-
Eδώ λέει πάντως, πως μπορεί να φαίνεται καμουφλάζ από το υπάρχων yaris, αλλά η πλατφόρμα του θα είναι μια μεγαλύτερη εκδοχή του νέου yaris κι ο σχεδιασμός εξωτερικά θα διαφοροποιείται μερικώς κι από τη νέα γενιά του yaris. Kινητήρας ο καινούριος 1.5 υβριδικός. Οπότε λίγο απίθανο να βασίζεται η σχεδίαση στο παλιό yaris.
-
Ναι, καμουφλάζ είναι. Μάλλον θα το κάνουν ποιο πολύ σαν RAV πιστεύω εγώ, αν και το σκίτσο που βλέπω είναι παρόμοιο coupe-δεοειδές σαν το C-HR, που κατά τη γνώμη μου είναι λάθος σχεδιασμός για SUV, κόβει τα πλεονεκτήματα μεγαλύτερη φόρτωση καθ'ύψος χωρίς εταζέρα, χώρο για κεφάλια πίσω επιβατών, ορατότητα γενικά και ορατότητα και φώς για πίσω επιβάτες. Δηλαδή αν το κάνουν και 15 πόντους από το έδαφος, άστε, να πάρουμε κάνα μεταχειρισμένο Urban Cruiser.
Αλήθεια, τα θυμάται κανείς αυτά τα Urban Cruiser! Στην αρχή είχα εντυπωσιαστεί αλλά ήταν πολύ ακριβό και ελάχιστα SUV.
Αν ανεβάσουν και λίγο τους ίππους στον 1.5Η θα γίνει πολύ καλό, αλλά περιμένω, γιατί αφού θα ανέβει και το βάρος, ίσως οριακά τα πετρέλαια έχουν λιγότερους ρύπους/κατανάλωση και καλύτερες επιδόσεις, ή μία η άλλη. Θα δείξει αυτό.
-
-
-
https://autotriti.gr/data/news/preview_news/Neo-Toyota-Yaris-Cross-video_201673.asp?a=6
Φαίνεται γιατί η Β suv εχει τόσο μεγάλη δυναμική. Περιμένω νούμερα και μετρήσεις, αλλά ήδη το βλέπω μερικές φορές καλύτερο κ ποιο πρακτικό απο το Yaris.
Όπως πάντα μισή κατηγορία κάτω οι Ιάπωνες, ουσιαστικά θα κονταροχτυπηθει με A suv άλλων εταιριών οταν με το καλό έρθουν (τύπου Hyundai Venue).
Στο βιντεο με τη Γιαπωνεζα στο αντίστοιχο νήμα του Yaris, πατάει 3 κουμπιά/διακόπτες για να βγει απο το αυτοκίνητο, ένα κοριτσάκι 1.48 κ καμία 35αρια κιλά! Τουλάχιστον σε αυτό οι Ευρωπαίοι θα βγαίνουν ποιο εύκολα !!
116 αλογα 90 CO2 στην καλύτερη περίπτωση.
Μ'αρέσει.
-
-
Αν βγάλουν το ίδιο περίπου σουλουπι με λίγο καλύτερη μασκα σε μέγεθος c suv (4.40) θα σκισει στις πωλήσεις, ακόμα και διατηρώντας ταυτόχρονα και το chr στην αγορά. Λίγο καρχαριοειδες μπροστά για τα γούστα μου αλλα το υπόλοιπο είναι μια χαρά. Πιστεύω η τιμη θα παίξει στα 1500-2000 κάτω από το chr.
-
Σχεδιαστικα μου αρεσει και πιστευω οτι θα πουλησει.
Μου εκανε εντυπωση ομως οτι εχει wtlp co2 κατω απο 120 το δικινητο και κατω απο 135 το τετρακινητο.
Το ηπια υβριδικο ford puma εχει 124γ/κμ co2, τοσο μικρη διαφορα?
Αν ενα φουλ υβριδικο b segment εχει εκπομπες διοξειδιου σε αυτα τα επιπεδα, τοτε προβλέπονται τεραστια προστιμα στις αυτοκινητοβιομηχανίες και αρα τεραστια αυξηση τιμων αυτοκιντων τα προσεχη χρονια.
-
Πω Πω νέος ερωτας
Σε τι τιμές άραγε θα βγει;
Κοίτα εποχή που βγήκε, μετά την πανδημία.
Όχι λέει κατα από 90 το δικίνητο και κάτω από 100 το τετρακινητο
-
Συμφωνώ με Lap και γω έτσι διάβασα κάτω 90 το δικινητο 100 το 4*4.Εμενα σαν μικρογραφία του Rav4 μου δείχνει. Αν είδα καλά στο YouTube θα βγαίνει με 18 άρες ζάντες (για μένα φάουλ). Μένει να δούμε τιμή.
-
Πω Πω νέος ερωτας
Σε τι τιμές άραγε θα βγει;
Κοίτα εποχή που βγήκε, μετά την πανδημία.
Όχι λέει κατα από 90 το δικίνητο και κάτω από 100 το τετρακινητο
Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό! Πιο πολύ σε rav4 junior φέρνει παρά για yaris cross!!!
Τα 90 και 100 αφορούν σε μετρήσεις NEDC, σε WLTP θα είναι αρκετά πιο πάνω.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα παίξει σε τιμή γύρω στα 20000 - 21000 αρχική το υβριδικό και 17000-18000 αρχική το μη υβριδικό.
-
90 το 2wD k 100 το 4WD αλλα σε NEDC. Μην μπερδευετε τα standard.
Υπενθυμίζω ότι 96 CO2 έχει το 2008 diesel. Ακριβώς στη μέση.
Made in France επίσης.
Όπως είχα πει πριν καιρό έχει πάρει, και σωστά, πολλά εξωτερικά στοιχεία από Rav4.
H σειρά Yaris υπολογίζεται από την Toyota να είναι το 1/3 των πωλήσεων. Λέει 'αντίστοιχο ύψος με άλλα B suv που φοράνε 18' δεν λέει ότι θα φοράει 18, μάλλον ότι θα έχει μεγαλύτερο ground clearance σε σχέση με άλλα.
Υπολογίζω να ξεκινάει λίγο κάτω από 19.900, και να φτάνει πολλά..εκτος αν έχουν καμία έκδοση ΜΗ υβριδικού κ με τίποτα μέσα, όπως συνηθίζει να βγάζει η Toyota κατά καιρούς, με ατσαλινες ζάντες και εξοπλισμό δεκαετίας.
To C-HR γίνεται ακόμη ποιό περίεργη επιλογή..
-
90 το 2wD k 100 το 4WD αλλα σε NEDC. Μην μπερδευετε τα standard.
Υπενθυμίζω ότι 96 CO2 έχει το 2008 diesel. Ακριβώς στη μέση.
Made in France επίσης.
Όπως είχα πει πριν καιρό έχει πάρει, και σωστά, πολλά εξωτερικά στοιχεία από Rav4.
H σειρά Yaris υπολογίζεται από την Toyota να είναι το 1/3 των πωλήσεων. Λέει 'αντίστοιχο ύψος με άλλα B suv που φοράνε 18' δεν λέει ότι θα φοράει 18, μάλλον ότι θα έχει μεγαλύτερο ground clearance σε σχέση με άλλα.
Υπολογίζω να ξεκινάει λίγο κάτω από 19.900, και να φτάνει πολλά..εκτος αν έχουν καμία έκδοση ΜΗ υβριδικού κ με τίποτα μέσα, όπως συνηθίζει να βγάζει η Toyota κατά καιρούς, με ατσαλινες ζάντες και εξοπλισμό δεκαετίας.
To C-HR γίνεται ακόμη ποιό περίεργη επιλογή..
Έχεις δίκιο τώρα είδα ξανά το βίντεο. Το θέμα είναι όντως η αναλογία τιμης-εξοπλισμου και αυτό με φοβίζει λίγο από την άλλη όμως και το corolla στην φτωχή του έκδοση έχει αρκετά πραγματακιαπραγματάκια. ΕΙΔΟΜΕΝ
-
Ρε παιδια τωρα που το ξαναβλέπω, έχω την αίσθηση πως έχει ίδιο χώρο γονατων με το απλό yaris
-
-
Τι σημαίνει αυτό; λιγοτερο απο 90 σημαίνει οτι ειναι απο 0-89, λιγοτερο απο 100 σημαινει 0-99 κ ο.κ.εξης..
Οι μετρήσεις είναι συγκεκριμένες, είτε έχουν γίνει ειτε δεν εχουν γίνει. Όταν το αγοράσεις τι θα πληρώνεις τέλη, κ τι τέλος ταξινόμησης, κ τι φόρους;
-
Super@T wrote:
Τι σημαίνει αυτό; λιγοτερο απο 90 σημαίνει οτι ειναι απο 0-89, λιγοτερο απο 100 σημαινει 0-99 κ ο.κ.εξης..
Οι μετρήσεις είναι συγκεκριμένες, είτε έχουν γίνει ειτε δεν εχουν γίνει. Όταν το αγοράσεις τι θα πληρώνεις τέλη, κ τι τέλος ταξινόμησης, κ τι φόρους;
In terms of emissions efficiency, the front-wheel drive model starts from below 90 g/km CO2 and the AWD-i version from below 100 g/km*.
*NEDC correlated figures; WLTP data starting from below 120 g/km for FWD and below 135g/km for AWD-i; all figures provisional subject to final homologation.
Όταν φτάσει στα μαγαζιά θα ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώσεις.
Επίσης στο WLTP αν έχεις διαφορετικά μεγέθη σε ζάντες, πρέπει να βγει και νούμερο για κάθε μέγεθος. Μπορεί να αναφέρεται και σε αυτό.
-
Ρε παιδια τωρα που το ξαναβλέπω, έχω την αίσθηση πως έχει ίδιο χώρο γονατων με το απλό yaris
Κάπου είδα πως έχει διατηρήσει το ίδιο μεταξόνιο (~2,56μ.),αλλά τα 24 επιπλέον εκ. μήκος έχουν κατανεμηθεί 6 εκ. μπροστά και 18εκ. στον πίσω χώρο (χώρος αποσκευών ~390λτ. -καμιά +120 λτ. από το yaris-,οπότε στο χώρο επιβατών μπορεί να μην έχει κερδίσει κάτι ιδιαίτερο,ίσως περισσότερο στο ύψος για τα κεφάλια να βελτιώθηκε).
Κι εμένα πάντως μ'αρέσει -από τις ελάχιστες φορές για Toyota- και θα το έβαζα σίγουρα στα υποψήφια της κατηγορίας μαζί με Vitara,Puma και 2-3 άλλα με κάτω από 4,20μ.
Αναλόγως, κοστολόγησης-εξοπλισμού μπορεί να ήταν και 1η επιλογή.
-
Dublin wrote:
Super@T wrote:
Οι μετρήσεις είναι συγκεκριμένες, είτε έχουν γίνει ειτε δεν εχουν γίνει. Όταν το αγοράσεις τι θα πληρώνεις τέλη, κ τι τέλος ταξινόμησης, κ τι φόρους;In terms of emissions efficiency, the front-wheel drive model starts from below 90 g/km CO2 and the AWD-i version from below 100 g/km*.
*NEDC correlated figures; WLTP data starting from below 120 g/km for FWD and below 135g/km for AWD-i; all figures provisional subject to final homologation.
Όταν φτάσει στα μαγαζιά θα ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώσεις.
Επίσης στο WLTP αν έχεις διαφορετικά μεγέθη σε ζάντες, πρέπει να βγει και νούμερο για κάθε μέγεθος. Μπορεί να αναφέρεται και σε αυτό.
Δεν ήταν για σένα το σχόλιο, περισσότερο στη Toyota. Δηλαδή παίζει να είναι κ 88 CO2? Αυτά παίζουν ρόλο καθώς κρίνουν κατηγορίες, δεν δίνονται στο περίπου.
Σε ολα τα διαφορετικά μεγέθη δίνουν διαφορετικές μετρήσεις, κ στην NEDC.
Εγώ ψώνισα, δεν είμαι πελάτης, κ έψαχνα diesel. Πολύ μικρό για τα γούστα μου. Το C-HR είναι πολύ μικρό σαν C-Suv, φαντάσου αυτό, αν κ πιστεύω θα κόψει πολλές πωλήσεις από το C-HR γιατί θα είναι πολύ κοντά στις μετρήσεις.
Επίσης, θα προτιμούσα να το έλεγαν Β-ΗR ή κάτι διαφορετικό. Νομίζω είχαν κάτι ποιο ψηλά Yaris που τα έλεγαν Yaris Cross που ήταν λίγο ποιο ψηλά Yaris σε κάτι Ινδονησιες κ τέτοια.
-
Επίσης, θα προτιμούσα να το έλεγαν Β-ΗR ή κάτι διαφορετικό. Νομίζω είχαν κάτι ποιο ψηλά Yaris που τα έλεγαν Yaris Cross που ήταν λίγο ποιο ψηλά Yaris σε κάτι Ινδονησιες κ τέτοια.
Απλά σχόλιο σπασίκλα (εγώ!): το C στο C-HR είναι από την λέξη Coupe (Coupe - High Ride σημαίνει), όχι από το segment. Οπότε το Β θα ήταν λίγο άκυρο σαν όνομα. Έτσι για να έχουμε να λέμε.....
Toyota Yaris Cross