! Νομίζω οι Γάλλοι έχουν βάλει τα γυαλιά στους Γερμανούς (σε όλους βασικά) σε θέματα σχεδίασης και καινοτομίας!
-
Σιγα το πλαστικο που εχει το 2008, που θα ειναι υππδεεστερη μια c4
Μπουρδα εινα και του 2008.
Μονο bmw 3αρα και πανω εχουν πλαστικα.
Υ.γ το χερουλι στην πορτα σου ακομα να τριξει ή δεν μας το λες .
-
Σιγα το πλαστικο που εχει το 2008, που θα ειναι υππδεεστερη μια c4
Μπουρδα εινα και του 2008.
Μονο bmw 3αρα και πανω εχουν πλαστικα.
Υ.γ το χερουλι στην πορτα σου ακομα να τριξει ή δεν μας το λες .
Τι το πέρασες; Suzuki? Με κουβάδες τα πετάς τα WD40 μέσα;
έχεις μπει στα Aircross? έχεις μπει σε 2008? μάλλον όχι...
-
@Dublin ευχαριστώ πολύ, όλα καλά πήγαν γλίτωσα από του χάρου τα δόντια
@Lap άδικο δεν έχεις. Το PSA δεν είναι και δεν θα γίνει premium ποτέ κατ'ουσιαν. Όμως ειλικρινά για τα λεφτά που έδωσα πχ γτ 308 (17κ) δεν παίζει να υπάρχει καλύτερο. Αντίστοιχο ίσως (Focus, Golf 7.5 ; Αυτά). Λακούβες δεν ακούω Τσικ που άκουγα από την πρώτη ημέρα στο Octavia (2005). Στο ταξίδι με τα μαμά λάστιχα (όχι Michelin προφανώς, δεν θυμάμαι όμως μάρκα) στις 16' με 145 κοντέρ (η γυναίκα κλοτσαει από εκεί και πάνω) το μόνο που ακούς είναι αεροδυναμικό θόρυβο από τον αριστερό καθρέπτη μα την Παναγία. Ούτε τον 3κιλυνδρο. Δεδομένου ότι το 2008 όταν το είδα και το έκανα ένα καλό td σε διάφορα οδοστρώματα συν χώμα (γνωστός πωλητής) μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ επάνω από το 308. Άρα ειλικρινά θαμαι κομπλέ αν το C4 έχει αντίστοιχη ποιότητα. Από το video για να πω την αμαρτία μου ανησυχώ και εγώ λίγο με αυτό που βλέπω όπως ο @Dublin στα πλαστικά του C4 οπότε αναμένω να το δω από κοντά.
Δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα αγοράσω Premium επιπέδου Bmw 3 series κλπ. Δεν έχω ούτε τα λεφτά ούτε το status quo για κάτι τέτοιο. Και είμαι από εκείνους που υπολογίζω ως Ζυγός ακόμα και αυτό. Δεν με νοιάζει φίλε το μάτι του γείτονα. Αυτό που θέλω είναι να είναι top στην κατηγορία του. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Από το Golf 8 πχ είναι και θα είναι ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης για εμένα.
-
Για να λεω κάτι συγκεκριμενο.... Μάντεψε....
Μια χαρά τρίζει το χερουλι, και απλά πλαστικα παντου έχει. Σιγά δηλαδή.
Όντως βρήκα θέση οδηγησης. Μετά 20 λεπτά. Αλλά αυτή είναι δεν αλλάζει. Σε πιο ξαπλωτη για ταξιδι μπααα.
@sabbas το ξερω το νέο 308 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία κρατω μια πισινη για το focus, που περνουσε με 120 χλμ πανω απο λακουβες σαν τρυπες και η αίσθηση ήταν σαν γρανίτης.
Απίστευτο όντως για ψηλό φθηνό hatchback
-
Για να λεω κάτι συγκεκριμενο.... Μάντεψε....
Μια χαρά τρίζει το χερουλι, και απλά πλαστικα παντου έχει. Σιγά δηλαδή.
Όντως βρήκα θέση οδηγησης. Μετά 20 λεπτά. Αλλά αυτή είναι δεν αλλάζει. Σε πιο ξαπλωτη για ταξιδι μπααα.
@sabbas το ξερω το νέο 308 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία κρατω μια πισινη για το focus, που περνουσε με 120 χλμ πανω απο λακουβες σαν τρυπες και η αίσθηση ήταν σαν γρανίτης.
Απίστευτο όντως για ψηλό φθηνό hatchback
όταν θα χρειαστώ τενεκεδάκι για τους βόλους μου, θα σε ενημερώσω.
-
Όχι πράγματα που γνωρίζω δεν μπορώ να τα αποδεχθώ. 2 διαφορετικά εκθεσιακά και 1 td 3 στο σύνολο τα περιεργαστήκαμε εγώ και η φίλη με την οποία ειχαμε βγεί για έρευνα αγοράς. Δεν ετριζε τίποτα και για το επίπεδο του τα πλαστικά του ήταν παντού πολύ καλά εκτός φυσικά από το επάνω κομμάτι στις πίσω πόρτες. Δεν είχε το 2008 καν εκείνο το τελευταίο κομμάτι του ταμπλό που σου παραδεχθηκα ότι έχει κούφιο μέτριας ποιότητας πλαστικό το 308 @Lap.
ΥΓ: Δεν ξέρω και δεν ενδιαφέρει τι πλαστικά και συναρμογή έχει η BMW. Να συγκρίνουμε το κάθε όχημα με τα εφάμιλλα του.
-
Οχι άκου sabba μάλλον δεν γνωρίζεις τα psa.
Λοιπόν, τα πλαστικά στην πορτα μιας και για αυτά έκανα κυρίως νύξη:
Όταν πιεζεις το κέντρο της πορτας το πλαστικό βαθουλωνει κάπως, αυτό συμβαίνει όταν για παραδειγμα τα πλαστικα είναι λεπτουτσικα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει όταν κάνεις το ιδιο και στο swift ... έχουν ακριβώς τα ίδια πλαστικα... Μα ακριβώς όμως.
Τώρα το χερουλι τρίζει κανονικά και με το νόμο θυμίζει ελαφρά το grandpand x αλλά κανείς δεν το πιανει το οπελ σε τρίξιμο χερουλιου.
Τα πλαστικά στο ταμπλό είναι στον πρώτο τσικ του μαλακου, ίσα ίσα για να λένε πως είναι μαλακό.
Πριμιουμ ποιοτητα και γενικά ποιοτητα όχι δεν έχει. Είναι απλά στον μέσο όρο των σύγχρονων αυτοκινήτων.
Λοιπον στα παλαιοτερα psa αυτά που περιγραφω ουτε για αστείο. Είχαν πολυ ανώτερη απτη ποιοτητα
-
που να ξέρουμε εμείς από PSA, μόνο 4 έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή...
σε όλα τα reviews εκθειάζουν - τουλάχιστον - το εσωτερικό του 2008 (και 208, το καθένα στην κατηγορία του), εσύ δεν άκουσες κάτι..
και ο @Sabas_Thess που να ξέρει, που έχει και ο άνθρωπος στην οικογένειά του Peugeot..κάπου θα το άκουσε και αυτός..
κάτσε να μας πει ο Suzuk-άνθρωπος για τα αυτοκίνητά μας.
-
Αx και να ξέρες Dublin
-
Αx και να ξέρες Dublin
Ξέρω ρε συ, μου τα΄ χεις πει. Ας μην πάμε off topic.
-
Μπείτε στην ξαντιάρα που 30 χρόνια μετά δεν τρίζει τίποτα ρεεεεεε
-
Πραγματικά και στα δικά μου ΧΑΝΤΙΑ και C5 δεν τρίζει τίποτα . Να δούμε 3άρες τέτοιας ηλικίας , να κουβεντιάσουμε...
Πάντως φίλοι που είχαν πάρει C-class πριν 7-8 χρόνια ως μεγαλοστελέχη τραπεζών , είχαν τριξίματα από το πρώτρο μήνα...
-
Πραγματικά και στα δικά μου ΧΑΝΤΙΑ και C5 δεν τρίζει τίποτα . Να δούμε 3άρες τέτοιας ηλικίας , να κουβεντιάσουμε...
Η e30 δεν τρίζει ούτε μετά από 30 χρόνια! Η e36 μπορεί να τρίζει και μετά απο 30 μήνες...αχαχα! Η e46 (ίσως η καλύτερα φτιαγμένη 3αρα) μετα απο 16 χρόνια και 250.000χλμ πλήρους κακομεταχείρισης απο τον πατέρα μου δεν κάνει κίχ.
-
Τώρα εσύ θες να πουλήσεις ή μας λες αληθειες;
-
Οχι σε psa 10 ετιας και άνω. Τρίζουν μόνο τα πλαστικά στο b pillar. Εκεί που ενώνεται το λευκό με το κάτω μαύρο πλαστικά, Πουθενά αλλού, και ειμαι περίεργος και τα παρακολουθώ αυτά.
-
Να ρωτήσω κάτι;
Αυτά που λέτε για τα αυτοκίνητα σας 10-20-30 χρόνων που δεν τρίζουν ποτέ και πουθενά, τα πιστεύετε κιόλας;
Μήπως οδηγείτε με το στερεοφωνικό πάντα σε μέση ένταση και βάλε, οπότε δεν ακούτε τίποτα άλλο;
Ή είστε απλώς κουφοί;
Και για να σας προλάβω, επειδή πάλι κάποιοι θα βρεθείτε να μου την πειτε για τις αμαξάρες σας, κλείστε πρώτα μουσική και παράθυρα, πάτε μια βόλτα σε τυπικούς ελληνικούς δρόμους (όχι στην Αττική οδό) και μετά ελάτε να μου πείτε πόσο άτριχτα και αθόρυβα ήταν τα αυτοκίνητα σας...
Υ.Γ.: Διευκρινίζω ότι ο ορισμός του αυτοκινήτου που δεν τρίζει είναι αυτό που με κλειστά παράθυρα και χωρίς μουσική, δεν κάνει ούτε τσικ από τα πλαστικά του. Άμα δεν ακούω τίποτα όταν βγαίνω βόλτα με ανοιχτά παράθυρα και τους Metallica ή τον Τερλέγκα να βαράνε στο στερεοφωνικό, δεν σημαίνει ότι έχω 'άτριχτο' αυτοκίνητο...
-
Άρα τρίζει. Ο επόμενος, παρακαλώ...
CITROEN C4 III mod 2021