-
Οι διακοπές έφεραν πίσω άλλο Θοδωρή...
Λίγο η Γαλλική Αντίσταση που έκανε κόντρα στις δυνάμεις του Άξονα, της αυτοκίνησης, λίγο που κάποιοι θέλανε να τον στείλουν στη Γυάρο επειδή τους είπε μια απλή αλήθεια που τη ξέρουν και τα παιδάκια στα προνηπια (τουλάχιστον όσα δεν φοράνε μπλε ποδιά και δεν κρατάνε πυρσό για να βρουν τον δρόμο), λίγο το νερό στο Πήλιο (αν πέρασε κι απ τις Σταγιάτες), πολύ θέλει ο άνθρωπος;...
-
γατο ποτες δεν ειδατε στρατιωτη. ουτε και θα ειδειτε. ομως. γατος αρεσκεται στις καθαρες λυσεις. και μισει κιναιδους αστους εργολαβους που κοιμουνται ησυχα γιατι ειπανε το γιο ερνεστο. δεξουληδες δεν πρεπει να μισουμε, πλανημενοι ειναι οσοι μπορω να εχω επικοινωνια μαζι τους, οι αλλοι οχι, δεν γραφουνε σε φορα, σε προεδρικα διαταγματα θα τους βρεις.
η δεξια ειναι δεξια και η αριστερα να ειναι αριστερα ρε παιδι μου. τα αδερφιστικα μισω. αλλωστε οι εδω αστικες δυναμεις μεχρι μάικρο φτανουν, μη σου πω οτι προκειται απλα για εργατικα παιδια, ή οχι παιδια, που τους εταξαν οτι θα γινουν πλουσιοι με το συγκεκριμενο σόι να κυβερνα σε νεες περιπετειες, η επομενη σαιζον του σιριαλ ξεκιναει με bΜc, αντι για bΒc. και οπως παντα με γκανγκμπανγκ.
-
Χαχαχα με εγκαλούν στην τάξη για την φράση 'άσχετος' αυτοί που αφήνουν εκφράσεις ' είσαι ασχετος-πουθενάς ' ή ' εχεις το κεφάλι σου στον κωλο σου ' και ότι δεν τους αρέσει είναι 'βλακεία και μπουρδα.'
Εκανα το λάθος και δεν προσέθεσα το 'πουθενας'
Δεν πειραζει παράσημα για εμενα οι παρατηρήσεις αυτές για τα λάθη μου.
Από εδώ και περα σε κάθε ποστ θα σας γράφω οταν διαφωνουμε οτι έχετε το κεφαλι στον κωλο σας και ότι είστε άσχετοιπουθεναδες, οχι σκέτο ασχετοι
Δεν πιστευω να με μαλωσει κανεις. Είναι αποδεκτή γλώσσα συμφωνα με αλλά ποστ φιλαρακων...
-
Την corolla την αγόρασες βάση μιας οικονομικής θεωρειας.
Απλά ΚΑΜΙΑ σχέση....εαν όμως σε βολεύει να το πιστεύεις δεν θα σου φέρω αντίρρηση!
-
Γιατί καμια σχεση;
-
Γιατί καμια σχεση;
Γιατί καμία οικονομική θεωρεία δεν είχε σχέση με την απόφαση να αγοράσω Κορόλα (ή όποιο άλλο αυτοκίνητο έχω αγοράσει από το 1993).
-
Κατά τα άλλα αυτός ο τύπος θεωρείται σοβαρός πολιτικός με πολιτική άποψη. Ο Κασιδιάρης των Αριστερών.
Αυτός τώρα ήταν και υπουργός. Να ήμουν άρρωστος και να μου πετύχει αυτός ο Ταλιμπάν σε νοσοκομείο. Τρέμω και μόνο στη ιδέα.
Έξαλλος ο Πολάκης με την Κεραμέως: «Ή είσαι μειωμένης αντίληψης, ή βαθιά κομπλεξική, ή…»
Με μία οργισμένη ανάρτηση στα social media o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«-Όταν τη μερα που 13.000 θεσεις από τις 78.000 συνολικά εισακτέων μένουν Κενές λόγω του νόμου σου!!!
-Όταν τη μερα που 40.000 παιδιά βρίσκονται εκτός ΑΕΙ .. ΕΣΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΛΩΝΕΙΣ: Οι νέοι μας δεν εγκλωβίζονται πλέον στα πανεπιστήμια»!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΤΕ: Η είσαι μειωμένης αντίληψης
Η είσαι βαθειά κομπλεξική που εσυ δεν πέτυχες σε ελληνικό ΑΕΙ και σπούδασες με τα λεφτά και τις γνωριμίες του δικαστή πατέρα σου έξω. Η είσαι βαθειά ακροδεξια και μισείς τη νεολαία
Η είσαι οργανικό κομματι με αντάλλαγμα προσωπικό της μπίζνας που θα στηθεί από τα ιδιωτικά ΙΕΚ . Η ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ…..
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, είσαι με διαφορά η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που πέρασε ποτέ και όταν ΠΕΣΕΤΕ (σύντομα και με ΚΡΟΤΟ) από την κυβέρνηση δεν θα υπάρχει άνθρωπος που θα σε συναναστρέφεται ή θα σου μιλάει σε αυτή τη χώρα!!!».
-
Δεν ξέρω τι λέει ο Πολάκης, το έμαθα με το ποστ σου, αλλά το να μένουν άδειες προκυρηγμένες θέσεις στα Πανεπιστήμια και να χαίρονται και επικροτούν μερικοί που λιγοστεύουν τα πτυχία, άρα το δικό τους κρατάει κι ανεβάζει την αξία του στην αγορά, φανερώνει και κάποια κόμπλεξ που χρήζουν ψυχαναλύσεως... άλλος ένας παρεξηγημένος κι αμφισβητούμενος τομέας επιστήμης μετά τα Οικονομικά.
-
Εντάξει, δεν της είπε ότι θα την χώσει 3 μέτρα μέσα στο χώμα κιόλας....πως κάνεις έτσι?
-
Οι άλλοι είναι σοβατζηδες με αντλία χειρός...
-
-
Και ολίγη απο θεωρία
-
Για την συζήτηση με τις σχολές και τις βάσεις και τα λοιπά, εγώ να πω πως πρέπει να ενταχθεί ο επαγγελματικός σύμβουλος στα σχολεία (από γυμνάσιο καλά είναι) για να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και σχεδιασμού σταδιοδρομίας.
Υπάρχουν σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού στα ΣΔΕ αλλά μόνο εκεί. Γιατί στο δημόσιο σχολείο να μην υπάρχει; Ξέρουν όλοι οι μαθητές πραγματικά τα ενδιαφεροντά τους; Μερικοί πιέζονται να συνεχίσουν και την οικογενειακή επιχείρηση. Επίσης και για την επαγγελματική πληροφόρηση που δέχονται οι μαθητές τι ξέρουμε; Ξέρει ένας που θέλει να περάσει Νομική πως αφού τελειώσει έχει μέλλον; Γιατί ειδικά οι δικηγόροι αν δεν είναι ονόματα(-μαφίες) πεινάνε.
-
Και ολίγη απο θεωρία
Κωλο τ9
-
Απλα μου βγαλε τα ματια και δεν κρατηθηκα να μη σου το πω.
-
This post is deleted! -
Νομίζω το Τ9 απενεργοποιείται...
-
Σωστα!
Αλλα αν έχεις μικρή οθόνη γράφεις κάπως έτσι.
'Σψδρτα εχεθς διξθιο'
-
Χαχαχα με εγκαλούν στην τάξη για την φράση 'άσχετος' αυτοί που αφήνουν εκφράσεις ' είσαι ασχετος-πουθενάς ' ή ' εχεις το κεφάλι σου στον κωλο σου ' και ότι δεν τους αρέσει είναι 'βλακεία και μπουρδα.'
Εκανα το λάθος και δεν προσέθεσα το 'πουθενας'
Αχ βρε Lap πόσο πονάς..
-
Δεν ειναι πόνος. Αλλεργία είναι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2