-
Κ.Καββαθάς Το υπερόπλο της Πληροφορίας, το δυστοπικό μέλλον και οι εναλλακτικές του Ανθρώπου
Youtube Video -
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Επιτέλους…έχω φάει τον τόπο να βρω…
Είναι μια αρχή και αυτό για την επανάσταση.
-
Δηλαδή πολυεθνική θα μας πουλήσει online τις γκιλοτινες που θα τους πάρουμε τα κεφάλια;
-
Τέτοια γράφετε και μετά ανεβάζετε στο οικοδομές, θέματα όπως τι να κάνουμε τις υποδομές σε εκείνο το Κυκλαδονήσι κοντά στην Σύρο...
-
Μου βγαίνει συνεχώς αυτή η διαφήμιση και είπα να την δω.
Όλα τα λεφτά το κρεβάτι πίσω
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Καλά σκάφη για την τιμή τους (είναι πάρα πολύ φτηνά), προφανώς υστερούν σε ποιότητα αλλά ειναι εντυπωσιακά και αρκετά αξιόπλοα.
-
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Καλά σκάφη για την τιμή τους (είναι πάρα πολύ φτηνά), προφανώς υστερούν σε ποιότητα αλλά ειναι εντυπωσιακά και αρκετά αξιόπλοα.
Εμεις εχουμε εδω στο χωριο καποιον που κατασκευαζει σκαφη ,μιλαμε ερχονται απ ολο τον κοσμο.
-
Πως τον ξερουν αφού είναι από το χωριό;;;
Για αυτό είσαι καλός άνθρωπος διότι ζεις σε χωριό και δίπλα στη φύση
-
Πως τον ξερουν αφού είναι από το χωριό;;;
Για αυτό είσαι καλός άνθρωπος διότι ζεις σε χωριό και δίπλα στη φύση
Φιλε ειλικρινα δεν ξερω πως τα εχει καταφερει ο τυπος και μπραβο του αλλα ερχονται συχνα και απο Βορεια ευρωπη και απο Ρωσια εχουν ερθει.
-
Πάντως ξέρω ότι αυτά τα κόστη είναι απλησίαστα για εμάς αλλά οντως φαίνεται φθηνό για αυτά που δίνει.
-
@alex-mix said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εμεις εχουμε εδω στο χωριο καποιον που κατασκευαζει σκαφη ,μιλαμε ερχονται απ ολο τον κοσμο.
Ποιός?
Πάντως ξέρω ότι αυτά τα κόστη είναι απλησίαστα για εμάς αλλά οντως φαίνεται φθηνό για αυτά που δίνει.
Φτηνό ειναι, όταν τα 40αρια από γνωστά ναυπηγεία έχουν περίπου τα διπλά ως τιμή εκκίνησης και εύκολα φτάνουν τις €700-800.000.
-
Ποιός?
Φουσκωτα φτιαχνει τελικα και κανει και συντηρηση σε σκαφη
-
@alex-mix said in [ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]]
Ποιός?
Φουσκωτα φτιαχνει τελικα και κανει και συντηρηση σε σκαφη
alfa κι αυτός?
Ποιος τον ακούει τον Φάνη τώρα
-
-
Για επικυρωση μεταφρασης απο δικηγορο , πρεπει να ειναι πιστοποιημενος για επαρκεια γλωσσας για την γλωσσα του μετεφρασμενου κειμενου η ο καθε δικηγορος ειναι ενταξει μπορει να βαλει την σφραγιδα του;
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Για επικυρωση μεταφρασης απο δικηγορο , πρεπει να ειναι πιστοποιημενος για επαρκεια γλωσσας για την γλωσσα του μετεφρασμενου κειμενου η ο καθε δικηγορος ειναι ενταξει μπορει να βαλει την σφραγιδα του;
Παλια θυμαμαι επρεπε να ηταν πιστοποιημενος αλλα μιλαω για 15χρονια πριν
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Παλια θυμαμαι επρεπε να ηταν πιστοποιημενος αλλα μιλαω για 15χρονια πριν
Ευχαριστω, αυτο φοβαμαι κι εγω.
-
To βρήκα από FB:
There is no red in this picture.
Your brain is filling the Red color.
The picture is made entirely of light blue, black and white.Zoom in and you'll see.
-
Πολλές φορές έχω δει τέτοια τεστ. Απόδειξη πως ζούμε σε Μάτριξ..
Οκ σαν Μάτριξ....
Γενικα τα μισά από όσα βλέπουμε είναι προϊόν του εγκεφάλου που τα συμπληρώνει μόνος του. Δεν τα βλέπουμε πραγματικά. Είναι άκρως εντυπωσιακό.
Για αυτό δεν σας αρεσει το multipla. Ο εγκέφαλος σας φταίει
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]