-
630 η τετράδα; Αυτό πρέπει να πόνεσε...
-
@criuser said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Στο αιρκρός είχα στο βενζίνης Χάνκουκ Κίνερτζι 3 M+S. Δεν φρέναραν καλά, είχαν θόρυβο, αλλά με το γκρίπ στο χιόνι κάπως πήγαιναν.
Το ντίζελ έχει Μπρίτζεστον τουράντσα θερινά. Στο χιόνι δεν κάνουν βήμα, φθείρονται πολύ γρήγορα και πλέον στα 33000 χλμ, δεν βλέπονται και έτσι παράγγειλα τα Crossclimate 2.
Οι τιμές τους, είναι περίπου εκεί που ήταν πέρσι, 630 με ζυγοστάθμιση και τοποθέτηση, σκέφτηκα ότι οι νέες παραγγελίες, μόλις αρχίσουν οι βροχές, θα είναι ακριβότερα.
Τι διάσταση;
-
@harisma23 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
630 η τετράδα; Αυτό πρέπει να πόνεσε...
Είναι παραδοσιακά ακριβά τα all season Χάρημ
-
Η διάσταση είναι 215/50/17. Δεν είναι φτηνή.
Επίσης η διαφορά από τις δεύτερες μάρκες ήταν στα 100-130 ευρώ που δεν την θεωρώ μεγάλη για να πάω σε αυτές.
Τα λάστιχα ήλθαν χτες το μεσημέρι και τοποθετήθηκαν.
Εχω κάνει 20 χλμ μόνο με αυτά, θα δω περισσότερα σήμερα. -
Με γεια τα πατούμενα
-
Η διάσταση είναι 215/50/17. Δεν είναι φτηνή.
Επίσης η διαφορά από τις δεύτερες μάρκες ήταν στα 100-130 ευρώ που δεν την θεωρώ μεγάλη για να πάω σε αυτές.
Τα λάστιχα ήλθαν χτες το μεσημέρι και τοποθετήθηκαν.
Εχω κάνει 20 χλμ μόνο με αυτά, θα δω περισσότερα σήμερα.Αυτή τη διάσταση φοράω και εγώ στο μαζντα. Στην αρχή έλεγα ότι μάλλον μόνο τα 6αρια την φοράνε και γι'αυτό είναι πανάκριβη. Βλέπω ότι πλέον την έχουν πάρα πολλά μοντέλα αλλά οι τιμές στα ύψη!
-
Γεια χαρά.
Μετά από χρόνια απουσίας επανήλθα
Θέλω να αλλάξω τα λάστιχα σε Hyundai i10 γιατί ήρθε η ώρα τους
Η μαμά διάσταση είναι 165/60/14 και λέω να πάω σε 165/65/14 που είναι εμπορικότερη διάσταση άρα και φτηνότερηΘετικά/αρνητικά ;
Πόσο αλλάζει το βήμα ;
Ευχαριστώ -
@ggab said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
215/50/17
Υπάρχουν αξιοπρεπείς επιλογές σε καλή τίμη π.χ.
-
Δεν ξέρω αν αυτές οι τιμές υπάρχουν στα καταστήματα. Λογικά το συγκεκριμένο θα έχει τιμή ζυγοσταθμισμενο 450€ η 4αδα. Να πάρω λάστιχο απο Σκρουτζ και λοιπές ιστοσελίδες δεν παίζει πάντως καθώς θέλω πριν πληρώσω να δω ημερομηνία παραγωγής. Ευχαριστώ.
-
@bathan said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Γεια χαρά.
Η μαμά διάσταση είναι 165/60/14 και λέω να πάω σε 165/65/14 που είναι εμπορικότερη διάσταση άρα και φτηνότερηΘετικά/αρνητικά ;
Πόσο αλλάζει το βήμα ;
ΕυχαριστώΘα το πληρώσεις σε καύσιμο και χάσιμο στη σπιρτάδα. Μακραίνει αρκετά το βήμα 2.90%
-
@otokomae said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Γεια χαρά.
Πόσο αλλάζει το βήμα ;
ΕυχαριστώΘα το πληρώσεις σε καύσιμο και χάσιμο στη σπιρτάδα. Μακραίνει αρκετά το βήμα 2.90%
Η αύξηση στην κατανάλωση είναι ένα θέμα. Η σπιρτάδα δεν με απασχολεί γιατί είναι αυτοκίνητο πόλης με χιλιάρι μοτέρ 67 ίππων. Η απόκλιση στο βήμα είναι μέσα στο 3% που θεωρείται αποδεκτό
-
@otokomae said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Γεια χαρά.
Πόσο αλλάζει το βήμα ;
Η αύξηση στην κατανάλωση είναι ένα θέμα. Η σπιρτάδα δεν με απασχολεί γιατί είναι αυτοκίνητο πόλης με χιλιάρι μοτέρ 67 ίππων. Η απόκλιση στο βήμα είναι μέσα στο 3% που θεωρείται αποδεκτό
Θεωρητικά ναι. Στη πράξη ομως θα πληρωσεις πολλαπλάσια καύσιμο σε σχέση με τη διαφορά τιμης και επιπλέον θα χάσεις τα χαρακτηριστικά που ήθελε να προσδώσει ο κατασκευαστής επιλέγοντας την αρχική διάσταση.
-
@ggab said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Δεν ξέρω αν αυτές οι τιμές υπάρχουν στα καταστήματα. Λογικά το συγκεκριμένο θα έχει τιμή ζυγοσταθμισμενο 450€ η 4αδα. Να πάρω λάστιχο απο Σκρουτζ και λοιπές ιστοσελίδες δεν παίζει πάντως καθώς θέλω πριν πληρώσω να δω ημερομηνία παραγωγής. Ευχαριστώ.
Καλά εννοείται ότι θα τα πάρεις και τοποθετήσεις σε βουλκανιζατέρ οι τιμές πάντως αυτές είναι πάνω κάτω...εγώ προχθές άλλαξα λάστιχα στο δικό και ο λαστιχας μου φέρνει ότι λάστιχο θέλω σε αυτές τίς τιμές τοποθετημένα με +40-50 ευρώ όπως είπες καί είμαι και επαρχία...
-
Μετά από 500 περίπου χλμ με τα Crossclimate 2 και ένα ταξίδι, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, αρχικά από την άνεση και τον λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα παλαιότερα.
Επίσης στον δρόμο φαίνονται καλά, αλλά οι βροχές ήταν μέσα στην πόλη και μόνο στο φρενάρισμα πήρα μία ιδέα, που όμως ήταν απαλό έτσι και αλλιώς.
-
Μετά από 500 περίπου χλμ με τα Crossclimate 2 και ένα ταξίδι, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, αρχικά από την άνεση και τον λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα παλαιότερα.
Επίσης στον δρόμο φαίνονται καλά, αλλά οι βροχές ήταν μέσα στην πόλη και μόνο στο φρενάρισμα πήρα μία ιδέα, που όμως ήταν απαλό έτσι και αλλιώς.
Φρενάρισμα έχουν καλό, πλευρική πρόσφυση είναι κάπου στο πουθενά. Θέλουν προσοχή στις στροφές σε σχέση με το τι αποκομίζεις από το φρενάρισμα. Παντα για βρεγμένο μιλαω
-
Μιλάς για τα 2 ?
Γιατί η πρώτη γενιά δεν ήταν καλή, αλλά τα 2 έχουν εξαιρετικές κριτικές στα ξένα σάιτ. -
Μιλάς για τα 2 ?
Γιατί η πρώτη γενιά δεν ήταν καλή, αλλά τα 2 έχουν εξαιρετικές κριτικές στα ξένα σάιτ.Για το + . Δεν κατάλαβα ότι βγήκε 2. Μακάρι να είναι κομπλέ.
-
@w202-amg said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Μιλάς για τα 2 ?
Γιατί η πρώτη γενιά δεν ήταν καλή, αλλά τα 2 έχουν εξαιρετικές κριτικές στα ξένα σάιτ.Για το + . Δεν κατάλαβα ότι βγήκε 2. Μακάρι να είναι κομπλέ.
Το 1 ήταν άχρηστο λάστιχο. Το 2 πιστεύω τουλάχιστον θα είναι χρήσιμο!!!!
-
PIRELLI P1 cint Verde για αμαξάκι πόλης που κάνει λίγα χλμ κάνει;
Θέλω ένα τίμιο λαστιχάκι, αξιόπιστο, να ζεσταίνεται από παρκαρισμένο αν γίνεται. -
@xenos said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
PIRELLI P1 cint Verde για αμαξάκι πόλης που κάνει λίγα χλμ κάνει;
Θέλω ένα τίμιο λαστιχάκι, αξιόπιστο, να ζεσταίνεται από παρκαρισμένο αν γίνεται.Σε αυτοκίνητο πόλης θα έβαζα οτιδήποτε άλλο εκτός γλιστρελλι.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]