-
Στο νέο Γιάρις η έκδοση Live αξίζει; Μήπως να δώσουμε παραπάνω λεφτά να πάμε στην Active Plus ; Η διαφορά είναι 1600 ευρώ.
-
Για τη παραγγελία chic hybrid 130 αλογα , η αναμονη παραμενει η ιδια με το παλιο δλδ παραλαμβάνω 12/3 μου ειπαν απο πασπαλιαρη. Εξαιρετικος ο ανθρωπος οπως και να χει.
Δεν εχει κατασκευαστει ακομα αν ισχυει φαντάζομαι, πρέπει σε κανα 20μερο να κατασκευαστει αλλα η φαρμογη της τογιοτα ειναι για τα μπαζα!
Με βαση τη δικια σας εμπειρια τι να περιμενω παιδια? -
πως μπορουν να βγαζουν ταυτοχρονα και το παλιο και το νεο ?
έχει άλλη γραμμη παραγωγής ?
Γιατι αυτο ΄που περιμενω απο leasing ειναι τελος μαρτίου 2023 (απο μαρτιο 2022 παραγγελία) και τότε όπως και τωρα μου λενε τους ίδιους 12 μηνες αναμονης
-
@k-m said in 2020 Toyota Yaris:
πως μπορουν να βγαζουν ταυτοχρονα και το παλιο και το νεο ?
Δεν είναι νέο, φεϊσλιφτ ειναι, οπότε δεν είναι δύσκολο. Αν και καταλαβαίνω ότι το υφιστάμενο θα σταματήσει να παράγεται μόλις ξεκινήσει η παραγωγή του ΦΛ.
-
Το εργοστάσιο που φτιάχνει τα yaris / cross είναι στην Γαλλία
Το μοτερ το inverter το e-cvt είναι made in Japan
δεν την νοιάζει την γραμμή παραγωγής εάν είναι 130 άλογα ή 116 το σκανερ των ρομποτ ίδια τα βλέπειτο σασί ίδιο ,οι πόρτες ίδιες ,τα καπό κλπ ίδια άντε στο face lift να εχουν μικρές αλλαγές στους προφυλακτήρες φώτα
Ασε το άλλο που είναι και επίκαιρο υπάρχει και το τρίτο είδος ...
αυτοκίνητα ενδιάμεσα που εχουν τις αλλαγές στα μηχανικά μέρη αλλα εξωτερικά είναι προ F/l
πως το ξέρω;
εχω ενα ! -
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
δεν την νοιάζει την γραμμή παραγωγής εάν είναι 130 άλογα ή 116 το σκανερ των ρομποτ ίδια τα βλέπειτο σασί ίδιο ,οι πόρτες ίδιες ,τα καπό κλπ ίδια άντε στο face lift να εχουν μικρές αλλαγές στους προφυλακτήρες φώτα
αυτοκίνητα ενδιάμεσα που εχουν τις αλλαγές στα μηχανικά μέρη αλλα εξωτερικά είναι προ F/l
πως το ξέρω;
εχω ενα !Στην Πολωνία παράγεται το υβριδικό σύνολο:
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/toyota-nea-grammi-paragogis-kinitiron-stin-polonia/
-
Εγώ πάλι φαντάζομαι την ώρα εγκατάστασης του powertrain τους Ιάπωνες τεχνικούς να κάνουν αμπέμπαμπλόμ για να δουν ποιον κινητήρα θα βάλουν…..
-
@kkostask said in 2020 Toyota Yaris:
Εγώ πάλι φαντάζομαι την ώρα εγκατάστασης του powertrain τους Ιάπωνες τεχνικούς να κάνουν αμπέμπαμπλόμ για να δουν ποιον κινητήρα θα βάλουν…..
Αχαχαχα!! Αυτό ειναι συγκεκριμένο, σε κάποιες εκδόσεις μπαίνει ο 115 και σε κάποιες άλλες μόνο ο 130.
-
@ektoras said in 2020 Toyota Yaris:
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
πως το ξέρω;
εχω ενα !Στην Πολωνία παράγεται το υβριδικό σύνολο:
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/toyota-nea-grammi-paragogis-kinitiron-stin-polonia
και εμένα γιατί εχει αυτοκόλλητα made in japan;
και στo πλάι του κινητήρα και στο inverter ...
θα τους καταγγείλω στο autoτρίτη και 13 -
Σήμερα ήρθε και το mail οτι έρχεται ελλάδα. Εχει κανεις εμπειρια απο δω και πέρα ποσο καιρο να υπολογίζω? κανενα μήνα μαζι με τελωνειο?
-
Όσοι έχετε Yaris μεγάλη προσοχή. Είναι Νο1 μοντέλο για κλοπή. Στην περιοχή μου έχουν κλέψει 6.
-
Γενικά υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ.
-
Γιατί άραγε ειδικά αυτά;
-
Τα Yaris γιατί είναι best seller και έχει ακριβά καινούργια ανταλλακτικά;
-
Γιατί οι περισσότεροι κάνουν απλή ασφάλεια, σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν εχει σημασία η εταιρεία είναι έγκλημα
Ακόμα και αν κάνουν μικτή ετήσια ασφάλιση πάνε και κάνουν με 300€ με επισκευή σε "συνεργαζόμενα" συνεργεία
τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς δεν πληρώνεις τίποτα εσύ... -
Έχει κάποιος αντικαταστήσει τις λάμπες στους μπροστινούς φανους πορείας με led; ευχαριστώ.
-
@nikakisx2021 said in 2020 Toyota Yaris:
Έχει κάποιος αντικαταστήσει τις λάμπες στους μπροστινούς φανους πορείας με led; ευχαριστώ.
Ναι, αλλά στο Κρος, όμως ίδιος τύπος είναι HIR2.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό; Αξίζει τα χρήματα; Το έκανες μόνος σου ή σε ηλεκτρολόγος; χρειάζεται CANBUS και τέλος πόσο στοιχίσε; ευχαριστώ
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
-
Και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό; Αξίζει τα χρήματα; Το έκανες μόνος σου ή σε ηλεκτρολόγος; χρειάζεται CANBUS και τέλος πόσο στοιχίσε; ευχαριστώ
- Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, είδα μεγάλη διαφορά. Οπότε ναι αξίζει.
- Το έχω γράψει και παλιότερα, πήγα στην xenonlights που το κατέχουν, γιατί ήθελα να αλλάξω και εσωτερικά λάμπες κλπ. και επίσης ήθελα να μου ρυθμίσουν και τα φώτα.
Όμως είναι πανεύκολο να τις βάλεις και μόνος σου, είναι ίσως το πιο εύκολο αυτοκίνητο από όσα είχα για να αλλάξεις λάμπες, είναι 5' υπόθεση. - Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο, οι λάμπες που μου έβαλαν δεν βγάζουν error.
- Δεν ξέρω, γιατί έκανα 3-4 πράγματα μαζί, οπότε πλήρωσα σύνολο. Υπολογίζω κάπου στα €100-120, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Εαν το κάνει μόνος σου μπορείς και με λιγότερα χρήματα. To βασικό ειναι να πάρεις ποιοτικά led.
-
Είδα το νεο απο κοντα.. τι να πω παιδια παθαινεις πλακα.. Η μεκ δεν ακουγετια καθολου.. Εντος ημερων θα το κανω και test drive, το δικο μου θα ειναι πειραια εως τη δευτερα , ελπιζω να μη φαει πολυ καιρο τελωνεια κλπ.. Σας στελνω φωτο απο το μοντελο.
2020 Toyota Yaris