-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
Αμα παρεις το YC , δεν θα πω το ιδιο
Δεν θα το πάρω εγώ....εαν ήταν θα το είχα πάρει ήδη. Εαν το πάρει κάποιος θα είναι η σύζυγος...για λόγους που εξήγησα. Ακόμα ψάχνουμε ποιο της αρέσει (γιατί όλα την καλύπτουν) σε όσα λιγότερα χρήματα γίνεται.
-
Ηλεκτρικό;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ηλεκτρικό;
Ιδανικό θα ήταν....αλλά πολλαααα τα λεφτααα....! Το 500ακι έχει 33Κ...έλεος. Με 20Κ μόνο κάτι λιγο καλύτερα από το Αμι παίρνεις σήμερα. Ηλεκτρικό σε 2-3 χρονια, όχι νωρίτερα...εκτός εαν ξαναβγεί το 2008 leasing με €250.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Ηλεκτρικό;
Ιδανικό θα ήταν....αλλά πολλαααα τα λεφτααα....! Το 500ακι έχει 33Κ...έλεος. Με 20Κ μόνο κάτι λιγο καλύτερα από το Αμι παίρνεις σήμερα. Ηλεκτρικό σε 2-3 χρονια, όχι νωρίτερα...εκτός εαν ξαναβγεί το 2008 leasing με €250.
Μ'αρέσει που είσαι υπέρμαχος των ηλεκτρικών και όταν σου έλεγα ότι πρέπει να πουλήσεις νεφρό για να πάρεις μία μέτρια υλοποίηση,μου έγραφες ανώτερη εμπειρία οδήγησης!!!! Μου έφερνες και παραδείγματα εξωπραγματικου κόστους,λες και όλοι εδώ μέσα είναι εφοπλιστές.
Εμπρός λοιπόν,ήρθε η ώρα να μας δείξεις το νεο δρόμο...........γιατι τον άλλο δρόμο τον παλιό τον ξέρω και εγώ. -
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Μ'αρέσει που είσαι υπέρμαχος των ηλεκτρικών και όταν σου έλεγα ότι πρέπει να πουλήσεις νεφρό για να πάρεις μία μέτρια υλοποίηση,μου έγραφες ανώτερη εμπειρία οδήγησης!!!!
Το ό,τι δεν έχω τα χρήματα ή δεν θέλω να τα διαθέσω δεν αναιρεί την ανωτερότητα των ηλεκτρικών! Απλά εμείς στην μίζερη Ελλάδα δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Το ό,τι μια Πόρσε είναι ανώτερη από ένα Πεζώ δεν αλλάζει επειδή εμείς δεν έχουμε χρήματα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά και να καταλαβαίνεις και τι έγραφα.
Επίσης, εαν θυμάσαι συνέκρινα αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας από αυτή που κοιτάω εγώ....εαν κοίταγα στην κατηγορία της 3αρας πχ. εεε προφανώς θα αγόραζα ηλεκτρικό - δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 40-50.000 σήμερα και να έπαιρνα απαρχαιωμένη τεχνολογία.Τώρα την προσωπική επίθεση (γιατί τέτοιο κόλλημα!!?!?) την αφήνω ασχολίαστη.
-
Φάνη..........δεν παίζεσαι!
Σε κράζω και συμφωνείς!!!!!!
Κλαίω -
Μ'αρέσει που είσαι υπέρμαχος των ηλεκτρικών και όταν σου έλεγα ότι πρέπει να πουλήσεις νεφρό για να πάρεις μία μέτρια υλοποίηση,μου έγραφες ανώτερη εμπειρία οδήγησης!!!!
Το ό,τι δεν έχω τα χρήματα ή δεν θέλω να τα διαθέσω δεν αναιρεί την ανωτερότητα των ηλεκτρικών! Απλά εμείς στην μίζερη Ελλάδα δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Το ό,τι μια Πόρσε είναι ανώτερη από ένα Πεζώ δεν αλλάζει επειδή εμείς δεν έχουμε χρήματα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά και να καταλαβαίνεις και τι έγραφα.
Επίσης, εαν θυμάσαι συνέκρινα αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας από αυτή που κοιτάω εγώ....εαν κοίταγα στην κατηγορία της 3αρας πχ. εεε προφανώς θα αγόραζα ηλεκτρικό - δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 40-50.000 σήμερα και να έπαιρνα απαρχαιωμένη τεχνολογία.Τώρα την προσωπική επίθεση (γιατί τέτοιο κόλλημα!!?!?) την αφήνω ασχολίαστη.
Δεν είναι επίθεση. Μία υπενθύμιση ήταν στα πρόσφατα γραφόμενα σου και τώρα έρχεσαι στα λόγια μου.
-
Αν έχετε φωτοβολταϊκά θα βγάλετε ως απόσβεση το έξτρα κόστος πολύ γρήγορα. Αν όχι μάλλον δεν είναι ακόμα η εποχή για ηλεκτρικά
-
Δεν είναι επίθεση. Μία υπενθύμιση ήταν στα πρόσφατα γραφόμενα σου και τώρα έρχεσαι στα λόγια μου.
Δεν έρχομαι....γιατί συνεχίζω να υποστηρίζω την ανώτερη εμπειρία οδήγησης...απλά δεν υπάρχουν ακόμα μικρά ηλεκτρικά. Οπότε τι να το κάνω το Τέσλα για 2ο?
-
Yaris Cross my ass.
Αν μπορούσατε να κάνετε ένα test drive το Kamiq, χωρίς να ξέρετε τι αυτοκίνητο είναι, για να μην είστε προκατειλλημένοι.
Και μετά σας έλεγαν ότι έχει 21k. Θα τρέχατε να βγάλετε μετρητά στην τράπεζα να το πληρώσετε, μην το χάσετε.
Ειδικά αν πριν το Kamiq είχατε κάνει test drive το YC χωρίς να ξέρετε κι αυτό τι αυτοκίνητο είναι. -
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Yaris Cross my ass.
Αν μπορούσατε να κάνετε ένα test drive το Kamiq, χωρίς να ξέρετε τι αυτοκίνητο είναι, για να μην είστε προκατειλλημένοι.
Και μετά σας έλεγαν ότι έχει 21k. Θα τρέχατε να βγάλετε μετρητά στην τράπεζα να το πληρώσετε, μην το χάσετε.
Ειδικά αν πριν το Kamiq είχατε κάνει test drive το YC χωρίς να ξέρετε κι αυτό τι αυτοκίνητο είναι.συμφωνω καλύτερο το Kamiq για μένα από το yaris cross, αν υπήρχαν αυτά τα 2 μόνο , μονοδρομος το kamiq.
αλλά αν μετά εβλεπες και έπαιρνες βόλτα το PUMA θα το εγραφες στα @@ σου το kamiq:
ΥΓ προφανώς αστειεύομαι οπως και δεχομαι πειράγματα. Οτι αρεσει στον καθένα παιδια. Οτι αρέσει στον καθένα είναι καλό! Ακόμα και για σας που βλέπετε το cross κουκλί............
-
συμφωνώ με τον Φάνη για τα ηλεκτρικα
Μακάρι να μπορούσα να πάρω το 500κι το ηλεκτρικο
είναι φανταστικό!!!!!!
αλλά δεν μπορω να δωσω τόσα χρήματα για 2ο αμάξι όσο ανώτερη οδηγηση και να έχει.
δυστηχώς πρέπει να περιμένω να γίνουν πιο προσιτά. αλλά το βλέπω και το ζηλεύω, απλά φανταστικό
-
Ηλεκτρικό;
Ιδανικό θα ήταν....αλλά πολλαααα τα λεφτααα....! Το 500ακι έχει 33Κ...έλεος.
Με την επιδοτηση βγαινει 25
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Φανή το βλέπω ότι επιμένεις, δεν χρειάζεται να το τονίζεις. Ο Φεβρουάριος του 24 λοιπόν που μου είπανε προχθες είναι 1 χρόνος. Και το αμάξι τους πατάει όλους της κατηγορίας. Κι είναι και κουκλί. Σαν τη Χαλκιδική περίπου
Για γιαρις κλπ δεν έχω να πω πολλά αλλά σαν τη Χαλκιδική όντως δεν έχει.
Υπόψη εχω πάει 5-6 φορές Πήλιο, και χειμώνα και καλοκαίρι.
-
Ηλεκτρικό;
ε ναι αλλά είναι πάρα πολλά και πάλι για ενα δευτερο αμαξι για μεσα στην πόλη
ξαναλέω το συγκεκριμένο το ζηλεύω και το γουσταρω αλλά δεν εχω τόσα να δώσω. οποιος εχει για 2ο αμαξι να δωσει τόσα, απλά τυχερός
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Yaris Cross my ass.
Ειδικά αν πριν το Kamiq είχατε κάνει test drive το YC χωρίς να ξέρετε κι αυτό τι αυτοκίνητο είναι.συμφωνω καλύτερο το Kamiq για μένα από το yaris cross, αν υπήρχαν αυτά τα 2 μόνο , μονοδρομος το kamiq.
αλλά αν μετά εβλεπες και έπαιρνες βόλτα το PUMA θα το εγραφες στα @@ σου το kamiq:
ΥΓ προφανώς αστειεύομαι οπως και δεχομαι πειράγματα. Οτι αρεσει στον καθένα παιδια. Οτι αρέσει στον καθένα είναι καλό!
Αν είχε 21k το Puma όπωςτο Kamiq, μπορεί να ανέφερα αυτό. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι με λιγότερα λεφτά από το YC μπορείς να πάρεις πιο ολοκληρωμένο και ανώτερο αυτοκίνητο.
-
Yaris Cross my ass.
ΥΓ προφανώς αστειεύομαι οπως και δεχομαι πειράγματα. Οτι αρεσει στον καθένα παιδια. Οτι αρέσει στον καθένα είναι καλό!
Αν είχε 21k το Puma όπωςτο Kamiq, μπορεί να ανέφερα αυτό. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι με λιγότερα λεφτά από το YC μπορείς να πάρεις πιο ολοκληρωμένο και ανώτερο αυτοκίνητο.
andy συμφωνώ . το Puma απλά δεν αξίζει τα χρήματα που κοστίζει πια.
απλά δεν μπορώ έτσι απλα να συμφωνήσω μαζι σου.... υπάρχει παράδοση να διαφωνούμε που πρέπει να τηρησω
οπότε επρεπε να το υποτιμίσω κάπως το kamiq
βεβαια το cross είναι πολύ ανωτερο του kamiq στην οικονομία έτσι , να τα λέμε όλα
-
Yaris Cross my ass.
andy συμφωνώ . το Puma απλά δεν αξίζει τα χρήματα που κοστίζει πια.
απλά δεν μπορώ έτσι απλα να συμφωνήσω μαζι σου.... υπάρχει παράδοση να διαφωνούμε που πρέπει να τηρησω
οπότε επρεπε να το υποτιμίσω κάπως το kamiq
Δεκτό. Αντρίκια στάση! Κι εγώ για να είμαι εξίσου δίκαιος, σου έσβησα την τελευταία πρόταση, χα, χα, χα,
-
Ηλεκτρικό;
ξαναλέω το συγκεκριμένο το ζηλεύω και το γουσταρω αλλά δεν εχω τόσα να δώσω. οποιος εχει για 2ο αμαξι να δωσει τόσα, απλά τυχερός
Για την γυναικα του Φανη εννοω. Τι 22 , τι 25
-
Ηλεκτρικό;
Για την γυναικα του Φανη εννοω. Τι 22 , τι 25
δεν μπορώ να μιλήσω για τα οικονομικά άλλων. μονο για μένα, Εμενα μου φαίνονται πάρα πολλά χρήματα για ενα μικρούλι αμάξι πόλης και δεν θα μπορούσα να τα διαθέσω. Μεχρι 15Κ για καινουργιο 2ο αμάξι θα έδινα ΤΟ ΠΟΛΥ. και ισω λέω και πολλά. για μεταχειρισμένο δεκαετίας έδωσα 6800 και παλι παρα πολλά μου φάνηκαν, αλλά έχε χαρη που όλα έχουν πάρει πάνω και δεν έβρισκα σε καλή κατάσταση άλλο που να ήθελα.
το αφήνω να σου απαντήσει εκείνος
Toyota Yaris Cross