-
Χέχε, έτσι διάβαζε, σε λίγο θα γίνεις ειδικός. Διάβαζε και τις ερμηνείες κάθε δείκτη δεν ξέρω αν εξηγούν τον λόγο για τα ποσοστά αυτά αλλά και παλι εξπερτ θα γίνεις. Έφαγες την καμήλα στην queue θα κολλήσεις.
-
Δες και gni δείκτη. Όλοι οι αριστερόστροφοι αυτόν χρησιμοποιούν.
Γιόχαν φιανεται ότι είσαι φιλομαθής. Έχω παρατηρήσει ότι μια κουβέντα πετάει κάποιος στις συζητήσεις και σε μια εβδομάδα το έχεις ψάξει το έχεις μάθει, το κάνεις κτήμα σου και το χρησιμοποιείς ως εργαλείο επιχειρημάτων.
Οπότε μπορεί να συμφωνούμε σε πολλά και σε άλλα να διαφωνούμε αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είσαι τετραπέρατος και δεν τα πιάνεις όλα στον αέρα. -
Σ'ευχαριστω αγαπητέ Γυρε αλλά τον ορίτζιναλ αριστερόστροφο δεν τον καίνε αυτά. Καμία συνταγή για τσίπουρο παίζει;
Πραγματικό σκηνικό: Στο κόκκινο παίζει εκπομπή το βράδυ με παρεμβάσεις ακροατων για την επικαιρότητα κιετς. Λιιιιγο πριν το ραδιόφωνο χαιρετίσει για να δώσει τη θέση του σε κάνα έξτρα κουμπάκι (πάντα πχ θελω ένα διακόπτη για μόνιμα ανοικτό βεντιλατερ, Ελλάδα είμαστε αφου) πετάει ένας τη μαγική λέξη (Τσίπουρο). "Ωχ, την (...)", σκέφτομαι. Πρέπει να πήραν καπακι άλλοι 3 μπαρμπαδες μόνο γι'αυτό. Πάλι καλά που δεν άκουγα ούτε τα μισά από το θόρυβο. Τι gni, ξέρεις από γλυκάνισο;
(Αναμένω καίρια παρέμβαση Πηλίου 2,4ns αφού διαβάσει το ποστ)
-
χμμ, αυτόν τον σταθμό παίζει να τον διέγραψα απ' τις μνήμες της εφαρμογής που άκουγα ραδιόφωνο στην Αραπιά, απ' το δημοψήφισμα και μετά...
τσίπουρο με γλυκάνισο, έτσι τη πατάμε όλοι όταν είμαστε μικροί και δεν ξέρουμε, μέχρι να μάθουμε να πίνουμε το σωστό!... -
6:35 οι βουλευτες μου που ηδη είχαν αγοραστει?οι βουλευτές μου περασανε ολοι στο συριζα
-
Δεν είπε μόνο αυτό , είπε πολλά ενδιαφέροντα.
-
Ότι και να είπε (που βασικά δεν πάτησα καθόλου το play) ελπίζω να μην σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.
Αν ωστόσο το σκέφτεται, μπορεί να γυρίσει όποτε το επιθυμεί στην οικογένειά του...
-
Εγώ τον άκουσα το πρωί.
Οχι δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική , εκτός αν υπάρξει μεγάλο εθνικό θέμα.Από τα πιο ενδιαφέροντα είναι που κάλεσε τον Τσίπρα να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς .
Ο Τσίπρας σαν άτομο έχει ηγετικές ικανότητες . Αλλά ο Ηγέτης ξέρει με ποιους να πάει και ποιους να αφήσει.
Η Κεντροαριστερά , όπως και η Κεντροδεξιά , δεν μπορούν να έχουν στις τάξεις τους ακραίους και ολοκληρωτικούς .
Το είπε και για την κυβέρνηση , ότι δεν θα έπρεπε να έχει ακραίους , έστω και αν σαν υπουργοί κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.
Ακόμα είπε ότι ο Τσίπρας θα πρέπει να πάρει μαζί του το πατριωτικό τμήμα του πασοκ και κακώς η κυβέρνηση στράφηκε στο σημιτικό τμήμα του πασοκ.
Προφανώς το πασοκ ως μεγάλο κόμμα της μεταπολίτευσης , έχει κόσμο ο οποίος έχει μοιραστεί και θα μπορούσε να ενταχθεί στα διάφορα κόμματα.
Για μένα βέβαια θα πρέπει αυτός ο κόσμος να έχει κάνει την αυτοκριτική του , ως προς την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα ο ιδρυτής του πασοκ , αλλά στις συζητήσεις που κάνω με πρώην πασόκους , η απάντηση είναι ότι έκανε ότι έκανε αλλά ο λαός έφαγε ψωμί.
Τελικά τα μνημόνια τα ξεχάσαμε εύκολα μου φαίνεται.
Αν και αυτούς με τους οποίους μιλάω δεν τους πείραξαν τόσο.
Ξύστες , τραπεζικοί , ένστολοι κλπ , δεν πέρασαν το σφίξιμο των μνημονίων , να μείνουν χωρίς περίθαλψη για παράδειγμα , που έκανε ο πιτσαδόρος με τον μπένι και ευτυχώς αποκατέστησε ο Τσίπρας. -
Κάθισες και άκουσες αυτόν τον τύπο;
Μου κάνει εντύπωση. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μου κάνει εντύπωση.Πεστα βρε Στορμυ. Αντι να τους περνουμε στο κυνηγι για τις ...τους τους χρήζουν τα τσοντοκαναλα εγκυρους σχολιαστες. Στη Γαλλια ο Σαρκοζυ μπαινοβγαινει στα δικαστηρια κρατητήρια και εγκλεισμο κι εδω τους δινουμε βημα. Ταχα μου για να μην εχουμε εθνικο διχασμο. Μηπως ειπε ποτε θα παρουμε τα αεροπλανα ναυτικης συνεργασιας? Τον ρωτησαν γιατι ηθελαν να σπρωξουν στους αραβες τα 300000 βληματα πυροβολικου? Οχι, μονο για κουτσομπολιο, ανέξοδο...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είπε μόνο αυτό , είπε πολλά ενδιαφέροντα.
ο καμενος? οκ
για μένα ενδιαφερον εχουν μόνο τα βρωμικα που βγαζει στη φορα και για αυτό μόνο αυτό ανεφερα
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μου κάνει εντύπωση.Πεστα βρε Στορμυ. Αντι να τους περνουμε στο κυνηγι για τις ...τους τους χρήζουν τα τσοντοκαναλα εγκυρους σχολιαστες. Στη Γαλλια ο Σαρκοζυ μπαινοβγαινει στα δικαστηρια κρατητήρια και εγκλεισμο κι εδω τους δινουμε βημα. Ταχα μου για να μην εχουμε εθνικο διχασμο. Μηπως ειπε ποτε θα παρουμε τα αεροπλανα ναυτικης συνεργασιας? Τον ρωτησαν γιατι ηθελαν να σπρωξουν στους αραβες τα 300000 βληματα πυροβολικου? Οχι, μονο για κουτσομπολιο, ανέξοδο...
Ειδικά αυτός ο κύριος δεν χρειάζεται να πει τίποτα.
Ότι ήταν να πει και να κάνει, τα ξεφούρνισε την εποχή 2015-2019.
Πλέον μπορεί ελεύθερα να μπει στο χρονοντούλαπο της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.Όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!
-
αυτόν τον τύπο;
Μου κάνει εντύπωση.Ο Καμμένος ήταν πολύ τίμιος πολιτικός γιατί δεν προσπάθησε ποτέ να ξεγελάσει κόσμο.
Είπε από την αρχή για ψεκασμούς κτλ. οπότε ήξερες από την αρχή ότι μιλάμε για σούργελο. Τώρα το ότι τον ψηφίσαν οι Ελληνες τόσο πολύ ας ανυσυχεί τους ίδιους (δεν νομίζω).
Εχουμε ψηφίσει τόσα χρόνια και χειρότερα σουργελα από δαύτον. οπότε σιγά τα αυγα.
Εδω βγάλαμε Χρυσή αυγή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό για τον Καμμένο θα ντραπούμε? Αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό γιατι δεν ήταν ακόμα ένα σουργελο...................... (ευτυχως τους ξεφορτωθήκαμε έστω και προσωρινά γιατι τέτοια μορφώματα κάνουν κύκλους και γυρίζουν)
-
Αν ο παραπάνω θεωρείται μέηνστρημ σχετικά επιτυχημένος Υπουργός/Βουλευτής, τότε αυτοί σαν τον Καμένο μπορούν άνετα να θεωρηθούν ογκολιθοι της Ελληνικής Πολιτικής ιστορίας.
Κυριολεκτικά και μεταφορικά... -
Άνετα το πάρκινγκ της Βουλής. Με leasing παιδιά, είναι και ακριβά! -
Πάντως αδυνάτισε πολύ ο ογκόλιθος...
Προσωπικά θεωρώ , ότι τουλάχιστον δεν μπήκε να φάει αφού ήταν χορτάτος.
Ασε που μάθαμε και κάποια πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται... -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως αδυνάτισε πολύ ο ογκόλιθος...
Προσωπικά θεωρώ , ότι τουλάχιστον δεν μπήκε να φάει αφού ήταν χορτάτος.
Ασε που μάθαμε και κάποια πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται...Έκανε εγχείρηση γαστρικού δαχτυλίου γιατί διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο η υγεία του λόγω παχυσαρκίας. Δεν το έκανε για αισθητικούς λόγους.
Επίσης το "ήταν χορτάτος" είναι αστείο επιχείρημα, Οι πιο πεινασμένοι είναι οι ήδη πλούσιοι που θέλουν να γίνουν πλουσιότεροι.
Σαν ΥΠΕΘΑ πάντως δεν ήταν κακός, αν και ήταν γραφικός. -
https://www.tovima.gr/2021/10/02/finance/apo-to-varoufakis-effect-sto-mitsotakis-effect-i-ellada/
Από το «Varoufakis effect» στο «Mitsotakis effect» η Ελλάδα
Με λίγα λόγια: Gam@me!
Ένας από το χωριό, δεν τον ξέρετε, επαίνεσε την Ελλάδα (κι εμμέσως πλην σαφώς την Κυβέρνηση Μητσοτάκη), αντίθετα με τους ακατονόμαστους, για τα αστρονομικά ποσοστά ανάπτυξης που φέρνουν την οικονομία στα προ πανδημίας επίπεδα, και 0.7% παραπάνω!
Κάτι Οίκοι Αξιολόγησης από το χωριό, δεν τους ξέρετε, κάνουν μπαράζ αναβάθμισης αξιολογήσεων ακόμη παραπάνω στο ολόκληρο 1% !!1! θέτοντας τη χώρα ως παγκόσμιο πρότυπο!
Βέβαια πάρα τη συνταρακτικη επιτυχία που μας κάνει να ανατριχιάζουμε, να τραβιούνται τα αυτιά μας και να σφίγγεται ένας μυς πίσω χαμηλά, παρ' όλη την εξωφρενική επιτυχία, παραμένει το ΑΕΠ 29% χαμηλότερα, στα επίπεδα του 1998, έχουμε Ευρώ αλλά είναι σαν να μην έχουμε, καθώς οι υπόλοιπες χώρες έχουν αυξήσει 33% το ΑΕΠ τους στο Ευρώ κατά μέσο όρο, παραμένουμε πρωταθλητές κόσμου στην Ανεργία, οι εργασιακές συνθήκες και μισθοί έχουν γίνει "Ινδίας" και βγάλε, αλλά δεν παύει να είναι μια συνταρακτικη επιτυχία την οποία οφείλουμε στον Μητσοτάκη... -
Κάτι τέτοια γράφανε και πριν το 2008-9..... Πως η οικονομία πέταγε, και είδαμε τη συνέχεια... Η αλήθεια είναι πως η ελληνική οικονομία είναι παντελώς ψόφια. Ο λόγος που είναι ελκυστική για τα διεθνή κεφάλαια είναι όχι γιατί τα πάει καλά, αλλά γιατί η ευρωζώνη έχει δείξει πως θα ξελασπώσει τους επενδυτές και δε θα χάσουν τα χρήματά τους (εξαθλιώνοντας ακόμη περισσότερο τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της Ελλάδος), οπότε εν μέσω μιας κατάστασης τραγικής σε ΗΠΑ (που απειλούνται με χρεοκοπία αν δεν ανεβάσουν ταβάνι στο χρέος μέχρι 18/10) και Κίνα (που απειλείται με κατάρρευση λόγο Evergrande) η Ελλάδα φαίνεται σχετικά καλή αποθήκη χρημάτων.
-
Προφανώς η κάθε "λίστα Πέτσα" είναι σαν τα πακέτα των ινφλουένσερς με τις σιλικόνες, τόσα λεφτά για τόσα ποστ ανά τόσες μέρες...
Και καλά να διαβάζεις τέτοιες παπ@ριες στα καλά καθούμενα, χωρίς κανένα γεγονός ή αλλαγή ως αιτία, ενώ ταυτόχρονα σπάνε τα τηλέφωνα για διακοποδάνεια και προεγκριμένα καταναλωτικά όπως γινόταν παλιά, αλλά όταν διαβάζεις τους Παιάνες ενώ γύρω μαζεύουν τα ξερά απ τα πλατάνια στο ρέμα και σπασμένες παλέτες για να κάψουν πάλι επειδή σφίγγουν τα κρύα, και οι επαγγελματιες μετά την τράπεζα περνάνε κι απ την ενορία τους να ανάψουν κεράκι όπως συμβουλευε προ μηνών ο Πέτσας, γίνεται τραγελαφικη η κατάσταση...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2