-
Τι θα λεγατε για 3-4 Ε τα 100/χλμ https://gazeo.pl/informacje/warsztaty/NAGAZ-Yaris-Cross-1.5-Hybrid-z-Landirenzo,artykul,11203.html
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Τι θα λεγατε για 3-4 Ε τα 100/χλμ https://gazeo.pl/informacje/warsztaty/NAGAZ-Yaris-Cross-1.5-Hybrid-z-Landirenzo,artykul,11203.html
Θα έλεγα ενδιαφέρον με δυο προϋποθέσεις
1η να το βάλουν τα ΤΑΞΙ YC που οσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό εχουν δει πολλά , ώστε να υπάρξει μια εμπειρία και πληροφορίες για το πως θα το δεχθεί ο κινητήρας
2η να ξεπεράσει κατά πολύ η η βενζίνη τα 2 € το λίτρο που φυσικά δεν το εύχομαι σε καμμία περίπτωση, ώστε να συμφέρει το lpg και στους μη ταξιτζήδες...
ΥΓ ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το οτι η landirenzo Πολωνίας εχει συμφωνία με τη toyota και εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση
Not without significance is also the cooperation of Landi Renzo Polska with Toyota services and the installation of Toyota systems in new cars while maintaining the warranty for the vehicle. Landirenzo also has special driver software for hybrid cars.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Θα έλεγα ενδιαφέρον με δυο προϋποθέσεις
1η να το βάλουν τα ΤΑΞΙ YC που οσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό εχουν δει πολλά , ώστε να υπάρξει μια εμπειρία και πληροφορίες για το πως θα το δεχθεί ο κινητήρας
2η να ξεπεράσει κατά πολύ η η βενζίνη τα 2 € το λίτρο που φυσικά δεν το εύχομαι σε καμμία περίπτωση, ώστε να συμφέρει το lpg και στους μη ταξιτζήδες...
ΥΓ ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το οτι η landirenzo Πολωνίας εχει συμφωνία με τη toyota και εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση
Not without significance is also the cooperation of Landi Renzo Polska with Toyota services and the installation of Toyota systems in new cars while maintaining the warranty for the vehicle. Landirenzo also has special driver software for hybrid cars.
Σιγουρα αν κανει καποιος λιγα χλμ.δεν τιθεται θεμα.Η βενζινη ηδη εχει σχεδον δυο ευρω.Η εγγυηση ειναι το μεγαλο προβλημα.Εαν δεν χανονταν εγω με 2300-2500 χλμ.τον μηνα θα το εβαζα.
-
Κάνεις πολλά χλμ λογικό να το σκέφτεσαι ...
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
τα συμβατικα μοντερνα θερμικα θα ειναι ποιο οικονομικα στο ταξιδι απο τογιοτα υβριδικα ή ηλεκτρικα.
Δεν ισχύει αυτό, εαν μιλάμε για βενζίνη. Ντήζελ, ναι θα είναι πιο οικονομικό. Αλλά ακόμα και η αυξημένη κατανάλωση των υβριδικών στην Ε.Ο δεν φτάνει την κατανάλωση ενος αυτόματου θερμικού βενζίνης ιδίας κατηγορίας.
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Εγραψα 2-3 σελιδες πιο πισω για μια επιθεση που εφαγε το αμαξι απο ποντικια (;) ή καποιο αλλο τρωκτικο, τρυπωσαν απο τους τροχους και εφαγαν οτι καλωδιο αισθητηρα φουσκα και σωληνακι βρηκαν, ηρθε η λυπητερη στα 3 χιλιαρικα παρακαλω..ευτυχως εχω μεικτη και ευτυχως (το γραφω κι ας θεωρηθει διαφημιση) το διαχειρίστηκε αψογα η Hellas Direct
Φίλε λυπάμαι για τη ζημιά και ευτυχώς που θα σε καλύψει η ασφάλεια. Από το θέμα αναμονής ανταλλακτικών τι βλέπεις? Υπάρχουν διαθέσιμα?
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
Εγραψα 2-3 σελιδες πιο πισω για μια επιθεση που εφαγε το αμαξι απο ποντικια (;) ή καποιο αλλο τρωκτικο, τρυπωσαν απο τους τροχους και εφαγαν οτι καλωδιο αισθητηρα φουσκα και σωληνακι βρηκαν, ηρθε η λυπητερη στα 3 χιλιαρικα παρακαλω..ευτυχως εχω μεικτη και ευτυχως (το γραφω κι ας θεωρηθει διαφημιση) το διαχειρίστηκε αψογα η Hellas Direct
ποση απαλλαγη εχεις βαλει; Και εγω με αυτη την εταιρεια εχει αλλα εβαλα 1500 απαλλαγη για να βγει φθηνα και οντως ειναι πολυ φθηνη για μικτη και παντα εχω απορια αν θα πληρωσει.
Απαλλαγη εχω 500€ αλλα στην κατηγορια Κακοβουλες Ενεργειες εχει ακομα χαμηλοτερη (δεν το επελεξα εγω, ηταν σεταρισμενο) στα 300€
οποτε ακομα καλυτερα -
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Φίλε λυπάμαι για τη ζημιά και ευτυχώς που θα σε καλύψει η ασφάλεια. Από το θέμα αναμονής ανταλλακτικών τι βλέπεις? Υπάρχουν διαθέσιμα?
Να εισαι καλα, ευχαριστω.
Σημερα τα παραγγειλε η αντιπροσωπεια, δεν εχουν ιδεα ποτε κι απο που ερχονται.
-
Καλημέρα σας...παρελαβα κι εγώ πριν λίγες μέρες το αμάξι. Θέλω να ρωτήσω όταν παρκάρεις σε ανηφόρες κατηφόρες πέρα από το parking στο λεβιέ χρειάζεται κάτι άλλο να κάνεις???διάβασα κάπου αν έχεις το p στο λεβιέ αυτόματα ενεργοποιείτε το χειρόφρενο.
-
@rocker said in Toyota Yaris Cross:
Καλημέρα σας...παρελαβα κι εγώ πριν λίγες μέρες το αμάξι. Θέλω να ρωτήσω όταν παρκάρεις σε ανηφόρες κατηφόρες πέρα από το parking στο λεβιέ χρειάζεται κάτι άλλο να κάνεις???διάβασα κάπου αν έχεις το p στο λεβιέ αυτόματα ενεργοποιείτε το χειρόφρενο.
Tα γράφει όλα αναλυτικά στο εγχειρίδιο χρήσης, κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις.
Ναι όταν επιλέγεις "Ρ" τότε μπαίνει αυτόματο το χειρόφρενο, εφόσον ειναι επιλεγμένη αυτή η λειτουργία (είναι by default αλλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις). Τώρα, εαν σταθμεύσεις σε δρόμο με κλίση, καλό ειναι να κάνεις το εξής:
- Πατάς φρένο και επιλέγεις Ν
- Με πατημένο το φρένο ενεργοποιείς το χειρόφρενο
- Μόλις πιάσει, αφήνεις το φρένο και το αυτοκίνητο παίρνει τα "μπόσικα"
- Ξαναπατάς φρένο και επιλέγεις Ρ στο κιβώτιο.
-
Φίλε fani δεν μου δώσανε εγχειρίδιο χρησης...δεν είχανε τα περιμένουνε λένε..
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Tα γράφει όλα αναλυτικά στο εγχειρίδιο χρήσης, κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις.
Ναι όταν επιλέγεις "Ρ" τότε μπαίνει αυτόματο το χειρόφρενο, εφόσον ειναι επιλεγμένη αυτή η λειτουργία (είναι by default αλλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις). Τώρα, εαν σταθμεύσεις σε δρόμο με κλίση, καλό ειναι να κάνεις το εξής:
- Πατάς φρένο και επιλέγεις Ν
- Με πατημένο το φρένο ενεργοποιείς το χειρόφρενο
- Μόλις πιάσει, αφήνεις το φρένο και το αυτοκίνητο παίρνει τα "μπόσικα"
- Ξαναπατάς φρένο και επιλέγεις Ρ στο κιβώτιο.
Ο λόγος που πρέπει να κάνεις αυτό που γράφει ο fanis είναι να μην επιβαρύνεις το σασμάν με το βάρος του αυτοκινήτου .
-
Ευχαριστώ παιδιά...με χαλάει πολύ που δεν έχω βιβλιαράκι...μου τα είπε ο υπάλληλος στα γρήγορα αλλά πάρα πολλά δεν θυμάμαι..
-
This post is deleted! -
Μπορείς να το κατεβάσεις από το internet από το site της Toyota νομίζω.
-
Απαράδεκτοι!!
Μπορείς όμως να το κατεβάσεις και να το έχεις ηλεκτρονικά. Εγω το είχα κατεβάσει πριν καν παραλάβω το αυτοκίνητο....χαχα!!
-
Το κατέβασα μόλις παιδιά..ευχαριστω
Μια ερώτηση μόνο γιατί απ' ότι είδα με μια γρήγορη ματι στο εγχειρηδιο δεν αναφέρει κάτι....είχατε κάποιο θέμα για να περάσει το gps του κινητού με τους χάρτες στο κινητό???ο υπάλληλος κατέβασε ένα πρόγραμμα αλλά προς το παρόν δεν μπόρεσα να το περάσω στην οθονη
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Απαράδεκτοι!!
Μπορείς όμως να το κατεβάσεις και να το έχεις ηλεκτρονικά. Εγω το είχα κατεβάσει πριν καν παραλάβω το αυτοκίνητο....χαχα!!
βολευουν τα ηλεκτρονικα εγχειριδια. Ενα pdf Που το εχεις σε ταμπλετ, κινητο κτλπ. Ασε που εχεις ευκολα τη δυνατοτητα της αναζητησης και δεν χρειαζεται να ξεφυλλιζεις εγκυκλοπαιδεια
-
Μια ερώτηση μόνο γιατί απ' ότι είδα με μια γρήγορη ματι στο εγχειρηδιο δεν αναφέρει κάτι....είχατε κάποιο θέμα για να περάσει το gps του κινητού με τους χάρτες στο κινητό???ο υπάλληλος κατέβασε ένα πρόγραμμα αλλά προς το παρόν δεν μπόρεσα να το περάσω στην οθονη
Θες Android Auto ή CarPlay (ανάλογα τι τηλέφωνο έχεις) και σύνδεση με καλώδιο ή ασύρματα, ανάλογα με την έκδοση του Κρος που έχεις.
-
Όταν το αφήνω σε πάρκιν το οποίο έχει κλίσεις στο μπες βγες οι οδηγοί φρενάρουν και βάζουν κατευθείαν park, ακούγονται τα γκραπ γκρουπ της μετάδοσης, αν στο χαλάσουν άντε να βρεις το δίκιο σου.
Toyota Yaris Cross