-
Σε τι τιμές άραγε θα βγει;
Πάντως όχι σε τιμές Baleno...
To badge Toyota αρκεί για να κοστολογηθεί στα άνω-άνω όρια τιμών της κατηγορίας.
Τα ίδια είχε κάνει άλλωστε και με το Urban Cruiser και πήγε άκλαφτο.
-
Dublin wrote:
Επίσης, θα προτιμούσα να το έλεγαν Β-ΗR ή κάτι διαφορετικό. Νομίζω είχαν κάτι ποιο ψηλά Yaris που τα έλεγαν Yaris Cross που ήταν λίγο ποιο ψηλά Yaris σε κάτι Ινδονησιες κ τέτοια.Απλά σχόλιο σπασίκλα (εγώ!): το C στο C-HR είναι από την λέξη Coupe (Coupe - High Ride σημαίνει), όχι από το segment. Οπότε το Β θα ήταν λίγο άκυρο σαν όνομα. Έτσι για να έχουμε να λέμε.....
Χαχα! Όταν έκανα το σχόλιο έλεγα να το γράψω αυτό αλλά μετά το ξέχασα! Κ σκέφτηκα κι όλας οτι αυτό δεν είναι Coupe!
Ήθελα να πω οτι θα έβρισκαν κάποια χαζομάρα να ξεκινάει από Β. Βoom High Ride, Best High Ride, Bouyakasha High Ride, Bill's High Ride, Boomerang High Ride!
Yaris Cross ηταν αυτο μεχρι χθες
https://m.youtube.com/watch?v=1cybFlaF4xI
Ευχαριστώ που με κάνεις προσεκτικότερο και ακριβέστερο στα ποσταρισματα μου!
-
Yaris Cross ηταν αυτο μεχρι χθες
Κι αυτό ήταν ένα yaris προηγούμενης γενιάς υπερυψωμένο.
Γι αυτό κράτησαν το όνομα και στο καινούριο (που ουσιαστικά εσωτερικά και σαν πλατφόρμα είναι το ίδιο με το νέο yaris)
-
Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο στο πίσω μέρος και στο πλάι, μπροστά όχι και τόσο. Αν ισχύουν οι διαστάσεις 4180 μήκος, 1560 ύψος και 2560 μεταξόνιο, τότε μιλάμε για ένα μέγεθος παρόμοιο με το Suzuki Vitara, άρα και ψηλότερη θέση οδήγησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό κάτι πολύ θετικό για εμένα. Θεωρώ ότι θα μπει σε πολλές shortlists!!!
https://www.motor1.com/news/414278/2021-toyota-yaris-cross-revealed/
-
Ωραίο είναι , μικρό μεταξόνιο έχει γιατί πρόκειται πλέον για αμάξι της 2ης γενιάς Β - σουβ και αν η τιμή είναι ψηλά θα πουλήσει , αλλά όχι όσο θα μπορούσε .
-
Για τογιοτα το λες πολυ ομορφο. Το βλεπω ηδη στις πρωτες θεσεις της κατηγοριας. Για να δουμε...
-
Εντυπωσιακό. Μου αρέσει πολύ.
-
Ήμουν μεταξύ puma (περίμενω τον diesel κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο ,και του Peugeot 2008.
Τώρα προστέθηκε και αυτό !!!
Αν επιλέγατε κάποιο από τα 3 για αγορά την επόμενη χρόνια ποιο θα ήταν ;
ηρεμα ρωτάω -
Εξαρτάται από το προφίλ χρήσης.
-
χρώμα πάντως που επέλεξαν για παρουσίαση... κι αυτοί, και οι Κορεάτες με το xceed, πολύ της μοδός πάλι το χρυσαφοσκατουλί... κάποτε κυκλοφορούσαν πολλά τέτοια Primera και έπεφτε πολύ καζούρα στους φίλους-γνωστούς ιδιοκτήτες.
-
Θα γίνει ζήτημα Τιμής!
-
Δεν νομίζω οτι εχει καμία τύχη το Jazz απέναντι στο Yaris. Το Jazz για μένα εχει ξεπερασμένη σχεδίαση τύπου Opel Crossland που μου το θυμίζει αρκετά απο πίσω, το Yaris εχει πιο σύγχρονη σχεδίαση και είναι πιο SUV. Δεδομένης και της αντιπροσωπείας της Honda στις εκθέσεις θα μείνει για κάποιους φανατικούς μόνο.
-
Δεν νομίζω οτι εχει καμία τύχη το Jazz απέναντι στο Yaris. Το Jazz για μένα εχει ξεπερασμένη σχεδίαση τύπου Opel Crossland που μου το θυμίζει αρκετά απο πίσω, το Yaris εχει πιο σύγχρονη σχεδίαση και είναι πιο SUV. Δεδομένης και της αντιπροσωπείας της Honda στις εκθέσεις θα μείνει για κάποιους φανατικούς μόνο.
Σε όγκο πωλήσεων αναμφίβολα θα είναι πολύ μπροστά το Yaris, κι εγώ αν αγόραζα κάτι τέτοιο θα το βαζα πρώτο, κι όπως λες, ίσως να βγει και φθηνότερα (και θα το έχω στα υπόψη αλλά να το δούμε πρώτα). Πιστεύω όμως πως όποιος ενδιαφέρεται για υβριδικό της κατηγορίας, θα πρέπει να τα εξετάσει και τα δύο...
-
Εξωτερικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από το 2008, πιο αρμονικές γραμμές συνολικά.Μια αντιγραφή DS3 CROSSBACK εξωτερικά πιο τετραγωνισμένη.Εσωτερικά είναι αρκετά ιαπωνική σχεδίαση παρ' ολο που το διαφημίζουν ως ευρωπαϊκό αυτοκίνητο πόλης. Κάτι διαφορετικό κύριοι της Τoyota δεν υπάρχει;
Ένα από τα πολύ θετικά είναι ότι βγαίνει και σε 4κίνητο, διαφορετικής βέβαια φιλοσοφίας από την κλασική 4τρακίνηση με TON άξονα μετάδοσης. Βλέπω το 2κίνητο να πουλάει πάρα πολύ και με δεδομένο τα 390 λίτρα χώρου αποσκευών τα γνωστά Capture, 2008 κ.α. θα το βλέπουν να οδηγεί την κούρσα των πωλήσεων στα B SUV.
-
Σίγουρα θα εξετάσει και τα δυο, τελικά η ζυγαριά θα γύρει στο πιο φρέσκο σε σχεδίαση και με την πιο καλή υποστηρίξει. Εγκυκλοπεδικά μόνο θα περάσει απο Honda για να πει ότι δεν άφησε την έρευνα αγοράς ανολοκλήρωτη.
-
Βλέπω το 2κίνητο να πουλάει πάρα πολύ και με δεδομένο τα 390 λίτρα χώρου αποσκευών τα γνωστά Capture, 2008 κ.α. θα το βλέπουν να οδηγεί την κούρσα των πωλήσεων στα B SUV.
Δεν εχω δει φυσικα το Yaris Cross απο κοντά αλλά το C-HR ήταν χειρότερο από το 2008 σε όλες τις μετρήσεις και χώρους για πίσω κ αποσκευές. Όπως είπα και παραπάνω, αν οι μετρήσεις είναι κοντά με το C-HR - και αστειευόμενος, πριν ακόμη βγει και το δούμε είχα πει, 'αν έχει και παράθυρα', που ήταν μπηχτη για τα ανύπαρκτα του C-HR - θα κόψει πολλές πωλήσεις από το μεγαλύτερο.
Δεν περιμένω όμως να το υπερσκελισει και κανιβαλισει τελείως, οπότε το βλέπω να ανταγωνίζεται τα μικρά B suv, τύπου Stonic/Puma/C3 Aircross κλπ Το 2008 κοιτάει την ποιό πάνω κατηγορία, το Yaris κοιτάει μάλλον την μελλοντική Α suv (π.χ το Venue που δεν έχει έρθει Ευρώπη σε Αμερικάνικο review που είχα ποστάρει έλεγε οτι είχε ΚΑΙ περισσότερο χώρο για τους πίσω ΚΑΙ χώρο αποσκευών από το C-HR, ενα αυτοκίνητο 2 κατηγορίες πάνω).
Μάλλον το Puma θα πληγεί περισσότερο, με παρόμοια χρήματα και ψευτο-υβριδικό αντί κανονικό και εξίσου ανεπνευστο εσωτερικό δανεισμένο από τη μικρότερη κατηγορία.
-
Όχι βρε dublin το 2008 πλησιάζει την πιο πάνω κατηγορία λόγω εκείνου του εξογκώματος στον πισω προφυλακτήρα, γενικά είναι ένα μεγαλύτερο b SUV.
Η πιο πάνω κατηγορία έχει αισθητά πιο μεγάλα αυτοκίνητα σε όγκο και αισθηση.
-
Όχι βρε dublin το 2008 πλησιάζει την πιο πάνω κατηγορία λόγω εκείνου του εξογκώματος στον πισω προφυλακτήρα, γενικά είναι ένα μεγαλύτερο b SUV
Το εξόγκωμα είναι αισθητικό αντίβαρο στην αρνητική κλίση του ποπου του, αν δεν υπήρχε θα ήταν σαν κουλό κάπως. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα αν το δεις στο προφίλ. Επίσης η αρνητική κλίση δημιουργεί περισσότερο χώρο στο πορτμπαγκάζ.
-
Πολύ όμορφο μέσα-έξω, υβριδικό και Τογιότα. Πιστευω θα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι ακόμα και εαν είναι τιμολογιακά στον άνω άκρο της κατηγορίας.
-
Toyota Yaris Cross