-
διαβαζω και το αγγλικο σαιτ της toyota https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/204386-delivery-of-yaris-cross/
και ξεκαθαρα λενε ημερομνια παραδοσης και δεν ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω οταν εγω απο το νοεμβριο του 2021 δεν εχω τπτ παρα ενας χρονος, καπου δεκεμβριο του 22 και αν
γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα
-
@antoniokon said in Toyota Yaris Cross:
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Ο.κ., ξέρω autotriti, αλλά έκαναν κάποιες μετρήσεις:
Youtube VideoΥ.Γ. 5,87" επιτάχυνση 80-120km/h.Πως το κατάφεραν; συνήθως γύρω στο 7'5" έχω δει μετρήσεις..
Γιατρέ, αν παγώσεις το βίντεο στο 3'23'', δείχνει ότι για 80-120 χρειάζεται 7,91 αν και οι παρουσιαστές λένε 5,87...
Κάτι βλέπω λάθος?
Ναι,τώρα το είδα κι εγώ.Βέβαια κάτι λέει και για Vmax. 125.8km/h. Δε βγαίνει άκρη..
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Μπορείτε να δείτε και πώς το έχουν κάνει μερικοί από Ιαπωνία:
για να επανέλθουμε στο cross νατες οι ζάντες ,εντάξει παρόμοιες δείχνουν, εχουν το σωστό καρε ,τα αλλα (δακτυλίδια μπουλόνια κλπ) βρίσκονται ...
https://www.car.gr/parts/view/315642719-anastasiadis-4x4-wheels-16-zantes
Not bad! Μονο εκεινα τα ασπρα γραμματα να μην υπηρχαν (στα λαστιχα του καραμελο-cross παραπανω)... Τα χαζευω και εγω τα Cross στην Ιαπωνια. Και η 16'' κανει θραυση εκει, ακομα και η απλη της ονομαζομενης ΑCTIVE εδω...
-
Μια έκδοση active AWD σε λογική τιμή θα έκανε θραύση στην ελλαδα
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Μια έκδοση active AWD σε λογική τιμή θα έκανε θραύση στην ελλαδα
Συμφωνώ! Αλλά θραύση κάνει έτσι και αλλιώς.
-
@antoniokon said in Toyota Yaris Cross:
Υ.Γ. 5,87" επιτάχυνση 80-120km/h.Πως το κατάφεραν; συνήθως γύρω στο 7'5" έχω δει μετρήσεις..
Γιατρέ, αν παγώσεις το βίντεο στο 3'23'', δείχνει ότι για 80-120 χρειάζεται 7,91 αν και οι παρουσιαστές λένε 5,87...
Κάτι βλέπω λάθος?
Οι άνθρωποι είναι αστείοι απλά, βγάζω στην άκρη ότι δεν ξέρουν να μετράνε, το ότι ένα αυτοκίνητο των συγκεκριμένων προδιαγραφών δεν είναι δυνατόν να κάνει 5,x στο 80-120 δεν το αντιλαμβάνονται;
Μήπως κάναν δοκιμή στο δίλιτρο;
-
Δίλιτρο Yaris Cross; Υπερειδική έκδοση για Ελλάδα που δεν υπάρχει πουθενά αλλού;
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
διαβαζω και το αγγλικο σαιτ της toyota https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/204386-delivery-of-yaris-cross/
και ξεκαθαρα λενε ημερομνια παραδοσης και δεν ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω οταν εγω απο το νοεμβριο του 2021 δεν εχω τπτ παρα ενας χρονος, καπου δεκεμβριο του 22 και αν
Στην αγγλία γενικά υπάρχει καλύτερη ενημέρωση για τους χρόνους παράδοσης...
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
@rid said in Toyota Yaris Cross:
Στην αγγλία γενικά υπάρχει καλύτερη ενημέρωση για τους χρόνους παράδοσης...
Mήπως,δε θυμάμαι αν το είχε αναφέρει κανένας κι εδώ,επειδή είναι δεξιοτίμονα -άρα και λιγότερα συνολικά ως παραγωγή-,μπορούν να έχουν καλύτερη ενημέρωση;
-
Χαιρετω ολο το φορουμ. Νεος και εγω αν και σας διαβαζα απο τον Ιουλιο και ειστε ενας απο τους λογους που παρηγγειλα και εγω το Toyota Yaris Cross Active. Παραγγελια στα μεσα Σεπτεμβριου και σημερα με ενημερωσαν απο το Πολις Κηφησιας για παραδοση στα μεσα Αυγουστου απο Απριλιο που ηταν αρχικα. Ηθελα να ρωτησω αν ολοι εχουμε τοσο μεγαλη καθυστερηση.Σας ευχαριστω
ΥΓ Συγχωρεστε τα ορθογραφικα αλλα εχω χρονια να γραω ελληνικα λογω μακροχρωνιας απουσιας στο εξωτερικο
-
καπως ετσι ειναι σε ολους μονο σε αγγλια εχω διαβασει για καλυτερουσ χρονους
χτες μαλιστα διαβασα στο σαιτ της toyota και λενε για αναστολη λειτουργιας για καποιες ημερες στα εργοστασια τους οποτε εχουν μειωμενη παραγωγη λογο ελλειψεων
-
Απο ότι φαίνεται προς το παρόν δεν επηρεάζεται κανένα εργοστάσιο στην Ευρώπη, από όπου παίρνει η Ελλάδα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Απο ότι φαίνεται προς το παρόν δεν επηρεάζεται κανένα εργοστάσιο στην Ευρώπη, από όπου παίρνει η Ελλάδα.
Το εργοστασιο στην Γαλλια δηλαδη λειτουργει σε κανονικους ρυθμους;
-
@manos-kri said in Toyota Yaris Cross:
Το εργοστασιο στην Γαλλια δηλαδη λειτουργει σε κανονικους ρυθμους;
Προς το παρόν έτσι δείχνει. Κανονικός ρυθμός = δεν κλείνει κάποιες μέρες, δεν ξέρω εαν λειτουργεί στο 100% της παραγωγικότητάς του.
-
Μα έχουμε από πάνω κάποιον που παρήγγειλε Σεπτέμβριο και πάει για...έτος.. φυσικά και επηρεάζει και την Ελληνική αγορά.
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Μα έχουμε από πάνω κάποιον που παρήγγειλε Σεπτέμβριο και πάει για...έτος.. φυσικά και επηρεάζει και την Ελληνική αγορά.
Τι σχέση έχει αυτό που λες με την λειτουργία του εργοστασίου?? Μην τα μπερδέυουμε...το ποια εργοστάσια κλείνουν και για πόσο ανακοινώνεται κάθε μήνα και δεν έχει για τώρα κάποιο της Ευρώπης. Η καθυστερήσεις είναι για άλλο λόγο όχι επειδή κλείνουν τα εργοστάσια, αλλά επιεδή α) δεν δουλεύοουν στο 100% και β) λόγω τεράστιας ζήτησης.
-
Δεν μιλάω για το εργοστάσιο, μιλάω για το αποτέλεσμα. Είναι πολύ μεγάλη διαφορά από 8μηνο να πας στο έτος..και δεν ξέρουμε και το end game αυτού.
Πολλά Κορεάτικα δίνουν μικρότερες αποστάσεις μεταξύ παραγγελίας - άφιξης, και κερδίζουν πωλήσεις απ' ότι μαθαίνω στην αγορά.
-
Δεν μιλάω για το εργοστάσιο, μιλάω για το αποτέλεσμα.
Μα για το εργοστάσιο έγινε η κουβέντα και οι ερωτήσεις. Οι χρόνοι παράδοσης σε όλες τις εταιρείες έχουν πρόβλημα. Τογιότα δίνει 12-13 μήνες το σύστημα και παραδίδουν στους 8, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Άλλο δίνουν 6 και παραδίδουν πάλι στους 8. Εξαρτάτια την εταιρεία και την εποχή.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν μιλάω για το εργοστάσιο, μιλάω για το αποτέλεσμα.
Μα για το εργοστάσιο έγινε η κουβέντα και οι ερωτήσεις. Οι χρόνοι παράδοσης σε όλες τις εταιρείες έχουν πρόβλημα. Τογιότα δίνει 12-13 μήνες το σύστημα και παραδίδουν στους 8, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Άλλο δίνουν 6 και παραδίδουν πάλι στους 8. Εξαρτάτια την εταιρεία και την εποχή.
Προσωπικά θεωρώ ότι στο 8μηνο αντε 9μηνο θα ναι οι παραδόσεις... καποια στιγμή θα ξεμπλοκάρουν λίγο και πιστεύω ειδικα από το καλοκαίρι..
-
Stonic παραγγελία Ιανουαρίου δίνουν τέλη Μάρτη-αρχες Απρίλη, και έπειτα δίνουν 2η φουρνιά τέλη Μαϊου - αρχές Ιουνίου.
Για κάποιους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή του η παραλαβή.
Toyota Yaris Cross