-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Συμπληρώθηκαν και τα φώτα του ατμοσφαιρικού, στην κεντρική κονσόλα (ήθελε λίγο πιο επιθετικό «ξεκουμπωμα»), στα χερούλια, όπου δυστυχώς ελλειψει καλωδίωσης χρειάστηκε να πέσει αρκετό ξήλωμα, και πίσω και κάτω από τα μπροστινά καθίσματα για να έχουν φως στα πόδια και οι πίσω επιβατες.
Μαζί μπήκε και η πρίζα 12V στο πορτ μπαγκαζ. Καλωδίωση είχε εργοστασιακά και την πρίζα την πήρα από Ali.
Όλα με δικά μου υλικά από Aliexpress και τοποθέτηση από το Χρήστο στο incar studio στην Καλλιθέα.Λίγο πίσω στην ανάγνωση του φόρουμ... Αλλά διαβάζοντας αυτό δε μπορούσα να μην γράψω ετεροχρονισμένα... Ice θεός! Διπολική προσωπικότητα? Δίδυμος? Όπως κ να χει ειναι απολαυστικός κ κάνει κ το φόρουμ πιο πικάντικο! Απο τη μια γκρινιάζει κ θέλει να το δώσει κ από την άλλη το βάζει χέρι όσο κανένας μας αν δε κάνω λάθος. Και καλά κάνει αφού δε του αρέσει αλλά κ θέλει να είναι αξιόπιστος ότι όχι μόνο τρίζει ήδη αλλά κ θα τριζει όλο και πιο πολύ. Γουστάρω ice ice baby!
-
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Όλα με δικά μου υλικά από Aliexpress και τοποθέτηση από το Χρήστο στο incar studio στην Καλλιθέα.
Για βάλε λινκ από Ali.
Έβαλες και σε ταμπλό και πόρτες ambient light?
Πολύ ωραίο φαίνεται το αποτέλεσμα πάντως, αν και δεν το γουστάρεις καθόλου μια χαρά το "βελτιώνεις"Link για ποιο από όλα ;
Δεν έκανα κάποια βελτίωση. Έφτιαξα όσα είναι εργοστασιακά και δεν τα δίνουν.
Με ανάγκασαν να ψωνίσω για πρώτη φορα στη ζωή μου από Ali.
Τόσες ελλείψεις και κομμένα features πρώτη φορα σε αμάξι.
Ευτυχως λόγω Κινέζου δεν έχω πληρώσει πολλά. Μαζί με τις εργασιες του ηλεκτρολόγου κάτω από 300 ευρώ για φώτα, καλώδια, λαμπες και φωτιζομενους διακόπτες έχω δώσει.Αλλά θέλει ακόμα καλύτερα ηχεία (βγάζει plug n play η focal), μόνωση πορτών, μεμβράνες στο πίσω piano black για να μην γρατσουνίζεται, πιθανώς ρεζέρβα.
Αν μείνει ίσως τα δώσω.
Για τώρα τελειώσαμε.
Θα πάω να παρω από το εξουσιοδοτημένο μου και τα κρικακια που μου έστειλαν δωρεάν από την Τογιότα για να μπαίνει το διχτυ δωρο που έκαναν και τέρμα.Με το τελωνείο τι παίζει με αυτά τα ηλεκτρολογικά? Εγώ ένα SUVακι pull back αυτοκινητάκι για το παιδί μου πήγα να πάρω μετά από ένα χρονο, αξίας περίπου 2 ευρώ κ πλήρωσα τέλη αλλα 2,5!
-
Δε έχει τελωνείο ο Αλί, αλλά περιμένεις κάνα μήνα.
-
Κοιτούσα την Hybrid Active Plus αλλά μάλλον θα καταλήξω στην φθηνότερη Hybrid Active. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να διαλέξω τελικά την Plus;
Επίσης, φίλος που το έχει πάρει από εξωτερικό μου πρότεινε να βάλω προειδοποίηση τυφλού σημείου και την 9'' οθόνη για το ασύρματο android auto/car play. Γίνονται αυτές οι προσθήκες στην Active;
-
@tomcollins said in Toyota Yaris Cross:
Κοιτούσα την Hybrid Active Plus αλλά μάλλον θα καταλήξω στην φθηνότερη Hybrid Active. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να διαλέξω τελικά την Plus;
Επίσης, φίλος που το έχει πάρει από εξωτερικό μου πρότεινε να βάλω προειδοποίηση τυφλού σημείου και την 9'' οθόνη για το ασύρματο android auto/car play. Γίνονται αυτές οι προσθήκες στην Active;
-
Όχι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να πάρεις την Active+ έναντι της Active, βασικά δεν αξίζει η Active+. ή Active ή μετά πας κατευθείαν Style.
-
Όχι, δυστυχώς δεν μπορείς να τα βάλεις αυτά στην Active. Ειδικά το "τυφλό σημείο" μπορείς να το βάλεις έξτρα μόνο στην Adventure - ηλίθια πολιτική της εισαγωγικής.
-
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Συμπληρώθηκαν και τα φώτα του ατμοσφαιρικού, στην κεντρική κονσόλα (ήθελε λίγο πιο επιθετικό «ξεκουμπωμα»), στα χερούλια, όπου δυστυχώς ελλειψει καλωδίωσης χρειάστηκε να πέσει αρκετό ξήλωμα, και πίσω και κάτω από τα μπροστινά καθίσματα για να έχουν φως στα πόδια και οι πίσω επιβατες.
Μαζί μπήκε και η πρίζα 12V στο πορτ μπαγκαζ. Καλωδίωση είχε εργοστασιακά και την πρίζα την πήρα από Ali.
Όλα με δικά μου υλικά από Aliexpress και τοποθέτηση από το Χρήστο στο incar studio στην Καλλιθέα.Λίγο πίσω στην ανάγνωση του φόρουμ... Αλλά διαβάζοντας αυτό δε μπορούσα να μην γράψω ετεροχρονισμένα... Ice θεός! Διπολική προσωπικότητα? Δίδυμος? Όπως κ να χει ειναι απολαυστικός κ κάνει κ το φόρουμ πιο πικάντικο! Απο τη μια γκρινιάζει κ θέλει να το δώσει κ από την άλλη το βάζει χέρι όσο κανένας μας αν δε κάνω λάθος. Και καλά κάνει αφού δε του αρέσει αλλά κ θέλει να είναι αξιόπιστος ότι όχι μόνο τρίζει ήδη αλλά κ θα τριζει όλο και πιο πολύ. Γουστάρω ice ice baby!
Εξαιρετική ιδέα μπράβο σου .είχα και στο πριους 2 έχω και στο πριους 3 τώρα όλα από από Αλί ..εγγύηση
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@tomcollins said in Toyota Yaris Cross:
-
Όχι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να πάρεις την Active+ έναντι της Active, βασικά δεν αξίζει η Active+. ή Active ή μετά πας κατευθείαν Style.
-
Όχι, δυστυχώς δεν μπορείς να τα βάλεις αυτά στην Active. Ειδικά το "τυφλό σημείο" μπορείς να το βάλεις έξτρα μόνο στην Adventure - ηλίθια πολιτική της εισαγωγικής.
Μικρή η χρηματική διαφορα για να μην πάρεις led φώτα πίσω, 6 ηχεία και προβολείς ομιχλης.
Το active είναι πιο basic πεθαίνεις.
Βέβαια και value for money. Που ειδικά με ένα τόσο κακό ποιοτικα αμάξι είναι αντίβαρο.Τεσπα βασικά η πρώτη απόπειρα της Τογιότα στην κατηγορία απέτυχε.
Αμάξι χωρίς χαρακτήρα ή σκοπό.
Θες αμάξι πόλης πάρε το απλο γιαρις.
Θες κάτι καταπάνω να πας και ένα ταξίδι πάρε c segment.
Θα το κράταγα για καθημερινά αλλά 26 χηνες για μάθε μέρα είναι πολλά. Δεν έχω πρώτο αμάξι των 60 χιλιάδων. -
-
Λίγο πίσω στην ανάγνωση του φόρουμ... Αλλά διαβάζοντας αυτό δε μπορούσα να μην γράψω ετεροχρονισμένα... Ice θεός! Διπολική προσωπικότητα? Δίδυμος? Όπως κ να χει ειναι απολαυστικός κ κάνει κ το φόρουμ πιο πικάντικο! Απο τη μια γκρινιάζει κ θέλει να το δώσει κ από την άλλη το βάζει χέρι όσο κανένας μας αν δε κάνω λάθος. Και καλά κάνει αφού δε του αρέσει αλλά κ θέλει να είναι αξιόπιστος ότι όχι μόνο τρίζει ήδη αλλά κ θα τριζει όλο και πιο πολύ. Γουστάρω ice ice baby!
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια.
Απλά δεν χαρίζω κάστανα όταν αφορά τα λεφτά μου.
Θέλω να με σέβονται. Με τόσες ανόητες ελλείψεις και τέτοια άθλια ποιότητα πλαστικών όχι μόνο με έκλεψαν αλλά γελάνε και μαζι μου.
Προφανώς σκοτίστηκε η Τογιότα που έχασε έναν πελάτη 25ετιας.
Όσον αφορά τα πειράγματα δεν έκανα τίποτα περίεργο. Ότι είναι εργοστασιακό σε επομενες εκδόσεις αλλά μέσα έχει τις υποδοχές. Το μόνο πείραγμα ήταν η πλαφονιέρα που όχι μόνο λείπει αλλά ειναι τραγωδία που δεν έχει εργοστασιακα ειδικα όπως είναι κακοσχεδιασμένο το πίσω μέρος με τους μικρούς χώρους και τον απαράδεκτο άνοιγμα των πίσω πορτών.
Ειλικρινά τα παιδιά μου δεν μπορούν να μπουν σωστά.
Εξού και το αμάξι έχει μείνει για δικη μου χρήση σπίτι - γραφείο. Για αυτό που ήθελε η Τογιότα να το λανσάρει ειναι πλήρης η αποτυχία. Εκτός αν παιδιά εννοεί 4χρονα. -
Λίγο πίσω στην ανάγνωση του φόρουμ... Αλλά διαβάζοντας αυτό δε μπορούσα να μην γράψω ετεροχρονισμένα... Ice θεός! Διπολική προσωπικότητα? Δίδυμος? Όπως κ να χει ειναι απολαυστικός κ κάνει κ το φόρουμ πιο πικάντικο! Απο τη μια γκρινιάζει κ θέλει να το δώσει κ από την άλλη το βάζει χέρι όσο κανένας μας αν δε κάνω λάθος. Και καλά κάνει αφού δε του αρέσει αλλά κ θέλει να είναι αξιόπιστος ότι όχι μόνο τρίζει ήδη αλλά κ θα τριζει όλο και πιο πολύ. Γουστάρω ice ice baby!
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια.
Απλά δεν χαρίζω κάστανα όταν αφορά τα λεφτά μου.
Θέλω να με σέβονται. Με τόσες ανόητες ελλείψεις και τέτοια άθλια ποιότητα πλαστικών όχι μόνο με έκλεψαν αλλά γελάνε και μαζι μου.
Προφανώς σκοτίστηκε η Τογιότα που έχασε έναν πελάτη 25ετιας.
Όσον αφορά τα πειράγματα δεν έκανα τίποτα περίεργο. Ότι είναι εργοστασιακό σε επομενες εκδόσεις αλλά μέσα έχει τις υποδοχές. Το μόνο πείραγμα ήταν η πλαφονιέρα που όχι μόνο λείπει αλλά ειναι τραγωδία που δεν έχει εργοστασιακα ειδικα όπως είναι κακοσχεδιασμένο το πίσω μέρος με τους μικρούς χώρους και τον απαράδεκτο άνοιγμα των πίσω πορτών.
Ειλικρινά τα παιδιά μου δεν μπορούν να μπουν σωστά.
Εξού και το αμάξι έχει μείνει για δικη μου χρήση σπίτι - γραφείο. Για αυτό που ήθελε η Τογιότα να το λανσάρει ειναι πλήρης η αποτυχία. Εκτός αν παιδιά εννοεί 4χρονα.Είσαι πολύ ψείρας σε θέματα ποιότητας και σε κάποιες λεπτομέρειες. σπρωχτο και πάρε jazz να βρεις την υγεία σου
-
Μικρή η χρηματική διαφορα για να μην πάρεις led φώτα πίσω, 6 ηχεία και προβολείς ομιχλης.
Τεσπα βασικά η πρώτη απόπειρα της Τογιότα στην κατηγορία απέτυχε.
-
Εχω ακριβώς την ανάποδη γνώμη....χαχαχα!! €1.100 τα θεωρώ υπερβολικά πολλά απλά για φώτα led πίσω, προβολείς ομίχλης και 2 παραπάνω ηχεία. Είναι η χειρότερη έκδοση από άποψη vfm για εμένα. Η Style αξίζει, ναι. Στην Active+ για εμένα με €1.100 επιπλέον θα έπρεπε να είχαν φώτα led μπροστά και ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπετες και τίποτε άλλο.
-
Επίσης ακριβώς το ανάποδο πιστεύω. Είναι εξαιρετικά επιτυχημένα για 1η προσπάθεια, αφού είναι από τα καλύτερα B suv και βασιλιάς των πωλήσεων στην κατηγορία. Εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος από το αυτοκίνητο για αυτό που είναι. Αρκετά ευέλικτο για την πόλη, καλό για ταξίδι και ιδανικό για νησί. Επίσης χωράνε τα πάντα μέσα για τους 3 μάς και δεν με νοιάζουν πεζοδρόμια, λακούβες, χώματα κλπ. Σαφώς η Κορόλα είναι αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά το YC πιο εργαλείο και χρηστικό.
-
-
Τεσπα βασικά η πρώτη απόπειρα της Τογιότα στην κατηγορία απέτυχε.
-
Εχω ακριβώς την ανάποδη γνώμη....χαχαχα!! €1.100 τα θεωρώ υπερβολικά πολλά απλά για φώτα led πίσω, προβολείς ομίχλης και 2 παραπάνω ηχεία. Είναι η χειρότερη έκδοση από άποψη vfm για εμένα. Η Style αξίζει, ναι. Στην Active+ για εμένα με €1.100 επιπλέον θα έπρεπε να είχαν φώτα led μπροστά και ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπετες και τίποτε άλλο.
-
Επίσης ακριβώς το ανάποδο πιστεύω. Είναι εξαιρετικά επιτυχημένα για 1η προσπάθεια, αφού είναι από τα καλύτερα B suv και βασιλιάς των πωλήσεων στην κατηγορία. Εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος από το αυτοκίνητο για αυτό που είναι. Αρκετά ευέλικτο για την πόλη, καλό για ταξίδι και ιδανικό για νησί. Επίσης χωράνε τα πάντα μέσα για τους 3 μάς και δεν με νοιάζουν πεζοδρόμια, λακούβες, χώματα κλπ. Σαφώς η Κορόλα είναι αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά το YC πιο εργαλείο και χρηστικό.
-
Απλά τα led πίσω μαλλον δεν μπαίνουν retrofit. Τα ηχεία και τα προβολάκια μπαίνουν αλλά τα κόστη συνολικά ισως είναι οριακά.
Σε καθε περίπτωση η style ειναι το αναποδο του vfm γιατι προσφέρει αχρηστες 17αρες, μαυρο καταθλιπτικό ουρανό...
Φυσικά η επιλογή της TH να μην μπορείς να βάλεις 2-3 στοιχεία εξοπλισμού με πακέτα είναι τραγική! -
Εγω τέτοια χρήση δεν κάνω ειδικά με τέτοιο υψηλό κόστος και τέτοια αθλια ποιότητα πλαστικών .. για τα μπάνια εχουμε ακομα το yaris της γυναίκας που είναι πολυκαιρισμένο.
Και όταν το δώσουμε στην καλύτερη να της παρω ένα mazda2 (τερμα η Τογιοτα και η ΤΗ) να γυρνά καθε μερα και δη με leasing να μην μας νοιάζει που στην 5ετια τα πλαστικά θα έχουν γίνει μπουρδέλο και το αμάξι θα σκορπαει!
-
-
να μην μας νοιάζει που στην 5ετια τα πλαστικά θα έχουν γίνει μπουρδέλο και το αμάξι θα σκορπαει!
Tίποτα δεν θα πάθει, αθάνατο είναι θα δεις.
ΥΓ: Πολλά λεφτά για να έχει led πίσω, σιγά το φοβερό. Για μπροστά να το καταλάβω, πίσω άχρηστα είναι, μόνο για μόστρα. Ωραία είναι, αλλά όχι €1.100 με τίποτα!
-
.
στην 5ετια τα πλαστικά θα έχουν γίνει μπουρδέλο και το αμάξι θα σκορπαει!
Αγαπητέ εδώ διαφωνώ
Τιποτα δεν θα πάθει
ασχημα πλαστικά και φτηνιάρικα μεν αλλά τιποτα δεν θα πάθει. Θα λειτουργεί κανονικά και απροβλημάτιστα. Οι κατσαρίδες, κάτι atos και κάτι yaris δυστηχώς θα κυκλοφορούν για πάρα πολλά χρόνια αναμεσά μας
αλλο το δεν μαρέσει η φτηνια μέσα και η χαλια σχεδίαση που συμφωνώ μαζί σου. Και αλλό αν παθαίνουν κάτι στο χρόνο. Μπορεί να είναι το ίδιο χάλια μετα από 10 χρόνια όχι 5 που λες αλλά δεν σκορπάνε.
Τι νομίζεις? ακόμα έχουν τις πετούγιες του starlet τα toyota μεσα. Φτιαχνουν σύχρονα συστήματα HYbrid, παπάδες ξερω γω και οι πετούγιες ίδιες από το 1980.
Το πουλί μου και η πετούγια την ίδια περίοδο σκληρά. Μετά από 20 χρόνια η πετούγια θα είναι μόνο σκληρή και στην ίδια κατάσταση
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
.
Αγαπητέ εδώ διαφωνώ
Τιποτα δεν θα πάθει
ασχημα πλαστικά και φτηνιάρικα μεν αλλά τιποτα δεν θα πάθει. Θα λειτουργεί κανονικά και απροβλημάτιστα. Οι κατσαρίδες, κάτι atos και κάτι yaris δυστηχώς θα κυκλοφορούν για πάρα πολλά χρόνια αναμεσά μας
αλλο το δεν μαρέσει η φτηνια μέσα και η χαλια σχεδίαση που συμφωνώ μαζί σου. Και αλλό αν παθαίνουν κάτι στο χρόνο. Μπορεί να είναι το ίδιο χάλια μετα από 10 χρόνια όχι 5 που λες αλλά δεν σκορπάνε.
Τι νομίζεις? ακόμα έχουν τις πετούγιες του starlet τα toyota μεσα. Φτιαχνουν σύχρονα συστήματα HYbrid, παπάδες ξερω γω και οι πετούγιες ίδιες από το 1980
Δεν λεω οτι θα σπασουν αλλά οπου ειναι να ξεφτίσουν θα γίνει όπως έγινε με το 7ετίας γιαρις και φυσικά με κανονική χρήση σε 5 χρόνια θα έχουν "γράψει" παντού!
Ακουμπάς λιγότερο προσεκτικά και αφήνει γρατσουνιά !
Αθλιότατα!!! Ακόμα και το yaris είχε σε 2-3 σημεια μαλακά πλαστικά!
Για τσικι τσικι και θορύβους δεν το συζητάω! Εδω ειχε από την πρώτη μέρα!
Το χειμώνα στα κρυα θα βγαλω βιντεο να γελάσετε! -
Έλα να σου δώσω το δικό μου....τσικ δεν κάνει!!
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
.
Αγαπητέ εδώ διαφωνώ
Τιποτα δεν θα πάθει
Τι νομίζεις? ακόμα έχουν τις πετούγιες του starlet τα toyota μεσα. Φτιαχνουν σύχρονα συστήματα HYbrid, παπάδες ξερω γω και οι πετούγιες ίδιες από το 1980
Δεν λεω οτι θα σπασουν αλλά οπου ειναι να ξεφτίσουν θα γίνει όπως έγινε με το 7ετίας γιαρις και φυσικά με κανονική χρήση σε 5 χρόνια θα έχουν "γράψει" παντού!
Ακουμπάς λιγότερο προσεκτικά και αφήνει γρατσουνιά !
Αθλιότατα!!! Ακόμα και το yaris είχε σε 2-3 σημεια μαλακά πλαστικά!
Το χειμώνα στα κρυα θα βγαλω βιντεο να γελάσετε!ε καλά σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω καν ότι στο δικό μου Puma η στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι διαφορετικά όμως. εχουν όλα σκληρά πλαστικά που ξεφτίζουν και γρατζουνιούνται σε αυτές τις μικρές κατηγορίες
μπήκα στο audi A1 και δεν πίστευα πόσο σκληρα ήταν τα πλαστικά παντού. και η τιμή του στο θεό. οι μικρές κατηγορίες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ίσως (ξέρω γω mazda ίσως) έχουν πλαστικά που γρατζουνίζονται εύκολα. Για ξέφτισμα όχι μάλλον αλλά γρατζούνισμα ναι σε όλα σχεδόν
-
Δηλαδή αλήθεια τώρα, εκτός από τον μαζοχισμό του ανακατέματος της κουτάλας, καθόσαστε και γρατσουνάτε τα πλαστικά να δείτε εαν γρατσουνιούνται εύκολα ή όχι!?!? αχαχαχαχα
Ρε χαρείτε τα αμάξια και αφήστε τα αυτά...υλικά είναι, η φρθορά ειναι μέσα στο πρόγραμμα!
-
Δηλαδή αλήθεια τώρα, εκτός από τον μαζοχισμό του ανακατέματος της κουτάλας, καθόσαστε και γρατσουνάτε τα πλαστικά να δείτε εαν γρατσουνιούνται εύκολα ή όχι!?!? αχαχαχαχα
Ρε χαρείτε τα αμάξια και αφήστε τα αυτά...υλικά είναι, η φρθορά ειναι μέσα στο πρόγραμμα!
ε συμφωνώ για τα πλαστικά. Δεν τρελαίνομαι κιόλας. Δεν πήρα αμάξι που να με νοιάζει να εχει και φοβερό σαλόνι, απλά αξιοπρεπες. Καλό σαλόνι με νοιάζει να έχω σπίτι. Απλά στο Yaris είναι κάτω από αξιοπρεπές για μένα οπότε καταλαβαίνω τον ice
Τωρα για την κουτάλα τα έχουμε πει πολλές φορές και διαφωνούμε.
Κρατήστε τα CVT με το γκαρισμα γαιδουριού οταν πατάς απότομα το γκάζι και κρατάω την κουτάλα μου 1000 φορες
-
Στα χειροκίνητα παιζει ρόλο το τι κλίση έχεις την πλάτη του καθίσματος. Εάν οδηγείς πιο ξαπλωτα τοτε κουράζει το χειροκίνητο. Εάν οδηγείς με την πλάτη σε πιο κάθετη ρύθμιση τότε δεν κουράζει το χειροκίνητο, διότι το κάθισμα υποστηρίζει τους μυς για να πατάς συμπλέκτη. Εάν δε είναι και ελαφρύς δεν σου κανει καμία αίσθηση ως δυσκολία
Συμφωνώ ότι για μποτιλιάρισμα δεν είναι καλό το χειροκίνητο. Αλλά ακόμα και σε ρυθμούς βόλτας εάν έχεις καλό χειροκίνητο το κούμπωμα είναι απόλαυση
-
Χαχαχαχα πές τα Φάνη, γιατί έχει κουράσει...
Toyota Yaris Cross