-
Ε εντάξει τώρα απάτες παίζουν... Αυτό που έβαλα υποτίθεται έχει πόσους χιλιάδες που έχουν γράψει θετικά σχόλια! Μουφα και αυτά;
Για κονσέρβα πιο σίγουρο αυτό;
https://www.racechip.com/shop/suzuki/sx4-s-cross-from-2013/1-6-ddis-1598ccm-120hp-88kw-320nm.html
-
Δεν θα σου δωσει ουτε τα μισα απ'οτι υποσχεται.Πηγαινε σε εναν προγραμματιστη να κανεις retune.
Eδω πηγα εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
https://raceroms.com/car/suzuki/sx-4-s-cross/2013/16-ddis-120hp -
@accentwizard said in Βελτίωση κινητήρα diesel:
Δεν θα σου δωσει ουτε τα μισα απ'οτι υποσχεται.Πηγαινε σε εναν προγραμματιστη να κανεις retune.
https://raceroms.com/car/suzuki/sx-4-s-cross/2013/16-ddis-120hpΤο remap που κάνει το φοράει συνεχώς πλέον ο κινητήρας ή μπορεί όπως στις κονσέρβες τύπου racechip να το κλείνεις επιλεκτικά;
-
@tkin73 said in Βελτίωση κινητήρα diesel:
https://raceroms.com/car/suzuki/sx-4-s-cross/2013/16-ddis-120hpΤο remap που κάνει το φοράει συνεχώς πλέον ο κινητήρας ή μπορεί όπως στις κονσέρβες τύπου racechip να το κλείνεις επιλεκτικά;
Το remap ειναι remap.Eιναι μια κατασταση μονιμη.
Μπορεις να το γυρισεις στο μελλον παλι σε stock αν το θελησεις,δεν χανονται οι εργοστασιακες ρυθμισεις,το file το κραταει ο προγραμματιστης. -
οι raceroms κανουν πριν και μετα dyno? γιατί βλέπω μόνο το μετά...
-
@gv2000 said in Βελτίωση κινητήρα diesel:
οι raceroms κανουν πριν και μετα dyno? γιατί βλέπω μόνο το μετά...
Επειδη θα φανει οτι τους αβανταρω,οτι απορια εχετε,τηλεφωνηστε τους.
-
Βάλε και το τηλέφωνο και δεν θα το πει κανείς.
-
@lap said in Βελτίωση κινητήρα diesel:
εβαλε το σαιτ τι αλλο θελεις?...τους εστειλα μνμ με ερωτήσεις αποριες , περιμένω να απαντήσουν ελπίζω, εχουν φουλ καλες κριτικες βλεπω και ειναι και... προκλητικα κοντα μου...
-
εβαλε το σαιτ τι αλλο θελεις?...τους εστειλα μνμ με ερωτήσεις αποριες , περιμένω να απαντήσουν ελπίζω, εχουν φουλ καλες κριτικες βλεπω και ειναι και... προκλητικα κοντα μου...
Ειναι πολυ καλο παιδι ο Χρηστος,θα σε κερδισει αμεσως.
-
Αξιόπιστες λύσεις δεν υπάρχουν. Ούτε παράλληλοι ούτε επαναπρογραμματισμοι. Σε audi diesel του ακύρωσαν το διαγνωστικό και δεν έδειχνε τίποτα. Αφού τα πήρε όλα στο χέρι του έλεγαν μετά μασαλια. Όλοι λέγανε ότι ήταν ο καλύτερος στη Θεσσαλονίκη.
Και ναι όλοι είναι πολύ καλά παιδιά!!! -
@otokomae said in Βελτίωση κινητήρα diesel:
Αξιόπιστες λύσεις δεν υπάρχουν. Ούτε παράλληλοι ούτε επαναπρογραμματισμοι. Σε audi diesel του ακύρωσαν το διαγνωστικό και δεν έδειχνε τίποτα. Αφού τα πήρε όλα στο χέρι του έλεγαν μετά μασαλια. Όλοι λέγανε ότι ήταν ο καλύτερος στη Θεσσαλονίκη.
Και ναι όλοι είναι πολύ καλά παιδιά!!!Σημερα δεν μπορεις να κρυφτεις.Οι καλοι φαινονται ποιοι ειναι.
Απο 'κει και περα,το πως συντηρεις-οδηγεις-μεταχειριζεσαι ενα αμαξι "πιεσμενο" λιγο η πολυ,βαρυνει εσενα.
Σαφως πρεπει να εχεις καποιες τεχνικες γνωσεις ανω του μεσου ορου,και σιγουρα δεν σε υποχρεωνει κανεις να το αναβαθμισεις. -
εκλεισα ραντεβου για προγραμμα με δυναμομετρηση πριν και μετα...φυσικα θα επανερθω με εντυπωσεις...
-
Και ναι όλοι είναι πολύ καλά παιδιά!!!δεν βλεπω παντως το παραπανω να εχει καταγραφει σε καποια αξιολογηση του καταστηματος? δεν θα επρεπε αν υπήρχε τοση αστοχια?
-
Πάνε τα καυσαέρια ...
-
Οποιαδήποτε αύξηση ισχύος και ροπής, ακόμα κι είναι απόλυτα επιτυχημένη.
Επιταχύνει τη φθορά των εξαρτημάτων και βάζει το αυτοκίνητο σε άγνωστους κινδύνους.
Γιατί λειτουργεί σε συνθήκες που μπορεί θεωρητικά να αντέχει το αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί από τον κατασκευαστή.Πρώτο θύμα συνήθως είναι η τουρμπίνα. Ακολουθούν κάψιμο λαδιών, δίσκος-πλατώ και βολάν.
Αν κάποιος πειράζει το αυτοκίνητο του εν γνώσει του, γιατί γουστάρει οκ. Αν απλώς πιστεύει ότι το κάνουν κι άλλοι, άρα τι να πάθει το δικό του, παίρνει πολλά ρίσκα.
-
Και ναι όλοι είναι πολύ καλά παιδιά!!!Σημερα δεν μπορεις να κρυφτεις.Οι καλοι φαινονται ποιοι ειναι.
Απο 'κει και περα,το πως συντηρεις-οδηγεις-μεταχειριζεσαι ενα αμαξι "πιεσμενο" λιγο η πολυ,βαρυνει εσενα.
Σαφως πρεπει να εχεις καποιες τεχνικες γνωσεις ανω του μεσου ορου,και σιγουρα δεν σε υποχρεωνει κανεις να το αναβαθμισεις.Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει τεχνικές γνώσεις από αυτούς που πάνε για αναβαθμίσεις. Και γνωρίζω αρκετούς. Άλλωστε αν είχαν γνώσεις δεν θα το έκαναν. Ο καθένας μπορεί να πράξει ότι θέλει με το αμάξι του γνωρίζοντας όμως ότι η αξιοπιστία αυτού μειώνεται.
-
Σε οτι είπε παραπάνω ο andya3 να προσθέσω οτι ενα κριτήριο που έβαζα και βάζω είναι η αντοχή του συστήματος μετάδοσης και υπάρχει ενα μοτίβο , κάποιοι είναι πιο ψαγμένοι και ξέρουν ακριβώς τι φοράει κάθε αυτοκίνητο βάση VIN και βλέπεις πχ το ίδιο μοτέρ σε διαφορετικά αμαξώματα να εχει άλλες τιμές βελτίωσης , κάποτε είχα ρωτήσει εναν μου είπε οτι λαμβάνουν υπόψη διάμετρο συμπλέκτη και κωδικό σασμάν .
Είδα επίσης Audi που φόραγε ήδη πρόγραμμα αλλα ο νεος ιδιοκτήτης του δεν ενημερώθηκε απο τον παλιό , ανέβηκε στο δυναμόμετρο και ο βελτιωτής το λέει στο παλικάρι και δεν τον χρεώνει τίποτα , έτσι βρήκα το κενό το 2018 και βελτίωσα το S60 , πήγα να ρωτήσω και έφυγα "φτιαγμένος"... chiptronic τίμιοι και πολύ καλή ρύθμιση με σχεδόν 10 δυναμομετρήσεις μεχρι να είναι ικανοποιημένοι απο τον χάρτη .
-
παιδια πολυ μαυριλα....για πρωτο σταδιο μιλαμε , λιγα αλογακια λιγη επιπλεον ροπη, ουτε βγαλσιμο dpf / egr δλδ ποση πιεση θα φαει ο κινητηρας?
αμα πας γυρευοντας κυνηγοντας την ουρα σου εννοειται θα τα παρεις ολα στο χερι... -
Στη δικη μου περιπτωση,ο κινητηρας ηταν detuned απο το εργοστασιο,με 163 αλογα,ενω βγαινει ολοιδιος σε διαφορες αλλες εκδοσεις απο 190-205 αλογα.
-
Εσυ μιλας για Αθηνα, ο tkin για Θεσσαλονικη
Συνεννόηση μπουζουκι
Βελτίωση κινητήρα diesel