-
Όταν τον βασικό του ρόλο (κουβάς πόλης) τον εκτελεί με 2-2.5 λτ χαμηλότερα από τους ανταγωνιστές του (τονίζω με αντίστοιχη ιπποδύναμη) και με κερασάκι στην τούρτα το αυτόματο κιβώτιο, δεν είναι απλά καλή λύση.. είναι εξαιρετική λύση. End of story
-
Το yaris είναι το Εθνικό μας αυτοκίνητο. Μία στις 3 οικογένειες (εκτιμώ από το περιβάλλον μου) έχει κι ένα τέτοιο.
Οπότε τι να λέμε τώρα. Μπράβο στην Toyota που έβγαλε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο, που καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων με χαμηλό κόστος χρήσης και ρεαλιστική τιμή αγοράς.Το αυτοκίνητο όμως είναι αξιοπρεπές. Μέχρι εκεί. Ύμνοι για τις αναρτήσεις του ή την οδηγική του συμπεριφορά είναι υπερβολές τραβηγμένες απ' τα μαλλιά. Και δεν τις χρειάζεται κιόλας το yaris, δεν το αγοράζει ο κόσμος για τέτοια πλεονεκτήματα.
-
Όσα νέα Yaris έχω δει στους δρόμους μου θυμίζουν τον Μότη...
Όλα φτιαγμένα με ζαντάρες, εξατμισάρες Ζαπατίνας και φιμέ τζάμι.Έχω μία υποψία ότι το Yaris είναι το νέο καγκουροαυτοκίνητο.
Λογικό. Με τέτοια σχεδίαση ποιο πολύ παραπέμπει σε WRC. -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Όταν τον βασικό του ρόλο (κουβάς πόλης) τον εκτελεί με 2-2.5 λτ χαμηλότερα από τους ανταγωνιστές του (τονίζω με αντίστοιχη ιπποδύναμη) και με κερασάκι στην τούρτα το αυτόματο κιβώτιο, δεν είναι απλά καλή λύση.. είναι εξαιρετική λύση. End of story
Όποιος δηλώνει το τέλος της ιστορίας, οποιασδήποτε ιστορίας, είναι το λιγότερο αφελής. Και το αφήνω εκεί, γιατί πρόσφατα μιλούσα για τον Φουκουγιαμα και τον Κονδύλη,
Το πετάω εδώ, δώστε του δέκα λεπτά, έστω και σαν γνωριμία με τον μεγαλύτερο Έλληνα στοχαστή/ερευνητή του 20ου αιώνα.https://feltor.wordpress.com/2011/02/07/kondylis-fukujama-huntington/
Και σε απάντηση στον άλλο φίλο, εμείς δεν έχουμε κανένα Yaris στους κοντινούς μας ανθρώπους, ούτε συγγενείς, ούτε φίλους. Έχω αναφέρει τι αυτοκίνητα πήραν τελευταία οι δικοί μου και ούτε καν είχαν κάποιο Toyota στα τοπ 3 τους, οπότε μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
-
Για να μην φανώ πάντως hater, πολύ θα γούσταρα το ατμοσφαιρικό 125άρι Yaris, με το 6άρι χειροκίνητο. Έγραψε κάτω από 10'' για τα 100 και στροφάρει ως τις 7000 ΣΑΛ! Κάποτε έκανε 15 χιλιάρικα, πλέον 19...
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Ειπαμε , σε αυτο ειναι το καλυτερο. Σε τιποτε αλλο ομως
-
"Το μυστικό αυτού του νέου Yaris βρίσκεται χωρίς αμφιβολία στις δυνατότητες του πλαισίου, ίσως του κορυφαίου ανάμεσα στα σουπερμίνι της εποχής μας. Η αναθεώρηση των διαστάσεων, τα φαρδύτερα μετατρόχια, το χαμηλότερο κέντρο βάρους και το σφίξιμο των αναρτήσεων χαρίζουν πλέον μια ευχάριστη σαφήνεια στις στροφές και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς έντονες κλίσεις ή παραχωρήσεις στην απορρόφηση των ανωμαλιών του οδοστρώματος. Την ίδια ώρα, το σύστημα διεύθυνσης προσφέρει κάποια περισσότερη και σαφέστερη πληροφόρηση από εκείνο του Clio, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, έχει πιο φυσιολογική και συμμετοχική αίσθηση."
https://www.4troxoi.gr/dokimes/sygkritikes-dokimes/renault-clio-hybrid-vs-toyota-yaris-hybrid/
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο. Και ναι το yaris είναι πολύ καλό. Τα κάνει όλα αρκετά καλά
Άλλωστε οι πωλήσεις μιλούν από μόνες τους ή μήπως όχι; -
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
"Το μυστικό αυτού του νέου Yaris βρίσκεται χωρίς αμφιβολία στις δυνατότητες του πλαισίου, ίσως του κορυφαίου ανάμεσα στα σουπερμίνι της εποχής μας. Η αναθεώρηση των διαστάσεων, τα φαρδύτερα μετατρόχια, το χαμηλότερο κέντρο βάρους και το σφίξιμο των αναρτήσεων χαρίζουν πλέον μια ευχάριστη σαφήνεια στις στροφές και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς έντονες κλίσεις ή παραχωρήσεις στην απορρόφηση των ανωμαλιών του οδοστρώματος. Την ίδια ώρα, το σύστημα διεύθυνσης προσφέρει κάποια περισσότερη και σαφέστερη πληροφόρηση από εκείνο του Clio, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, έχει πιο φυσιολογική και συμμετοχική αίσθηση."
https://www.4troxoi.gr/dokimes/sygkritikes-dokimes/renault-clio-hybrid-vs-toyota-yaris-hybrid/
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο. Και ναι το yaris είναι πολύ καλό. Τα κάνει όλα αρκετά καλά
Άλλωστε οι πωλήσεις μιλούν από μόνες τους ή μήπως όχι;End of story. part2
-
Εσύ πρέπει να είσαι το λιγότερο διπλά αφελής.
-
Είχαμε μπροστά μας τις προάλλες το yaris GR.
Το αυτοκίνητο είναι θεϊκό. Απίστευτα φαρδιά μετατρόχια και γενικά ήταν σαν μικρό αγωνιστικό.
Αυτό μάλιστα, αν είχα λεφτά θα το επέλεγα. -
-
Το αυτοκίνητο είναι θεϊκό. Απίστευτα φαρδιά μετατρόχια και γενικά ήταν σαν μικρό αγωνιστικό.
Αυτό μάλιστα, αν είχα λεφτά θα το επέλεγα.Εχουν κάτι κοινό αυτά τα δύο?
Προφανώς άλλο κινητήρα και αναρτήσεις. Και κιβώτιο. Αμάξωμα? Εκτός το όνομα. -
Αν είχα 50 χιλιάρικα για αυτοκίνητο, το GR Yaris θα έπαιρνα! Τρελό αμαξάκι!!!
-
@manast said in 2020 Toyota Yaris:
Αυτό μάλιστα, αν είχα λεφτά θα το επέλεγα.Εχουν κάτι κοινό αυτά τα δύο?
Προφανώς άλλο κινητήρα και αναρτήσεις. Και κιβώτιο. Αμάξωμα? Εκτός το όνομα.Ναι, το μπροστινό μέρος είναι από το κανονικό yaris, εξού και η σημαντική διαφορά των νεότερων yaris με τα παλιότερα. Έχουν πολύ καλό αμάξωμα.
Και το πίσω είναι από την Corolla. Γενικά έχει και πολλές και μελετημένες συγκολλήσεις. Το GR yaris έχει περίπου 300 συγκολλήσεις παραπάνω από το κανονικό για να αποκτήσει υψηλότερη στρεπτική ακαμψία -
Αν δεν ειχε το υβριδικο, ηθελα να δω ποσοι απο εσας θα το εκθιαζατε
-
Για αυτό υπάρχει και το swift
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Αν δεν ειχε το υβριδικο, ηθελα να δω ποσοι απο εσας θα το εκθιαζατε
Αν δεν είχε υβριδικό θα πέρναμε Φιέστα, που ειναι βασιλιάς της κατηγορίας.
-
Πανάκριβο όμως το Fiesta και σε λίγους μήνες σταματάει η παραγωγή του, για πάντα. Αντίο καλό μας Φιεστάκι...
-
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
Πανάκριβο όμως το Fiesta και σε λίγους μήνες σταματάει η παραγωγή του, για πάντα. Αντίο καλό μας Φιεστάκι...
Συμφωνώ σε όλα. Απλά είπα τι θα έπαιρνα στην κατηγορία. Για εμένα το Φιέστα είναι κορυφή, μακράν του ανταγωνισμού.
-
Είναι το καλύτερο B Segment. Αλλά η Ford θα του κάνει ευθανασία... RIP!
2020 Toyota Yaris