-
Ή επίσης θα λένε πως μου πούλησε ήλιο αντί για Φ.Α και γελούσε ο ντουνιάς
-
Πνίγηκε το 8χρονο σε εκτός προδιαγραφών πισίνα επειδή κάποιοι ξυστές δεν έκαναν την δουλειά τους,σκοτώθηκε χθες 19χρονος επειδή ξεκόλλησε το παιχνίδι στο λούνα παρκ όπου προφανώς δεν έγινε έλεγχος….σκοτώνουμε τα παιδιά μας γιατί είμαστε άπληστοι και έχουμε θεό το χρήμα…
-
Σκοτωνονται τα παιδια μας και ολοι οι ατυχοι γιατι πλεον δεν δινουμε σημασια στα γεγονοτα εχουμε γινει τελειως ζομπι και εξαφανιστηκε το λιτσαρισμα .
-
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το έχουμε χάσει εντελώς, έτσι?
Εντελώς παντελώς όμως. Το ανθρώπινο είδος κάθε χρόνο και χειροτερεύει....προσωπικά έχω χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα.
-
Και διαβάζω τώρα πως η αστυνομία είχε ενημερώσει το δήμο από τις 12 Ιουλίου για την ύπαρξη του λούνα παρκ. Ο ένας όμως υπάλληλος που ασχολείται δεν πρόλαβε λέει γιατί ασχολούνταν με την κατασκήνωση….40 μέρες σχεδόν και δεν πρόλαβε….και έχεις τη δήμαρχο να μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα, ότι όλα τα έκαναν σωστά εν ολίγοις κλπ. Αν ήμουν εισαγγελέας με έστω δείγμα κοχόνες θα τους έπαιρνε όλους ο διάολος. Και το λούνα παρκ είναι στο ίδιο σημείο 20 χρόνια….
-
Στους Δήμους γίνονται τέρατα.
Πχ. Γίνανε και συνεχίζουν οι εργολαβίες ηλεκτροφωτισμου για αντικατάσταση με λάμπες λεντ στις κολώνες.
Οι αντιδήμαρχοι και παρατρεχαμενοι μαγειρεύουν τις προκηρύξεις ώστε να πάνε εκεί που θέλουν, τις προκηρύξεις τις υπογράφουν οι ελάχιστοι μηχανικοί τειτζήδες μόνιμοι (με ή χωρίς δώρα κατα περίπτωση), κι αν θέλουν ας κάνουν κι αλλιώς... τις εκτελούν οι προεπιλεγμενοι φίλοι της εκλεγμενης αρχης εργολάβοι και την παραλαβή την υπογράφουν οι μόνιμοι ηλεκτρολόγοι τεχνικής σχολής των 1200€ μηνιαίως, κι αν θέλουν ας μην τις υπογράψουν ως άρτιες στη παραλαβή.
Κι όλα αυτά κάτω απ τη φτερούγα του Μυτιληναίου πανελληνίως...
Υποψιάζομαι ότι αντίστοιχα, ο υπάλληλος έκανε τρίπλα και δεν πήγε εγκαίρως να υπογράψει για το λούνα παρκ όπως θα του υπέδειξαν οι αιρετοί προϊστάμενοι του, για να μην βάλει το κεφάλι του στον τροβα, αφού όλοι ξέρουμε ΤΙ παίζει στα λούνα παρκ, κι απορώ που υπάρχουν τόσο αθώοι στις μέρες μας που ανεβαίνουν σε αυτά τα μηχανήματα... -
Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου στην Νέα Φιλαδέλφεια είχε κοστολογήσει την αλλαγή σε λεντ 1,5 μυριο και τελικά την αλλαγή την έδωσαν έξω με κόστος 3,7 μύρια !!!
Όσον αφορά επιχειρήσεις στα όρια του Δήμου, οι πολιτικές διασυνδέσεις αλλά και οι πολιτικές δραστηριότητες των επιχειρηματιών εξηγούν σχεδόν τα πάντα!!!
-
Μου αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα για τις λαμογιές και το τεράστιο κράτος που έχουμε. Και βέβαια από κοντά και οι δικαστές...
Αραγμα, μηδενική αξιολόγηση και σαν κερασάκι η έλλειψη νόμων για την πάταξη της χαμηλής εγκληματικότητας με κοινωνική εργασία και μετά όταν δεν συμμορφώνεται να φτάνει μέχρι κάθειρξη.
Ακόμα και αυτός που περνάει με σκασμένη εξάτμιση την νύχτα στο μπαρ μπροστά αλλά και στα σπίτια, αν για 10 Σαββατόβραδα καθάριζε τον δρόμο μπροστά από το μπαρ με μία μπάλλα σιδερένια στο πόδι, θα του είχε φύγει η μαγκιά και αυτού και όσων τον θαύμαζαν.
-
Μεγάλη είδηση θεωρώ πως είναι ότι η Ιερά Σινδονη του Τορίνου είναι εν τέλη οντως της ίδιας χρονολογίας και εποχής με αυτην της σταύρωσης του Ιησού.
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μου αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα για τις λαμογιές και το τεράστιο κράτος που έχουμε. Και βέβαια από κοντά και οι δικαστές...
Αραγμα, μηδενική αξιολόγηση και σαν κερασάκι η έλλειψη νόμων για την πάταξη της χαμηλής εγκληματικότητας με κοινωνική εργασία και μετά όταν δεν συμμορφώνεται να φτάνει μέχρι κάθειρξη.
Ακόμα και αυτός που περνάει με σκασμένη εξάτμιση την νύχτα στο μπαρ μπροστά αλλά και στα σπίτια, αν για 10 Σαββατόβραδα καθάριζε τον δρόμο μπροστά από το μπαρ με μία μπάλλα σιδερένια στο πόδι, θα του είχε φύγει η μαγκιά και αυτού και όσων τον θαύμαζαν.
Το πρόβλημα της χώρας είναι αυτοί που τον θαυμάζουν. Παράγουμε περισσότερους ηλιθίους από όσο αντέχει η χωρα.
https://www.star.gr/lifestyle/sxeseis/640607/iq-poies-xwres-einai-sto-top-10-h-thesh-ths-elladas
Όσο πιο κάτω πάμε στη λίστα (όπου και ανήκουμε) θα δούμε μια συσχέτιση των κρατών αυτών με την κρατική διαφθορά, με τις συντεχνίες, παρατυπίες, την έφεση προς την παρανομία, την παραοικονομία κτλ
Συνεπώς, πρέπει να υπάρξει κρατικό πρόγραμμα αναβάθμισης.....για ηλίθιους.
Προτείνω αρμόδιο υπουργό.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το πρόβλημα της χώρας είναι αυτοί που τον θαυμάζουν. Παράγουμε περισσότερους ηλιθίους από όσο αντέχει η χωρα.
https://www.star.gr/lifestyle/sxeseis/640607/iq-poies-xwres-einai-sto-top-10-h-thesh-ths-elladas
Όσο πιο κάτω πάμε στη λίστα (όπου και ανήκουμε) θα δούμε μια συσχέτιση των κρατών αυτών με την κρατική διαφθορά, με τις συντεχνίες, παρατυπίες, την έφεση προς την παρανομία, την παραοικονομία κτλ
Eγω παντως με 140 δεν θα ελεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα εξυπνος , ιδιως με οτι εχω καταφερει ως τωρα μαλλον στο 50 με βαζω .
Πιστευω πως στην Ελλαδα το υψηλο IQ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ για να εισαι επιτυχημενος . -
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Eγω παντως με 140 δεν θα ελεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα εξυπνος , ιδιως με οτι εχω καταφερει ως τωρα μαλλον στο 50 με βαζω .
Πιστευω πως στην Ελλαδα το υψηλο IQ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ για να εισαι επιτυχημενος .Τώρα αυτό είναι αυτοκριτική, ή αυτοπροβολή ?
Α και πόσο καις στα 140 ?
-
@otso πρέπει να υπολογίσεις την αφετηρία και όσα κατάφερες. Μπορεί τα επιτεύγματα του μυαλού σου απλώς να μην έχουν οικονομικά οφέλη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παράγωγα πολύπλοκης και συνθέτης διεργασίας. Απλώς δεν έχουν κάποια σχετική αξία (στην παρούσα φάση) για τους υπόλοιπους παρα για σένα.
Το πιο γλυκό και όμορφο της νοημοσύνης είναι ότι προικίζει τυχαία και τυφλά διάφορα πλάσματα στον πλανήτη αυτό. Είναι η εξέλιξη του είδους που ψάχνει διεξόδους στα τυφλά.
Για αυτό και πρέπει η παιδεία να ναι καθολική και δωρεάν για όλους.
-
Πιστευω πως στην Ελλαδα το υψηλο IQ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ για να εισαι επιτυχημενος .Τώρα αυτό είναι αυτοκριτική, ή αυτοπροβολή ?
Ηθελα να προσθεσω κλασσικο παραδειγμα οι εργολαβοι αλλα ειπα να μην σε βαζω να γραφεις νυχτιατικα .
Ειναι διαπιστωση , σχεδον ολη η οικογενεια εχει πολυ υψηλο IQ και δεν βοηθησε πουθενα . Πριν λιγο καιρο διαβασα οτι το ατομο με το υψιλοτερο IQ στον κοσμο ειναι μια νοικοκυρα που δεν σπουδασε ποτε της .
πχ μικρος ηθελα να γινω αρχιτεκτονας , σχεδιαζα σπιτια μονοκονδυλια , αλλά αν ειχα γινει πρωτον δεν θα μπορουσα να τα πουλησω γιατι δεν εχω την επιμονη και το λεγειν του πωλητη σε δευτερολεπτα θα ειχα τσακωθει και θα τους ειχα διωξει , και δευτερον θα ειχα αυτοκτονησει αν αναγκαζομουν λογω πεινας να φτιαξω σπιτια σαν αυτα που φτιαχνουν στην Αθηνα και γενικα ελλαδα . Σαν τα δικα σου δηλαδη .
Επειδη θεωρω την κατοικια υψιστο και ιερο αγαθο που θα πρεπει να περναει απο γενια σε γενια , απλο , λιτο , ομορφο ,λειτουργικο και οταν εισαι νεος και οταν γερνας , χωρις σκαλοπατια , ανωγια και κατωγια και με την χαμηλοτερη δυνατη συντηρηση και κοστος κατασκευης
προς το ρωμαικο στυλ χωρις την περικλειστη αυλη .
Στα 140 καιω 6 lit στους επαρχιακους που κινουμαι ειμαι στα 5 με τον 1,6 της σιτροεναρας μου. -
Και όμως η περίκλειστη αυλή η έστω με ένα άνοιγμα δημιουργεί μικροκλίμα που είναι ευεργετικό. Ένα μικρό υποκατάστατο ήταν οι ημιυπαίθριοι στα τσιμεντένια κλουβιά που ονομάζουμε σπίτια. Και τα έκλεισαν
-
@otso πρέπει να υπολογίσεις την αφετηρία και όσα κατάφερες. Μπορεί τα επιτεύγματα του μυαλού σου απλώς να μην έχουν οικονομικά οφέλη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παράγωγα πολύπλοκης και συνθέτης διεργασίας. Απλώς δεν έχουν κάποια σχετική αξία (στην παρούσα φάση) για τους υπόλοιπους παρα για σένα.
Το πιο γλυκό και όμορφο της νοημοσύνης είναι ότι προικίζει τυχαία και τυφλά διάφορα πλάσματα στον πλανήτη αυτό. Είναι η εξέλιξη του είδους που ψάχνει διεξόδους στα τυφλά.
Για αυτό και πρέπει η παιδεία να ναι καθολική και δωρεάν για όλους.
Δεν αμφιβαλω , αλλά πρακτικα επιμενω δεν σημαινει τιποτα οπως και η υψηλη νοημοσυνη που σε κανει δυστιχισμενο . Πρακτικα αμφιβαλω για τα παντα , ακομα και για πραγματα που εχω φτιαξει ο ιδιος , οτι λεω τωρα δεν εχει καμμια βεβαιοτητα καθως γνωριζω οτι υπο αλλες συνθηκες η συναισθηματα ο λογος μου ειναι διαφορετικος οπως και τα συμπερασματα που βγαζω . Ειναι περιπλοκο εσενα μου αρεσει να σε πειραζω γιατι πιστευεις στα συμπερασματα σου βασει γνωσεων και καταληγεις σε μονολιθικη σκεψη και ακλονητη οσο και αν λες οτι εισαι δεκτικος στον αντιλογο και καταληγεις φανατικος σαν πιστος .
Βαριεμαι το βαρυναμε αυγουστιατικο βραδακι αντι να πιναμε τα κοκτειλ μας σε μι ωραια παραλια λεγοντας αστειες περιπετειες και ψεματα για τον εαυτο μας. -
Μου το έχουν πει και άλλοι αυτό. Απλώς στην προσπαθεια να κανω πίσω και να ακούσω τον αντίλογο διαπιστώνω και εγώ και αυτοί πως πολλές φορές τα επιχειρήματα τους είναι επιθυμίες. Πάντοτε όταν έχω να πω κάτι κατά 99% το ψάχνω. Αλλιώς όσο και αν σου φαίνεται παράξενο απλώς λέω ''δεν ξέρω''. Αλλά επειδή οντως ψάχνω φαίνεται σαν να είμαι μονολιθικός.
Γενικα όμως η διασκέδαση μου είναι να μαθαίνω πράγματα. Τρελαίνομαι να μαθαίνω πράγματα. Ότι επιστημονική εργασία βρω την κατεβάζω να την διαβάσω απλώς δεν καταλαβαίνω πολλά από οσα αναφέρουν και αυτό συμβαίνει πολλές φορές. Κατι που απαιτεί χρόνο να μάθω. Πλέον δεν τον έχω όπως όταν ήμουν φοιτητής. Ήλπιζα η ΑΙ να με βοηθήσει να κερδίσω αυτόν τον χρόνο αλλά τώρα τελευταία έχει τρελαθει και αυτή. Μαλλον μέσω πληρωμής πλέον θα την χρησιμοποιούμε. Κάναμε καλές συζητήσεις με την ΑΙ, όσο ήταν δωρεάν, και μαλιστα την οδηγούσα σε νοητικά αδιέξοδα και της άρεσε όπως μου έλεγε. Κρίμα.
-
Ηθελα να προσθεσω κλασσικο παραδειγμα οι εργολαβοι αλλα ειπα να μην σε βαζω να γραφεις νυχτιατικα .
Ειναι διαπιστωση , σχεδον ολη η οικογενεια εχει πολυ υψηλο IQ και δεν βοηθησε πουθενα . Πριν λιγο καιρο διαβασα οτι το ατομο με το υψιλοτερο IQ στον κοσμο ειναι μια νοικοκυρα που δεν σπουδασε ποτε της .
πχ μικρος ηθελα να γινω αρχιτεκτονας , σχεδιαζα σπιτια μονοκονδυλια , αλλά αν ειχα γινει πρωτον δεν θα μπορουσα να τα πουλησω γιατι δεν εχω την επιμονη και το λεγειν του πωλητη σε δευτερολεπτα θα ειχα τσακωθει και θα τους ειχα διωξει , και δευτερον θα ειχα αυτοκτονησει αν αναγκαζομουν λογω πεινας να φτιαξω σπιτια σαν αυτα που φτιαχνουν στην Αθηνα και γενικα ελλαδα . Σαν τα δικα σου δηλαδη .
Επειδη θεωρω την κατοικια υψιστο και ιερο αγαθο που θα πρεπει να περναει απο γενια σε γενια , απλο , λιτο , ομορφο ,λειτουργικο και οταν εισαι νεος και οταν γερνας , χωρις σκαλοπατια , ανωγια και κατωγια και με την χαμηλοτερη δυνατη συντηρηση και κοστος κατασκευης
προς το ρωμαικο στυλ χωρις την περικλειστη αυλη .
Στα 140 καιω 6 lit στους επαρχιακους που κινουμαι ειμαι στα 5 με τον 1,6 της σιτροεναρας μου.Είδες που τελικά μου απάντησες σε όλα...
Ο καλός πωλητής πάντα τσακώνεται με τον πελάτη.
Αρκεί να έχει εκτιμήσει αντικειμενικά το προϊόν του.
Να μην τον δουλεύει δηλαδή, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Θα τσακωθείς λοιπόν, γιατί ο αγοραστής θέλει να σε πάει στα όρια σου.
Είτε για να διαπραγματευθεί την τιμή, αν έχει τα χρήματα, είτε ακόμα χειρότερα για να κάνει ψυχοθεραπεία στον εαυτό του, αν δεν τα έχει τα χρήματα, οπότε λέει ότι δεν του αρέσει και δεν το αγοράζει, όχι ότι δεν μπορεί.
Και εδώ ο καλός πωλητής, πρέπει να τσακωθεί. Δηλαδή να υπερασπίσει το προϊόν του, αλλά δίκαια. Να μην αφήσει τον αγοραστή να το συκοφαντεί, να λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Γιατί ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει τα χρήματα, πρέπει να φύγει με την άποψη ότι δεν μπορούσε να το πάρει και όχι ότι δεν άξιζε.
Ετσι όταν θα εκμυστηρευθεί σε ένα φίλο του, ή συγγενή του ότι εσύ ο πωλητής είσαι καρ...ολης και δεν του το έδωσες τζάμπα, αλλά ότι ήταν ωραίο, τότε μπορεί ο φίλος ή συγγενής να έχει τα λεφτά και να έρθει να το πάρει, για την βγει και στον προηγούμενο, αφού ψοφάμε για τέτοια στην Ελλάδα.
Αν όμως δεν τσακωθείς και αφήσεις το προϊόν σου απροστάτευτο, τότε θα πει στον άλλο ότι είναι σκατά το προϊόν σου, αλλά το ίδιο και εσύ και δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία.
Οσο για το αικιού που σε πείραξε που σε πειράζω, όντως ελάχιστη σημασία έχει στην ζωή του κάθε ανθρώπου.
Ακριβώς γιατί θα πρέπει να βρεθούν οι συνθήκες για να το αναδείξει και αυτό δεν είναι σίγουρο, ούτε εύκολο.
Ασε που συνήθως οι έχοντες υψηλό αικιου, είναι σε ένα ιδιότυπο αυτισμό, που λένε για τον Ελον, που ουσιαστικά είναι μία εκούσια απομόνωση από το πλήθος των ηλιθίων, αφού δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους.
-
Δηλαδή εγώ που δεν θέλω να βγαίνω έξω και να περιγυρίζομαι από ηλίθιους και βαριέμαι είμαι αυτιστικός ;;;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]