-
Το κιβωτιο της audi ειναι ιδιο με το vw . Βασικα audi στα χαμηλα ειναι vw 100% με αλλο σημα
-
Όταν υπάρχει το Vitara , όμορφο και μοντέρνο αμαξάκι σε αυτή την τιμή και με αυτό τον εξοπλισμό για ζευγάρι με ένα παιδί που πρέπει να σέβεται το κάθε ευρώ που δαπανά νομίζω πως είναι η τέλεια επιλογή . Μην σου πω για το scross που είναι και λίγο μεγαλύτερο αν δεν σε χαλάει εμφανισιακά. Για την μπαταρία δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτεσαι θεωρώ.
Αφήστε τα μουρατα 2008 , Q2 , και troc στα χρήματα αυτά , είναι αυτοκίνητα που μετά από λίγο καιρό θα σε αφήνουν ανικανοποίητο λόγω έλλειψης εξοπλισμού καθώς αυτό είναι που μετράει για την πιο μακρόχρονη συμβίωση.
Εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο δικό μου διαγράφεται ένα χαμόγελο πάντως και κάθε φορά ανυπομονώ να οδηγήσω το i-cockpit. Με καλύπτει σε οικονομία, επιδόσεις, εξοπλισμό, χώρους. Είμαι μία χαρά ευχαριστώ.
-
Εδώ ένα άρθρο που 'επαναλαμβάνει' την άποψή μου που έχω εκφράσει πολλάκις για την τοποθέτηση του Mokka.
Ο 'εχθρός' είναι η VW προφανώς, και βλέπω να υπερτερεί πλέον η PSA σχεδόν καθολικά.
Μόνη παραφωνία τα C αυτή τη στιγμή, με νέο Leon/Golf υπερτερεί ξεκάθαρα εδώ η VW, αλλά με C4, 308 και Astra που έρχονται, πιστεύω θα περάσει άνετα μπροστά η PSA - σε εξέλιξη, όχι πωλήσεις. Αυτό το Golf είναι σχεδόν ντροπιαστικό.
-
https://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/neo-opel-mokka-stin-ellada-times
Βγήκαν και οι τιμές, για 1.2Τ 130ps η Ultimate στα 23Κ και η GS Line στα 21.5Κ ανταγωνιστικές τις λες.
Και ένα αναλυτικό βίντεο:
-
Καλές τιμές και πάρα πολύ πλούσιος εξοπλισμός.Σαφήςδιαφορά τιμής με το 2008. Μένει να δούμε το C4 πως θα το τιμολογήσουν.
-
Νομίζω εκεί κοντά θα είναι .
-
Και πολύ ξεχωριστό design, εκτός από καλή τιμή..! Ο πατέρα μου είχε πράσινη Ascona μέχρι το 1998, ακόμα την θυμάμαι, αυτό το Mokka κάτι μου έκανε σε πράσινο
-
Κρίμα πάντως που δεν βγαίνει στα 130ps το diesel όπως το grandland. Θα ήταν και πολυ γρήγορο εκτός από όμορφο και χαμηλης κατανάλωσης το Mokka.
Τώρα δεν ξέρω ποια έκδοση είναι προτιμότερη η βενζίνη 1.2 με 130ps ή το diesel 1.5 110ps. Λογικά η βενζίνη θα καίει αρκετά παραπάνω
-
τσεκάρετε κάτι πιο αναλυτικό...
το θεωρώ πραγματικά πανέμορφο... ενα λόγο για να βάλουν αυτη τη κοκκινη ρίγα στην ultimate !!!!
-
Ενώ το αμάξι έχει πολύ ωραίες γραμμές, αυτό το μαύρο καπώ και η κόκκινη ρίγα σε άσπρο υπόλοιπο σώμα κατά τη γνώμη μου είναι τραγικά άσχημα... Λες και έχει τρακάρει και έβαλε καπώ από άλλο!!!
Γίνεται να το πάρεις σε φυσιολογικά χρώματα;
-
Ενώ το αμάξι έχει πολύ ωραίες γραμμές, αυτό το μαύρο καπώ και η κόκκινη ρίγα σε άσπρο υπόλοιπο σώμα κατά τη γνώμη μου είναι τραγικά άσχημα... Λες και έχει τρακάρει και έβαλε καπώ από άλλο!!!
Γίνεται να το πάρεις σε φυσιολογικά χρώματα;
Ναι γίνεται κανονικά!
Αν μπεις στον επίσημο διαμορφωτή της Opel θα δεις ότι το μαύρο καπό και η κόκκινη ρίγα μπαίνουν μόνο ως εξτρά, δεν είναι στάνταρ!
Ούτε η κόκκινη λεπτομέρεια στην ζάντα είναι στάνταρ! -
-
-
και κάπως έτσι, πρέπει να κάνεις έναν γεναιο συμβιβασμό...
-
και κάπως έτσι, πρέπει να κάνεις έναν γενναιο συμβιβασμό...
ανάλογα τι ψάχνεις, η Opel ήδη προσφέρει το ανανεωμένο με face lift Crossland που χωράει άνετα μία μικρή οικογένεια (κορυφαία εκμετάλλευση χώρων στην κατηγορία, μαζί με το αδερφό C3 Aircross, που νομίζω ότι οριακά είναι και ελάχιστα μεγαλύτερο), μετά υπάρχει το 2008 στην άνω μεριά της κατηγορίας, και έρχεται και το C4 που είναι ένα crossover μοντέλο με στοιχεία SUV (δεν είναι όμως καθαρό - ψεύδο suv, αν μπορεί να ειπωθεί αυτό), και επίσης έρχονται και τα καινούργια C hatch που θα παίξουν περίπου σε αυτή την κατηγορία αγοραστών για Opel και Peugeot, αυτά θα είναι κλασσικά hatch μάλλον.
Ήδη τουλάχιστον 3-4 επιλογές από έναν όμιλο μόνο.
-
Όλα καλά μέχρι να έρθει το yiaris cross που σπάει τα κοντέρ σε πωλήσεις όπου είναι διαθέσιμο,υβριδικό με αυτόματο κιβωτιο στα 20 χιλιάρικα αρχική τιμή και 23 με 24 τετρακίνητο και όταν ρολλαρουν οι πωλήσεις του θα κάνει όσες θα κάνουν μαζί το captur,το c3 aircross,,το crossland,το νέο c4 ,το mokka,και το 2008 ,το puma κλπ...Καραντι...
-
Όλα καλά μέχρι να έρθει το yiaris cross που σπάει τα κοντέρ σε πωλήσεις όπου είναι διαθέσιμο,υβριδικό με αυτόματο κιβωτιο στα 20 χιλιάρικα αρχική τιμή και 23 με 24 τετρακίνητο και όταν ρολλαρουν οι πωλήσεις του θα κάνει όσες θα κάνουν μαζί το captur,το c3 aircross,,το crossland,το νέο c4 ,το mokka,και το 2008 ,το puma κλπ...Καραντι...
Χαλάρωσε λίγο... Σίγουρα θα κερδίσει μερίδιο αγοράς αλλά μέχρι εκεί.
-
Yaris Cross - the B-SUV terminator!
-
Και το σπουδαιότερο εκτος την απίστευτα χαμηλη κατανάλωση τώρα και εκτός πόλης έως τα 120 Χιλ, θα έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα και τετρακινηση,μπουχτησαμε με τα ψευτο b-suv, suv,crossover κλπ αυτοκίνητα του γαλλικού ομίλου που ταιριάζουν στην παροιμία 'άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...'
-
Τις τιμές που τις έμαθες;
Από ότι βλέπουμε στα reviews οι χώροι μέσα είναι παρόμοιοι με του Yaris πάντως, μόνο αποσκευές έχει μεγάλη διαφορά.
Κόψετε κάτι από τις πωλήσεις...θα πρέπει να βγάλεις τουλαχιστον 2-3 από αυτά που γράφεις!
Δεν διαφωνώ ότι θα γίνει best seller, αλλά άλλο ένα μικρό/'φθηνό' B προοριζόμενο κυρίως για πόλη (οπότε υβριδικό λέει) και άλλο ένα οικογενειακό B suv που πολλοί θα θέλουν να κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα σε ταξίδια.
Capture/2008/Puma πάνε πολύ καλά, και το Mokka μάλλον θα πάει πολύ καλά.
Opel Mokka 2021