-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην το λες, μίλησε με τον Τράμπ σήμερα και τον προσκάλεσε στην Αθήνα...
Ψοφάω να ακούσω περιγραφές στα κανάλια κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, μετά από τόσα που του έσουραν όταν στήριζαν την ολοκληρωτικιά χαχαχάρις...
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Τράμπ έχει πλέον την παγκόσμια εξουσία και είναι υποχρεωμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ηγέτης της Ελλάδας να βάλει στην άκρη τις προσωπικές του αντιπάθειες για το καλό της χώρας και να τον αποδεχτεί.
-
Πως τα κατάφερε ο Κούλης να κάνει εχθρό τον Τραμπακουλα, με τον οποίο έχει ακριβώς την ίδια ρατσιστική νοοτροπία και ρητορική για να εξασφαλίζουν ψήφουςκαι που η πολιτική και των δυο τους εξαντλείται στο να προωθήσουν τα συμφέροντα των πολύ πλούσιων της παρέας τους και να δώσουν δημόσιο χρήμα στα φιλαράκια τους, περιμένοντας να φάνε οι από κάτω τα ψίχουλα που θα ξεπεσουν.
Και δεν τα λέω προς στήριξη των Ντεμοκρατς που έσβησαν οποιαδήποτε προοδευτική φωνή στην Αμερική, αντικαθιστώντας τη με το δικαίωμα των τρανς να υπηρετούν στο στρατό κλπ μαλ@κιες και ανέβασαν στη προεδρία μια ετοιμοθάνατη μαριονέτα.
Αλλά πιο άξιος μιμητης της πολιτικής Τραμπ απ τον Μητσοτάκη δεν υπάρχει στην Ευρώπη, παρ όλα αυτά, δεν τον σιγοντάρησε... -
Επίσης μια κουβέντα για τον Μπουτάρη που σχωρεθηκε, δεν είπαμε ρε παιδιά, ούτε οι Αστοί της παρέας, που ήταν και της ταξεως τους... Ίσως δεν στάθηκε στο ύψος πολιτικών ανδρών όπως ο αρχικλέφταρος Νεοδημοκράτης δήμαρχος των 120 εκατομμυρίων, ή ο Ζορρό, ή τελευταία ο Κηραλοιφές, που χαιρουν εκτίμησης των Αστών, ίσως δεν ήταν αρκετά Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια και γι αυτό τον δέρναν οι μπατριώτες μακεδονομάχοι σουβλακοφάγοι... Τουλάχιστον άφησε τον Αρκτούρο και μερικά, καλά κρασιά...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην το λες, μίλησε με τον Τράμπ σήμερα και τον προσκάλεσε στην Αθήνα...
Ψοφάω να ακούσω περιγραφές στα κανάλια κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, μετά από τόσα που του έσουραν όταν στήριζαν την ολοκληρωτικιά χαχαχάρις...
Κατάφερε να του μιλήσει, επί το ορθότερο. Και μάλιστα 3 ημέρες μετά τον Ερντογάν ο οποίος και του υπέβαλλε πρώτος την σχετική πρόσκληση.
Με τα γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ να εξαϋλώνονται (καμία έκπληξη για όσους από εμάς γνωρίζουμε σε βάθος το βόθρο της ελλαδικής αριστεράς), το ΠΑΣΟΚ να ανακάμπτει (παρά τις ανεπάρκειες του σύντεκνου γιδοβοσκού) και τον χολυγουντιανών προδιαγραφών σύζηγο του Τάιλερ Μακμπέθ να ετοιμάζει την αλά ελληνικά κομματική εκδοχή των αμερικάνων γουόκ δημοκρατικών, είμαι πολύ περίεργος να δώ από που θα καταφέρει να αντλήσει ψήφους ο Κούλης - έχοντας από καιρό χαμένη την επαφή του με το χώρο της συντηρητικής πατριωτικής δεξιάς.
-
Για τον Μπουτάρη, ενώ ήταν ευπατρίδης, ο εναγκαλισμός του με το ΠΑΣΟΚ του έκανε κακό.
Για την πολιτική κατάσταση, το θέμα είναι πότε θα θάψουμε και στην Ελλάδα το πτώμα της αριστεράς, που είναι 34 χρόνια νεκρό και έχει βρωμίσει...
Από την άλλη κάτι τομάρια κατέλαβαν για λίγο κάποιους χώρους της πρεσβεία μας στο Βερολίνο, για να στηρίξουν τους τρομοκράτες που τίναξαν στον αέρα ένα κτίριο και έκαναν άστεγους τους κατοίκους του, φτιάχνοντας μια τεράστια βόμβα.
Δυστυχώς γλύτωσαν κάποιοι από την Νέμεση.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πως τα κατάφερε ο Κούλης να κάνει εχθρό τον Τραμπακουλα, με τον οποίο έχει ακριβώς την ίδια ρατσιστική νοοτροπία και ρητορική για να εξασφαλίζουν ψήφουςκαι που η πολιτική και των δυο τους εξαντλείται στο να προωθήσουν τα συμφέροντα των πολύ πλούσιων της παρέας τους και να δώσουν δημόσιο χρήμα στα φιλαράκια τους, περιμένοντας να φάνε οι από κάτω τα ψίχουλα που θα ξεπεσουν.
Γιατί ο Τραμπ είναι σωστός δεξιός ενώ ο Κυριάκος ειναι κάργα ΠΑΣΟΚ, χειρότερος και από το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του. Δεν έχει κάνει τίποτα δεξιό και τίποτα για τον κόσμο της εργασίας και του μόχθου, συνεχίζει να επιδοτεί τους τεμπέληδες και τους απλυτους.
-
Όσοι γνωρίζουν ελάχιστα μακροοικονομικά, όχι πολλά αλλά έστω τα βασικά, δεν μπορούν να περιμένουν μια πολιτική που αρκετές φορές παράγει δημοσιονομικά ελλείμματα λόγω συγκέντρωσης του πλούτου στα ανώτερα κλιμάκια της οικονομίας αυξάνει το δημοσιο χρέος και εκτυπώνει χρήματα για να το καλύψει, το οποίο χρήμα είναι το παγκόσμιο αποθεματικό του πλανήτη και για αυτό δύναται να δανείζεται και να εκτυπώνεται κατά το δοκούν, να μπορεί να αντιγραφεί και σε εμάς που είμαστε μια αγροτική, ως επι των πλείστον, μικρή οικονομία, δεν ελέγχουμε την εκτύπωση χρήματος και δεν συναλλάσσονται όλοι παγκοσμίως με το νόμισμα μας.
Το ότι πιθανόν μια ποσοτική χαλάρωση του νομίσματος μας θα μπορούσε να απελυθερωσει κάποιες πολτικες ενίσχυσης και ανάπτυξης ως προς τις επενδύσεις είναι ίσως ένα ρεαλιστικό σενάριο και μια σωστή πολιτική που θα μπορούσαμε να αντιγράψουμε ως έναν βαθμό. Το έλλειμα όμως που θα προκύπτει από μια τέτοια πολιτική σε βάθος χρόνου λόγω της μη αναδιανομής του παραγόμενου πλούτου και μεταφοράς του από τις χαμηλές οικονομικά τάξεις στις υψηλότερες που διαθέτουν τα μέσα παραγωγής του πλούτου, εάν δεν έχουμε συνεχως θετικό εξωτερικό ισοζύγιο (εμπορικό, πληρωμων) θα προκαλέσει ύφεση. Η ποσοτική χαλάρωση θα μπορούσε να υπερκαλύψει το έλλειμα αυτό ώστε να σταματήσει την ύφεση, η Ευρώπη όμως δεν έχει το εκτόπισμα αυτό ώστε το ευρώ να αποτελέσει παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα όπου θα επέτρεπε τέτοιες πολιτικές, πέρα από το γεγονός ότι το νόμισμα (ευρω) ως εργαλείο καλείται να εξυπηρετήσει μια σειρά διαφορετικών προοπτικών, διαφορετικών οικονομιών και εξωτερικών πολιτικών. Οποτε, είναι πολλές φορές πιο δυσκίνητο στις πολιτικές ποσοτικής χαλάρωσης που απαιτεί μια πολιτική σαν αυτήν που διαβάζουμε.
Προφανώς σε πιο τοπικό εθνικό επίπεδο η δίκη μας χώρα υπάγεται σε ευρωπαικούς κανονισμούς που εξυπηρετούν διαφορες ξεχωριστές οικονομίες!Γενικώς, δεν περίμενα να το πω αυτό για την κυβέρνηση αλλά υπάρχουν και χειρότερα με αυτά τα άσχετα που διαβάζουμε, τελικά στον δημόσιο διάλογο υπάρχουν και πραγματικά άσχετοι, που αν γίνουν κρίσιμη μάζα όπως πάει να συμβεί τις τελευταίες δεκαετίες και πάρουν την εξουσία θα δούμε σουρεαλιστικά σενάρια στην Ελλάδα καθώς θα υποδύονται πως κυβερνούν ωσάν η χώρα να ήταν μια μεγάλη δύναμη.
Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση κεντροδεξιά Κυριάκος και πιο δεξιά.....ωχ θεε μου! Η αριστερά στον κόσμο της ασχολείται με συνέδρια παρωδίες μέχρι να βρει τον βηματισμό της και το ΠΑΣΟΚ δεν αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη του χώρου με ξεκάθαρες πολιτικές προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα και λαό. Δεν έχω δει καμία παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ τελευταία με αρχή μέση τέλος για μια σειρά θεμάτων.
-
Και μετά από την έτεροδιαπίστωση και την περιγράφη καταστάσεων όπως κάνουν οι αριστεροί να περάσω στην πρόταση που πρέπει όλοι να παραθέτουν εάν θέλουν να έχουν και μα συμμετέχουν στον δημόσιο διαλογο.
Η πρόταση είναι η εξής γενική και απλη. Εθνική πολιτική δημιουργίας προστιθέμενης αξίας που απευθύνεται στο εξωτερικό. Εμεις πάσχουμε από τα παθητικά ισοζύγια, αυτά μας καταστρέφουν. Ακόμα και ο τουρισμός μας αυξάνει το έλλειμα. Τρέχουμε σαν τα χάμστερ στο ιδιο σημείο.
Πρέπει να εντοπίσουμε τα κενά που έχει η διεθνής αγορά, όλο και κάτι θα υπάρχει που μπορούμε να το κανουμε εμεις καλύτερα από τους άλλους λόγω γεωγραφικής θέσης και ένταξης μας σε τόσα διεθνή κλαμπ.
Εγώ έχω προτείνει εθνική σύμπραξη με το ελληνόκτητο τονάζ για μια σειρά επενδυτικών προτάσεων σε κολοσσούς του εξωτερικού ώστε να γίνουμε το κέντρο παραγωγής των Βαλκανίων, με σκοπό να αποκτήσουμε τεχνογνωσία που σε 20-30 έτη θα την παράγουμε εμείς ως made in greece.
Οι γειτονικές χώρες το έχουν ξεκινήσει αυτό εδώ και δεκαετίες.
Οι τελευταίες επενδύσεις σε εμπορικά hub κινούνται στην σωστή κατεύθυνση. Γίνεται η πρώτη μαγιά στο μυαλό πολλών πως ναι η Ελλάδα οντως μπορεί να είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός για την Ευρώπη. Πρέπει να το εξελίξουμε αυτό και να το ανεβάσουμε στο επειπδο της παραγωγής ώστε τα προιοντα να πάρουν την κοινοτική καταγωγή. Τόσα χρόνια στην Ευρώπη πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα αυτήν.
Μια πολιτική που ενισχύει τις μικρές βιοτεχνικές μοναδες διπλα στα λιμάνια και στα hubs, θα ήταν η αρχήΈνας ακόμα τομέας είναι η καθετοποίηση της αγροτικής παραγωγής. Είχα δημοσιεύσει μια εξαιρετική πρότυπη κάθετη μονάδα της επαρχίας με παραγωγή από πράσινη ενέργεια. Να προωθήσουμε παντού τα προιοντα από πράσινη ενέργεια. Να τα επιβάλουμε στην Ευρώπη. Μας επιβάλουν πράσινα οχηματα που μας διαλύουν τα ισοζύγια μας. Θα τους επιβάλουμε τρόφιμα που παράγονται από πρασινη ενέργεια κάτι το οποίο είναι στο συμφέρον της Ελλάδας με τόση ηλιοφάνεια και τα καθιστά ανταγωνιστικά χωρίς να εισάγουμε ενέργεια για την παραγωγή τους.
Το πράσινο υδρογόνο. Άπειρη θάλασσα, άπειρος ήλιος και αέρηδες.
Κτλ κτλ κλτ
Υ.γ Μη ξεχάσουμε, ηλεκτρονικό χρήμα. Δεν γίνεται να παλεύει η χωρα να σταθεί στα πόδια της και να γίνεται του Κουτρουλη ο γάμος σε διάφορους κλαδους που δεν συμβάλουν στα κοινά βάρη. Για εμένα υπερπατριώτης που φοροδιαφεύγει συστηματικά από δογματισμό είναι υποκριτής. Ούτε πατριώτης είναι, ουτε τίποτα.
-
Η αριστερά εξαυλώνεται όπως της αρμόζει.
Το ΠΑΣΟΚ θέλει και προσπαθεί. Είναι όμως κατώτερο των περιστάσεων. Έχει περιορισμένες δυνατότητες και στελεχιακό δυναμικό. Δεν μπορεί να φτάσει παραπάνω από αξιωματική αντιπολίτευση, είναι το ταβάνι του.
Ο Κυργιάκος έπαιξε πολύ με το "κέντρο" και τη λεγόμενη "γουόκ" ατζέντα. Δεν ξέρω αν είναι προσωπικές του απόψεις ή του το σύστησαν σαν πολιτική που θα φέρει ψήφους. Πληρώνει όμως ήδη το τίμημα των επιλογών του και θα το πληρώσει ακριβότερα στην πορεία.
Η μόνη δύναμη με αυξητικά ποσοστά θα είναι η συντηρητική δεξιά. Αυτή που ονομάζουν απαξιωτικά "ακροδεξιά" κυρίως τα κεντροαριστερά κόμματα, καταφέρνοντας απλώς να τους ενισχύουν. Καλά σ' αυτούς τόσο κόβει τόσο κάνουν. Αν τους έκοβε πιο πολύ θα ήταν και σε καλύτερη θέση πολιτικά.
Το θέμα είναι ποιος θα καρπωθεί τα οφέλη της ανόδου του χώρου? Η ΝΔ έχει απομακρυνθεί, κάτι Βελόπουλος, Λατινοπούλου, Νίκη είναι λίγοι. Εδώ πάντως θα παιχτεί το παιχνίδι. -
Δεν βλέπω τόσο έντονη την ανάπτυξη της συντηρητικής παράταξης όπως λες διότι στις χώρες που συμβαίνει αυτό, είναι αποτέλεσμα της βιομηχανικής τους ικανότητας. Δηλαδή οι βιομηχανίες τους ήθελαν φθηνό εργατικό δυναμικό που το βρίσκουν στους μεταναστες (όπως πηγες και εσυ) και καθώς δεν κατάφεραν να παραμείνουν ανταγωνιστικές και προχώρησαν σε απολύσεις οι τοπικοί ημεδαποί πληθυσμοί άρχισαν να βλέπουν ως ανταγωνιστές τους αλλοδαπούς. Ένας ακόμα λόγος είναι η πολιτισμική ένταση μεταξύ των πληθυσμών. Δεν το παραβλέπω αυτό. Είναι μια πραγματικότητα αλλά φαντάζομαι όχι στον βαθμό που περιγράφεται.
Σε εμάς, που δεν έχουμε στο ίδιο μεγεθος βιομηχανία και βιοτεχνια αλλά και έχουμε ελλείψεις από εργατικά χέρια στα χωράφια μια τέτοια πολιτική ατζέντα είναι θελκτική από υπέρ και ακροδεξιούς που δεν έχουν και τόσο τα ίδια επιχειρήματα με τους ευρωπαίους. Είναι κατάλοιπα άλλων εποχών που βρίσκουν αιτία και αφορμή τις συνθήκες στις ευρωπαϊκές χώρες για να βγουν στην επιφάνεια και στην δίκη μας χωρα. Αντίστοιχα είχε γίνει και την εποχή του 70 όπου με μια καθυστέρηση 10 ετών η χωρα ζούσε σε σοσιαλιστικές ιδέες όπως καις την τότε Ευρώπη.
Η Ελλάδα όμως σήμερα δεν αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα με τις βιομηχανοποιημένες χώρες της Ευρώπης. Δεν είμαστε εμείς ο τελικός προορισμός των μεταναστών αλλά αντιθέτως σε εμάς εγκλωβίζονται λόγω των πολιτικών αυτών που οι εδώ ακροδεξιοί επικροτούν.
Ενώ όσοι εντάσσονται χρησιμοποιούνται στα χωράφιαΔηλαδή είναι πολιτικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών που θα φέρουν σε αδιέξοδο την δίκη μας χωρα.
Προσοχή δεν λέω πως δεν έχουμε σοβαρά θέματα με κάποιες περιοχές που έχουν γκετοποιηθει και είναι απάνθρωπες και για τους μεταναστες και για τους Έλληνες, λέω πως το αίτιο της κατάστασης αυτής έχει αλλες πηγές από αυτές που αντιλαμβάνονται οι....υπερσυντηρητικοί
-
Αν δε βλέπεις την έντονη ανάπτυξη της συντηρητικής παράταξης, βάλε καινούργια γυαλιά και ξαναδιάβασε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών. Άθροισε για παράδειγμα τα ποσοστά Βελόπουλου + Νίκη + Λατινόπολου. Δεν είναι θέμα οπτικής γωνίας είναι μια πραγματικότητα.
Και μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αν το δούμε διεθνώς το θέμα, είναι ακόμα μεγαλύτερη η άνοδος.
Αλλά ως γνωστόν, η απομάκρυνση από την ακατάσχετη θεωρητικούρα και η ρεαλιστική αντίληψη της πραγματικότητας, δεν είναι από τα δυνατά σημεία της αριστερής σκέψης. Γι' αυτό εκλείπει και σιγά σιγά. Ότι δεν προσαρμόζεται στο περιβάλλον του εξαφανίζεται. Δεν το λέω εγώ, η φύση και η βιολογία το λένε .
-
Όλοι αυτοί σήμερα που μιλαμε είναι ένα 20% των ψηφοφόρων. Το υπόλοιπο 80% όχι μονάχα είναι απέναντι αλλά δείχνει τάσεις ακόμα και συνεργασίας κατά αυτού του 20%
Αυτό είναι πρωτοφανές στη σύγχρονη πολική ιστορία της Ελλάδας. Είναι πιο ευκολο μια δεξιά κυβέρνηση να συνεργαστεί με μια αριστερή με σκοπό να σταματήσει μια υπέρ δεξιά.
Σε κάθε περίπτωση, ο λαός δεν είναι πάντοτε σοφός, και για τις αριστερές και για τις δεξιές του επιλογές, διότι δεν έχει διαθεσιμα προς ανάγνωση και κατανόηση τα δεδομένα.
Δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα χωρίς να σου θέσουν όλα τα δεδομένα, πορεύεσαι στην τύχη και ότι βγει.
Και αφού το πας σε προσωπικό εδω βλέπω εσένα που δεν έχεις κυριολεκτικά ιδέα από οικονομία ....να μιλάς για οικονομία. Εσύ ψηφίζεις κιολας. Οποτε επιλέγεις με βάση το ένστικτο σου και ότι σου είπε κάποιος μπαρμπας που το μυαλό σου τον θεωρεί σοφό. Σαν εσένα εκατομμύρια. Και αριστεροί και δεξιοι. Δεν βγάζω κανεναν απ έξω, ούτε εμένα.
Αυτό εκμεταλλεύονται διαφορες πολτικες δυνάμεις λαϊκίστικες, και δεξιές και αριστερές, προτάσσοντας λύσεις χωρίς να εξηγήσουν τις συνέπειες αυτών των λύσεων.
Η μόνη λύση είναι η καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σε όσο δυνατόν πιο αντικειμενικές πληροφορίες ώστε να έχουν διαθεσιμα όλα τα δεδομένα των καθημερινών και εθνικών τους προβλημάτων για να θέσουν τα ζητούμενα ως προς την λύση τους.
-
Είπαμε, οι αριστεροί ξέρετε πάντα καλύτερα. Και σας φταίει ο κόσμος που δεν καταλαβαίνει την ορθότητα όσων λέτε...
Δεν ξέρω αν είναι θέμα "εγκεφαλικής βλάβης", από την τόση "πολιτική καρπαζιά" που τρώτε τόσα χρόνια ή συνειδητή άρνηση της πραγματικότητας. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι πάντως, η εν καιρώ "εξάλειψη" του είδους λόγω αδυναμίας προσαρμογής στο περιβάλλον του...
-
Να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις.
-
Φανη εσυ προσωπικά είσαι ο λόγος που έφυγαν πολλά μέλη από το φόρουμ αλλά είπαμε σε κρατούν δεν ξερώ και εγώ γιατί.
Το λένε ευθέως παρα πολλοί. Επιλογή της διοίκησης φυσικά και αποδεκτό.
Σβήσε τις ''προσωπικές επιθέσεις'' μου στον αντυ που του είπα ότι δεν έχει διαβάσει για αυτό δεν καταλάβαινει το τι του λέω, αλλά όχι όλες τις άλλες των υπολοίπων σε εμένα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φανη εσυ προσωπικά είσαι ο λόγος που έφυγαν πολλά μέλη από το φόρουμ αλλά είπαμε σε κρατούν δεν ξερώ και εγώ γιατί.
Τι σχέση έχει αυτό? Απλά είπες να πεις μια μ@λακία να περάσει η ώρα.
Χαρά μου εαν έφυγαν για εμένα, δεν ήξερα ότι έχω τόσο δύναμη. Επίσης, ποσώς με ενδιαφέρει εαν έφυγαν, δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου!
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το λένε ευθέως παρα πολλοί.
Μάλλον μόνο σε εσένα το λένε....χαχα!
-
Φανη σου έδωσαν εξουσία στην μικρή αυτήν κοινότητα. Και ο ανθρωπος φαίνεται όταν του δίνουν εξουσία στα χέρια του.
Είπα μια ''μαλακιά´ να περνάει η ωρα όταν με έχουν προσβάλει δυο φορές νωρίτερα.
Εδώ τις προάλλες ο άλλος εγραφε παραγράφους με κεκαλλυμενες ύβρεις και καθαρα προσωπική επίθεση εναντίον μου και στο τέλος έγραφε ευθείς συκοφαντίες και κατάφορα ψεύδη για την οικογένεια μου και τον κάλυψες σβήνοντας μονάχα την επίμαχη φράση (έπειτα από δεκάδες αναφορές μου) και αφήνοντας τον υπόλοιπο οχετό να με υποτιμά. Τι να λέμε;;;;
Και ζητούσες από εμένα να μην παρεκτρέπομαι !!!
Χαμός στα τσατ για τη συμπεριφορά σου αυτή.
Αντίστοιχα ειχες παρόμοιες αντιδράσεις σε αλλά θέματα όχι προφανώς δικά μου.
Ναι σε εμένα τα λένε, παραδόξως
-
Και πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει η άποψη αγνώστων σε ένα δικτυακό καφενείο?!?! χαχαχα....
-
Εάν δεν σε ενδιαφέρει το feedback για μια εργασία που σου αναθέτουν να φέρεις εις πέρας, τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
-
Δεν παρακολουθω το τοπικ ουτε γράφω συχνά, τα γιατι τα εχω εξηγησει
Αλλα μια στο τοσο γραφω μια παραγραφο
Μιας και διαλύθηκε το Συριζα είναι ευκαιρια να γράψω κάτι
Η χώρα κυβερνιεται από μια κακη κυβερνηση που δυστηχώς είναι η "ικανοτερη" (προσπαθησα να βρω αλλη λέξη αλλα δεν βρήκα οποτε την εβαλα σε αποσιωπητικά) που έχουμε από τους υπόλοιπους οι οποιοι είναι εντελως αχρηστοι κατα κύριο λόγο
Οι Συριζα απέδειξαν περιτρανα οτι τους ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο τα εσωκομματικά τους από το να βρουν λύσεις για την χώρα και να συνταχθουν ολοι μαζί εναντια στην κυβερνηση
Το ΚΚΕ είναι στην κοσμαρα του ετσι και αλλιως, είναι ευχαριστημένο με αυτό το 5-8% που παίρνει, χρησιμο κόμμα το θεωρω να εχουν φωνη οι εργάτες και να βοηθαει στα δικαιωματα τους με συγκεντρωσεις κτλ αλλα θα ήταν πιο χρήσιμο να μην λεει μονο οχι σε ολα και να συνεισφέρει και στην πολιτική.
Το Πασοκ εχει μικρό ταβανι με τα στελέχη που έχει και δεν βλεπω να αλλάζει κάτι σύντομα
Και η ακροδεξια στην γωνία κλείνει το μάτι και τρίβει τα χέρια , συντομα θα εχουμε κυβερνηση τύπου Μελονι , δηλαδη ακροδεξια με δημοκρατικο περιτυλιγμα. Ειναι ζητημα χρόνου. Δεν βλεπω να γινεται στις επόμενες εκλογες οπου βλέπω να βγαινει ξανα ο γιος του Δρακουμέλ και η ΝΔ
Αυτά από μενα και το τι βλέπω απογοητευμενος εντελως από την πολιτική στην χώρα μας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2