-
Και οταν τα εδινε πριν 2 χρονια με πολλαπλους και πλουσιο εξοπλισμο και απαιχτα χρηματοδοτικα γιατι δεν τα παιρνατε τα focus kuga ; Ε;; Τωρα γιατι φωναζετε;
-
@sabas_thess said in FORD KUGA 2020:
Την οποία αρχική νορμάλ τιμολογημένη Titanium επίσης βιάστηκε να κόψει η Ford....
Αφου αυτη μια ζωη σε Ολα τ αυτοκινητα ειναι η εκδοση ...Λαγος..
Το παιρνεις και μετα απο μερικους μηνες κανενας δε το θυματε...
Αλλη μια τραγικη πολιτικη ...
-
@a-ctive said in FORD KUGA 2020:
Και οταν τα εδινε πριν 2 χρονια με πολλαπλους και πλουσιο εξοπλισμο και απαιχτα χρηματοδοτικα γιατι δεν τα παιρνατε τα focus kuga ; Ε;; Τωρα γιατι φωναζετε;
Τωρα χεστήκαμε ολοι στο χρήμα και έχουμε να τα πάρουμε. Ανάπτυξη
Τότε δεν είχαμε
-
Βασικά γιατί δεν είναι όμορφο...
-
@criuser said in FORD KUGA 2020:
αυτό δεν είναι λόγος αν και αληθες. Το sutzuki s-cross δεν θα πούλαγε τίποτα αν ήταν ετσι, είναι ΠΟΛΥ πιο ασχημο. Αλλά έχει καλη τιμή και τα προσφέρει όλα οπότε μια χαρά πουλάει. Πιο τίμιο πεθαίνεις
-
Σωστό και αυτό.
Αρα και άσχημο πουλάει, αρκεί να είναι φτηνό...Από την άλλη καμία νύφη δεν μένει α...τη λέει το ρητό...
-
Σωστό και αυτό.
Αρα και άσχημο πουλάει, αρκεί να είναι φτηνό...Από την άλλη καμία νύφη δεν μένει α...τη λέει το ρητό...
Υπάρχει και 3η παράμετρος από πέρσυ.
Πουλάνε πολύ και τα ετοιμοπαράδοτα ανεξαρτήτως όλων των υπολοίπων χαρακτηριστικών
-
Ναι αλλα εσεις δεν φωναζετε για την ομορφια του.....
-
Θα παραθέσω την εμπειρία μου σχετικά με το kuga 1,5 ecoboost, τους 3 μήνες που το έχω στην κατοχή μου και τα 7.000km που έχω διανύσει.
Άρχικά, μου είχε περάσει 2-3 φορές από το μυαλό να ακυρώσω την παραγγελία με όλες αυτές τις αστείες περικοπές αλλά δεν έβρισκα κάποιο άλλο μοντέλο που θα με κάλυπτε σε αυτά που ήθελα.
Τελικά, μετά απο 3 μήνες χρήσης, μόνο η αντικατάσταση της πίσω ανάρτησης είναι σοβαρός λόγος στο να ακυρώσει κάποιος. Σε εθνική, για παράδειγμα, δεν καταλαβαίνεις διαφορά, όμως σε ανωμαλίες και λακούβες είναι πιο ξερή η αντίδραση.Κατανάλωση -> Με κίνηση σε εθνική οδό, επαρχιακές και πολύ λίγο πόλη, εύκολα μένεις στα 6,8 - 7,2 (normal mode, κλίμα, φορτωμένο ~400 κιλα και κινούμενος σχεδόν στα όρια ταχύτητας)
Χώροι -> Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ίσως, στοιχεία του αυτοκινήτου. Η καμπίνα είναι πραγματικά απο τις πιο άνετες που έχω μπει. Για τον χώρο αποσκευών δεν θα αναφέρω πολλά, μόνο το ότι είναι υπέρ-ικανοποιητικός. Γενικά, οι αριθμοί που ανακοινώνει η κάθε εταιρία μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση (όπως σε εμένα που έβλεπα την ford να ανακοινώνει 475lt min χώρο αποσκευών και τη hyundai πχ 580lt για το tucson). Μετρήστε μόνοι σας με μέτρο σε κάθε αντιπροσωπεία τις διαστάσεις, και δεν κάνω πλάκα. Θα δείτε ότι πολλά δεν ισχύουν ή ανακοινώνουν νούμερα με άλλη μέθοδο μέτρησης ώστε να βγει μεγαλύτερος ο αριθμός.
Ελπίζω να μην κούρασα.
-
Ποια εκδοση πηρες?
-
Πρόλαβα την Titanium λίγο πριν καταργηθεί.
-
Το είδα από κοντά στα Σύβοτα, ήταν με ιταλικές πινακίδες σε μπλε σκούρο χρώμα. Ζωντανά είναι πολύ καλύτερο, με καθαρές γραμμές, μου άρεσε πολύ. Όντως μεγάλη βλακεία αυτό με την πίσω ανάρτηση, ενώ συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου για τα λίτρα που ανακοινώνονται από τις εταιρίες, τα περισσότερα νούμερα είναι παραπλανητικά. Πολύ καλή αγορά, ευχάριστα χιλιόμετρα να έχεις!
-
@que2 said in FORD KUGA 2020:
Το είδα από κοντά στα Σύβοτα, ήταν με ιταλικές πινακίδες σε μπλε σκούρο χρώμα. Ζωντανά είναι πολύ καλύτερο, με καθαρές γραμμές, μου άρεσε πολύ. Όντως μεγάλη βλακεία αυτό με την πίσω ανάρτηση, ενώ συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου για τα λίτρα που ανακοινώνονται από τις εταιρίες, τα περισσότερα νούμερα είναι παραπλανητικά. Πολύ καλή αγορά, ευχάριστα χιλιόμετρα να έχεις!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
-
Μου εβγαλε το fordpass ανακληση που αφορα διαχωριστη λαδιου κινητηρα. Γνωριζει καποιος τι ακριβως ειναι?
-
@regresso said in FORD KUGA 2020:
Μου εβγαλε το fordpass ανακληση που αφορα διαχωριστη λαδιου κινητηρα. Γνωριζει καποιος τι ακριβως ειναι?
https://www.insurancedaily.gr/737-000-ochimata-anakalei-ford-stis-ipa/
-
@ektoras said in FORD KUGA 2020:
@regresso said in FORD KUGA 2020:
https://www.insurancedaily.gr/737-000-ochimata-anakalei-ford-stis-ipa/
Το ειχα διαβασει αυτο αλλα εχουν περασει 5 μηνες σχεδον , οποτε θεωρησα οτι δεν με αφορα.
-
Έχει καταφέρει κάποιος συνδεθεί με android auto στο SYNC Version 3.4.21194 (Kuga ST Line 2022)? Η αντιπροσωπία λέει ότι πλέον δεν υποστηρίζει car play ή android auto.
-
@kxryso said in FORD KUGA 2020:
Έχει καταφέρει κάποιος συνδεθεί με android auto στο SYNC Version 3.4.21194 (Kuga ST Line 2022)? Η αντιπροσωπία λέει ότι πλέον δεν υποστηρίζει car play ή android auto.
Νομίζω ότι η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τι της γίνεται!
Συμβουλή μου: Άλλαξε αντιπροσωπεία άμεσα! -
Ειδα στο mall ενα kuga plug in το οποιο στα αριστερα κατω απο το κουμπι της ηλεκτρικης πορτας πορτ παγκαζ εχει κουμπι κλειδωματος του ρεζερβουαρ. Εχει κανεις σε συμβατικο αντιστοιχο button?
-
@kxryso said in FORD KUGA 2020:
βλακείες
FORD KUGA 2020