-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ολη η ιστορια φιλοι μου ειναι πως η αριστερα εχασε το ηθικο της πλεονεκτημα και πλεον δειχνει πως ειναι κενη επιχειρηματων. Αυτο αντι να την κανει σοφοτερη, την οδηγει σε δημιουργικες ασαφειες ενιοτε και ακραιες. Οι Χρυσαυγιτες στοκοι εγκληματουν απεναντι στην κοινωνια με προσχηματικες εθνικιστικες στη βαση τους αιτιασεις.
Η αντιφα δεν μπαινουν καν στον κοπο να εξηγησουν οταν εγκληματουν. Ειναι η ταλιμπανικη μεθοδος...
Γραφει ο αλλος "γαμω το εθνος" σε επιτυμβιες στηλες και νομιζει οτι δεν ειναι αξιο καταδικης. Για εμενα η προδοτικη αυτη συμπεριφορα, προιον ατελους κοινωνικοποιησης δειχνει εντονη απωλεια ενσυναισθησης. Αυτοι που τα πραττουν ειναι ποινικοι και αυτοι που τα επικροττουν χρηζουν ψυχιατρικης υποστηριξης.Αν δεν κάνω λάθος, αντιφασίστες είμαστε σχεδόν όλοι. Φιλοφασίστες υπάρχουν αρκετοί μεν, αλλά λίγοι εκδηλώνονται ανοιχτά.
Η τσογλαναρία που μουντζουρώνει και βεβηλώνει και καταστρέφει, μπορεί να επικαλείται ιδεολογίες αλλά τί είναι ο καθένας δείχνουν οι πράξεις του.
Θα πρέπει να μας ενοχλουν όλοι οι λούμπεν μπαχαλοι, κι αυτοί που βρίζουν το έθνος κι αυτοί που ζωγραφίζουν σβάστικες και βεβηλώνουν μνηματα και μνημεία νεκρών, όλοι αυτοί οι τιποτένιοι, εκτός κι αν δεν εφαρμόζεται σε αυτή τη περίπτωση η θεωρία των δύο άκρων... -
Το ζητημα δεν ειναι οι φασιστες που ολοι γνωριζουμε. Ειναι πολλοι και οχι λιγοι οι φασιστες που θεωρουν εαυτους αντιφα...
-
Press project ποιοί είναι ;
-
-
Φουκαραδων Πειναλεων ;
-
Ελπιζω ο Μητσοτακης να δειξει συνεπεια σε βαθος χρονου για ενα και μονο λογο. Πλεον παιζει μπαλα μονος του στο πολιτικο σκηνικο και διχως να ειναι μπαλαδορος.
Φερνει συμφωνιες με ΗΠΑ Γαλλια, πληρωνει προωρα δόσεις σε ΔΝΤ, εγγαινιαζει κεντρα πληροφορικης, γκρεμιζει αυθαιρετους τοιχους, βαζει αξιολογησεις, μειωνει γραφειοκρατια και οι αλλοι τον κατηγορουν για τις πλυμηρες που δεν πνιγηκε κανενας τις φωτιες που δεν καηκε κανεις και τους σεισμους που δε βρηκε τροπο να φτιαξει οτι γκρεμιστηκε σε μια μερα. Με λιγη φουστια απο μερους του θα μας πουλησει για 100 χρονια και δεν θα καταλαβουμε απο που μας ηρθε. Ο φουστης εδωσε νταιη οφ στους Δημοσιους και η Αθηνα ανεπνευσε για μια μερα. Μα ποσοι ειναι πχια? -
-
Μπα Σταλινοπουλαιων τελικά...https://thepressproject.gr/ellinoamerikaniki-symfonia-ep-aoriston-paradosi-tis-choras-ston-axona-tou-polemou/
Α την ίδια ανάλυση για την συμφωνία ως προς την Ρωσία κάνουν και στο προνιουζ.
Τελικά εκτός από τον πετσα και τον παππα υπάρχει ίσως και ο πετσωφ.
Όπως και ο πάππας βέβαια.Ε ρε πόσοι άχρηστοι και αγράμματοι βγάζουν το ψωμάκι τους γράφοντας μλκιες. Να ανεβάσουμε και λίγο Χίο να ροκαρουμε...
-
Μα οχι ο Χιος. Αυτος δεν ειναι εγκριτος. Χαιδολογα τα αφτια των αλλων. Ενω οι αλλοι που χαιδευουν των αλλων και οχι τους αλλους ειναι σωστοι. Μπιλ για αυτο σου λεω... Σε αυτο τον τοπο υπαρχουν ραγιαδες. Κι οπως καποτε γυριζαν τα χωρια οι επιτηδειοι και τους πουλουσαν φυκια για μεταξια, τωρα κατι ανεξαρτητοι τους πουλουν μπουκαλακια με αιθεριες ιδεες.
-
Λαλιώτης;; Αλήθεια;; Ο,τι χειρότερο εχει περάσει απο τον τόπο μετά τον ΑΓΠ. Κάποτε ο πλουσιότερος Έλληνας….μιζες να φαν και οι κότες και ηθική χείριστη. Απλά τραγικός!!!
-
Μα οχι ο Χιος. Αυτος δεν ειναι εγκριτος. Χαιδολογα τα αφτια των αλλων. Ενω οι αλλοι που χαιδευουν των αλλων και οχι τους αλλους ειναι σωστοι. Μπιλ για αυτο σου λεω... Σε αυτο τον τοπο υπαρχουν ραγιαδες. Κι οπως καποτε γυριζαν τα χωρια οι επιτηδειοι και τους πουλουσαν φυκια για μεταξια, τωρα κατι ανεξαρτητοι τους πουλουν μπουκαλακια με αιθεριες ιδεες.
Οι τσιφλικαδες όμως συνεχίζουν καβαλα στ άλογο.
Να ναι καλά ο παππούς κι ο μπαμπάς που τα βρήκαν με τους Τούρκους στα παζάρια... -
@fanis75 Πλακιτσα κάνω για Λαλιώτη φυσικά,
@spi_duster τι ωραία που τα λες για τον Μητσοτάκη! Πραγματικά αν αφήσεις στην άκρη όλα τα μικρά και καθημερινά έτσι όπως το θέτεις προβληματίζομαι , μήπως τον έχουμε παρεξηγήσει τελικά ; Ίσως αυτός ο χουντικού επιπέδου έλεγχος των μίντια και τα ακροδεξιά βδελυγματα που είναι αναγκασμένος ;;; πολιτικά να υπουργοποιει για να κρατήσει στο μαντρί το αντίστοιχο κομμάτι ψηφοφόρων της ΝΔ να αμαυρώνει τις προσπάθειες που αναφέρεις στα μάτια των κεντρώων και των προοδευτικών. Δεν ξέρω.
Επίσης κάποιος ανέφερε για συμφωνία την Ρωσία; Τώρα; όπως με τους Αμερικανούς; Μήπως ρε παιδιά και μετά την συμφωνία με τις ΗΠΑ στριμώχνεται πολύ η Τουρκία επικοινωνιακά και με τον τρελό στο τιμόνι επιχειρήσει κάτι επικίνδυνο εναντίον μας άμεσα για να κατευνάσει τους δικούς του ακροδεξιούς; Πολύ φοβάμαι για κάτι τέτοιο και τότε σε πόσο χρόνο θα έρθουν τα ναυτακια των Γάλλων και των Αμερικανών να επέμβουν; Είναι και οι φρεγάτες ακόμη στα σχέδια , βίδα δεν έχει μπει ακόμη. Κάτι μου λέει πως θα έχουν φτάσει μέχρι την Θήβα μέχρι να επέμβουν οι σύμμαχοι. Μήπως μετά το μαστίγιο να αρχίσουμε και τα καρότα προς την άλλη πλευρά;Σε άλλα νέα το τριημερακι που έδωσε ο ΠΘ μας στους υπαλλήλους του δημοσίου σε συνδυασμό με τον φόβο για πλημμύρες έδωσε την αφορμή για μια υπέροχη Παρασκευή στους ξύστες αλλά και σε όσους τυχερούς δεν είχαν δουλειά σήμερα, για καφεδάκι , ψώνια και βόλτες χωρίς ουρές στα εμπορικά και κίνηση στους δρόμους.
Οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν ενδοοικογενειακα για το ποιος θα κρατήσει τα παιδιά αφού τα σχολεία ήταν κλειστά και έφυγαν για τη δουλειά καθυστερημένα και με την ψυχή στο στόμα για τις εκκρεμότητες που σωρευτηκαν εχθές κατά το πεντάωρο κόλλημα στην κίνηση της υπέροχης βροχερής Αθήνας. -
Αν εσυ εισαι ραγιας το προβλημα σου δεν ειναι ο τσιφλικας αλλα ο εαυτος σου.
-
Μα σοβαρά τώρα, υπάρχουν ακόμα άτομα που βρίσκονται στους πρώτους μήνες του 2019; Θα μου πεις βέβαια προσπάθουν να χρεώνεται ΟΛΗ η αριστερά τυχόν...ακτιβισμούς. την ίδια στιγμή βέβαια η ΝΔουλα η πεντακάθαρη από ακραίους πηγαίνει από τη μια επιτυχία στην άλλη, αλλά αυτά θα τα πούμε σε λίγες μέρες όταν θα συμπληρωθεί μια "φυσιολογική" χρονια όπου ΑΝ αυτά που έχουν γίνει γίνονταν επί Μαδουρων και ειμασταν εκτός ΕΕ θα υπόσχονταν απροκάλυπτα κελιά εάν κέρδιζαν τις εκλογές.
Αλλά, αν ζοριζεσαι "φταις εσύ". ΟΚ...
-
Φιλε βαγκιρκ καλησπερα. Οντως ομορφη μερα τελικα. Εγω παντως χτυπησα ενα δωδεκαωρο και το φχαριστηθηκα πανω στο λαπτοπ. Γιατι σε αντιθεση με αλλους προλεταριους εχω ντεντ λαϊνς και παραδοτεα σε 3 εργοστασια. Κι ολα αυτα εχοντας μαζι μου ενα ταπεινο μα με καλο περφορμανς λενοβο.
Τηλεοραση, ειδησεις κλπ δε βλεπω απο την εποχη του διδυμου στην κρατικη που μου θυμιζαν Β.Κορεα. Ηδη βεβαια ειχα μια απεχθεια απο εποχης Πρετεντερη στο Μεγκα ( την πρωτη φορα) .
Μακαρι αν ειναι ετσι να κατσουν κι αλλες μερες οι δημοσιοι αφου εστω κι ετσι προσφερουν στην κοινωνια. Με την απουσια τους. -
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σας κύριε, τυγχάνετε κληρονόμος τσιφλικα;
Προς τι η προσωπική επιθεσις;Υπενθυμίζω μόνο, πως ο ραγιάς κάνει τεμενάδες στον Αγά, τον πολυχρονεμένο του βεζύρη...
-
Απορια. Τι κοπτονται μερικοι με την αριστερα? Ή μηπως δεν καταλαβαν πως με την ψευτοαριστεροσινη τους την εριξαν στην ανυποληψια?
Σα να λεει η θυρα 4 πως πασχιζει για την βελτιωση της εικονας του ΠΑΟΚ στα ματια των φιλαθλων αλλων ομαδων.... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σας κύριε, τυγχάνετε κληρονόμος τσιφλικα;
Προς τι η προσωπική επιθεσις;Υπενθυμίζω μόνο, πως ο ραγιάς κάνει τεμενάδες στον Αγά, τον πολυχρονεμένο του βεζύρη...
Προσωπικα κυριε δεν εκρυγνημαι. Δε νιωθω τσιφλικας μα ουτε και ραγιας. Εσεις γιατι το πηρατε προσωπικα?
-
Α, νόμιζα πως ήταν συνέχεια του διαλόγου.
Λάθος, τώρα ξέρω πως ήταν μονόλογος. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν κάνω λάθος, αντιφασίστες είμαστε σχεδόν όλοι. Φιλοφασίστες υπάρχουν αρκετοί μεν, αλλά λίγοι εκδηλώνονται ανοιχτά.
Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στον διάλογό σας, αλλά εγώ όσο αφορά τα "αντί" δηλώνω: Αντιαεριστερός και Αντικομουνιστής.
Με τα υπόλοιπα "Αντί-" δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω καν το νόημά τους εν' έτη 2021 προς 2022.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2