-
Με την ίδια διάσταση ή μεγαλύτερες;
Για 17αρες σκέφτομαι.. ωραίο το σχέδιο της momo που εστειλες.. -
compomotive TH2 σε αγωνιστικό λευκό με Ντακαρίσιους λασπωτήρες
-
Ότι πρέπει για Γιαρις κροςς οι ζάντες
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
compomotive TH2 σε αγωνιστικό λευκό με Ντακαρίσιους λασπωτήρες
τι είναι αυτά τα παιδικά 5 Χ 114,3 καρέ εχει το cross (και ΠΙΣΩ δισκόφρενα) αντρίκια μασίφ πράγματα
αυτή θα του βάλεις σε 16άρα ! -
Ωραία αλλά θα κρύβει τις βαμμένες μονοπίστονες..
-
@xrist0s4
Λοιπόν επειδή οι άκυρες προτάσεις θα έρθουν ακόμη και απο επαγγελματίες που θα προσπαθούν να ξεστοκάρουν εμπόρευμα που δεν περπατάει η πιο ασφαλής αναζήτηση είναι να ψάξεις για 17άρες απο C-hr , εχουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά δεν χρειάζονται δηλ ούτε δακτυλίδια και θα είσαι σίγουρος οτι οι αισθητήρες πίεσης θα λειτουργούν .Εχει αρκετές 17άρες απο C-hr στο car,gr και αυτό το σχέδιο μου αρέσει και εχει λογική τιμή
https://www.car.gr/parts/view/32480690-zantes-gnisies-toyota-17-5x114-c-hr-corolla-avensis-auris
ΥΓ αν δεν τις πούλησε κτύπα τες!είναι φθηνότερες
https://www.car.gr/parts/view/322514915-chr-zantes-gnisies-toyota -
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Ωραία αλλά θα κρύβει τις βαμμένες μονοπίστονες..
Δεν είδες τίποτα ακόμη ... ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!
υβριδικό παρακαλώ κοίτα κοτσαδόρο κοίτα λασπωτήρες
Θέλω και εγω!
-
Α παπαπα συν μίνι bull bar με προβόλια και εκείνηημλκιαστοκαπόπουδεξερωπωςτηνλενε μιλάμε για έπος! Χθές πέτυχα yaris GR παρκαρισμένο και τώρα βλέπω αυτό που ανέβασες.. Δύο κόσμοι
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Α παπαπα συν μίνι bull bar με προβόλια και εκείνηημλκιαστοκαπόπουδεξερωπωςτηνλενε μιλάμε για έπος! Χθές πέτυχα yaris GR παρκαρισμένο και τώρα βλέπω αυτό που ανέβασες.. Δύο κόσμοι
Bonnet protector προστατευτικό καπό αυθεντικό αξεσουάρ Toyota για προστασία απο τα χαλίκια και λενε οτι απο μια ταχύτητα και πάνω αποτρέπει και τα έντομα να σκάνε στο παρμπρίζ, δεν ξέρω αλλα με την τιμή που βλέπω θα το αγόραζα για δοκιμή στην εθνική απόγευμα εξω απο την Χαλάστρα ...
https://shop.pattersoncheneytoyota.com.au/product/genuine-toyota-yaris-cross-bonnet-protector-clear-pzq1552090/
πάνε πακέτο με καλύμματα για τα φανάρια , πολύ χαλίκι στην Αυστραλία
https://parts.philgilberttoyota.com.au/headlamp-covers-part-no-topzq1452120/ -
Πω πω!!! Τι κουκλί γίνεται με αυτό το πράγμα μπροστά. Θα έπρεπε να το είχαν όλα τα αυτοκίνητα
-
Ναι φοβερό, σαν αποτυχημένο χάιλουξ
-
cuca cabello
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο vfm η active από την active plus;
Διαφορετικά αμάξια ναι είναι αλλά γιατί πιο vfm ?
1000 ευρώ διαφορά είναι. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
1000 ευρώ διαφορά είναι.Γιατί δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο τους προβολείς ομίχλης. Τα €1.000 ειναι πολλά για αυτά που σου δίνει. Ενώ η Style έχει ουσιαστικές διαφορές, αλλά παίρνεις και το σκούρο εσωτερικό που εμένα δεν μου αρέσει. Είπαμε οι Ιάπωνες δεν έχουν δυστυχώς τις δυντότητες εξατομίκευσης των Γερμανών...είναι take it or leave it.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
1000 ευρώ διαφορά είναι.Γιατί δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο τους προβολείς ομίχλης. Τα €1.000 ειναι πολλά για αυτά που σου δίνει. Ενώ η Style έχει ουσιαστικές διαφορές, αλλά παίρνεις και το σκούρο εσωτερικό που εμένα δεν μου αρέσει. Είπαμε οι Ιάπωνες δεν έχουν δυστυχώς τις δυντότητες εξατομίκευσης των Γερμανών...είναι take it or leave it.
Αν έχω καταλάβει καλά οι διάφορες είναι ο καλύτερος πίνακας οργάνων, τα 6 ηχεία, οι 17αρες, η έλλειψη διχρωμιας εσωτερικά και τα ομιχλης. Με τα led τι γίνεται ; Μπροστά δεν έχει αλλά μπαίνουν καμπές εύκολα;
Η style πάει 3000 ευρώ παραπάνω από την active.Άρα Φανη λες ότι είτε πας στην active που δεν της λείπει κάτι από ασφάλεια είτε στη style ;
Προσωπικα νομίζω ότι τα δυο άκρα είναι το active και το adventure.
Αν το έπαιρνα για εμένα θα έπαιρνα το adventure ενώ για τη γυναίκα το active.
Η style είναι παραλίγο και αυτή. -
Αν έχω καταλάβει καλά οι διάφορες είναι ο καλύτερος πίνακας οργάνων, τα 6 ηχεία, οι 17αρες, η έλλειψη διχρωμιας εσωτερικά και τα ομιχλης. Με τα led τι γίνεται ; Μπροστά δεν έχει αλλά μπαίνουν καμπές εύκολα;
Η style πάει 3000 ευρώ παραπάνω από την active.Άρα Φανη λες ότι είτε πας στην active που δεν της λείπει κάτι από ασφάλεια είτε στη style ;
Η style είναι παραλίγο και αυτή.Ναι έχει διαφορετικό πινακα οργάνων (στην γυναίκα μου π.χ. αρέσει περίσσότερο αυτός της Active), 6 ηχεία, αισθητήρα βροχής & φώτων και προβολείς ομίχλης. Δεν έχει ούτε 17" (ίδιες ζάντες έχουν Active & Active+) ούτε led (μόνο πίσω έχει φλας led...π@πάρια). Μεταξύ Active & Active+, θα επέλεγα την Active. Εαν ήθελα για εμένα, με υποχωρήσεις θα έπαιρνα Style και εαν είχα τα λεφτά Adventure, γιατί θέλω και ηλεκτρικά ανδιπλ καθρέπτες. Για αυτό τελικά πήρα Κορόλα που στν Active+ έχει και τους καθρέπτες και πολλά άλλα και με λιγότερα χρήματα. Στην γυναίκα μου, Active θα έπαιρνα.
Η Style αξίζει και ναι φυσικά και η Adventure αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή μετά.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Η style είναι παραλίγο και αυτή.Ναι έχει διαφορετικό πινακα οργάνων (στην γυναίκα μου π.χ. αρέσει περίσσότερο αυτός της Active), 6 ηχεία, αισθητήρα βροχής & φώτων και προβολείς ομίχλης. Δεν έχει ούτε 17" (ίδιες ζάντες έχουν Active & Active+) ούτε led (μόνο πίσω έχει φλας led...π@πάρια). Μεταξύ Active & Active+, θα επέλεγα την Active. Εαν ήθελα για εμένα, με υποχωρήσεις θα έπαιρνα Style και εαν είχα τα λεφτά Adventure, γιατί θέλω και ηλεκτρικά ανδιπλ καθρέπτες. Για αυτό τελικά πήρα Κορόλα που στν Active+ έχει και τους καθρέπτες και πολλά άλλα και με λιγότερα χρήματα. Στην γυναίκα μου, Active θα έπαιρνα.
Η Style αξίζει και ναι φυσικά και η Adventure αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή μετά.
Είναι φοβερό ρε συ ποσο φούσκα είναι η κατηγορία αυτή. Εσυ οντως αγόρασες c segment με περισσότερο εξοπλισμό πιο φθηνά.
Αλλά πήρες αμάξι 4,40 σχεδόν ενώ στις μεγαλουπόλεις ο περισσότερος κόσμος ψάχνει 4 περίπου μέτρα.
Είναι τετοιες οι συνθήκες που αν κανεις διαδρομές συνέχεια σε γειτονιά, στενά κλπ οτιδήποτε πάνω από 4 είναι χοντρό πρόβλημα.
Είναι που είναι δύσκολη η εποχή με παραδόσεις κλπ , είναι και οι τιμές
και οι ποιότητες για τα πανηγύρια. -
Η active έχει αισθητήρες βροχής κ φώτων;
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι και αυτόματη εναλλαγή μεσαία /μεγάλη σκάλα .
-
Αλλά πήρες αμάξι 4,40 σχεδόν ενώ στις μεγαλουπόλεις ο περισσότερος κόσμος ψάχνει 4 περίπου μέτρα.
Είναι τετοιες οι συνθήκες που αν κανεις διαδρομές συνέχεια σε γειτονιά, στενά κλπ οτιδήποτε πάνω από 4 είναι χοντρό πρόβλημα.Περισσότερο ψυχολογικό είναι....για εμένα δεν κάνουν διαφορά 20 εκατ. Την Κορόλα την βρίσκω μια χαρά για μέσα στην πόλη (αν και μένω προάστεια), δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Φυσικά ένα iQ ή Σμαρτ θα ήταν καλύτερο...αλλά σε σχέση με την ΜιΤο π.χ δεν έχει κάποια διαφορά για εμένα.
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Όχι η Active, η Active Plus.
Toyota Yaris Cross