-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τον ξέρω τον φίλο ή είναι κι αυτός απ' το χωριό που βγάζει τους μάγκες τους τετραπέρατους;
Και τί κέρδη να μοιραστούμε, τα φραγκοδίφραγκα για τα οποία πουλάνε την ψήφο τους οι Νεοδημοκράτες;
Εγώ αν την πουλήσω την ψήφο, κοστίζει!Κοντοχωριανός, ούτε αυτός σε ξέρει.. διαβάζει εδώ και τα λέμε
Έχω κάνει καλό ντίλ με ΝουΔου, ανά τρία πόστ στα φόρα δώρο ένα λίτρο σούπερ ανλίντεντ.. Τώρα πόσο κοστολογείς τη δικιά σου δε ξέρω αλλά αν ψήνεσαι πες να σε βάλω στο τριπάκι.
Τελικά το τι ψηφίζεις δε βλέπω να το μαρτυράς, θα μείνει μυστικό. Ήθελα να δώ τις θέσεις των κομμάτων που στηρίζεις.
@cirus Για το χαβαλέ σε "βάφτισα", peace
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τον ξέρω τον φίλο ή είναι κι αυτός απ' το χωριό που βγάζει τους μάγκες τους τετραπέρατους;
Και τί κέρδη να μοιραστούμε, τα φραγκοδίφραγκα για τα οποία πουλάνε την ψήφο τους οι Νεοδημοκράτες;
Εγώ αν την πουλήσω την ψήφο, κοστίζει!Κοντοχωριανός, ούτε αυτός σε ξέρει.. διαβάζει εδώ και τα λέμε
Έχω κάνει καλό ντίλ με ΝουΔου, ανά τρία πόστ στα φόρα δώρο ένα λίτρο σούπερ ανλίντεντ.. Τώρα πόσο κοστολογείς τη δικιά σου δε ξέρω αλλά αν ψήνεσαι πες να σε βάλω στο τριπάκι.
Τελικά το τι ψηφίζεις δε βλέπω να το μαρτυράς, θα μείνει μυστικό. Ήθελα να δώ τις θέσεις των κομμάτων που στηρίζεις.
Το χω γυρίσει στο ντίζελ, δεν ψήνομαι για ντηλ. Σορυ αν χαλάω το στοίχημα.
Γι αυτό δεν φανερώνομαι, να χω πεδίο για προσφορές ανοιχτό, εγώ θέλω η ψήφος μου να στηρίζει το συμφέρον μου, όχι σαν τον άλλο που την έδινε τζάμπα στη ΝΔ για 30 χρόνια, και μετά του φταίγε ο Χατζηδάκης... -
ναι ρε δεν παρεξηγιέμαι.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από την ώρα που λες ότι πρέπει να ασχολούμαστε με την πολιτική ασχέτως συνθηκών μόνο αυτό που λες δεν είσαι. Όμως υπάρχει μια καραμπινατη ασυμβατότητα (όχι δική σου) μεταξύ Δεξιάς οικονομικής θεωρίας και Αριστερου ανθρωπισμού όπως βλέπουμε τόσα χρόνια τώρα. Το ένα αποκλείει το άλλο.
Χώρια που τα οικονομικά καθορίζουν και τα εθνικά...Ναι υπάρχει γιαυτο τον λόγο δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες "δεξια" και "αριστερα". απλά είναι μια ένδειξη.
Οταν λέω πχ είμαι ποιο κοντα σε δεξια στα οικονομικά εννοώ ότι συμφωνώ με πολλά αλλά όχι με όλα όσα λένε δεξιες κυβερνήσεις.
Θελω όμως να κάνω μια ερώτηση προς όλους να μου πει αν έχει τύχει και σε κάποιον αλλο.
Τοσα χρόνια παρακολουθώ οπως όλοι μας τα τεκτενόμενα. Αλλους πολιτικούς του συμπαθεις αλλούς τους αντιπαθείς κτλ κτλ. Ομως εχω ένα θέμα με το Γεωργιάδη και εξηγώ:
Μου είναι τοσο πολύ αντιπαθης που με το που τον βλέπω εκνευρίζομαι. Με εκνευρίζει πως φωνάζει πως δεν αφήνει αλλον να μιλήσει, η ειρωνία του. Βασικά και που υπάρχει με ενοχλεί. Ειναι κάποιες φορές που τον έχω ακούσει λοιπόν και συμφωνώ με αυτά που λέει σαν άποψη.
Αλλά τα λεει έτσι που με εκνευρίζει (πολύ ομως, να θέλω να του σκάσω μπουνια που ειρωνεύεται τους αλλους) και πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθώ να αλλάξω την άποψη μου μονο και μόνο γιατι συμφωνεί μαζί μου αυτός (δεν το λες και λογικό αυτό). Με εκνευρίζει ακόμα και όταν πρέπει να τον κρίνω σαν υπουργό που πέρασε πχ στο υγείας και βγαίνει θετικό το προσημο στην αξιολογηση μου. Γενικά συμβαίνει σε κάναν άλλο αυτό???
-
Γι αυτό δεν φανερώνομαι, να χω πεδίο για προσφορές ανοιχτό, εγώ θέλω η ψήφος μου να στηρίζει το συμφέρον μου
Δε πειράζει που δε φανερώνεσαι, με κάλυψες
@cirus Αν σε εκνευρίζει μόνο ο Γεωργιάδης τυχερός είσαι, η λίστα είναι μεγάλη..
-
Γι αυτό δεν φανερώνομαι, να χω πεδίο για προσφορές ανοιχτό, εγώ θέλω η ψήφος μου να στηρίζει το συμφέρον μου
Δε πειράζει που δε φανερώνεσαι, με κάλυψες
@cirus Αν σε εκνευρίζει μόνο ο Γεωργιάδης τυχερός είσαι, η λίστα είναι μεγάλη..
πολλοι με εκνευρίζουν. Απλά είναι ο μοναδικός που με κανει να προσπαθώ να αλλάξω την αποψη μου γιατι δεν αντεχω να συμφωνω μαζί του
-
Η φυσική εγγενής απέχθεια του οργανισμού για τον Αδωνι κι άλλους σαν αυτόν είναι καλό σημάδι, συνήθως περιγράφεται ως "ανθρώπινη αξιοπρέπεια".
-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από την ώρα που λες ότι πρέπει να ασχολούμαστε με την πολιτική ασχέτως συνθηκών μόνο αυτό που λες δεν είσαι. Όμως υπάρχει μια καραμπινατη ασυμβατότητα (όχι δική σου) μεταξύ Δεξιάς οικονομικής θεωρίας και Αριστερου ανθρωπισμού όπως βλέπουμε τόσα χρόνια τώρα. Το ένα αποκλείει το άλλο.
Χώρια που τα οικονομικά καθορίζουν και τα εθνικά...Ναι υπάρχει γιαυτο τον λόγο δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες "δεξια" και "αριστερα". απλά είναι μια ένδειξη.
Οταν λέω πχ είμαι ποιο κοντα σε δεξια στα οικονομικά εννοώ ότι συμφωνώ με πολλά αλλά όχι με όλα όσα λένε δεξιες κυβερνήσεις.
Θελω όμως να κάνω μια ερώτηση προς όλους να μου πει αν έχει τύχει και σε κάποιον αλλο.
Τοσα χρόνια παρακολουθώ οπως όλοι μας τα τεκτενόμενα. Αλλους πολιτικούς του συμπαθεις αλλούς τους αντιπαθείς κτλ κτλ. Ομως εχω ένα θέμα με το Γεωργιάδη και εξηγώ:
Μου είναι τοσο πολύ αντιπαθης που με το που τον βλέπω εκνευρίζομαι. Με εκνευρίζει πως φωνάζει πως δεν αφήνει αλλον να μιλήσει, η ειρωνία του. Βασικά και που υπάρχει με ενοχλεί. Ειναι κάποιες φορές που τον έχω ακούσει λοιπόν και συμφωνώ με αυτά που λέει σαν άποψη.
Αλλά τα λεει έτσι που με εκνευρίζει (πολύ ομως, να θέλω να του σκάσω μπουνια που ειρωνεύεται τους αλλους) και πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθώ να αλλάξω την άποψη μου μονο και μόνο γιατι συμφωνεί μαζί μου αυτός (δεν το λες και λογικό αυτό). Με εκνευρίζει ακόμα και όταν πρέπει να τον κρίνω σαν υπουργό που πέρασε πχ στο υγείας και βγαίνει θετικό το προσημο στην αξιολογηση μου. Γενικά συμβαίνει σε κάναν άλλο αυτό???
Δυστυχως και σε εμενα συμβαινει ακριβως το ιδιο. Ο τονος της φωνης απολυτα εκνευριστικος. Αυτα που λεει ομως δεν με βρισκουν αντιθετο.
-
Εγώ τον ανέχομαι για χάρη της Ευγενίας.
-
Εγώ τον ανέχομαι για χάρη της Ευγενίας.
ωωωω ναι.
φοβερη γυναικαρα
οτι και να σουρνει καποιος στον adonis, το βραδυ δεν ξαπλωνει ο καθεις διπλα της
-
https://www.reportersunited.gr/5613/to-mayro-pelagos/
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
Δεν τη σκιάζει φοβερά καμιά...Κυρίως επειδή έχει τους Εφοπλιστάς της.
-
Απλά στα άλλα πιο πολιτισμένα κράτη από την μπανανία οι συγκηβερνήσεις έχουν ωριμάσει και βλέπεις ένα μείγμα πολιτικών και συνεργασιών.
Εδώ ακόμα είμαστε στο "ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ" πρόβατα. Οχι ρε φίλε αυτή η αυτοδυναμία μας έχει φάει. Καμια αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν θέλω. Μονο για αυτό είμαι σίγουρος.
+10
Το'χω γραψει κι εγώ.
Συγκυβερνήσεις με όλα τα κόμματα της Βουλής για minimum μια 5ετία,μεχρι να βρουν και να εφαρμόσουν τις καλύτερες λύσεις,αλλιώς έρχεται ξένη επιτροπεία,δεν ξαναπολιτεύονται ούτε οι 3ου βαθμού συγγενείς τους,χάνουν και όποια περιουσία απέκτησαν από την πολιτική.
Φτάνει πια το παραμυθάκι όσοι κυβερνούν 4-5-7 έτη να μην προλαβαίνουν ή να μην ήξεραν τι παραλάμβαναν κι όταν είναι αντιπολίτευση να'χουν "έτοιμες" λύσεις για όλα.Κι όσα κόμματα εντός Βουλής μια ζωή περνάνε ωραία κρίνοντας και κάνοντας μόνο αντιπολίτευση που χαιδεύει αυτιά του ηλίθιου λαού,τώρα να μπούνε στο χορό.
Τέρμα το "τσίρκο".. Ανάληψη πολιτικής ευθύνης όχι μόνο στα λόγια,αλλά με πράξεις και κυρίως με συνέπειες. -
Ευτυχώς που υπάρχει και η Ευγενία , γιατί είδα κάτι περί αριστερού ανθρωπισμού και θυμήθηκα τα γκουλάγκ , τις πηγάδες, την τιενανμεν...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευτυχώς που υπάρχει και η Ευγενία , γιατί είδα κάτι περί αριστερού ανθρωπισμού και θυμήθηκα τα γκουλάγκ , τις πηγάδες, την τιενανμεν...
δεν μιλησα για Κομμουνισμο και είπα από την αρχή ότι οι ταμπελες "δεξια" και "αριστερά" είναι γενικές
αντιστοιχα έχουν κανει και οι αντιστοιχοι ακροδεξιοί μην το πάμε εκεί τώρα................
-
σας εξυπηρετει τους αστους το παραμυθακι με το δρακο
ετσι μηπως λησμονησετε οτι εισαστε αστοι ΝΟΤ
συνεχιστε να στηριζετε τα αφεντικα, δηλωστε υποταγη ενα ακομη βραδυ -
Δεν νομίζω να έχεις γράψει εσύ περί αριστερού ανθρωπισμού.
Εκτός αν πήρα την απάντηση για θέση .
Προφανώς ο ανθρωπισμός δεν είναι μονοπώλιο κανενός -ισμού, η απόκλισης.
-
Γιατί να λησμονήσουμε το ότι είμαστε Αστοί ?
Είμαστε περήφανοι για αυτό .
Εμείς δώσαμε στον άνθρωπο την ελευθερία της γνώμης του .
Εμείς μιλήσαμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία της ψήφου.Οτι άλλο έξω από την Αστική Τάξη και Λογική , ενέχει τον Ολοκληρωτισμό μέσα του, όπως είδαμε όπου πήραν την εξουσία.
-
Δεν ειναι μονοπώλιο κανενός. Εγω το έγραψα. Λάθος μου.
Ηθελα να γράψω κοντολογίς για τις απόψεις προς ομάδες ανθρώπων πχ μεταναστών ομοφυλόφιλων κτλ κτλ που συνήθως οι <<αριστεροι>> είναι ποιο ανοιχτοι και υποστηρίζουν τα δικαιώματα τους πολύ περισσότερο από τους αντιστοιχους <<δεξιούς>>
-
εγω πραγματι γραφω διαρκως περι ουμανιστικων θεωριων, οπως αλλωστε χαρακτηριζονται και απο τους εξουσιαστες-αφεντικα. εαν δεν υπηρχε το λαικο κινημα ακομη θα πηδαγε τις γυναικες το πρωτο βραδυ ο φεουδαρχης, ψηφος και αστικη δημοκρατια επεβληθησαν απο τη λαικη δραση. ποιος ο λογος το κεφαλαιο να σου παραχωρησει δικαιωματα? εκτος και αν εισαι κεφαλαιο. αλλιως ολα τα αλλα περι ελευθεριων και καπιταλισμου ειναι γλυφιτζουρια, αμερικαν ντρημ και κοιμησου με ονειρα οτι θα παρεις πορσε. το πρωι αυτα που θα παρεις κρεμονται την ωρα που κατουρας.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δυστυχως και σε εμενα συμβαινει ακριβως το ιδιο. Ο τονος της φωνης απολυτα εκνευριστικος. Αυτα που λεει ομως δεν με βρισκουν αντιθετο.
Κοίτα να δεις που μόνο εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γεωργιάδη. Ίσα-ίσα το αντίθετο. Θα τον ήθελα ακόμη ποιο δυναμικό. Τον βρίσκω και λίγο μαλθακό.
Ίσως επειδή δεν γουστάρω καθόλου τους προβοκάτορες, τους εξυπνάκιδες, τους ξερόλες και εύκολα τα παίρνω στο κρανίο.
Ο Άδωνις τους ενοχλεί που έχει άποψη, είναι ετοιμόλογος και έχει απάντηση για όλα. Και αυτό οι προβοκάτορες "δημοσιογράφοι" το αντιλαμβάνονται και δεν ξέρουν πως να τον χειραγωγήσουν. Οπότε τι κάνουν; Προσπαθούν να τον προκαλέσουν με "δημοσιογραφία του κ@λου" λες και είναι το φόρουμ των 4Τροχών.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2