-
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Απλά σημειώνω ότι, με βάση τουλαχιστον τα όσα εχουν αναφέρει ενδιαφερόμενοι που επισκέφθηκαν πρόσφατα εκθεσεις Toyota, σε νέες παραγγελιες πλέον δεν κλειδώνει η τιμή στα Toyota.
Πολύ σωστά, από 16/5/2022 η τιμή πλέον είναι ανοιχτή. Απάντησα για την κλειδωμένη τιμή, ότι σε περίπτωση μεταβολής φόρων, αυτό επιβαρύνει τον πελάτη...το κλείδωμα αφορά την ΛΤΠΦ για τον πελάτη (όχι για το κράτος).
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Απλά σημειώνω ότι, με βάση τουλαχιστον τα όσα εχουν αναφέρει ενδιαφερόμενοι που επισκέφθηκαν πρόσφατα εκθεσεις Toyota, σε νέες παραγγελιες πλέον δεν κλειδώνει η τιμή στα Toyota.
Πολύ σωστά, από 16/5/2022 η τιμή πλέον είναι ανοιχτή. Απάντησα για την κλειδωμένη τιμή, ότι σε περίπτωση μεταβολής φόρων, αυτό επιβαρύνει τον πελάτη...το κλείδωμα αφορά την ΛΤΠΦ για τον πελάτη (όχι για το κράτος).
Το καταλαβα, απλά έκανα τη σημείωση, μην τυχόν θεωρήσει κάποιος ότι οι τιμές της Toyota εξακολουθουν να κλειδώνουν σε περίπτωση τωρινής παραγγελίας.
Όπως πολύ σωστά είπες, Φανή, οι τιμές πλέον είναι ανοιχτές, κάτι απολύτως λογικό όταν ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης υπερβαίνει τον 1-1,5 χρόνο από την παραγγελία. -
Πιο πριν έχει αναφερθεί ότι δεν μπαίνουν μπάρες οροφής και αν θέλει κάποιος πρέπει να επιλέξει την έκδοση adventure, απαράδεκτο νομίζω.ξερει κανείς αν μπορούμε να βρούμε μπάρες οροφής σετ με μπαγκαζιερα που να κάνουν στο YC αλλά από Ελλάδα? Ευχαριστώ!
-
Είδα από κοντά σε αντιπροσωπεία το γιαρις κροος.
Στα μάτια μου όμορφο.
Τα περισσότερα έχουν αναφερθεί, θα τονίσω αυτά που μου έκαναν εντύπωση.
Ποιότητα εσωτερικού, μπορεί στο μάτι να μην τρελαίνει αλλά το πάτησα και το πιεσα όπου φαντάστηκα και μπορούσα.. παντού... Δεν ακούστηκε ούτε ένας τριγμος... Εντυπωσιάστηκα.
Το chr που μπήκα μετά ετριζε σε πιέσεις που έκανα.Χώροι για τους πίσω , πολύ μικροί στα πόδια που χειροτερεύουν με το τρομερά μικρό άνοιγμα των πίσω πορτών. Ζοριστηκα να βγω.... Είμαι αδύνατος και σχετικά γυμνασμενος. Απογοητεύτηκα
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Στα μάτια μου όμορφο.
Ποιότητα εσωτερικού, μπορεί στο μάτι να μην τρελαίνει αλλά το πάτησα και το πιεσα όπου φαντάστηκα και μπορούσα.. παντού... Δεν ακούστηκε ούτε ένας τριγμος... Εντυπωσιάστηκα.
Το chr που μπήκα μετά ετριζε σε πιέσεις που έκανα.Χώροι για τους πίσω , πολύ μικροί στα πόδια που χειροτερεύουν με το τρομερά μικρό άνοιγμα των πίσω πορτών. Ζοριστηκα να βγω.... Είμαι αδύνατος και σχετικά γυμνασμενος. Απογοητεύτηκα
Πες μου ότι κλώτσησες και τα λάστιχα!
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Στα μάτια μου όμορφο.
Τα λάστιχα γιατί να τα κλωτσησω;
Θα καταλάβαινα κάτι; -
Για να δεις τα αντανακλαστικά του
-
Στα μάτια μου όμορφο.
Θα καταλάβαινα κάτι;Ενώ αν πιέζεις το εσωτερικό του καταλαβαίνεις!
Τους τριγμούς απο την πίσω κολώνα τους κατάλαβες;;;
Εν ολίγοις εννοώ ότι πιέζοντας ταμπλό,πόρτες και ότι άλλο θες,δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα των υλικών και της συναρμογής. -
Στα μάτια μου όμορφο.
Θα καταλάβαινα κάτι;Ενώ αν πιέζεις το εσωτερικό του καταλαβαίνεις!
Τους τριγμούς απο την πίσω κολώνα τους κατάλαβες;;;
Εν ολίγοις εννοώ ότι πιέζοντας ταμπλό,πόρτες και ότι άλλο θες,δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα των υλικών και της συναρμογής.Κι όμως...
Αν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου πιέζοντας το τρίζει, σίγουρα θα τρίζει όλο και περισσότερο στους άθλιους ελληνικούς δρόμους και θα σου χαλάει την εμπειρία και την καθημερινότητα.
Οπότε οι τριγμοί είναι δείγμα συναρμογής σίγουρα.Τώρα σχετικά με την ποιότητα των υλικών μόνο με το πέρασμα χρόνων μπορούν να αξιολογηθούν.
Δεν βοηθάς όμως
Εσύ πως την ορίζεις την ποιότητα των υλικών;
-
Είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις,για μένα. Έχω αυτή τη στιγμή ένα αυτοκίνητο με σκληρά πλαστικά παντού και ένα με μαλακά στο πάνω μέρος του ταμπλό μόνο. Αμφότερα δεν τρίζουν πουθενά ακόμη και το χειμώνα με τα κρύα. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι ποιοτικό ή το άλλο.
-
Αν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου πιέζοντας το τρίζει, σίγουρα θα τρίζει όλο και περισσότερο στους άθλιους ελληνικούς δρόμους
Δεν είναι απαραίτητο αυτό.
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Αν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου πιέζοντας το τρίζει, σίγουρα θα τρίζει όλο και περισσότερο στους άθλιους ελληνικούς δρόμους
Δεν είναι απαραίτητο αυτό.
Εμένα η εμπειρία μου από αυτοκίνητα αυτό μου έχει δείξει.
-
Στα μάτια μου όμορφο.
Θυμάσαι αν πιεσες τα πλαστικά στις κολώνες του παρμπρίζ? Τα πλαστικά κοντά στο παρμπρίζ μπροστά από τον οδηγό?
Εμένα αυτά τα σημεία μου έδωσαν την εντύπωση ότι θα είναι οι πρώτες πηγές τριγμών.. Βέβαια ο χρόνος θα δείξει
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Στα μάτια μου όμορφο.
Θυμάσαι αν πιεσες τα πλαστικά στις κολώνες του παρμπρίζ? Τα πλαστικά κοντά στο παρμπρίζ μπροστά από τον οδηγό?
Εμένα αυτά τα σημεία μου έδωσαν την εντύπωση ότι θα είναι οι πρώτες πηγές τριγμών.. Βέβαια ο χρόνος θα δείξει
Από τη θέση του οδηγού και του συνοδηγού, πίεσα τα πάντα. Δεν ακούστηκε κάτι.
Πέρσι το καλοκαίρι που έψαχνα αυτοκίνητο, γύρισα πολλές αντιπροσωπείες και σε όλα τα μοντέλα που κοίταξα έκανα δοκιμές. Είδα πολλά μοντέλα, πάρα πολλά,
σε λίγα δεν ακούστηκε τίποτα γι΄αυτό είπα ότι με εντυπωσίασε. -
Δεν είναι κριτήριο ρε παιδιά αυτό με το τρίξιμο στατικά.
BMW , Μercedes , Audi που τρίζουν σαν ντιβανοκασέλες μόλις τα πιέζεις με τα χέρια - ειδικά τα νεότερα - δεν ακούγεται τσικ στον δρόμο και μετά απο πολλά χρόνια.
Κατα 90% οι τριγμοί στα αυτοκίνητα έρχονται απο σημεία συνδέσεων πλαστικών και ταμπλό που δεν μπορείς εύκολα να τα βρείς. -
Δύο διαφορετικά υλικά που ακουμπάει το ένα πάνω από το άλλο και τρίζουν στατικά, το πιο πιθανό είναι να τρίζουν και εν κινήσει.
Και τα καινούργια Mercedes,bmw Audi τρίζουν δυστυχώς κι αυτά.
Τουλάχιστον σε αυτά που έχω μπει.. -
Δύο διαφορετικά υλικά που ακουμπάει το ένα πάνω από το άλλο και τρίζουν στατικά, το πιο πιθανό είναι να τρίζουν και εν κινήσει.
Και τα καινούργια Mercedes,bmw Audi τρίζουν δυστυχώς κι αυτά.
Τουλάχιστον σε αυτά που έχω μπει..Η ποιοτητα της toyota ειναι εκει που δεν φαι εται, το ελεγαν και σε μια διαφημιση παλιοτερα, και ετσι ειναι εν πολλοις...
-
Σου λέει αφού δεν φαίνεται, τους λέμε ότι θέλουμε.... Χαχα καλό ε;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Σου λέει αφού δεν φαίνεται, τους λέμε ότι θέλουμε.... Χαχα καλό ε;
Φαινεται στην πραξη...
-
Θα ήθελα μια σύνοψη.
Ιδανικά από κάτοχο ή κάποιον που το χει ψάξει.
(Μονμαν?)Η έκδοση active η φθηνότερη, έχει:
- τα ίδια συστήματα adas και κίνησης με τα ακριβότερα;
- Έχει ηλεκτρονικό χειρόφρενο και κρατάει μόνο του στο φανάρι; ξεκινάει σταματάει μόνο του με ενεργό το cc;
- Έχει αυτόματο κλιματισμό ή χειροκίνητο ερκοντίσιο;
- Η οθόνη είναι 8" κι έχει AA & carplay?
Τι άλλες δυνατότητες; Έχει τα ασημί κουμπάκια; - Η κάμερα είναι στάνταρ; βάζουν after market αισθητήρες παρκαρίσματος σαν στάνταρ δώρο; οι οποίοι έχουν μόνο ηχητική ένδειξη χωρίς τα γνωστά φωτάκια και καλωδιακια και έχουν το χρώμα του προφυλακτηρα; Στάνταρ μοντέλο ή ότι βρει η κάθε κατά τόπους αντιπροσωπεία; τα δίνουν ακόμη ως δώρο αυτά;
- Στα ηλεκτρικά παράθυρα έχουν όλα ή κάποια αυτοματισμο πάνω κάτω;
- Τα κιάλια όργανα έχουν όλες τις ενδείξεις που έχει κι ο επίπεδος πίνακαςτων ακριβοτερων;
Ανάμεσα τους ή οθόνη είναι έγχρωμη ή παλαιού τύπου; - Φώτα έχει αλογόνου, αλλά με προτζεκτορα και αυτόματη εναλλαγή μεγάλης μικρής σκάλας;
- Προβολακια δεν έχει, τα φώτα ημέρας είναι τα όρθια λεντ ή κάτι άλλο; άλλες διαφορές στη μάσκα ή τα πίσω φώτα;
- Με τις 16αρες ζάντες τι διαστάσεις ελαστικού έχει;
- Κάτι άλλο αξιοσημείωτο που ξεχνάω;
Έχει πάρει κάποιος τιμή πρόσφατα;
Toyota Yaris Cross