-
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Να διευκρινίσουμε ότι ξεχωρίζω στο υβριδικό σύστημα σημαίνει : ξεχωρίζω σε κατανάλωση, αξιοπιστία, ευκολία οδήγησης, θόρυβο, κόστος μπαταρίας αντικατάστασης, καθώς και ευκολία μεταπώλησης στο μέλλον. Επιπλέον και άσχετα με το υβριδικό σύστημα κίνησης/μετάδοσης, ξεχωρίζει και στην εδώ αντιπροσωπεία (στην εδώ, όχι αυτή που είναι έξω από το εργοστάσιο π.χ. της Φορντ στην Κολωνία), ενώ είναι πολύ δυνατό και στην πρακτικότητα της καμπίνας.
Παίδες, δεν είναι ούτε λίγα ούτε φθηνά αυτά. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι είναι το άπαν. Ο καθένας τα ζυγίζει και αποφασίζει.
Σε καταναλωση ξεχωριζει και επισης σε ευκολια οδηγησης γιατι ειναι αυτοματο. Σε αξιοπιστια , θορυβο δε νομιζω οτι ξεχωριζει .
Ξερω κι άλλα αξιοπιστα στην κατηγορια των b , οπως και αθορυβα.
Οπως και το κοστος μπαταριας δεν το καταλαβαινω γιατι ειναι προσον την στιγμη που τα υπολοιπα δεν εχουν τοσο μεγαλη και ακριβη μπαταρια -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@ninitaki1987 said in 2020 Toyota Yaris:
καλησπέρα σε όλους , μπορώ να ρωτήσω για το my-t application κάτι?
έχω το chic hybrid σας βγάζει επιλογές στις εφαρμογες να αγοράσετε ? απο το pc ενώ βλεπω e-store δεν μπορω να αγορασω καμια ----
Έχουμε κόντρα, θα είμαστε μαζί σας σε λίγο..
ΑΛΟΙΜΟΝΟ...
-
Aλέξανδρος-κ έχεις ρωτήσει πόσο κάνει η μπαταρία αντικατάτασης σε Ρενώ Κλιό υβρίδιο ή Χόντα Τζαζ, τους μόνους απευθείας αντίπαλους του υβριδικού Γιάρις στην αγορά? Στο Τουότα πάντως κάνει σκάρτα 3.000 ευρώ. Σε Ρενώ κάτι σε τάληρο, στο Χόντα δε γνωρίζω, ας μας διαφωτίσει κάποιος άλλος. Επίσης, για πες μας μερικά αξιόπιστα και αθόρυβα υβριδικά στην κατηγορία τα οποία ξεχωρίζουν σε αυτούς τους τομείς.
-
στο Χόντα δε γνωρίζω, ας μας διαφωτίσει κάποιος
Κάτι είχα δει σε 6Κ, αλλά δεν είμαι σίγουρος
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Μια χαρα καταλαβαινω. Μερικοι αλλοι δεν καταλαβαινουν οτι το Yaris ειναι ενα αμαξι της σειρας, δεν ξεχωριζει καπου , εκτος απο το Υβριδικο του συστημα.
Και σε ανάρτηση, ποιότητα κυλισης (ανεση) και οδικη συμπεριφορά. Μονο το Φιέστα ειναι καλύτερο στην κατηγορία. Οπότε μάλλον ξεχωρίζει σε αρκετά πράγματα που μετράνε σε εναν μεσο αγοραστή.
Τα μειονεκτήματά του ειναι οι χώροι και η απτή ποιότητα.
-
Aλέξανδρος-κ έχεις ρωτήσει πόσο κάνει η μπαταρία αντικατάτασης σε Ρενώ Κλιό υβρίδιο ή Χόντα Τζαζ, τους μόνους απευθείας αντίπαλους του υβριδικού Γιάρις στην αγορά? Στο Τουότα πάντως κάνει σκάρτα 3.000 ευρώ. Σε Ρενώ κάτι σε τάληρο, στο Χόντα δε γνωρίζω, ας μας διαφωτίσει κάποιος άλλος. Επίσης, για πες μας μερικά αξιόπιστα και αθόρυβα υβριδικά στην κατηγορία τα οποία ξεχωρίζουν σε αυτούς τους τομείς.
Γιατι το συγκρινεις μονο με υβριδικα? Εγω το συγκρινω με ολα τα b . Κοιταω τι αλλο υπαρχει στην κατηγορια με τα ιδια χρηματα πανω κατω και τι μου δινει το καθενα. Γιατι πρεπει να παρω υβριδικο σωνει και καλα ? Για να καιω 1λτ λιγοτερο? Θα το συγκρινω με ολες τις διαθεσιμες επιλογες στην κατηγορια του .
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Μια χαρα καταλαβαινω. Μερικοι αλλοι δεν καταλαβαινουν οτι το Yaris ειναι ενα αμαξι της σειρας, δεν ξεχωριζει καπου , εκτος απο το Υβριδικο του συστημα.
Και σε ανάρτηση, ποιότητα κυλισης (ανεση) και οδικη συμπεριφορά. Μονο το Φιέστα ειναι καλύτερο στην κατηγορία. Οπότε μάλλον ξεχωρίζει σε αρκετά πράγματα που μετράνε σε εναν μεσο αγοραστή.
Τα μειονεκτήματά του ειναι οι χώροι και η απτή ποιότητα.
Η αναρτηση του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ουτε και η οδικη συμπεριφορα. Εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το Clio ? Οχι
Εχει καλυτερη ανεση απο C 3? Οχι . Που ειναι η καλη αναρτηση? Στο μεσο ορο ειναι -
Το βασικό που πουλάει αυτό το αυτοκίνητο στην υβριδική του έκδοση, και όχι στις άλλες που έχει, είναι το τετράπτυχο οικονομία-ευκολία-ηρεμία-αξιοπιστία. Και μαζί και με τα υπόλοιπα ατού του, αρχικό κόστος, αντιπροσωπεία, έχει εντός έδρας αφενός τσιμεντώσει τους υπόλοιπους φουλ υβριδικούς της αγοράς, αφεδύο έχει κλέψει πωλήσεις και από άλλους με πιο συμβατικές προτάσεις. Δε σημαίνει αυτό ότι όλοι πρέπει να το αγοράσουν, αλλά έχει βαρβάτη και πολύ καλά στοχευμένη πρόταση για πάρα πολλούς. Αυτή είναι η επιτυχία του υβριδικού γιάρις, εδώ.
-
Η αναρτηση του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ουτε και η οδικη συμπεριφορα. Εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το Clio ? Οχι
Εχει καλυτερη ανεση απο C 3? Οχι . Που ειναι η καλη αναρτηση?Καμια αναρτηση στην κατηγορια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, θεμα ρυθμισησε ειναι. Εχει ιδια συμπεριφορα με το Κλιο (για εμένα καλύτερη) με πιο ανετη αναρτηση και το ιδιο ανετη με το Σε Τριο με καλυτερη οδική συμπεριφορά. Οταν εψαχνα αμάξι οδήγησα ΟΛΑ τα b hatch και μονο το Φιεστα ηταν καλυτερο στο θεμα ανάρτησης. Το Γιάρις ηταν 2ο και το μόνο που συνδύαζε τοσο καλά όσο το Φιέστα ανεση και κράτημα. Το 208 ηταν κοντά, αλλά πιο σκληρό, το περίμενα καλύτερα ρυθμισμένο.
-
Εχει καλυτερη ανεση απο C 3? Οχι . Που ειναι η καλη αναρτηση?Καμια αναρτηση στην κατηγορια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, θεμα ρυθμισησε ειναι. Εχει ιδια συμπεριφορα με το Κλιο (για εμένα καλύτερη) με πιο ανετη αναρτηση και το ιδιο ανετη με το Σε Τριο με καλυτερη οδική συμπεριφορά. Οταν εψαχνα αμάξι οδήγησα ΟΛΑ τα b hatch και μονο το Φιεστα ηταν καλυτερο στο θεμα ανάρτησης. Το Γιάρις ηταν 2ο και το μόνο που συνδύαζε τοσο καλά όσο το Φιέστα ανεση και κράτημα. Το 208 ηταν κοντά, αλλά πιο σκληρό, το περίμενα καλύτερα ρυθμισμένο.
Αρα για να μην το κουραζουμε δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε αναρτηση. Εμενα δεν μ αρεσε καθολου βασικα. Πολυ μετρια την βρηκα. Η καταστηση σωζεται με τις 17αρες και τα 45αρια λαστιχα. Fiesta οπως ειπες και για μενα και το Clio (ισως και άλλα που δεν εχω οδηγησει ) ειναι καλυτερα. Οποτε κατηγορια b - Yaris σημειωσατε Χ
-
Αρα για να μην το κουραζουμε δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε αναρτηση.
Φυσικά και έχει. Την 2η καλύτερη ανάρτηση στην κατηγορία του. Οπως ειπα 2 μειονεκτήματα εχει…οποτε ο καθενας αποφασιζει αναλογα με τις αναγκες του.
-
Το βασικό που πουλάει αυτό το αυτοκίνητο στην υβριδική του έκδοση, και όχι στις άλλες που έχει, είναι το τετράπτυχο οικονομία-ευκολία-ηρεμία-αξιοπιστία. Και μαζί και με τα υπόλοιπα ατού του, αρχικό κόστος, αντιπροσωπεία, έχει εντός έδρας αφενός τσιμεντώσει τους υπόλοιπους φουλ υβριδικούς της αγοράς, αφεδύο έχει κλέψει πωλήσεις και από άλλους με πιο συμβατικές προτάσεις. Δε σημαίνει αυτό ότι όλοι πρέπει να το αγοράσουν, αλλά έχει βαρβάτη και πολύ καλά στοχευμένη πρόταση για πάρα πολλούς. Αυτή είναι η επιτυχία του υβριδικού γιάρις, εδώ.
Δεν διαφωνω σε αυτα και το ειπα εξ αρχης. Το ατου του ειναι το υδριδικο. Αλλά το συγκρινω με ολα τα b , οχι μονο τα φουλ υβριδικα. Αξιοπιστια εχει και το Μαζντα το γνησιο, και το Μιτσουμπισι και το Σουζουκι (ξεχασα Χιουνται κ Κια) κι ας μην ειναι υβριδικα , ειναι ομως στην κατηγορια του Yaris . Ησυχο ειναι και το Μαζντα και το Clio , δεν ξερω αν ειναι κι άλλα (ξεχασα γκρουπ VAG). Οποτε ουτε σε αξιοπιστια ειναι το κορυφαιο ουτε σε ησυχια. Και φυσικα ουτε σε αναρτηση. Ειμαμε που ειναι κορυφαιο , στην υβριδικοτητα που συνεπαγεται καλη καταναλωση και ευκολια στην οδηγηση λογω σασμαν. Αυτα . Στα υπολοιπα δεν ειναι
-
Αρα για να μην το κουραζουμε δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε αναρτηση.
Φυσικά και έχει. Την 2η καλύτερη ανάρτηση στην κατηγορία του. Οπως ειπα 2 μειονεκτήματα εχει…οποτε ο καθενας αποφασιζει αναλογα με τις αναγκες του.
Ποια αναρτηση ρε Φανη? Το εχεις οδηγησει στην βασικη εκδοση με τις μικρες ζαντες και το μεγαλο προφιλ? Παει βαρκα γυαλο
-
Ο Φάνης έχει γίνει Toyota fan boy.
-
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
Και καλα εκανε . Αμα του αρεσουν και τον εκφραζουν , μαζι του
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@criuser said in 2020 Toyota Yaris:
Τα Β θα αλλάξουν στο μέλλον.
Δείτε το τέστ του Αβέντζερ και σκεφτείτε ότι είναι το νέο C3 με άλλη εξωτερική φορεσιά, γιατί μέσα θα μοιάζει πολύ.
Και το νέο Πούντο ταυτόχρονα.
Δηλαδή μικρά σουβάκια στα 4 μ. που θα χωράνε λίγο πιο άνετα τα 4 άτομα από τα σημερινά Β.
Μπορεί να έχεις δικιο. Δυστυχώς θα αλλάξουν και οι τιμές τους και θα ξεχάσουμε τα αυτοκινητάκια που αγαπήσαμε στα 15χιλ.
Και το Αβεντζερ που αναφέρεις, όντως μου αρέσει πολύ. Αλλά τα πρώτα σχόλια λένε για φτωχό εσωτερικό. Και είναι απόλυτα λογικό, αν τα δωσουν όλα σε αυτη την κατηγορία, πως θα πουλήσουν μετά τα C, κλέφτες θα γίνουν;Για καλύτερο εσωτερικό πας Mokka/2008/και τα μελλοντικά Mito/Ypsilon/DS3, για φθηνότερο από Avenger θα πας Punto/C3. Σετ είσαι.. όλα αυτά ηλεκτρικά πλέον.
Μην ξεχνάμε ότι αυτή η πλατφόρμα παίρνει από diesel μέχρι full ηλεκτρικό. Οπότε μετά θα είναι περισσότερο θέμα πολιτικής των εταιρειών τι θα βγάλουν και πως θα το προσφέρουν. Το Avenger Ελλάδα μόνο ηλεκτρικό πάντως. Το 2008 και diesel για λίγο ακόμη και προσεχώς mild hybrid επίσης.
Πάντως με 15.000 πριν 12 χρόνια τι έπαιρνες;
Opel Corsa μέτρια έκδοση diesel με τον 1.3;
-
#mono_BMW. Αλλά είπαμε, όλα είναι θέμα χρημάτων....σιγά μην ασχολιόμουν με κουβαδάκια εαν είχα χρήματα για σοβαρά αμάξια. Θα είχα μια 911 και ένα Range η γυναίκα και τέλος. Οι αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις στο φόρουμ για κουβάδες είναι γιατί δεν έχουμε φράγκα, απλό είναι.
Εφόσον όμως το νήμα είναι για κουβάδες Β χατς, οφείλω να είμαι αντικειμενικός. Ναι το προηγούμενο Γιάρις ήταν μετριότατ, το νέο όμως είναι στην κορυφή στους περισσότερους τομείς και για εμένα μόνο το Φιέστα είναι καλύτερο. Επαναλαμβάνω, έχοντας οδηγήσει όλα τα Β χατς, όταν έψαχνα. Δεν είναι τραγικές οι διαφορές, ακόμα και το i20 ήταν πολύ καλό, αλλά είναι υπαρκτές.
-
Οι αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις στο φόρουμ για κουβάδες είναι γιατί δεν έχουμε φράγκα, απλό είναι.
+1000
-
οφείλω να είμαι αντικειμενικός.
Εισαι ομως?
Κι εγω προσπαθω να ειμαι. Την αποψη μου την ειπα . Ο καθενας παει τα οδηγει και τα αξιολογει μονος του και παιρνει αυτο που του αρεσει. Δεν πιεζουμε κανεναν να δεχτει την γνωμη μας . Απλα την καταθετουμε -
#mono_BMW. Αλλά είπαμε, όλα είναι θέμα χρημάτων....σιγά μην ασχολιόμουν με κουβαδάκια εαν είχα χρήματα για σοβαρά αμάξια. Θα είχα μια 911 και ένα Range η γυναίκα και τέλος. Οι αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις στο φόρουμ για κουβάδες είναι γιατί δεν έχουμε φράγκα, απλό είναι.
Εφόσον όμως το νήμα είναι για κουβάδες Β χατς, οφείλω να είμαι αντικειμενικός. Ναι το προηγούμενο Γιάρις ήταν μετριότατ, το νέο όμως είναι στην κορυφή στους περισσότερους τομείς και για εμένα μόνο το Φιέστα είναι καλύτερο. Επαναλαμβάνω, έχοντας οδηγήσει όλα τα Β χατς, όταν έψαχνα. Δεν είναι τραγικές οι διαφορές, ακόμα και το i20 ήταν πολύ καλό, αλλά είναι υπαρκτές.
Σε βρίσκω υπερβολικό. Καλό είναι, αλλά δεν είναι Fiesta ή Clio ή 2άρι στον δρόμο.
2020 Toyota Yaris