-
Κάτοχος active hybrid εδώ και περίπου 6 μήνες, σιγα σιγα οδεύω προς το πρώτο service των 15.000χλμ, το οποίο θα ειναι και δωρεάν (2 service δώρο από την αντιπροσωπεία λόγω καθυστερημένης παράδοσης).
Γενικά μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Κατανάλωση εντός πόλεως περίπου 3,7λιτρα, οδηγική συμπεριφορά κλπ όλα σουπερ. Κάποιες αστοχίες στην ποιότητα της καμπίνας με μικροτριξιματα πιστεύω είναι ανεκτά για την κατηγορία.
Αυτό που με τριβελίζει το τελευταίο καιρό βλέποντας τις ακριβότερες εκδόσεις στον δρόμο, είναι η αλλαγή των λαμπών της active σε led (μπροστά και πίσω). Με προβληματίζει ότι τα πίσω φανάρια δεν έχουν καν λαμπτήρα στο μακρόστενο κόκκινο πλαίσιο και εκει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Για τα μπροστινά έχω βρει αυτά τα οποία φαίνονται τίμια: link
Έχετε βρει κατι αντίστοιχο για τα πίσω φανάρια και αν ναι ποια η γνώμη σας για μια τετοια αλλαγή; -
Επειδή το αναμένω και εγω όταν λες δωρεάν service φαντάζομαι η εργασία Οχι τα αναλώσιμα. Σωστά ; Για τις μπροστινές λάμπες μπορεις να βρεις και φθηνότερες αλλα αφού ειναι φυσικό κατάστημα προτίμησε τις για να εχεις και κάποια κάλυψη. Για τις πισω λάμπες ειναι νωρίς ακόμα πιστεύω. Και προβολακια πιστεύω κάποια στιγμη πρέπει να ψάξεις
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Επειδή το αναμένω και εγω όταν λες δωρεάν service φαντάζομαι η εργασία Οχι τα αναλώσιμα. Σωστά ; Για τις μπροστινές λάμπες μπορεις να βρεις και φθηνότερες αλλα αφού ειναι φυσικό κατάστημα προτίμησε τις για να εχεις και κάποια κάλυψη. Για τις πισω λάμπες ειναι νωρίς ακόμα πιστεύω. Και προβολακια πιστεύω κάποια στιγμη πρέπει να ψάξεις
Δεν μου το διευκρίνησε για τα αναλώσιμα. Θα παω την αλλη εβδομάδα, οπότε και θα ενημερώσω.
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Κάτοχος active hybrid εδώ και περίπου 6 μήνες, σιγα σιγα οδεύω προς το πρώτο service των 15.000χλμ, το οποίο θα ειναι και δωρεάν (2 service δώρο από την αντιπροσωπεία λόγω καθυστερημένης παράδοσης).
Γενικά μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Κατανάλωση εντός πόλεως περίπου 3,7λιτρα, οδηγική συμπεριφορά κλπ όλα σουπερ. Κάποιες αστοχίες στην ποιότητα της καμπίνας με μικροτριξιματα πιστεύω είναι ανεκτά για την κατηγορία.
Αυτό που με τριβελίζει το τελευταίο καιρό βλέποντας τις ακριβότερες εκδόσεις στον δρόμο, είναι η αλλαγή των λαμπών της active σε led (μπροστά και πίσω). Με προβληματίζει ότι τα πίσω φανάρια δεν έχουν καν λαμπτήρα στο μακρόστενο κόκκινο πλαίσιο και εκει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Για τα μπροστινά έχω βρει αυτά τα οποία φαίνονται τίμια: link
Έχετε βρει κατι αντίστοιχο για τα πίσω φανάρια και αν ναι ποια η γνώμη σας για μια τετοια αλλαγή;Σε τέτοια λεφτά δεν έχει νόημα να μην αγοράσεις γνήσιες Phillips ή Osram αλλά κάποιες no name σε ένα μαγαζί, που προφανώς τις αγοράζει 20-30€ και τις πουλάει όσο τις γνήσιες, φαντάζομαι κάνοντας "δώρο" την εργασία και βγάζοντας 80€ κέρδος...
Δες ποιο τύπο λάμπας (Η7, Η4 ή κάτι άλλο) φοράει το Κρος, νομιζω HIR2 φοράει, ας μας το πει κάποιος που ξέρει, κι αγόρασε κάποια απ τις παραπάνω επώνυμες και για να μην παιδεύεσαι ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων θα σε χρεώσει 10€ άντε 15€ αν είναι πλεονεκτης, να τις περάσει και ρυθμίσει τη δέσμη.
Ακόμη καλύτερα κάποιος ηλεκτρολόγος ή μαγαζί που να εμπορεύεται γνήσιες Phillips ή Osram , κατευθείαν στο μαγαζί, μην τυχόν χρειαστεί κάποιο ανταπτοράκι στην τοποθέτηση. Όχι no name προϊόντα σε καινούργιο αμάξι, επειδή τις συστήνει ο καθένας...Επίσης, έχοντας αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας το πιθανότερο είναι να μην σου λείψει ποτέ φως, μην αλλάζεις τις λάμπες λόγω μόδας ή συνήθειας.
Είναι εντυπωσιακά τα λεντ αλλά υπολείπονται σε κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά των συμβατικών λαμπών. Π.χ. όταν βρέχει καρεκλοποδαρα, πιο καλά βλέπεις με τις αλογόνου στο ίδιο φανάρι. -
Κάτοχος active hybrid ... Κατανάλωση εντός πόλεως περίπου 3,7λιτρα, οδηγική συμπεριφορά κλπ όλα σουπερ... Με προβληματίζει ότι τα πίσω φανάρια δεν έχουν καν λαμπτήρα στο μακρόστενο κόκκινο πλαίσιο και εκει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Πολύ καλά τα νέα της κατανάλωσης !
Αυτό που λες το είδα και εγώ ,η active εχει δυο μικρά λαμπάκια (απλά πυρακτώσεως) στα φώτα θέσεων , νύκτα μπορώ να πω ότι χρειάζεται μια φωτομπάρα ... επειγόντως ! Αν βρεις κάτι ενημέρωσε...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Κάτοχος active hybrid ... Κατανάλωση εντός πόλεως περίπου 3,7λιτρα, οδηγική συμπεριφορά κλπ όλα σουπερ... Με προβληματίζει ότι τα πίσω φανάρια δεν έχουν καν λαμπτήρα στο μακρόστενο κόκκινο πλαίσιο και εκει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Αυτό που λες το είδα και εγώ ,η active εχει δυο μικρά λαμπάκια (απλά πυρακτώσεως) στα φώτα θέσεων , νύκτα μπορώ να πω ότι χρειάζεται μια φωτομπάρα ... επειγόντως ! Αν βρεις κάτι ενημέρωσε...
Παρέλαβες;
-
Έχω έκδοση style αλλά για τα πίσω φανάρια ούτε που ασχολήθηκα οπότε δε ξέρω, ίσως αν δεν ανάβουν να κάνω κάτι για τα χριστούγεννα
Το πρώτο που με απασχόλησε ήταν οι αεροδυναμικοί θόρυβοι, βγάζει η trd καλούς ανεμοθραύστες αλλά ακριβούς, η toyota που έχω βάλει κάνουν δουλειά, κακώς δε τους φέρνει ευρώπη. Το δεύτερο θέμα πολύ σκοτεινό εσωτερικό και πρέπει να κρατάς φακό, ελπίζω να το λύσω εν καιρώ. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Παρέλαβες;
Την άλλη εβδομάδα ...
-
Το υπαρκτό πρόβλημα τριγμών στο Yaris Cross και η απάντηση της Toyota Ελλάς.
Η απάντηση της Toyota Ελλάς
«Ως Toyota Ελλάς, έχουμε λάβει ενημέρωση από το εργοστάσιό μας για την ύπαρξη κάποιων περιορισμένων περιπτώσεων τριγμού στο πίσω μέρος σε Yaris Cross είτε κατά την κίνηση είτε κατά το άνοιγμα ή κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Όπως έχει επιβεβαιώσει το εργοστάσιό μας, δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα ασφάλειας, ενώ έχει εκδώσει διαδικασίες και οδηγίες επίλυσης για όσους το αντιμετωπίζουν.
Στην Ελλάδα, οι εν γνώσει μας περιπτώσεις είναι αντίστοιχα μεμονωμένες και ως Toyota Ελλάς βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες τόσο μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών όσο και μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπόρων. Κατά την επικοινωνία οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν ενημέρωση για τη διαδικασία επίλυσης, που πραγματοποιείται, φυσικά, χωρίς κανένα κόστος στο επίσημο δίκτυό μας και χωρίς να επηρεάζεται η εγγύηση του οχήματος.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει εντοπίσει κάτι παρόμοιο, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας για να λάβει ενημέρωση και οδηγίες.»
-
Όντως ρε παιδιά, καλά το λένε οι άνθρωποι, κανένας δεν πέθανε απ τους τριγμούς, πως κάνετε έτσι; Κανένας κίνδυνος.
Μια δυο, εφτά, 300 μεμονωμένες περιπτώσεις είναι, θα το βρουν τι θα κάνουν κάποια στιγμή... και εδώ κάπου τελειώνουν και οι after sales μύθοι που με τόσο κόπο είχαν χτίσει οι άρπα κόλλα ανταγωνιστές τους επί δεκαετίες. -
-
@anergos13 said in Toyota Yaris Cross:
Και δεν ειναι η μονη περιπτωση οπως αναφερουν και αλλοι κατοχοι ....
οικονομια στο καυσιμο - φτηνια στην κατασκευη...διαλεξτεΤελικα ολα εχουν την εξηγηση τους....
Εργοστασιο ️
Pdi️
Αντιπροσωπεία Πωλητης️Απαραμιλλη Ποιοτης!
-
Το είπα;;;; Το είπα;;;; Παραλαβή μόνο με drone.
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Με αυτά που ακούμε για τα ΤΟΥΟΤΑ ίσως και να το παρέλαβε έτσι. Και μετά κάνουμε παράπονα για τα VAG....
Μας ανοίγεις τα μάτια, όταν παραλάβω το δικό μου να μη ξεχάσω να το ελέγξω μία και με το drone.
......
-
Ε και ???
Έχει βγάλει κάποιος ανταγωνιστής καλύτερη πρόταση? να το πουλήσουμε να πάρουμε κάτι άλλο (να βγάλουμε και κατιτίς )
Άμα βγει κάτι το συζητάω αλλιώς να έχουμε να λέμε... -
Drone δεν χρειάζεται ενα σκαμπό είναι αρκετό
Να μην δούμε από κάτω μπορεί να λείπει καμμιά ποδιά να έχουν κτυπήσει την εξάτμιση , να τρέχουν λάδια
θέλουμε και ένα τέτοιο να εντοπίσουμε τα "λακουβάκια"
και μια prepaid κάρτα γιατί αλιμπαμπα αλι και τρεις αλι θα πάρουν φωτιά
-
Νομίζω υπάρχει εταιρία που ελέγχει τα μεταχειρισμένα, λέτε να να ξεκινήσουν ελέγχους και στα νέα;
Έτσι κινείται η οικονομία....άσχετοι.
-
Ξέχασα ...
να ανεβοκατέβω καμία 50αρια φορές την ράμπα με την όπισθεν , να δω αν τρίζει στα σίγουρα ...
Να παίρνεται ιδέες
και αυτός μάλλον καμένος με τα διπλού συμπλέκτη ήταν και είπε να σιγουρευτεί
-
Επειδή λέτε για ali, έψαχνα για κάτι αξεσουάρ και βλέπω στο ali express κάνω λογαριασμό τα αγοράζω και μετά από 2-3 μέρες μου στέλνει ο πωλητής μήνυμα ότι δεν υπάρχουν και το εργοστάσιο είναι κλειστό τέλος πάντων μου γύρισε τα λεφτά. Αρχίζω και ξαναψάχνω μετά από ώρες βρίσκω το Croooober δυστυχώς τίποτα στέλνω μειλ μου απαντάνε:
"We are sorry to inform you, but as of April 1, we are no more able to ship to Europe (including the UK). This is due to the GDPR regulation.
If you have an agent in Japan who is able to arrange overseas delivery, you are able to proceed with the domestic order.
Thank you for your understanding."
Άντε πάλι google search τελικά βρίσκω το buyee, το Buyee είναι μια υπηρεσία αγορών μεσολάβησης που σας επιτρέπει να υποβάλετε προσφορές και να αγοράσετε ιαπωνικά προϊόντα στο διαδίκτυο. Αγοράζουμε το προϊόν για λογαριασμό σας και παραδίδουμε στη διεύθυνσή σας. (Η βάση πελατών μας είναι κυρίως στο εξωτερικό.) Δηλαδή τα αγοράζει για το πελάτη τα παραλαμβάνει σε δική του αποθήκη και στα στέλνει. Βρήκα πολύ πράμα για YC στα yahoo japan, mercari, rakuten κλπ, από body kit, αναρτήσεις μέχρι αυτοκόλλητα.
Τώρα έχω παραγγείλει κάτι ψιλά, πιστεύω να τα παραλάβω σύντομα -
ΟΙ ανεμοθραύστες στο βίντεο είναι φοβεροί!
Toyota Yaris Cross