-
Φθινόπωρο 2020 θα κυκλοφορήσει Φάνη; *
Τέλος καλοκαιριού του 2020 λέει εδώ: https://www.drive.gr/test-drives/apostoli/proti-gnorimia-me-neo-toyota-yaris-toy-2020
<em>'Παρόλη την επιτυχία του όµως, το πλήρωµα του χρόνου έφθασε για ακόµα µια φορά και η τρίτη γενιά του ιαπωνικού σουπερµίνι, η οποία µετράει ήδη οκτώ χρόνια καριέρας, ετοιµάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα σε ένα νέο και πλήρως αναµορφωµένο µοντέλο που θα λανσαριστεί στην αγορά σε περίπου ένα χρόνο από σήµερα. Στα τέλη του ερχόµενου καλοκαιριού*.'
-
Στο βίντεο με τον γερμανό, στο 2:13 φαίνεται μια ατέλεια εκεί που ενώνεται το μαύρο με το κόκκινο χρώμα.
-
Επισης....14:1 σε βενζινη......95 ron!!!!!!
Υπάρχουν και άλλα και μάλιστα με υψηλότερη απόδοση/ΣΑΛ, που είναι πιο δύσκολο.
-
Στο βίντεο με τον γερμανό, στο 2:13 φαίνεται μια ατέλεια εκεί που ενώνεται το μαύρο με το κόκκινο χρώμα.
Handmade preproduction.
-
Eιδα** το βιντεο του Γερμανου, μεσα εξω ειναι αδιαφορο για μενα μονο την πρακτικοτητα θα κοιταγα. Οντως θυμιζει εξωτερικα Μαζντα 2. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι τεχνολογια του υβριδικου και κοστολογια. Δηλ τι αλλο να ενδιαφερει σε ενα αυτοκινητο πολης που το αγοραζεις μονο για την οικονομια? ΕΠισης αν ειναι να περιμενουμε 1 χρονο ας του βαλουν τουλαχιστον και 1 πριζα να παρουμε κατι παραπανω.
-
Lap wrote:
Επισης....14:1 σε βενζινη......95 ron!!!!!!
Υπάρχουν και άλλα και μάλιστα με υψηλότερη απόδοση/ΣΑΛ, που είναι πιο δύσκολο.
Επίσης otto-atkinson και το ξέρετε.
-
Μια πιο καθαρή εικόνα
Αν αυτο ισχυει στην πραξη ειναι εντυπωσιακο
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι το νέο Yaris Hybrid μπορεί να προσφέρει ηλεκτρική λειτουργία μέχρι τα 130 km/h, ενώ στην Toyota ισχυρίζονται πώς το 80% των μετακινήσεων μπορεί να γίνει με μηδενικούς ρύπους. Δηλαδή ηλεκτροκίνητα!
-
Όσο βλέπω το εσωτερικό, τόσο περισσότερο μου αρέσει!! Είναι εξαιρετικό για αυτοκίνητο της κατηγορίας (οπτικά τουλάχιστον). Βέβαια το 20αρικο για μια καλή έκδοση θα το έχει στο νερό....οπότε φάτε μάτια ψάρια....αχαχα!
-
Εξαιρετικό δείχνει!
Μια χαρά τραμπα με το σημερινό υβριδικό θα το κάνουμε !
-
Περίεργο σχήμα αλλά πιο 'σχεδιασμένο' από το απαράδεκτο φεϊσλιφτ του προηγούμενου. Το εσωτερικό αποδεκτό τουλάχιστον και με πολύ ενδιαφέρουσες τεχνολογίες που είναι πολύ πιο γήινες και χρηστικές σε σχέση με τα παραδείγματα πλήρους ηλεκτροκίνησης.
Εξαιρετική η Τογιότα. Αν έπαιρνα όχημα πόλης του χρόνου, 1000% το συγκεκριμένο υβριδικό. -
Το corolla σύμφωνα με τους κατόχους έχει μέση κατανάλωση 3.8 - 4.0, το yaris με το ίδιο σύνολο θα κυμαίνεται στα 3! και θα παίζει χωρίς αντίπαλο.
-
Αν ρωτήσει κανείς 1000 ανθρώπους για την ομορφιά αυτοκινήτων, σίγουρα όλα τα Toyota, όπως και το Yaris, δεν θα βγουν πολύ ψηλά.
Αυτό δεν εμποδίζει αυτό τον κατασκευαστή να είναι ο πρώτος σε οικονομικά μεγέθη στον κόσμο, και με μερικά μοντέλα να κάνει θραύση σε αρκετές αγορές.
Το Yaris και με αυτό το σχέδιο, όπως και τα τελευταία 8 χρόνια, θα συνεχίσει να είναι το Νο.1 αυτοκίνητο σε πωλήσεις στη χώρα μας.
-
Ο 2ος μετά το VAG Group πλέον. Αλλά δεν λέει τίποτα αυτό ούτε για τα VAG, ούτε για τα Toyota. Βαρεμάρα σκέτη και τα δύο..
-
Πλεον, η toyota δειχνει μια ταση για fordποίηση και αρχιζει να κοιτα εντονα τα οδηγικα χαρακτηριστικα των αυτοκινητων της. Επισης δειχνει να φευγει απο εκεινο το 'κουτι με ροδες'...
Όπως βλέπω συμφωνούν πολλοί μαζί μου....
Θα ξεκωλοθει να πουλάει η toyota το νεο yaris.
Πόσα λίτρα πορτ παγκάζ έχει...
-
Η τωρινή γενιά έχει 286, αφού δεν μεγάλωσε σε μήκος αλλά μεγάλωσε το μεταξόνιο με έμφαση στους χώρους επιβατών, φαντάζομαι πάνω κάτω στο ίδιο νούμερο λίτρων θα είναι και η καινούργια γενιά
-
Η τωρινή γενιά έχει 286, αφού δεν μεγάλωσε σε μήκος αλλά μεγάλωσε το μεταξόνιο με έμφαση στους χώρους επιβατών, φαντάζομαι πάνω κάτω στο ίδιο νούμερο λίτρων θα είναι και η καινούργια γενιά
Στο βίντεο του autogfuel αναφέρει διαστάσεις. Της είχα υπολογίσει και θυμάμαι έβγαινε όσο το παλιό αν όχι λίγο μεγαλύτερο.
-
Δεν είναι εντελώς τετράγωνο το σχήμα του πορτπαγκάζ όμως. Πως το υπολόγισες για τον ολικό όγκο;
-
Δεν ξέρω αν έχω κάποιου είδους διαστροφή, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ!
Θα ήθελα ένα για να κινούμαι μες την πόλη και να μην το λυπάμαι (λακούβες, παρκάρισμα κτλ.)
Αν και αν είναι τόσο ακριβό το hybrid (που είναι το μόνο που θα με ενδιέφερε), δεν το βλέπω.
-
Θα προτιμουσα η Toyota να εχει μια εκδοση φυσικου αεριου,με βενζινη,παρα το πανακριβο υβριδικο με μπαταριες κλπ.Δεν περιμενα πολλα στο σχεδιαστικο κομματι,απλα να ειναι καλυτερο του προκατοχου που δεν μου ειχε αρεσει ουτως η αλλως εξ αρχης.Δεν με απασχολει τοσο αν εχει στοιχεια απο αλλες μαρκες,οπως αναφερθηκε σε Fiesta,Citroen κλπ,αλλωστε λιγο πολυ αντιγραφες υπαρχουν μεταξυ εταιριων σε σημεια.
-
Το υπολόγισα στο **περίπου **απο τα L,H,W στο βίντεο.
2020 Toyota Yaris