-
Εχει βγει το crossclimate 2 για το οποίο υπάρχει παραγγελία και ...αναμονή , φταίνε μάλλον οι κορυφαίες κριτικές που εχει ...
σε SUV αυτό θα έβαζα
-
Ο άνθρωπος λέει ότι θα πάει και για σκι. Εκτός αν ενοειτε ότι θα κάνει σκι με αυτά τα cross climate. Πρέπει να γίνει σαφές. Με τα ανωτέρω ελαστικά δεν πας σε χιόνι εκτός αν είσαι κασκαντέρ. Όταν βάζεις οικογένεια μέσα οι συμβιβασμοί δεν γίνονται δεκτοί. Θα μου πεις οικονομικοί λόγοι. Πάλι δεν γίνονται δεκτοί δεδομένου ότι έχεις σκάσει 30+ χιλιάδες € και πας να ανέβεις στο βουνό με παντόφλες.
-
Ευχαριστώ για τις έως τώρα απαντήσεις κ την συζήτηση , προσωπικά δε θεωρώ ότι το cross 2 θα είναι καλύτερο από το alpine, ts870 etc σε χιόνια αλλά θα είναι καλύτερο σε βροχή με 10-15 βαθμούς κ σε στεγνό ; Θεωρώ ναι κ εκεί είναι το δίλλημα μου.
Επίσης δείχνει πολύ δυνατό σε πολλά reviews.
Για κάποιον που θα πατήσει σε λίγο χιόνι πίστευω τα all season είναι τίμια επιλογή.
Το μόνο μου ερώτημα αν πάω σε χειμερινό είναι η απόδοση κ συμπεριφορά σε θερμοκρασίες 15 βαθμών κτλ , Ελλάδα αν ρίχνει φουλ χιόνι, όχι δρόμο θα ανοίξουν αλλά οουτε χιονοδρομικό (πονεμένη ιστορία ) -
@glomen said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ευχαριστώ για τις έως τώρα απαντήσεις κ την συζήτηση , προσωπικά δε θεωρώ ότι το cross 2 θα είναι καλύτερο από το alpine, ts870 etc σε χιόνια αλλά θα είναι καλύτερο σε βροχή με 10-15 βαθμούς κ σε στεγνό ; Θεωρώ ναι κ εκεί είναι το δίλλημα μου.
Επίσης δείχνει πολύ δυνατό σε πολλά reviews.
Για κάποιον που θα πατήσει σε λίγο χιόνι πίστευω τα all season είναι τίμια επιλογή.
Το μόνο μου ερώτημα αν πάω σε χειμερινό είναι η απόδοση κ συμπεριφορά σε θερμοκρασίες 15 βαθμών κτλ , Ελλάδα αν ρίχνει φουλ χιόνι, όχι δρόμο θα ανοίξουν αλλά οουτε χιονοδρομικό (πονεμένη ιστορία )Άφησα τα ts860 σχεδόν μέχρι φαλάκρα και το καλοκαίρι στο αμάξι.Απο τα crossclimate+ ήταν πολύ καλύτερα.Τα ts870 με 14 βαθμούς βροχή έχουν περισσότερη πρόσφυση από τα αντίστοιχα θερινά. Τα Κόντι αρχικά με την κύληση δεν ανεβάζουν θερμοκρασία σε σχέση με τα παλιά χειμερινά.
Τώρα όσον αφορά το χιόνι οι απόψεις είναι σαν......
Οι περισσότεροι και το χιόνι δεν συναντήθηκαν ποτέ.Αλλοι πάνε με θερινά σε χιόνι,άλλοι με 4ων εποχών πάνε παντού και μπλα μπλα.Και γω πήγα με φαλάκρα κυριολεκτικά θερινά σε λασποχιονο, μόλις σταμάτησε το λάστιχο να βρίσκει άσφαλτο κόντεψα να μείνω στην ευθεία.
Να βάλω στο τραπέζι και τον μύθο ότι το πρόσθιοκινητό στα χιόνια δεν μασάει? Πράγματι μέχρι να βρεθώ με πρόσθιοκινητό τόσο που το έχω ακούσει το πίστευα........ -
Στο χιονι παιζει μεγαλο ρολο η κατασταση του χιονιου, φρεσκο η πατημενο η παγωμενο, δε το συζηταμε οτι αν ζεις σε περιοχες με συχνο χιονι θες χειμερινο 100% κ αλυσιδες για παγο εφοσον δε καθαριζεται καλα ο δρομος η δεν εχει σωστες κλισεις να μη μενουν μεσα νερα κ παγωνουν τις πρωινες ωρες οπου ειναι κ οι επικινδυνες ωρες. Με καλοκαιρινο εστω κ σε λιγο χιονι παιρνεις μεγαλα ρισκα.
Θα διαβασω πιο αναλυτικα reiviews για το ts870 το οποιο ειναι κ μια απο τις επιλογες μου αν πηγαινα σε καθαρο χειμερινο. Θα ενημερωσω .... -
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση οι διαφορές που υπάρχουν στις απόψεις γύρω από τα ελαστικά και μόνο σε αυτά. Για παράδειγμα, αν δούμε σχόλια για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα καταλάβουμε ότι -παρά τις μικροδιάφορές στις απόψεις- το μοντέλο αυτό έχει καλό κράτημα, κακή επιτάχυνση κλπ. Με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να ξέρει αν τον συμφέρει να το πάρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησής του.
Στα λάστιχα δε συμβαίνει το ίδιο. Στα λάστιχα οι απόψει αποκλίνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό που τελικά μόνο αν φορέσεις εσύ ο ίδιος ένα λάστιχο να μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει. Για παράδειγμα τελευταίως μίλησα με κάποιους οδηγούς για τα bridgestone turanza T005. Όλοι τους ήταν σχετικοί με το αντικείμενο, ορισμένοι μάλιστα ήταν επαγγελματίες με πείρα. Και αυτό το αναφέρω γιατί ένας άνθρωπος που είναι χρόνια σε αυτόν τον τομέα και βγάζει το ψωμί του από την οδήγηση, δεν έχει κολλήματα και οπαδικές συμπεριφορές.
Τι απεκόμισα από τις κριτικές; Οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος. Από πολύ κακές έως πολύ καλές.
Γιατί λοιπόν να έχουμε τέτοιες αποκλίσεις;Υποθέτω ότι οφείλεται στους εξής παράγοντες:
- Τον τρόπο και τον χαρακτήρα οδήγησης του καθενός. Με τι ταχύτητα παίρνει τις στροφές; Πόσο συχνά φρενάρει; Πώς φρενάρει; Κάθε οδηγική συμπεριφορά εκθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά του ελαστικού.
- Το κλίμα της περιοχής. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, αλλά οι θερμοκρασιακές διαφορές είναι μεγάλες, επίσης, η συχνότητα βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων ποικίλουν αισθητά από μέρος σε μέρος. Για παράδειγμα, ένας Κρητικός κι ένας Φλωρινιώτης δεν ξέρω αν έχει νόημα να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τα ελαστικά.
- Το αυτοκίνητο. Άλλες απαιτήσεις θα έχει ένα ford fiesta κι άλλες ένα golf gti.
- Το οδόστρωμα στο οποίο κινείται το αυτοκίνητο. Υπάρχουν περιοχές όπου οι δρόμοι είναι φθαρμένοι, με λακκούβες και άλλες όπου οι δρόμοι είναι καλοφτιαγμένοι. Πχ η εμπειρία ενός ανθρώπου που κινείται στην Αττική Οδό, δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κάποιον ο οποίος κινείται σε έναν παλιό επαρχιακό δρόμο.
- Τα χαρακτηριστικά του ελαστικού. Το μέγεθος της ζάντας, το μέγεθος του πέλματος, το προφίλ...
- Το βάρος του αυτοκινήτου.
...και ό,τι άλλο μπορεί να φαντστεί ο καθένας...
-
Οι διαφορές προκύπτουν και λόγω ασχετιλας. Το βλέπω σε πάρα πολλά ταξί. Για να μάθεις πράγματα πρέπει να έχεις και λίγο ψώνιο με τη ρόδα γενικώς. Βλέπω καθημερινά επαγγελματίες πάνω σε χρεπια. Αυτό δεν τους κάνει γνώστες αλλά μάλλον αδιάφορους.
-
@alexandros-s said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση οι διαφορές που υπάρχουν στις απόψεις γύρω από τα ελαστικά και μόνο σε αυτά. Για παράδειγμα, αν δούμε σχόλια για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα καταλάβουμε ότι -παρά τις μικροδιάφορές στις απόψεις- το μοντέλο αυτό έχει καλό κράτημα, κακή επιτάχυνση κλπ. Με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να ξέρει αν τον συμφέρει να το πάρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησής του.
Στα λάστιχα δε συμβαίνει το ίδιο. Στα λάστιχα οι απόψει αποκλίνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό που τελικά μόνο αν φορέσεις εσύ ο ίδιος ένα λάστιχο να μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει. Για παράδειγμα τελευταίως μίλησα με κάποιους οδηγούς για τα bridgestone turanza T005. Όλοι τους ήταν σχετικοί με το αντικείμενο, ορισμένοι μάλιστα ήταν επαγγελματίες με πείρα. Και αυτό το αναφέρω γιατί ένας άνθρωπος που είναι χρόνια σε αυτόν τον τομέα και βγάζει το ψωμί του από την οδήγηση, δεν έχει κολλήματα και οπαδικές συμπεριφορές.
Τι απεκόμισα από τις κριτικές; Οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος. Από πολύ κακές έως πολύ καλές.
Γιατί λοιπόν να έχουμε τέτοιες αποκλίσεις;Υποθέτω ότι οφείλεται στους εξής παράγοντες:
- Τον τρόπο και τον χαρακτήρα οδήγησης του καθενός. Με τι ταχύτητα παίρνει τις στροφές; Πόσο συχνά φρενάρει; Πώς φρενάρει; Κάθε οδηγική συμπεριφορά εκθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά του ελαστικού.
- Το κλίμα της περιοχής. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, αλλά οι θερμοκρασιακές διαφορές είναι μεγάλες, επίσης, η συχνότητα βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων ποικίλουν αισθητά από μέρος σε μέρος. Για παράδειγμα, ένας Κρητικός κι ένας Φλωρινιώτης δεν ξέρω αν έχει νόημα να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τα ελαστικά.
- Το αυτοκίνητο. Άλλες απαιτήσεις θα έχει ένα ford fiesta κι άλλες ένα golf gti.
- Το οδόστρωμα στο οποίο κινείται το αυτοκίνητο. Υπάρχουν περιοχές όπου οι δρόμοι είναι φθαρμένοι, με λακκούβες και άλλες όπου οι δρόμοι είναι καλοφτιαγμένοι. Πχ η εμπειρία ενός ανθρώπου που κινείται στην Αττική Οδό, δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κάποιον ο οποίος κινείται σε έναν παλιό επαρχιακό δρόμο.
- Τα χαρακτηριστικά του ελαστικού. Το μέγεθος της ζάντας, το μέγεθος του πέλματος, το προφίλ...
- Το βάρος του αυτοκινήτου.
...και ό,τι άλλο μπορεί να φαντστεί ο καθένας...
Να προσθέσω και το εξής:
Δεν συγκρίνουμε το νέο μας ολόφρεσκο απόκτημα με το μπαγιάτικο τριετίας τετραετίας και βάλε που φοράγαμε μέχρι χθες. Είναι βέβαιο ότι η πληροφόρηση που θα δώσουμε θα είναι λάθος. -
Συχνά οι απόψεις διίστανται για το ίδιο ελαστικό και την γήρανση του στο χρόνο. Εγώ με βάση προσωπικές εμπειρίες (χωρίς γκαράζ ,έξω στον ήλιο μονίμως) έχω καταλήξει ότι το μεγάλο φάουλ είναι η τοποθέτηση ελαστικών 1-2-3 μηνών πάνω στο αμάξι.Τα λάστιχα απλά καίγονται και μετά τον 2ο-3ο και 4ο χρόνο υπάρχει η κλασική δυσαρέσκεια για αυτά.
Προσπαθώ να μην πάρω λάστιχα κάτω του 6μηνου, αλλά αν είναι αναπόφευκτο τα λάστιχα τους πρώτους μήνες τα κυκλοφορώ στη μέγιστη πίεση που δίνει το αμάξι , μικρές διαδρομές και στις στροφές όσο πιο smooth γίνεται.
Τα continental sportcontact 5 ήταν υπερβολικά φρέσκα και τους πρώτους μήνες ήταν μέχρι και τα πλαϊνά τους βούτυρο.
Κατά καιρούς τα παραπάνω τα πιστοποιούν και αρμόδιοι εταιρειών ελαστικών.
Πάνω στη γήρανση δεν είναι δυνατόν για το ίδιο λάστιχο οι απόψεις να διίστανται εξαιτίας μόνο λόγω αντίληψης. -
Επιπλέον ένα μοντέλο ελαστικού επιδέχεται διάφορα revisions στη διάρκεια ζωής του με αποτέλεσμα να διορθώνονται -αμβλυνονται κάποιες αδυναμίες του
-
W202 amg απολυτα σωστος. Οι πολλοι νομιζουν πως το ολοφρεσκο λαστιχο ειναι οτι καλυτερο. Ομως αυτο δεν ισχυει. Επισης η ηπια οδηγηση για τα πρωτα 1000 - 1500 χλμ ειναι μαστ για το στρωσιμο του ελαστικου. Εντελει βγαζει περισσοτερα ασφαλη χλμ.
Για την Ελλαδα παντως τα 3 χρονια βαρια 3,5 πρεπει να ειναι ο χρονος αντικαταστασης. Σε νησια οπωσδηποτε 3 και νωριτερα. -
Υπάρχουν πάντως ελαστικά ''αρνητές '' φθοράς και γήρανσης , τα T005 που είναι στην αποθήκη ενα παράδειγμα.
Πριν αποθηκευτούν για το χειμώνα τα ζαντολάστιχα πλύθηκαν καλά και ελέγχθηκαν προσεκτικά δεν έχουν ουτε δείγμα ψωριάσματος ή καρούμπαλου και πέλμα 5,5 χιλιοστά παντού σε όλα τα αυλάκια !
Είναι πάνω στο αυτοκίνητο σχεδόν 35000 χλμ και τα είχα βάλει Μάρτιο΄19 ενω ήταν παραγωγή Ιαν ΄19.Βγάζουν άνετα αλλά τόσα (χλμ και χρόνια) και θα βγουν μόνο για τα ΙΙ ή Τ006 ή όπως τα πεί τέλος πάντων η Bridgestone , τότε θα τα αλλάξω .
Ελπίζω μόνο το νεο να είναι λίιιγο πιο αθόρυβο , το μόνο ελάττωμα τους .Το 2ο παράδειγμα τα Michelin Alpine που φοράω τώρα , είναι του 2015, βέβαια το70% του χρόνο είναι στην αποθήκη , αλλα ούτε αυτά εχουν σημάδια φθοράς ή γήρανσης ,περισσότερες λεπτομέρειες στο τέλος του χειμώνα όταν πλυθούν και ελεγχτούν διεξοδικά και αν χιονίσει να τα κάνω και ενα test drive σε καμμία ανηφόρα προς Φιλίππειο μεριά .
-
Γεια σας! Σκέπτομαι σιγά σιγά να αλλάξω ελαστικά στο micra k12. Η μαμά διάσταση είναι 175-65-15 και φοράω 185-60-15H. Τα τελευταία που έχει είναι τα άθλια Bridgestone Turanza T005. Μόνο για καλοκαίρι κάνουν. Σε ανηφόρα δεν μπορώ να ξεκινήσω άμα βρέχει η άμα είναι λίγο λείος ο δρόμος. Απορώ πως σε μερικούς αρέσει αυτό το άθλιο ελαστικό. Το μόνο καλό έχει ότι είναι πολύ γερά.
Μισελενάκιας ήμουν για χρόνια, αλλά και εκεί την πάτησα με το άλλο αυτοκίνητο με τα Primacy 4 που τα θεωρώ αποτυχημένα, ειδικά στο βρεγμένο.. Πάνε οι εποχές των καλών Μισελέν, λέγε με Exalto.
Έχοντας δύο πανάκριβες αποτυχίες αποφάσισα να προσέξω περισσότερο. Με ενδιαφέρει να έχω απόλυτο κράτημα και φρένα στο Μίκρα, δηλαδή να μην σπινιάρει και να μην γλυστράει στο βρεγμένο η λείο στεγνό. Τίποτα άλλο δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο κάνει ούτε πόσο καίει, ούτε πόσο θα κρατήσει. Ααα και άμα κάνει θόρυβο ακόμα καλύτερα, σημαίνει ότι πιάνει στο δρόμο.
Ακούω προτάσεις, .
Σκέπτομαι για κάποιο Continental μάλλον. -
Uniroyal rainexpert 3 και θα με ευχαριστείς! Ακριβώς ότι θες!
-
@odiki_asfaleia said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Γεια σας! Σκέπτομαι σιγά σιγά να αλλάξω ελαστικά στο micra k12. Η μαμά διάσταση είναι 175-65-15 και φοράω 185-60-15H. Τα τελευταία που έχει είναι τα άθλια Bridgestone Turanza T005. Μόνο για καλοκαίρι κάνουν. Σε ανηφόρα δεν μπορώ να ξεκινήσω άμα βρέχει η άμα είναι λίγο λείος ο δρόμος. Απορώ πως σε μερικούς αρέσει αυτό το άθλιο ελαστικό. Το μόνο καλό έχει ότι είναι πολύ γερά.
Μισελενάκιας ήμουν για χρόνια, αλλά και εκεί την πάτησα με το άλλο αυτοκίνητο με τα Primacy 4 που τα θεωρώ αποτυχημένα, ειδικά στο βρεγμένο.. Πάνε οι εποχές των καλών Μισελέν, λέγε με Exalto.
Έχοντας δύο πανάκριβες αποτυχίες αποφάσισα να προσέξω περισσότερο. Με ενδιαφέρει να έχω απόλυτο κράτημα και φρένα στο Μίκρα, δηλαδή να μην σπινιάρει και να μην γλυστράει στο βρεγμένο η λείο στεγνό. Τίποτα άλλο δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο κάνει ούτε πόσο καίει, ούτε πόσο θα κρατήσει. Ααα και άμα κάνει θόρυβο ακόμα καλύτερα, σημαίνει ότι πιάνει στο δρόμο.
Ακούω προτάσεις, .
Σκέπτομαι για κάποιο Continental μάλλον.Μαλλον τα Τ005 σου ειναι πολυ φθαρμενα ή επεσες σε προβληματικη παρτιδα.
Εγω 3 χρονια τα φοραω και το αμαξι ειναι τρενο και σε βρεγμενο και σε στεγνο και το ελαστικο ειναι αψογο σε ολα του σε σημειο να μη βλεπω σοβαρη διαφορα ουτε σε συγκριση με τα michelin ps 4 που φοραω στο αλλο μου αμαξι που κι αυτα ειναι αψογα σε προσφυση.
Παρεμπιπτοντως, αν εχουν ενα αρνητικο τα Τ005 ειναι ο θορυβος, αλλα εσυ το θεωρεις σαν θετικο γιατι "πιανουν" καλα οπως λες οσα κανουν θορυβο αρα ουτε αυτο σε απασχολει.Στη διασταση που φορας λοιπον καλυτερο λαστιχο απ'το Τ005 δε νομιζω να βρεις. Και σιγουρα δεν ειναι οπως τα περιγραφεις. Ελεγξε την ευθυγραμμιση του αυτοκινητου και την αναρτηση γιατι αν δεν επεσες σε προβληματικα ελαστικα, τοτε ισως εχει καποιο θεμα το αυτοκινητο σου.
-
Η απλά τα τ005 ταλαιπωρήθηκαν νέα.....
-
@driver-m said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@odiki_asfaleia said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ακούω προτάσεις, .
Σκέπτομαι για κάποιο Continental μάλλον.Μαλλον τα Τ005 σου ειναι πολυ φθαρμενα ή επεσες σε προβληματικη παρτιδα.
Εγω 3 χρονια τα φοραω και το αμαξι ειναι τρενο και σε βρεγμενο και σε στεγνο και το ελαστικο ειναι αψογο σε ολα του σε σημειο να μη βλεπω σοβαρη διαφορα ουτε σε συγκριση με τα michelin ps 4 που φοραω στο αλλο μου αμαξι που κι αυτα ειναι αψογα σε προσφυση.
Παρεμπιπτοντως, αν εχουν ενα αρνητικο τα Τ005 ειναι ο θορυβος, αλλα εσυ το θεωρεις σαν θετικο γιατι "πιανουν" καλα οπως λες οσα κανουν θορυβο αρα ουτε αυτο σε απασχολει.Στη διασταση που φορας λοιπον καλυτερο λαστιχο απ'το Τ005 δε νομιζω να βρεις. Και σιγουρα δεν ειναι οπως τα περιγραφεις. Ελεγξε την ευθυγραμμιση του αυτοκινητου και την αναρτηση γιατι αν δεν επεσες σε προβληματικα ελαστικα, τοτε ισως εχει καποιο θεμα το αυτοκινητο σου.
θα πρότεινα τα goodyear efficientgrip performance 2.
-
Κύκλος θέρμανσης νέων ελαστικών.
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που εγγυάται την σωστή λειτουργία τους.
Ένας άλλος παράγων ακόμη πιο σημαντικός είναι η σωστή εποχή αλλαγής 4αδας.
Καλό είναι λοιπόν αυτός ο κύκλος θέρμανσης να μη γίνεται σε ακραίες θερμοκρασίες καλοκαιριού, αλλά σε ενδιάμεσες εποχές. -
Ακούω προτάσεις, .
Σκέπτομαι για κάποιο Continental μάλλον.Falken sincera 110. Απλά κορυφαία.
-
Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Παιδιά οδηγώ πολλλά χρόνια, έχω αλλάξει πολλά ελαστικά. Τα Τ005 τα έβαλα μόλις πρωτοβγήκαν και ήταν Μάρτιος 2018. Το αυτοκίνητο στην αρχή ήταν εντάξει. Νορμάλ συνθήκες, κυρίως το οδηγεί η γυναίκα, με μικρές ταχύτητες. Τον επόμενο χειμώνα δεν ξεκίναγε στην ανηφόρα άμα έβρεχε τι αν λέμε τώρα. άμα φρέναρες, ούτε το ABS δεν έπιανε. Μου θύμισαν τα Ελληνικά cinturato P3 που είχα στο Καντέτ το 1984, για τέτοιο χάλι μιλάμε. Πάντως είναι πολύ γερά, φέτος τα ξέσκισα στα πεζοδρόμια και δεν έχουν καθόλου φθορά, πράγμα που σημαίνει ότι αφού δεν φθείρονται δεν κρατάνε το δρόμο, απλά κάποια στιγμή θα ξεραθούν. Έχουν ψωμί πάντως πολύ ακόμη, έχω κάνει λίγα χιλιόμετρα.
Επίσης τα Primacy 4 τα έβαλα στο Citroen Picasso το Μάϊο του 2019, μόλις κυκλοφόρησαν και αυτά με ημερομηνία κατασκευής ούτε μήνα. Έχω κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα μόνο σε ταξίδια. Σε αυτοκινητόδρομο είναι απλά ΟΚ. άμα πιάσει η διασκέδαση με τις στροφές, δεν στρίβεις σε κλειστά κομμάτια υπό πίεση. Βέβαια και το μαλακό Πικάσο δεν είναι για κλειστά κομμάτια, αλλά ήθελα πρώτα να βρίσκω το όριο του αυτοκινήτου και όχι του ελαστικού. Όταν έρθει η ώρα για αλλαγή θα επανέλθω.
To καλό είναι ότι μου προτείνατε τα ελαστικά που σκεπτόμουν και εγώ, οπότε θα πάω για ένα από τα τρία, δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, το πιθανότερο είναι για Uniroyal. Θα παίξει ρόλο που θα τα βρω και πόσο φρέσκα θα είναι, οπότε όταν είναι η ώρα θα σας ενημερώσω.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]