-
@LAP Το C3 σύμφωνα με την μέτρηση του autotriti έχει 305 λιτρα.. Το μέτρησαν δηλαδή 5 λίτρα παραπάνω από αυτό που δηλώνει η Citroen και έχει και ρεζέρβα στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις σε αντίθεση με τα περισσότερα (ειδικά τα ασιάτικα) που έχουν μόνο κιτ επισκευής.. Ενώ το polo που δηλώνει η Vw 350 λίτρα το μετρησαν 311 και όντως επειδη το έχω δει από κοντά 350 δεν είναι για κανένα λόγο
-
Το τεστ δεν λεει ποια εχουν ρεζερβα και ποια κιτ.
Η vw θυμαμαι πως δηλωνε 315 320 με ρεζερβα..
Αυτη η μεθοδος ειναι η ταμερλανος, αλλα δεν μπορει να ειναι ρεαλιστικη διοτι οι βαλιτσες και εα αντικειμενα ειναι ορθογωνια, αρα δημιουργουν μικρα κενα μεταξυ τους.
Αυτη μεθοδος ειναι σαν να ανοιγεος την βαλιτσα και ριχνεις τα ρουχα χημα στο πορτπαγκαζ.
-
Κοιτώντας τις τιμές του Μόκκα , μπορεί πράγματι να είναι χαμηλότερες από του 2008 , αλλά το αυτοκίνητο στα χαρτιά δεν είναι μεγαλύτερο από τα πολύ φτηνότερα Κρόσλαντ και Αιρκρος .
Ακόμα είναι κοντά στο Γκράντλαντ . Εχουμε και τις εκπτώσεις που κάνει η Οπελ , να δούμε σε 6 μήνες τι θα γίνει .
Θα έχουμε και τα φέιςλιφτ στα Αιρκρος και Κρόσλαντ , θα δούμε τι θα επιλέξει η αγορά .
-
Εσύ προσβάλεις τη νοημοσύνη μας και σπαταλάς το χρόνο μας σε στρεψοδικιες
Για πήγαινε στο COFFRE
https://www.peugeot.fr/gamme/nos-vehicules/suv-peugeot-2008.html
434 VDA.
-
Τριτη φορα που εισαι προσβλητικός. Κανε συζητηση χωρις ειρωνιες και προσβλητική χροια.
Τεσπα,
Αν λοιπον λεει vda τοτε οντως ειναι ιδιας μετρησης.
Διοτι οποτε βλεπω δοκιμες των peugeot εχουν τις 'δικες' τους μετρησεις.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-peugeot-208-12-puretech-100
Οπου λεει 311 λιτρα ειναι 265 με vda μετρηση
-
Θυμήθηκα την αντιλογία που είχα τον Ιούνιο με τον Islander αν διαβάζει, σχετικά με την τιμολόγηση του Mokka.
Όντως ξεκινάει από τις 18μιση χιλιάδες στον διαμορφωτή στην λιγότερο δυνατή και πιο φτωχή έκδοση, με γύρω στο 300αρι εξτρά σε πολύ καλές τιμές δεν του λείπει τίποτα βασικό (μόνο δεν ξέρω τις δυνατότητες του στάνταρ infotainment, του οποίου η πλήρης έκδοση έχει +600€). Κωδ. διαμόρφωσης 3361BE14
Πήγα να δω πόσο θα κόστιζε το αυτόματο ντήζελ, αλλά στον διαμορφωτή λέει αυτόματο διαθέσιμο μόνο στον 130 βενζίνης!
Ανάλογα τα 3 επίπεδα εξοπλισμού, σε αυτόματο βενζίνης ξεκινάνε από 23, 24 & 26 χιλιάδες ευρώ...
Οπότε έχει βρει τρόπο το γκρουπ για να μην κανιβαλιστούν τα μοντέλα μεταξύ τους, δεν είναι όλα διαθέσιμα με τους ίδιους συνδυασμούς κινητήρων & κιβωτίων... Πάντως όμορφο το αμάξι και μέσα, μου αρέσει!
Αλλά με τέτοιες τιμές, βλέπω να χουν δύσκολο ανταγωνισμό απ' το Yaris Cross όταν κυκλοφορήσει κι αυτό και τα άλλα της κατηγορίας.
-
Θυμήθηκα την αντιλογία που είχα τον Ιούνιο με τον Islander αν διαβάζει, σχετικά με την τιμολόγηση του Mokka.
Όντως ξεκινάει από τις 18μιση χιλιάδες στον διαμορφωτή στην λιγότερο δυνατή και πιο φτωχή έκδοση, με γύρω στο 300αρι εξτρά σε πολύ καλές τιμές δεν του λείπει τίποτα βασικό (μόνο δεν ξέρω τις δυνατότητες του στάνταρ infotainment, του οποίου η πλήρης έκδοση έχει +600€). Κωδ. διαμόρφωσης 3361BE14
Πήγα να δω πόσο θα κόστιζε το αυτόματο ντήζελ, αλλά στον διαμορφωτή λέει αυτόματο διαθέσιμο μόνο στον 130 βενζίνης!
Ανάλογα τα 3 επίπεδα εξοπλισμού, σε αυτόματο βενζίνης ξεκινάνε από 23, 24 & 26 χιλιάδες ευρώ...
Οπότε έχει βρει τρόπο το γκρουπ για να μην κανιβαλιστούν τα μοντέλα μεταξύ τους, δεν είναι όλα διαθέσιμα με τους ίδιους συνδυασμούς κινητήρων & κιβωτίων... Πάντως όμορφο το αμάξι και μέσα, μου αρέσει!
Αλλά με τέτοιες τιμές, βλέπω να χουν δύσκολο ανταγωνισμό απ' το Yaris Cross όταν κυκλοφορήσει κι αυτό και τα άλλα της κατηγορίας.
Πράγματι έκανα διάνα στην τιμή εκκίνησης του Μοκκα, οσο για τον ανταγωνισμό καλα τα λες αυτο που θα αλλάξει τα πράγματα είναι το Yaris Cross οχι οτι αναγκαστικά θα είναι καλύτερο απο τα άλλα πολλοί θα το πάρουν επειδή είναι Toyota.
Οι τιμές του Μοκκα είναι καλές πιστεύω πρέπει να το δούμε όμως απο κοντα ώστε να συγκρίνουμε και ποιοτικά πως είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Τις τιμές και το διαμορφωτή τα έφτιαξαν, εκθεσιακά πότε θα έχουν γιατί παραγγελία χωρίς το αντικείμενο του πόθου δεν μπαίνει.
-
Πέρασα και ρώτησα . Τον Φεβρουάριο το αμάξι . Τώρα μόνο προπαραγγελία .
-
Ε ναι ρε Νικ πες τα.
εχουμε γεμίσει χεραδες και σουμαχερ που πάνε στο σούπερ μάρκετ με παντιλικια και χειρόφρενα.
Στα χέρια του μέσου οδηγού και για καθημερινή χρήση όλα τα αμάξια σχεδόν το ίδιο είναι.
περισσότερο ψυχολογικό είναι για όλους το όριο που σου δίνει ένα αμάξι στρίβοντας.
Στην τελική καλύτερα συντηρητικά παρα στις μπαριέρες και τα χωράφια.και εμένα στρίβει η Χ1 σε σχέση με το κασκαι ή το ραβ αλλά δεν πηγαίνω ταπα συνέχεια ούτε είναι η πεμπτουσία της ζωής να μπαίνω με 20 χλμ παραπάνω στις καμπές της Υλικης φορτωμένος ή με την οικογένεια.
απο κάποια ηλικία και μετά πιο σημαντική είναι η ποιότητα της καμπίνας, η άνεση η κατανάλωση και η αξιοπιστίαΜη συγκρινεις την Χ1 που κοστιζει τα διπλα απο το qq!!! Το rav επισης δεν συγκρινεται με το qq. Θελει δρομο πολυ ακομη η toyota.
-
Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά, τιμές Οκτώβριο και εκθεσιακά Φεβρουάριο πέντε μήνες μετά....... Στο τέλος δεν θα ρωτάει κανείς για το Μοκκα αφού όταν έρθει θα το ξέρουν μόνο οι εκθέσεις και ώσπου θα το ξαναθυμηθούμε από τον ειδικό τύπο με τα τεστ και τις δοκιμές. Καλά για τις παραλαβές δεν το συζητάω καλό καλοκαίρι και εαν.......
Απιστευτοι ! τι να το κάνω από τώρα στο διαμορφωτή χωρίς ζωντανό δείγμα ;
Χαλαστηκα αμέσως !! -
Για πείτε μια γνώμη αξίζει να περιμένω το mokka? Μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά και νομίζω και σαν κινητήρας με τις επιδόσεις του diesel πρέπει να είναι καλός. Αλλά μαλλον θα είναι λίγο μικροι οι χώροι.
Βλέπω και το q2 αυτη την περίοδο στα 23 χιλιάρικα το 1.6 πετρέλαιο και θα είναι και τα τελευταία κομμάτια σε αυτή την τιμή μέχρι να αλλάξει το μοντέλο.
Το mokka από ότι βλέπω 1.5 diesel, 110 άλογα, 3.8 μέση κατανάλωση και 10.8 0-100
Το q2 1.6 diesel, 116 άλογα, 4.6 μέση κατανάλωση, 10.3 0-100
Άλλη επιλογή είναι το t-roc (παρόμοιο με audi) sta 22 περίπου και αυτό η βασική έκδοση.
Σκέφτομαι και το grandland σε αυτή την τιμή αλλά είναι άλλη κατηγορία και δεν ξέρω αν θέλω τόσο μεγάλο αμάξι.
Υπόψιν έχω ένα παίδί προς το παρόν
Τι λέτε? Σε αυτην την τιμή να πάω audi ως καλύτερη μάρκα ή να σκεφτώ και τα άλλα?
-
Ποιό Q2 έχει 23 χιλιάρικο ? Το μοντέλο ένα τιμόνι και 4 τάσια και ο δεξιός καθρέπτης έξτρα ?
Εκτός αν έχουν τίποτα πινακιδωμένα , γιατί στον τιμοκατάλογο της Αουντι , δεν αναφέρεται καν το μοντέλο .
-
Για πείτε μια γνώμη αξίζει να περιμένω το mokka? Μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά και νομίζω και σαν κινητήρας με τις επιδόσεις του diesel πρέπει να είναι καλός. Αλλά μαλλον θα είναι λίγο μικροι οι χώροι.
Βλέπω και το q2 αυτη την περίοδο στα 23 χιλιάρικα το 1.6 πετρέλαιο και θα είναι και τα τελευταία κομμάτια σε αυτή την τιμή μέχρι να αλλάξει το μοντέλο.
Το mokka από ότι βλέπω 1.5 diesel, 110 άλογα, 3.8 μέση κατανάλωση και 10.8 0-100
Άλλη επιλογή είναι το t-roc (παρόμοιο με audi) sta 22 περίπου και αυτό η βασική έκδοση.
Σκέφτομαι και το grandland σε αυτή την τιμή αλλά είναι άλλη κατηγορία και δεν ξέρω αν θέλω τόσο μεγάλο αμάξι.
Τι λέτε? Σε αυτην την τιμή να πάω audi ως καλύτερη μάρκα ή να σκεφτώ και τα άλλα?
Κάποιοι δεν θεωρούμε την Audi καλύτερη, σε πολλές έρευνες βγαίνει κοντά στον πάτο σε customer Satisfaction και προβλήματα.
Το Q2 και T - Roc έχουν άμεσο ανταγωνιστή το 2008, όπως έγραψα και πιο πριν, το Mokka περισσότερο χτυπάει Puma/Τ-Cross. Επίσης η dynamic της Renault θεωρητικά/χωροταξικά και εμφανισιακά αγγίζει αυτό το επίπεδο.
Grandland είναι άλλη φάση και άλλη συζήτηση τελείως, και επίσης τα παιδιά λένε ότι θα έρθει το 21 το Mokka. Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη για αγορά, περίμενε, θα έχουν και τίποτα launch pack όταν έρθει που μπορεί να σε δελεάσει, και γενικά θα αλλάξει και η αγορά λίγο, μπορεί να παίζει καμία προσφορά.. επίσης θα μπουν και τα WLTP πρότυπα, ίσως δούμε μικρές αυξήσεις..
-
Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά, τιμές Οκτώβριο και εκθεσιακά Φεβρουάριο πέντε μήνες μετά....... Στο τέλος δεν θα ρωτάει κανείς για το Μοκκα αφού όταν έρθει θα το ξέρουν μόνο οι εκθέσεις και θα το ξαναθυμηθούμε από τον ειδικό τύπο με τα τεστ και τις δοκιμές. Καλά για τις παραλαβές δεν το συζητάω καλό καλοκαίρι και εάν.......
-
Vagelis4 wrote:
Κάποιοι δεν θεωρούμε την Audi καλύτερη, σε πολλές έρευνες βγαίνει κοντά στον πάτο σε customer Satisfaction και προβλήματα.
Το Q2 και T - Roc έχουν άμεσο ανταγωνιστή το 2008, όπως έγραψα και πιο πριν, το Mokka περισσότερο χτυπάει Puma/Τ-Cross. Επίσης η dynamic της Renault θεωρητικά/χωροταξικά και εμφανισιακά αγγίζει αυτό το επίπεδο.
Grandland είναι άλλη φάση και άλλη συζήτηση τελείως, και επίσης τα παιδιά λένε ότι θα έρθει το 21 το Mokka. Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη για αγορά, περίμενε, θα έχουν και τίποτα launch pack όταν έρθει που μπορεί να σε δελεάσει, και γενικά θα αλλάξει και η αγορά λίγο, μπορεί να παίζει καμία προσφορά.. επίσης θα μπουν και τα WLTP πρότυπα, ίσως δούμε μικρές αυξήσεις..
To 2008 ok είναι λίγο ιδιαίτερο σαν στυλ νομίζω και επιπλέον μόνο η έκδοση με τα 100 άλογα είναι προσιτή για πετρέλαιο. Τα 130 είναι στις 30 χιλιάδες ευρώ.
Το μόνο που με κάνει κάπως να το σκέφτομαι για άμεσα είναι η προσφορά στο q2 που είναι 6000 ευρώ κάτω τώρα.
Αλλιώς θα περίμενα σίγουρα. Το mokka μάλλον θα είναι μικρό για μένα με 350 λίτρα πορτ μπαγκάζ.
Είναι μεταβατική περίοδος πάντως με τα αυτοκίνητα και είναι λίγο μπέρδεμα. Υπάρχουν και τα υβριδικά που βγαίνουν πολυ αλλά εκει σκέφτεσαι ότι η μπαταρία θα χαλάσει κάποια στιγμή και θα θέλει αντικατάσταση οπότε ότι οικονομία έκανε θα πάει σε αντικατάσταση μπαταρίας. Πχ το βιτάρα
-
Όταν υπάρχει το Vitara , όμορφο και μοντέρνο αμαξάκι σε αυτή την τιμή και με αυτό τον εξοπλισμό για ζευγάρι με ένα παιδί που πρέπει να σέβεται το κάθε ευρώ που δαπανά νομίζω πως είναι η τέλεια επιλογή . Μην σου πω για το scross που είναι και λίγο μεγαλύτερο αν δεν σε χαλάει εμφανισιακά. Για την μπαταρία δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτεσαι θεωρώ.
Αφήστε τα μουρατα 2008 , Q2 , και troc στα χρήματα αυτά , είναι αυτοκίνητα που μετά από λίγο καιρό θα σε αφήνουν ανικανοποίητο λόγω έλλειψης εξοπλισμού καθώς αυτό είναι που μετράει για την πιο μακρόχρονη συμβίωση.
-
Αφήστε τα μουρατα 2008 , Q2 , και troc στα χρήματα αυτά , είναι αυτοκίνητα που μετά από λίγο καιρό θα σε αφήνουν ανικανοποίητο λόγω έλλειψης εξοπλισμού καθώς αυτό είναι που μετράει για την πιο μακρόχρονη συμβίωση.
+100!!
-
Όταν υπάρχει το Vitara , όμορφο και μοντέρνο αμαξάκι σε αυτή την τιμή και με αυτό τον εξοπλισμό για ζευγάρι με ένα παιδί που πρέπει να σέβεται το κάθε ευρώ που δαπανά νομίζω πως είναι η τέλεια επιλογή . Μην σου πω για το scross που είναι και λίγο μεγαλύτερο αν δεν σε χαλάει εμφανισιακά. Για την μπαταρία δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτεσαι θεωρώ.
Με το συμπαθειο, αλλα αν ισχυαν ολα οσα λες δε θα υπηρχε λογος για αλλο αμαξι
Επειδη ψαχνω αμαξι εχω γυρισει ολες τις αντιπροσωπιες τους τελευταιους 2 μηνες. Σαν japan-friendly που ειμαι λιγο, περασα και απο τη Suzuki προσφατα και απογοητευτηκα πληρως με το εσωτερικο του Vitara. Βεβαια οι ανθρωποι ειχαν και το base μοντελο στην αντιπροσωπια (Γερακας-μαραθωνος) σε ενα μοντελο που λογω τιμων ολοι θα παρουν το μεσαιο, αλλα η κατασταση ηταν πραγματικα 2 δεκαετιες πισω.
Στο Scross ηταν αρκετα καλυτερα τα πραγματα χωρις να εντυπωσιαζει. (αν και εξωτερικα πιο ασχημο - υποκειμενικα)
-
Και εγώ πέρασα από όλες τις αντιπροσωπείς σχεδόν..
Νομίζω ότι η audi εχει μια διαφορά στην ποιότητα. Καταρχήν το κιβώτιο ταχυτήτων κυλάει πολύ εύκολα ενώ άλλα μου θύμισαν παλαιότερες δεκαετίες.
Opel Mokka 2021