-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα που είπα μετανάστες. Που είναι βρε παιδιά ο Ιάσωνας και οι ΜΚΟ για τους πλημυροπαθείς της Θεσσαλίας? Γιατί δεν πάνε να βοηθήσουν? Άστεγοι άνθρωποι είναι και οι συμπατριώτες μας εκεί, πρόβλημα επιβίωσης έχουν.
Είναι λίγα τα λεφτά φαίνεται...«αλληλέγγυοι» της δεκάρας
-
Αχ...
Για τον Κασελλάκη ήθελα να γράψω να γελάσουμε λιγάκι αλλά αναφέρθηκε προβοκατόρικα παραπάνω οι αλληλέγγυοι και ο Ιάσονας!!!!!
Εξαφανίστηκε το κράτος απο την Θεσσαλία , δεν πάει κανένας να καταγράψει ζημιές και να μαζέψει τα συντρίμια και τα νεκρά ζώα γιατί φοβούνται τις ασθένειες και εσείς βρήκατε να πείτε για τους αλληλέγγυους!!!!
Που είναι οι μόνοι που βρίσκονται εκεί μαζί με εθελοντές και βοηθούν τον κόσμο που τα ΜΜΕ της ΝΔ εν μια νυκτί αποφάσισαν να εξαφανίσουν το θέμα όπως ακριβώς έκαναν και με τα Τέμπη.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ότι και να γράψω θα είναι από αυτά που διαβάζω σε διάφορα site. Και αν αναφέρω site και επιχειρηματικά λόμπι θα πέσουν να με φάνε κάποια μέλη.
Γράψε, δεν θα σε φάει κανείς (θα τον φάω εγώ!) - θέλω να τα μάθω, αλλά δεν έχω χρόνο να ψάξω.
Ας τα πω εγώ.
Οι Η.Π.Α. από την πτώση της χούντας και μετά θέλουν να ελέγχουν τη χώρα για να μην πάει "πολύ" αριστερά-κομμουνιστικά. Με τη δεξιά/κεντροδεξιά δηλ. τη ΝΔ, το έχουν λύσει αυτό το θέμα γιατί όποιος και να είναι ο αρχηγός της είναι το δόγμα της "ανήκομεν εις τη δύση" που είχε πει κι ο γέρο Καραμανλής.
Μόλις διαβλέπουν το τέλος μιας δεξιάς κυβέρνησης κάνουν τα κουμάντα τους για να "ετοιμάσουν" τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. ΑΓΠ,Σημίτης,ΓΑΠ,Τσίπρας (ο.κ αυτόν τον "διόρθωσαν" στην πορεία) και τώρα Κασσελάκης...
Τα λέω κάπως απλοποιημένα,αλλά νομίζω πως είναι αυτά που σκέπτονται το 95% των Ελλήνων...
-
Κατρούγκαλος θα λένε και θα κλαίνε, οι θιγμενοι Νεοδημοκράτες που κρέμαγαν τις γραβάτες, αν εφαρμόσει τα μισά απ όσα φανφαρονικά εξαγγέλλει ο Κυργιάκος.
Και αυξήσεις εισφορών, και διατήρηση τεκμηρίων και αυξήσεις φορολόγησης κλπ.Μόνη κρυφή ελπίδα των μαζικά νεοδημοκρατών ΕΕ, να πρόκειται για τις γνωστές π@π@ριες που συνήθως εξαγγέλλονται απο ΔΕΘ και μετά, κάθε χρόνο.
-
Και έχω και πρόταση. Αν δεν μπορεί η ΝΔ να βρει στο εξωτερικό κάποιον αντίστοιχο Κασσελάκη, τότε εγώ προτείνω Σπαλιάρα
Τον Ρουβά ρε συ , και μιλάω απολύτως σοβαρά!!!!
Δεν υπάρχει καλύτερο πρόσωπο και προσωπικότητα αυτή την στιγμή που θα μπορούσεε να σηκώσει τέτοιο βάρος στην Δεξιά παράταξη.Ένα πρόσωπο που με απίστευτα συστηματική επικοινωνιακή στρατηγική έχει κτίσει μια συγκεκριμένη εικόνα τα τελευταία χρόνια σε θέματα φιλανθρωπίας και εταιρικής ηθικής.
Μην ξεχνάτε πως και πόσο επιτυχημένα χρησιμοποιήθηκε τις ημέρες του δημοψηφίσματος!!!
Χαρισματικός , πανέμορφος με απίστευτο γκελ στον γυναικέιο και όχι μόνο πληθυσμό , παραδοσιακός οικογενιάρχης , με άπειρα χρήματα στο περιβάλλον του για να στηρίξουν μια τέτοια κίνηση , θα μπορούσε να αφήσει το στίγμα του παγκοσμίως και όχι μόνο εγχώρια , αφού το παιχνίδι απο εδώ και πέρα θα παίζεται σε επίπεδο τέτοιων πειραμάτων τύπου Κασελλάκη.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αχ...
Για τον Κασελλάκη ήθελα να γράψω να γελάσουμε λιγάκι αλλά αναφέρθηκε προβοκατόρικα παραπάνω οι αλληλέγγυοι και ο Ιάσονας!!!!!
Εξαφανίστηκε το κράτος απο την Θεσσαλία , δεν πάει κανένας να καταγράψει ζημιές και να μαζέψει τα συντρίμια και τα νεκρά ζώα γιατί φοβούνται τις ασθένειες και εσείς βρήκατε να πείτε για τους αλληλέγγυους!!!!
Που είναι οι μόνοι που βρίσκονται εκεί μαζί με εθελοντές και βοηθούν τον κόσμο που τα ΜΜΕ της ΝΔ εν μια νυκτί αποφάσισαν να εξαφανίσουν το θέμα όπως ακριβώς έκαναν και με τα Τέμπη.
Μαλ@κες είναι οι Νεοδημοκράτες, να ζητήσουν τα ρέστα απ το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΩΝ;
περί του οποίου, μας τα χαν κάνει τσουρέκια τερκενλήδικα, προκειμένου να πάρουν την κουτάλα απ τους αναρχοάπλυτους!Τώρα που κυβερνάνε Επιτελικα για δεύτερη 4ετια, τους φταίνε οι Νορβηγικές ΜΚΟ και ο Ιάσωνας, όχι οι Μπαλατσινοί, οι Φλώροι, οι Αγοραστοί και τα Μπέη...
Σε λίγο θα ζητήσουν τα ρέστα κι απ τους Ρουμάνους πυροσβέστες, για τη μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά στη μοντέρνα ευρωπαϊκή ιστορία.
-
Χαρισματικός , πανέμορφος με απίστευτο γκελ στον γυναικέιο και όχι μόνο πληθυσμό , παραδοσιακός οικογενιάρχης , με άπειρα χρήματα στο περιβάλλον του για να στηρίξουν μια τέτοια κίνηση , θα μπορούσε να αφήσει το στίγμα του παγκοσμίως και όχι μόνο εγχώρια , αφού το παιχνίδι απο εδώ και πέρα θα παίζεται σε επίπεδο τέτοιων πειραμάτων τύπου Κασελλάκη.
-
Στα πως και γιατί περι Κασελλάκη , σε καφενειακό mode καθως δεν μπορούν να αποδειχτούν αυτά , κάτι ετοιμάζει το σύστημα και πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή.
Όπως με τους δολοφονημένους στην Marfin για να περάσουν τα μέτρα και να διαλυθούν οι αντιδράσεις στην πλατεία, όπως με τον Τσίπρα που τέτοια μνημονιακά μέτρα και τις πολιτικές της Τρόικας και των θεσμών δεν θα μπορούσε ποτέ να τις περάσει μια δεξιά κυβέρνηση.
Όπως με Μητσοτάκη που τέτοια μέτρα και φαγοπότι επι πανδημίας δεν θα μπορούσε να περάσει ποτέ ο Τσίπρας καθώς λογικά θα είχαμε τον Β Ελληνικό εμφύλιο πόλεμο;
Τώρα το διακύβευμα κατά την άποψη μου είναι τα Ελληνοτουρκικά.
Οι Τούρκοι που αποτελούν τον σημαντικότερο ίσως παράγοντα για τις πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις με την Ρωσική εισβολή και τα σχέδια της δύσης με την άψογη γεωστρατηγική και διεθνή διπλωματία τους ξεφεύγουν σαν χέλια απο την γραμμή και τις προσταγές των δυτικών συμμάχων και του ΝΑΤΟ.
Ισως ο μόνος τρόπος για να έρθουν υπο τον απόλυτο έλεγχο της δύσης είναι να πάρουν όλα αυτά τα οποία ζητούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και στην Κύπρο και στο Αιγαίο.
Μήπως τελικά ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να τα δώσει και το πείραμα Κασελλάκη είναι ένας μοχλός πίεσης;;;;; -
Οι Τούρκοι θέλουν λεφτά. Και όπως πάντα η πορτοφόλα είναι δυτική. Ούτε μπρίκια, ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι... Επίσης θέλουν και οπλα. Όσο κι αν αναπτυσουν δικά τους, αν συνεχίσουν όπως σήμερα σε 5 χρόνια δεν θα έχουν αεροπορία λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.
Άρα, πρέπει υποχρεωτικά να πλευρισουν στην δύση και η "πολυδιάστατη εξωτερική πολιτικη" του ερντι θα πάει για λίγο στην άκρη. Η δύση ζητάει ησυχία στην περιοχή. Ε, αυτό θσ γίνει. Ούτε μοιράσματα, ούτε συμφωνίες. Απλά ησυχία για κάποια χρόνια και διατηρηση του τωρινου στατους μέχρι την επόμενη κρίση.ΥΓ: Να θυμίσω ότι οι S400 είναι ακομη στα κουτιά τους...
-
PS: Και ενώ έγραψα τα παραπάνω , είδα το τελευταίο του βιντεακί στο twitter ως εξήγηση για το λάθος με την λέξη κρατίδιο που είπε και παρέθεσε σύντομα τις πατριωτικές θέσει του.
Ο μπαγάσας απαντά τόσο καίρια και με τέτοιο τρόπο που μιλά κατευθείαν στο συνειδητό και την λογική του μέσου πολίτη.
Τρέχει στις κατεστραμμενες περιοχές , πετάει με αεροπλάνα πάνω απο τα καμμένα ξεβρακωνει το επιτελικό κράτος και τα ΜΜΕ , εμφανίζεται ενωτικός απέναντι στην Αχτσιόγλου χθές , άσχετα που η Εφη κατάστράφηκε επικοινωνιακά με την συνέντευξη στον Ζατζηνικολάου , είπε πως δεν θέλει να παραιτηθούν οι βουλετές του για να μπέι αυτός στην βουλή , θα τρέχω λέει στην κοινωνία εγώ πόρτα πόρτα και οι βουλευτές μας θα κάνουν το έργο τους μέσα την βουλή!Στο παρακάτω ενσταντανέ εμένα με έλιωσε , με έκανε δικό του!
"Πές μου ότι είσαι άτριχος αυτό πες μου μόνο τέλος"
Θα μου πεί κάποιος πως τα ίδια και πολύ καλύτερα τα είπε ο Ανδρουλάκης στην ιστορικής αξίας συνέντευξη στο Ζάπειο προχθές που θα έπρεπε επι ένα μήνα να παιζει σε επανάληψη υποχρεωτικά σε prime time , αλλά δεν περνάει το μήνυμα ρε γαμώτο όπως ο Κασελλάκης.
-
Τώρα το διακύβευμα κατά την άποψη μου είναι τα Ελληνοτουρκικά.
Οι Τούρκοι που αποτελούν τον σημαντικότερο ίσως παράγοντα για τις πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις με την Ρωσική εισβολή και τα σχέδια της δύσης με την άψογη γεωστρατηγική και διεθνή διπλωματία τους ξεφεύγουν σαν χέλια απο την γραμμή και τις προσταγές των δυτικών συμμάχων και του ΝΑΤΟ.
Ισως ο μόνος τρόπος για να έρθουν υπο τον απόλυτο έλεγχο της δύσης είναι να πάρουν όλα αυτά τα οποία ζητούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και στην Κύπρο και στο Αιγαίο.
Μήπως τελικά ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να τα δώσει και το πείραμα Κασελλάκη είναι ένας μοχλός πίεσης;;;;; -
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν νομίζω ότι του δίνουν την αξιωματική αντιπολίτευση για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλους λόγους τον έφεραν τον Broker στην Ελλάδα.
Αχυράνθρωπος είναι και από πίσω υπάρχουν άλλοι. Μόνοι τους, τα λένε οι συνεργάτες του.Ποιος είναι πίσω του δλδ?
Ο Τάιλερ..
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν νομίζω ότι του δίνουν την αξιωματική αντιπολίτευση για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλους λόγους τον έφεραν τον Broker στην Ελλάδα.
Αχυράνθρωπος είναι και από πίσω υπάρχουν άλλοι. Μόνοι τους, τα λένε οι συνεργάτες του.Ποιος είναι πίσω του δλδ?
Ο Τάιλερ..
Σατανάααααααα
-
Λοιπόν στο περιβάλλον μου οι κοπέλες, δεν έδιναν σημασία στον Σάκη. Ήταν της διανόησης, του επιπέδου, του ψαγμενου κτλ.
Πως λέμε λαϊκά κορίτσια, καμία σχέση.
Μέχρι που τον είδαν από κοντά κάπου κάποτε. Έλιωσαν σαν κεράκι, το συζητούσαν για μήνες.... Ο τύπος είναι ο υπέρτατος σταρ.
Από τότε ρουβιτσες με τα μπούνια. Πήγαιναν στα μαγαζιά που τραγουδούσε.
Χαχαχαχα
Αν είχε γεννηθεί σε άλλη εποχή στο Χόλυγουντ θα τσιριζαν όλα τα κορίτσια του πλανήτη Sakis
-
Ρε lap γιατί αναφέρεις σκατά στο φόρουμ;
Έλεος με την πλαστική του φάτσα, που συναγωνίζεται αυτή του Ρονάλντο....Τέλος πάντων, ο homo εφοπλιστής, είναι ένας απροετοίμαστος καλοαναθρεμένος βουτυρομπεμπές, που τον ρίξανε στα λάκκο με τους κροκόδειλους, οι οποίοι έχουν αρχίσει να τον δαγκώνουν.
Αν καταφέρει να διαλύσει και αυτό το wok αηδιαστικό κόμμα, θα του χρωστάμε ευγνωμοσύνη.
Αλλά φοβάμαι για το αντίθετο. -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Τάιλερ..
Με επνιξες την ώρα που έπινα καφέ
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε lap γιατί αναφέρεις σκατά στο φόρουμ;
Έλεος με την πλαστική του φάτσα, που συναγωνίζεται αυτή του Ρονάλντο....Τέλος πάντων, ο homo εφοπλιστής, είναι ένας απροετοίμαστος καλοαναθρεμένος βουτυρομπεμπές, που τον ρίξανε στα λάκκο με τους κροκόδειλους, οι οποίοι έχουν αρχίσει να τον δαγκώνουν.
Αν καταφέρει να διαλύσει και αυτό το wok αηδιαστικό κόμμα, θα του χρωστάμε ευγνωμοσύνη.
Αλλά φοβάμαι για το αντίθετο.Θα τον προστατεύσει ο Κυριάκος επειδή έχει καλές σχέσεις με όλους τους Κρητικούς.
-
Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στην θέση τους...
Το σύστημα πάντα κρατάει μπαλαντέρ που χρησιμοποιούνται την κατάλληλη στιγμή στο παιχνίδι.
Τώρα βολεύει να φύγει ο Μενεντεζ ώστε να πάρει τους εξοπλισμούς η Τουρκία για να ικανοποιηθεί ο Σουλτάνος.
Γεραπετριτης τσεκ...
Κασελακης τσεκ...?Πολύ σύντομα θα έχουμε άμεσες εξελίξεις στα του Αιγαίου, Κυπριακό κτλπ.
-
ΕΝΟΧΟΣ! ΕΝΟΧΟΣ !
παλιο καλό V8 big block που καιει πολυυυυυ βενζίνη ...
-
Ευτυχώς παντως που είμαστε στην ΕΕ και κόβονται αρκετές αντισυνταγματικές φορολογικές πονηριες που προσπαθούν να επιβάλουν.
Το όριο των 500€ για συναλλαγές με μετρητά θα μείνει εκεί, όσο κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 500€ απάντησαν.
Παρόμοια είχαν στείλει για εγκριση και το 2019 και έφαγαν άκυρο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2