-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που πάει κι αυτή γυρεύοντας; "Αντιδραστική" και "φασίστρια" το δίχως άλλο... Ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς, LOL.
https://www.iefimerida.gr/ellada/anarhikoi-stohopoiisan-me-trikakia-synthimata-kathigitria-ekpa
Αφού τους αφήνουν να τα κάνουν, καλά να πάθει. Έλεγα μήπως με "δεξιά" κυβέρνηση στρώσουν λίγο τα πανεπιστήμια, αλλά συνεχίζουν να ειναι τα ίδια μπ@ρδέλα που ήταν πάντα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είδε κανείς το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ;
Ήταν στο Netflix;
ΕΡΤnews
Βάζει ταινίες το ΕΡΤnews;
-
Δεν νομίζω. Είναι ωραιο όμως, παίζει ειδήσεις και το έχεις για χαλί όσο δουλεύεις.
-
Δεν νομίζω. Είναι ωραιο όμως, παίζει ειδήσεις και το έχεις για χαλί όσο δουλεύεις.
Και την ταινία "debate" πως και την έβαλε;
-
Πιες κάλε μου τον καφέ σου....
Εγώ πίνω τώρα. Άντε στην υγεία μας.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που πάει κι αυτή γυρεύοντας; "Αντιδραστική" και "φασίστρια" το δίχως άλλο... Ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς, LOL.
https://www.iefimerida.gr/ellada/anarhikoi-stohopoiisan-me-trikakia-synthimata-kathigitria-ekpa
Αφού τους αφήνουν να τα κάνουν, καλά να πάθει. Έλεγα μήπως με "δεξιά" κυβέρνηση στρώσουν λίγο τα πανεπιστήμια, αλλά συνεχίζουν να ειναι τα ίδια μπ@ρδέλα που ήταν πάντα.
αφου δεν ειναι ουτε δεξια ουτε κυβερνηση, εδω δηλωσε ο Κουλης οτι η παγκοσμια διακυβερνηση ειναι πανω απο καθε χωρα.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πάντως έχω μία απορία, μετά βέβαια από αυτήν για το πως δεν ενοχλεί τις τράπεζες ο υπερβολικός δανεισμός της νδ και του πασοκ, για να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα...
Αυτά τα ολοκληρωτικά άτομα, με διάφορες μορφές ολοκληρωτισμού, τύπου ρουβίκωνα, αντίφα κλπ, έχουν εύκολο χρήμα. Το βλέπουμε στις ταχύτατες εκτυπώσεις τρικακίων, αφισσών, ενίοτε και υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, που δείχνει χρήμα...
Μαύρο προφανώς σαν την ψυχή τους...
-
Όταν λέω ότι είναι μισθοδοτούμενα φασιστάκια κάποιοι στραβώνουν.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πάντως έχω μία απορία, μετά βέβαια από αυτήν για το πως δεν ενοχλεί τις τράπεζες ο υπερβολικός δανεισμός της νδ και του πασοκ, για να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα...
Αυτά τα ολοκληρωτικά άτομα, με διάφορες μορφές ολοκληρωτισμού, τύπου ρουβίκωνα, αντίφα κλπ, έχουν εύκολο χρήμα. Το βλέπουμε στις ταχύτατες εκτυπώσεις τρικακίων, αφισσών, ενίοτε και υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, που δείχνει χρήμα...
Μαύρο προφανώς σαν την ψυχή τους...
Oι τράπεζες δεν έχουν θέμα με τον δανεισμό, γιατί έτσι κρατάνε τα κόμματα για να τους κάνουν τα χατήρια μετά. Δουνε και λαβείν ειναι η κατάσταση.
Όσο για τα αριστεροφασιστάκια, έχουν από πισω κόμματα και λεφτά προφανώς.
-
Οι τραπεζες και η κυβερνηση ενα και το αυτο ειναι. Μην τις παρουσιαζεις οτι ειναι ιδιωτικες επιχειρησεις. Ενιοτε εχουν καποιον επενδυτη αλλα στην πρωτη δυσκολια ξαναπερνανε στο κρατος. Αρα αν η εκαστοτε κυβερνηση ζητησει χρηματα για το κομμα σε μορφη δανειου δεν μπορουν να πουν οχι γιατι ο πρωθυπουργος ειναι το ultimate αφεντικο των τραπεζων.
-
Συνεχίζω από το νήμα του MG.
Ψάχνοντας ν βρω το τυροκομείο ενός νέου παιδιού, έπεσα σε αυτούς. Το 2016 οι άνθρωποι ξεκίνησαν την βιοτεχνία τους στον τόπο τους.
Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους. Καλές δουλειές εύχομαι αν μας διαβάσουν.Φαντάσου να άκουγαν τους δεξιούς εργολαβους να χτησουν σε τουριστικά μέρη καποια δωματιάκια. Παντού τσιμέντο και υπηρεσίες να διασκεδάζουν οι ξένοι που παράγουν στην χωρα τους και δεν υπηρετούν άλλους. Οι Έλληνες όμως ως ραγιάδες έχουν μάθει να υπηρετούν ξένους και κληρονόμους.
-
Λοιπόν θα απαντήσω το βράδυ.
Αλλά θα σου πω το εξής.
Σε μη τουριστική περιοχή στην κεντρική Εύβοια, μίλαγα με φίλο 55 ετών και μου είπε ότι στο τοπικό Λύκειο, όταν πήγαινε αυτός, δηλαδή πριν 40 χρόνια, σε κάθε τάξη είχε περίπου 120 παιδιά...
Σήμερα όλο το Λύκειο έχει 80 παιδιά και τα μισά είναι παιδιά Αλβανών μεταναστών που ήρθαν πριν 40 χρόνια.
Αυτό και μόνο σβήνει κάθε ανοησία που λες...
Περισσότερα το βράδυ.
-
Ξαναλέω έφυγαν 1,2 εκατομμύρια Έλληνες. Από δυο παιδιά να κάνουν, πάμε σε 2,4 εκ Έλληνες που χάσαμε λόγω κολλημένων μυαλών. Τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι το μοντέλο σας θα διαλύσει τη χωρα. Είστε επικίνδυνοι.
Μιλάς στην βάση των συμφερόντων σου, μιλώ στην βάση της αγάπης για την χωρα και τους ανθρώπους της.
Αυτό τα λέει όλα.
-
Εφυγαν 500000 και έχουν γυρίσει πίσω κάποιοι γιατί και έξω δεν είναι τόσο άνετα.
Γνωρίζω ήδη 8 άτομα που γύρισαν στον ευρύτερο κύκλο μου.
Τα άλλα που λες είναι πασοκίες και σου έχουν μείνει από το χτεσινό ντιμπέιτ.
Επίσης κανένα συμφέρον δεν έχω. Εγώ πάω για σύνταξη και ο γιος μου δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα.
-
Αφού γνωρίζεις εσυ....τότε εντάξει η χωρα δεν κυνδινευει. Το μόνο που μας σώζει είναι ότι μεγαλώνετε και βγενετε ως γενια στην σύνταξη. Ίσως η επόμενη γενια που ακολουθεί να καταλάβει από τα λάθη σας.
-
Αφού γνωρίζεις εσυ....τότε εντάξει η χωρα δεν κυνδινευει. Το μόνο που μας σώζει είναι ότι μεγαλώνετε και βγενετε ως γενια έτσι στην σύνταξη. Ίσως η επόμενη γενια που ακολουθεί να καταλάβει από τα λάθη σας.
Εξαρτάται γιατί αν βλέπω από σένα, κάνει μεγαλύτερα λάθη.
-
Κληρονομοι....... μασαμπουκες
-
Προκαλείς να έρθει το τέρας με την βίτσα...
-
Οταν ηρεμήσει (άντε να το πω πιο κομψά), να έρθει να μιλήσει και να πει ότι θέλει χωρίς θυμό και ψεύδη μεγατόνων
Εγώ δεν κρατώ κακιά σε κανέναν. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις κακές τους στιγμές και όλοι δικαιούνται ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο. Η υγεία πάνω από όλα και όλα τα αλλα βρίσκονται.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επίσης κανένα συμφέρον δεν έχω. Εγώ πάω για σύνταξη και ο γιος μου δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα.
Ναι αλλά τα νοίκια παραμένουν
(Να τα χιλιάσετε εύχομαι)
Τέλος πάντων, μην τον αγριευετε τον Λαπ, γιατί καλά τα γράφει...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2