-
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
Γνωρίζει κάποιος πόσος χρόνος αναμονής υπάρχει αν βάλει κάποιος τώρα παραγγελία ; Ενδιαφέρομαι για style,hybrid -
@masterauto Μέσο όρο 11 μήνες αλλά λένε θα τον κατεβάσουν,
έχε υπ όψη το style έρχεται με 17αρα ζάντα και τραγικά λάστιχα ecocontact . -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Είχε ένα νήμα για κλοπή C-HR αλλά ψάχνω και δε το βρίσκω, από ότι έλεγε όσο είναι το σύστημα σε λειτουργία ξηλώνουν το router. Η εφαρμογή myT σου δείχνει μόνο τη τελευταία θέση που έχεις παρκάρει, οπότε ο καθένας κάνει το κουμάντο του.
Για ασφάλειες το περιέγραψε καλύτερα ο harisma23
έχει ασφαλιστικό τμήμα και συνεργάζεται σαν broker, από ότι ξέρω και με την Ατλαντική και με κάποιες άλλες.
Το θέμα με την ασφάλεια είναι να έχει αποθεματικά και να πληρώνει άμα γίνει στραβή.Το δικό μου είχαν κλέψει. Αυτοι ξήλωσαν το Modem εν κινήση χωρις να σβήσουν την μηχανη και στην εφαρμογή έδειχνε την θέση όπου άναψε το αμάξι. Ουσιαστικά live δεν μεταδίδει.
-
Καλησπέρα,
Παρέλαβα σήμερα το μπλε active hybrid μου, μετά από μόλις 6 μήνες και κάτι. Μην πέσετε να με φάτε, δεν έκανα κάτι, απλή πωποφαρδία. Και ο πωλητής μου είπε ότι συμβαίνει που και που αλλά ήταν πολύ γρήγορα.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, έκανα 40 χλμ, κυρίως Αττική οδό.
Ψάχνομαι άμεσα για συναγερμό με gps και καλό εγκαταστάτη Χαλάνδρι και πέριξ. Αν έχετε προτάσεις ευπρόσδεκτες. Θα ήθελα κάτι 300-400€.
-
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα,
Παρέλαβα σήμερα το μπλε active hybrid μου, μετά από μόλις 6 μήνες και κάτι. Μην πέσετε να με φάτε, δεν έκανα κάτι, απλή πωποφαρδία. Και ο πωλητής μου είπε ότι συμβαίνει που και που αλλά ήταν πολύ γρήγορα.
Ψάχνομαι άμεσα για συναγερμό με gps και καλό εγκαταστάτη Χαλάνδρι και πέριξ. Αν έχετε προτάσεις ευπρόσδεκτες. Θα ήθελα κάτι 300-400€.
Καλοτάξιδο.
Γιατί να σε φάνε? συμβαίνουν αυτά και το δικό μου το πήρα στο εξάμηνο και ο @City-Pop είχε παραλάβει νωρίς και άλλοι, άμα θες γράψε εδώ:
https://forum.4troxoi.gr/topic/101114/παραλαβές-χρόνοι-αναμονής-καινούργιων-αυτοκινήτων-2022/41Θες και συναγερμό και στο Χαλάνδρι, τι να πω που πήγα για μεμβράνες από Γλυφάδα στο Χαλάνδρι για να βάλω καλύτερες.
Πάρε προσφορές από τις γνωστές pandora, gemini, cobra και αναλόγως το budget αποφασίζεις. -
Καλησπέρα,
Συστήνω το φίλο μου το Σωτήρη στα Γλυκά Νερά: Ηχοpolis - Λ. Μαραθώνος 99.
-
Καλησπέρα, ένα θέμα που απ’ ότι έχω δει δεν έχει θίξει κανένας είναι το ότι δεν έχει καθοδήγηση στα Ελληνικά το GPS με την 9άρα οθόνη, ρωτάω αυτούς που έχουν την 8άρα οθόνη, στα δικά τους αμάξια έχει καθοδήγηση στα Ελληνικά; Γιατί εγώ περιμένω πότε θα αποφασίσει η TOYOTA να την συμπεριλάβει με κάποια αναβάθμιση.
-
@nasbar21 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα, ένα θέμα που απ’ ότι έχω δει δεν έχει θίξει κανένας είναι το ότι δεν έχει καθοδήγηση στα Ελληνικά το GPS με την 9άρα οθόνη, ρωτάω αυτούς που έχουν την 8άρα οθόνη, στα δικά τους αμάξια έχει καθοδήγηση στα Ελληνικά; Γιατί εγώ περιμένω πότε θα αποφασίσει η TOYOTA να την συμπεριλάβει με κάποια αναβάθμιση.
ουτε στα FORD εχει αν σε παρηγορεί, οχι οτι χρησιμοποιω το συστημα της ford
Αφού εχετε android auto τι να το κάνετε το υποδεεστερο συστημα του κατασκευαστή???
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Αφού εχετε android auto τι να το κάνετε το υποδεεστερο συστημα του κατασκευαστή???
Εμενα το xceed εχει ζηλεια ζηλει
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
σιγα που ζηλεύω τον ματρακά σου που είναι κορεάτης που μιλάει Ελληνικά:
Youtube VideoΝα είχες ακόμα το Rover να ζηλεύαμε ρε φίλε. Και το αμάξι και το πιστολάκι σου
-
Youtube VideoΝα είχες ακόμα το Rover να ζηλεύαμε ρε φίλε. Και το αμάξι και το πιστολάκι σου
Χαχα αν το ειχα ακομα θα μου ειχαν κανει αγαλμα στην rover θα την κρατουσα ακομα ανοιχτη
-
Αυτό με τον κορεάτη πολύ πετυχημένο
ίσως φταίει η προφορά που δεν αναγνωρίζεται η φωνή, προσέξτε πως προφέρει το K -
Μιλάμε ο τύπος όντως ξέρει να παίζει μπουζούκι!!!!!!!
Όχι ρε φίλε!!!!
Πάντως εύκολα τα κορεατικά. Τα καταλαβαίνω.
-
Καλημέρα,
Έχει κάποιος να μου προτείνει led για την πλαφονιέρα; Αγορά από Ελλάδα πλζ.!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Μιλάμε ο τύπος όντως ξέρει να παίζει μπουζούκι!!!!!!!
Όχι ρε φίλε!!!!
Πάντως εύκολα τα κορεατικά. Τα καταλαβαίνω.
Ιάπωνας είναι όμως αυτός, όχι Κορεάτης. Άρα καταλαβαίνεις Ιαπωνικά...
-
Καλημέρα,
Έχει κάποιος να μου προτείνει led για την πλαφονιέρα; Αγορά από Ελλάδα πλζ.!
Είχαν γράψει για xenonlights.gr ότι αναλαμβάνει,
ή άμα μπορείς τη βγάζεις και μόνος σου και πας σε ένα κατάστημα με led και σου δίνει το αντίστοιχο.
Προσοχή μη ξεκουμπώσεις το emergency call. -
Του πεθερού μου του έβγαλε η εφαρμογή της Toyota που παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας, ότι έχει τελειώσει η κατασκευή του οχήματος και έχει φορτωθεί/μεταφερθεί από το εργοστάσιο της Γαλλίας στο Βέλγιο στο λιμάνι της Μπρίζ για να φορτωθεί ή ότι έχει φορτωθεί (δεν κατάλαβα ακριβώς) σε πλοίο.
Ξέρει κανείς από ανάλογη εμπειρία πόσο διαρκεί πλέον η όλη διαδικασία μέχρι να φτάσει Ελλάδα ή δεν υπάρχει κάτι στάνταρ;
Η εφαρμογή παρακολουθεί και την πορεία του πλοίου ανά πάσα στιγμή ή ξανά κάνει ενημέρωση όταν φτάσει Πειραιά; -
@katafractos17 said in Toyota Yaris Cross:
Του πεθερού μου του έβγαλε η εφαρμογή της Toyota που παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας, ότι έχει τελειώσει η κατασκευή του οχήματος και έχει φορτωθεί/μεταφερθεί από το εργοστάσιο της Γαλλίας στο Βέλγιο στο λιμάνι της Μπρίζ για να φορτωθεί ή ότι έχει φορτωθεί (δεν κατάλαβα ακριβώς) σε πλοίο.
Ξέρει κανείς από ανάλογη εμπειρία πόσο διαρκεί πλέον η όλη διαδικασία μέχρι να φτάσει Ελλάδα ή δεν υπάρχει κάτι στάνταρ;
Η εφαρμογή παρακολουθεί και την πορεία του πλοίου ανά πάσα στιγμή ή ξανά κάνει ενημέρωση όταν φτάσει Πειραιά;Φίλε μου και εγώ το ίδιο ρώτησα και δεν πήρα απαντήσεις. Από αλλά φόρουμ έμαθα ποια πλοία αναμένονται να παραδώσουν το επόμενο διάστημα. Εάν θέλεις λίστα με τα πλοία μου λες.
Νομίζω από τη στιγμή που θα φτάσει το αυτοκίνητο και το πάρει η κάθε αντιπροσωπεία μένει να γίνει η πληρωμή ώστε να βγάλουν την άδεια στο όνομα του ιδιοκτήτη. Αυτή η τελευταία διαδικασία διαφέρει σε χρόνο.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Φίλε μου και εγώ το ίδιο ρώτησα και δεν πήρα απαντήσεις. Από αλλά φόρουμ έμαθα ποια πλοία αναμένονται να παραδώσουν το επόμενο διάστημα. Εάν θέλεις λίστα με τα πλοία μου λες.
Νομίζω από τη στιγμή που θα φτάσει το αυτοκίνητο και το πάρει η κάθε αντιπροσωπεία μένει να γίνει η πληρωμή ώστε να βγάλουν την άδεια στο όνομα του ιδιοκτήτη. Αυτή η τελευταία διαδικασία διαφέρει σε χρόνο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο και του είπε για αρχές Ιουλίου ότι θα είναι το αυτοκίνητο εδώ και από εκεί και πέρα όσο χρειαστεί για τις διαδικασίες της πληρωμής, τελωνείου, πινακίδες, κτλ.
Του έκανε εντύπωση το χρονικό διάστημα που θα κάνει για να έρθει Ελλάδα. Βέβαια αν φεύγει με πλοίο από το Βέλγιο, ίσως ακούγεται λογικό μέχρι να κάνει όλο αυτόν τον κύκλο, να μπει Μεσόγειο και να φτάσει Ελλάδα.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα μεταφέρουν με τρένα. Λογικά θα έπαιρνε λιγότερο διάστημα να έρθει.
Δεν υπάρχουν γραμμές και άλλες υποδομές ίσως;
Συμφέρει περισσότερο οικονομικά με το πλοίο;
Ποιος ξέρει.Απλά επειδή θέλει να κατέβει χωριό γιατί έχει κάτι δουλειές, είναι πλέον σε δίλλημα αν θα κάτσει Αθήνα να το περιμένει πρώτα ή αν θα πάει κάτω και θα ανέβει πάλι να παραλάβει.
Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε η λίστα με τα πλοία, αλλά αν είναι εύκολο μου λες που θα την βρω.
Ευχαριστώ και πάλι. -
![alt text](image url)
Toyota Yaris Cross