-
Ανεβαίνω σε μισό μέτρο πεζοδρόμιο με χειρουργική ακρίβεια. Δεν υπάρχει
Για την ποιότητα πάλι, τα είχα δει πριν αγοράσω τα χάλια τους, και ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από το chr, όμως αυτό που δεν είχα εντοπίσει είναι η κάκιστη αντιμετώπιση του δικτύου, μιλάμε για άσχετους, κακεντρεχεις που έχουν καβαλήσει καλάμι κ τρέχουν, και την ανύπαρκτη ουσιαστικά πολυδιαφημισμένη εγγύηση.
-
Με την εγγύηση τι εννοείτε, έγινε κάτι πείτε να μάθουμε..
-
Ποιος καβαλάει πεζοδρόμια;;;;;; Ε;;;;;
-
Πολλες από τις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί για διάφορους λόγους τις εξαιρούν από την εγγύηση, είναι κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Το τι είναι αναλώσιμο, εξωγενής παράγοντας, το τι είναι εντός ή εκτός τελικά της εγγύησης δεν είναι σαφώς ορισμένο.
Για παράδειγμα, αν στραβωσω τις δισκοπλακες γιατί κατέβηκα την Πάρνηθα χωρίς engine brake, με καλύπτουν ή όχι; Η απάντηση είναι όχι.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ποιος καβαλάει πεζοδρόμια;;;;;; Ε;;;;;
Ποτέ δεν σταθμευουμε πάνω, αλλά μπορεί να χρειαστεί σε κάποιο στενό να ανέβουμε για να χωρέσουμε, δες Παγκράτι.
-
Όλοι πρωινή αναφορά.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Όλοι πρωινή αναφορά.
Lol, έλα Νέα Σμύρνη και αν βρεις πεζοδρόμιο χωρίς παρκαρισμένο κανονικά επάνω να μου το πεις, έχουν φτάσει σε βαθμό που κάνουν διαγραμμισεις των θέσεων τους, και αυτοσχέδιες κατασκευές σκίασης. Μεγαλεία.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Lol, έλα Νέα Σμύρνη και αν βρεις πεζοδρόμιο χωρίς παρκαρισμένο κανονικά επάνω να μου το πεις, έχουν φτάσει σε βαθμό που κάνουν διαγραμμισεις των θέσεων τους, και αυτοσχέδιες κατασκευές σκίασης. Μεγαλεία.
Το χω ξαναγραψει,καποτε καναμε ημεριδα με το συλλογο τυφλων και ενα απο τα δρωμενα ηταν να κανουμε εναν κυκλο μεσα στην πολη με τα ματια δεμενα (πεζοδρομο και πεζοδρομιο)ειχαμε και συνοδο μαζι για να μας προστατευει.Τοτε καταλαβα τι περναει καποιος με ειδικες αναγκες ακομη και μια μαμα με καροτσι.Κανονικα επρεπε να υπηρχε νόμος εβαλες το αμαξι πανω σε πεζοδρομιο ?Ελευθερας να μπορει να το σπασει οποιος θελει.
Δεν μιλαμε απλα για ελλειψη παιδειας ... -
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Το χω ξαναγραψει,καποτε καναμε ημεριδα με το συλλογο τυφλων και ενα απο τα δρωμενα ηταν να κανουμε εναν κυκλο μεσα στην πολη με τα ματια δεμενα (πεζοδρομο και πεζοδρομιο)ειχαμε και συνοδο μαζι για να μας προστατευει.Τοτε καταλαβα τι περναει καποιος με ειδικες αναγκες ακομη και μια μαμα με καροτσι
πολύ ωραίο και επιμορφωτικό να καταλαβεις τι περνάει ο συνανθρωπός σου μπας και τον σέβεσαι λίγο!!!!
-
Το χω ξαναγραψει,καποτε καναμε ημεριδα με το συλλογο τυφλων και ενα απο τα δρωμενα ηταν να κανουμε εναν κυκλο μεσα στην πολη με τα ματια δεμενα (πεζοδρομο και πεζοδρομιο)ειχαμε και συνοδο μαζι για να μας προστατευει.Τοτε καταλαβα τι περναει καποιος με ειδικες αναγκες ακομη και μια μαμα με καροτσι.Κανονικα επρεπε να υπηρχε νόμος εβαλες το αμαξι πανω σε πεζοδρομιο ?Ελευθερας να μπορει να το σπασει οποιος θελει.
Δεν μιλαμε απλα για ελλειψη παιδειας ...Να το σπάσω δε θα το έκανα, αλλά ευχαρίστως να το τράβαγα φωτογραφία να το έστελνα στη τροχαία.
Αλλά ποιος χέστηκε, εδώ πήρε μια γειτόνισσα τηλέφωνο που της έκλεισαν το πάρκινγκ και βρήκε το μπελά της.
Τέτοιο κακό ούτε στην Αίγυπτο δεν έχω δει -
Αν ομως υπηρχε τετοιος νομος θα τολμουσε κανεις να το βαλει?
-
Αν ομως υπηρχε τετοιος νομος θα τολμουσε κανεις να το βαλει?
σκοπος του νομοθέτη και των κανόνων είναι να εμπνεύσουμε σεβασμό στους κανόνες και στον συνάνθρωπο
οχι τιμωρία, οχι βία
πολιτισμός
-
Αντε να διευκρινίσω για να μην παρεξηγούμαι
το πεζοδρόμιο ήταν φαρδύ με δέντρα πάντα υπήρχαν δυο μέτρα πλάτος για τους πεζούς απο την μέσα μεριά
απο την εξω μεριά προς τον δρόμο είχε μισό μέτρο μεχρι τα δέντρα και στο συγκεκριμένο σημείο οι ρίζες είχαν σηκώσει τις πλάκες οχι πεζός ουτε αυτοκίνητο δεν ανέβαινε εκειεκτός απο το YC
που λόγω του ακριβέστατου ποτενσιόμετρου/πεντάλ γκαζιού μπορούσες να δώσεις ακριβώς την δύναμη που χρειαζόταν ώστε να υπερβείς το εμπόδιο χωρίς να το κτυπήσεις στα δέντρακαλά που δεν ήταν κάποιοι απο σας εκει θα μου φέρνατε την τροχαία
αντι να βοηθήσετε στο κουβάλημα -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Αντε να διευκρινίσω για να μην παρεξηγούμαι
το πεζοδρόμιο ήταν φαρδύ με δέντρα πάντα υπήρχαν δυο μέτρα πλάτος για τους πεζούς απο την μέσα μεριά
απο την εξω μεριά προς τον δρόμο είχε μισό μέτρο μεχρι τα δέντρα και στο συγκεκριμένο σημείο οι ρίζες είχαν σηκώσει τις πλάκες οχι πεζός ουτε αυτοκίνητο δεν ανέβαινε εκειεκτός απο το YC
που λόγω του ακριβέστατου ποτενσιόμετρου/πεντάλ γκαζιού μπορούσες να δώσεις ακριβώς την δύναμη που χρειαζόταν ώστε να υπερβείς το εμπόδιο χωρίς να το κτυπήσεις στα δέντρακαλά που δεν ήταν κάποιοι απο σας εκει θα μου φέρνατε την τροχαία
αντι να βοηθήσετε στο κουβάλημαΧαχα δεν εννοω τετοιου ειδους παρκαρισμα mon αλλα καποιους που κλεινουν τα πεζοδρομια και για να περασεις πρεπει να κολλησεις την πλατη σου στην τζαμαρια απο το καταστημα και καποιους που κλεινουν τις ραμπες εισοδου.Τα βλεπω λιγο παραπανω και λογω δουλειας ,σκεψου να με αφηνει το αυτοκινητο με ασθενη σε καροτσακι να πρεπει να τον παω στο γιατρο αλλα απο την μια να μου εχουν κλεισει την εισοδο και απο την αλλη να μην μπορω να προχωρησω με τον ασθενη πανω στο πεζοδρομιο γιατι καποιος εβαλε το ναβαρα επειδη ετσι θελει.
-
Επειδή γράφονται διάφορα σε τοπικά της toyota υπενθυμίσω κάτι που εχει το Yaris Cross και το περνάτε στο ντούκου λέγοντας για εκπτώσεις στην κατασκευή .
Μπροστινή ανάρτηση απο το Yaris GR το κανονικό το τετρακίνητο το τούρμπο .
Πλήμνες με 5 Χ 114,3 καρέ και φρένα ,4 δισκόφρενα, απο το βαρύτερο chr , μπουλόνια 21 εκατοστών επίπεδα οχι κωνικά σαν αυτά που έχουν τα επαγγελματικά βαν και τα εκτός δρόμου . Ακόμα και η διάσταση ελαστικών που φοράει το δικό μου είναι φορτηγήσια 205/65/16.Επομένως δεν είναι μόνο το κορυφαίο σε απόδοση υβριδικό σύστημα που σε βάθος 5ετίας σου εξοικονομεί 8000€ πανεύκολα παίρνεις αναρτήσεις για μια ζωή και φρένα υπερ - διαστασιολογημένα .
Αν τα παραπάνω μοιάζουν με έκπτωση στην ποιότητα εγω σηκώνω ψηλά τα χέρια ...
-
Δεν χρειάζονται υπενθυμίσεις, τώρα που θα έρθει η Ούρσουλα θα υπενθυμίσει τι εστι βερίκοκο (CO2). Άσε το γαλατικό χωρίο να ζει με τους θερμικούς τουρμπάτους, τις σκάστρες και τα δερμάτινα χειρόφρενα για να κάνει drift.
-
Επειδή γράφονται διάφορα σε τοπικά της toyota υπενθυμίσω κάτι που εχει το Yaris Cross και το περνάτε στο ντούκου λέγοντας για εκπτώσεις στην κατασκευή .
Πλήμνες με 5 Χ 114,3 καρέ και φρένα ,4 δισκόφρενα, απο το βαρύτερο chr , μπουλόνια 21 εκατοστών επίπεδα οχι κωνικά σαν αυτά που έχουν τα επαγγελματικά βαν και τα εκτός δρόμου . Ακόμα και η διάσταση ελαστικών που φοράει το δικό μου είναι φορτηγήσια 205/65/16.Επομένως δεν είναι μόνο το κορυφαίο σε απόδοση υβριδικό σύστημα που σε βάθος 5ετίας σου εξοικονομεί 8000€ πανεύκολα παίρνεις αναρτήσεις για μια ζωή και φρένα υπερ - διαστασιολογημένα .
Ούτε τις αναρτήσεις βλέπεις ούτε τις δισκοπλακες που άλλωστε στραβώνουν εύκολα.
Μπαίνεις μέσα και κλαις από τη φθήνια.
Σου βάζουν κανα δυο αχρείαστα για πόλη σύστηματα που έχουν στοκ και σου πουλάνε τεχνολογια.
Και είσαι 50 χρόνων και λες μπας και είμαι άνεργος με επιδόματα και κατέληξα να έχω ως daily τέτοιο κουβα ; -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ούτε τις αναρτήσεις βλέπεις ούτε τις δισκοπλακες που άλλωστε στραβώνουν εύκολα.
Αυτά όμως είναι το αυτοκίνητο, οχι το γούνινο τιμόνι και το ζουληχτό πλαστικό. Και αυτά θα σε σώσουν στον δρόμο και όχι η βαριά πόρτα. Για αυτοκίνητα συζητάμε, όχι για καναπέδες!
-
Αμα ειχε και φυλλα σουστας που εχουν τα φορτηγα επισης , θα ηταν κορυφη
-
@sxetikos13 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν χρειάζονται υπενθυμίσεις, τώρα που θα έρθει η Ούρσουλα θα υπενθυμίσει τι εστι βερίκοκο (CO2). Άσε το γαλατικό χωρίο να ζει με τους θερμικούς τουρμπάτους, τις σκάστρες και τα δερμάτινα χειρόφρενα για να κάνει drift.
Δηλαδή στις υπόλοιπες χώρες πώς ζούνε και εδώ είναι το γαλατικό χωριό?? Με υβριδικά toyota και tesla ηλεκτροκίνητα?? Ρε παιδιά λίγο έλεος με τον ιδρυματισμό...
Άμα θες το καταλαβαίνεις , ούτε πωλητής είμαι ούτε μέτοχος.
Toyota Yaris Cross