-
Εργολάβος να μην είναι...
Πάντως μονάχα από τα σίριαλ και τα τηλεπαιχνίδια που έκανε στις καλές ημέρες της τηλεόρασης κάτι βιλιτσες τις βγάζεις.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το γνωρίζεις ότι είναι από πλούσια οικογένεια;;;;; Έτσι;;;; Δεν τα έφτιαξε τα χρήματα επί ΠΑΣΟΚ. Άλλοι έφτιαξαν χρήματα και περιουσίες και επί ΠΑΣΟΚ. Αλλά το παίζουν αντιπασοκ
Και πες ότι είναι μια πλούσια που πάει και παριστάνει την φιλολαϊκή. Δεν είναι έτσι διότι η οικογένειά της έχει παράδοση στον τόπο στα πολιτικά πράγματα με συγκεκριμένες απόψεις εδώ και δεκαετίες, αλλά άντε πες.
Εσύ όμως ρε megane που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, ούτε έχεις επιχειρήσεις ούτε τίποτα, ψηφίζεις μεν δεξιούς πλούσιους που η πολιτική τους δεν είναι φιλολαϊκή αρκει να μην είναι οι λεγόμενοι αριστεροί;; Εάν ναι.... Αυτό ποτέ δεν σε έβαλε σε σκέψεις;;;
Να με συμπαθάς φίλτατε. Ποιος σου είπε ότι ψηφίζω δεξιούς? Μήπως με μπερδεύεις με άλλο? Είμαι ένας απλός άνθρωπος που απλά σιχαίνεται οτιδήποτε ακροδεξιό και ακροαριστερό. Όσο για τους λεγόμενους αριστερούς όπως τους αποκαλείς, δεν σου πέρασε εσένα ποτέ από το μυαλό, πως είναι δυνατόν αυτοί που σκίζουν τα ιμάτιά τους για το λαό, που λένε ότι αυτοί είναι οι λαικοί που νοιάζονται που, που που, να έχουν τόσο πλούτο και να κουνάνε το δάχτυλο στους κακούς δεξιούς?
-
Μα το πιο λανθασμένο κριτήριο είναι να ψηφίζεις σύμφωνα με την δυνατότητα πλουτισμού και περιουσία του πολιτικού που σου προτείνει μια λύση παρά με το δικό σου. Εάν κάποιος σου προτείνει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θα σου αποφέρει μια άνεση ως προς την επιβίωση την δική σου, έναν σεβασμό, κάποια εξοικονόμηση χρημάτων, κάποια παραπάνω έσοδα και ότι άλλο επιθυμείς και εσύ στέκεσαι με το εάν αυτός που στο προτείνει έχει πλούτο, χωρίς να γνωρίζεις το πώς τον απέκτησε είναι λάθος. Εάν είναι απατεώνας και είναι γνωστό οκ να δεχτώ την κριτική σου.
Εσύ προσωπικά γνωρίζεις τις πηγές εσόδων της οικογένειας της Έλενας;;;; Γνωρίζεις εάν έχουν φορολογηθεί;;; Εάν ναι κατάθεσε μας τις γνώσεις σου. Για να σχολιάζεις τις εποχές ΠΑΣΟΚ προφανώς γνωρίζεις ότι το σπίτι χτίστηκε από τα έσοδα τους που είναι προϊόν παράνομης πράξης και πολιτικών συντεχνιών.
Μήπως είναι η σύνταξή του πατρός της που τις έδωσε αυτήν την οικονομική άνεση;
-
Μα το πιο λανθασμένο κριτήριο είναι να ψηφίζεις σύμφωνα με την δυνατότητα πλουτισμού και περιουσία του πολιτικού που σου προτείνει μια λύση παρά με το δικό σου. Εάν κάποιος σου προτείνει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θα σου αποφέρει μια άνεση ως προς την επιβίωση την δική σου, έναν σεβασμό, κάποια εξοικονόμηση χρημάτων, κάποια παραπάνω έσοδα και ότι άλλο επιθυμείς και εσύ στέκεσαι με το εάν αυτός που στο προτείνει έχει πλούτο, χωρίς να γνωρίζεις το πώς τον απέκτησε είναι λάθος. Εάν είναι απατεώνας και είναι γνωστό οκ να δεχτώ την κριτική σου.
Εσύ προσωπικά γνωρίζεις τις πηγές εσόδων της οικογένειας της Έλενας;;;; Εάν ναι κατάθεσε μας τις γνώσεις σου. Για να σχολιάζεις τις εποχές ΠΑΣΟΚ προφανώς γνωρίζεις ότι το σπίτι χτίστηκε από τα έσοδα τους που είναι προϊόν παράνομης πράξης και πολιτικών συντεχνιών.
Μήπως είναι η σύνταξή του πατρός της που τις έδωσε αυτήν την οικονομική άνεση; Μήπως είναι λεφτά σαν αυτά που επί δεκαετίες έβγαζαν οι Έλληνες εργολάβοι που πουλούσαν διαμερίσματα με λεφτά σε σακούλες;;;
Τα κριτήρια που ψηφίζει ο καθένας είναι υποκειμενικά και είναι υπό συζήτηση εαν είναι σωστά ή λάθος.
Από που προέρχεται ο πλούτος της κυρίας αυτής, δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι ότι ο πλούτος αυτός, εν προκειμένω η πισίνα υπάρχει. Το ότι μας λέει ότι είναι από το 85 είναι σχετικό/ άσχετο.
Ξανα ρωτάω εγώ. Πως έχω πλούτο, έχω πισίνα και κουνάω το δάχτυλο στους άλλους πλούσιους? Πως γίνεται να έχω πλούτο, να έχω πισίνα και να φωνάζω για το λαό. Σου ακούγεται εσένα φυσιολογικό? Δεν βλέπεις τίποτα το μεμπτό? Γι αυτό το λόγο άλλωστε δεν έγινε χαμός σε όλη τη χώρα από την φωτογραφία που ανέβηκε στα social media?
Και δεν θα πω τίποτα για την παραίτησή της εξαιτίας του ντόρου. Έπαιξε και αν ναι πόσο ρόλο έπαιξε η πισίνα?
Το καλό της υπόθεσης και πρέπει να της πω μπράβο είναι ότι είχε το σθένος να παραιτηθεί και να δώσει και την έδρα... -
Μισό λεπτό.... Όποιος έβγαζε επί ΠΑΣΟΚ χρήματα είναι απατεώνας;;;;
Μα δεν κατανοείς ότι κρίνεις σε λάθος βάση;;;; Εσύ τόσα χρόνια θεωρείς ότι κρίνει του άλλους πλούσιους;;; Κομμουνίστρια είναι και ασπάζεται τον Μαρξ ως οικονομικό σύστημα;;; Ή αριστερή, σοσιαλίστρια κτλ;;;;
Κουνάει το δάχτυλο για το ότι εσύ πληρώνεις ένα αγαθό (για παράδειγμα το ρεύμα) ως εμπόρευμα. Αυτό εσένα σε ενδιαφέρει ή όχι;;;; Αυτή μπορεί να το πληρώσει. Εσύ που δεν μπορείς...συμφωνείς να φωνάζει για σένα;;;;
Θα ήταν μεμπτό όπως λες εάν είχε αντικρουόμενα συμφέροντα. Εάν πουλούσε αγαθά σε τιμές εμπορεύματος και κουνούσε το δάχτυλο σε όσους το κάνουν. Γνωρίζεις ότι κανει κάτι τέτοιο;;;;;
Δεν παραιτήθηκε για την πισίνα. Προφανώς αυτό είναι μια ηλιθιότητα, ηλίθιων. Προφανώς έχει ελεγχθεί πολλάκις και είναι δικά της χρήματα και της οικογένειας της και τα κάνει ότι θελει. Γνωρίζεις ότι μια πισίνα αυτού του μεγέθους κοστίζει 25-30Κ. Σκέψου τι αυτοκίνητα έχουν όλοι τριγύρω και κάνε την αναλογία. Νεόπλουτοι από το πουθενά έχουν πιο ακριβά αυτοκίνητα από αυτήν την γούβα που λέμε πισίνα.
Δεν έχεις καταλάβει τον λαϊκισμό που υπάρχει για το θέμα;;; Δεν μιλώ υπέρ της για να την υποστηρίζω. Μιλώ για να καυτηρίασω την λογική μας όταν ψηφίζουμε
Παραιτήθηκε για μια απαξιωτική φράση της για "το παιδί της πλύστρας που έγινε πλούσιος από την πολιτική".
-
Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πως οι αυτοαποκαλούμενοι άεργοι αγωνιστές δεν τίποτα περισσότερο από φασιστάκια που πουλάνε φούμαρα…
-
Εσύ το έχεις καταλάβει;;;;
-
Για να στο λέει..
-
Μισό λεπτό.... Όποιος έβγαζε επί ΠΑΣΟΚ χρήματα είναι απατεώνας;;;;
Μα δεν κατανοείς ότι κρίνεις σε λάθος βάση;;;; Εσύ τόσα χρόνια θεωρείς ότι κρίνει του άλλους πλούσιους;;; Κομμουνίστρια είναι και ασπάζεται τον Μαρξ ως οικονομικό σύστημα;;; Ή αριστερή, σοσιαλίστρια κτλ;;;;
Κουνάει το δάχτυλο για το ότι εσύ πληρώνεις ένα αγαθό (για παράδειγμα το ρεύμα) ως εμπόρευμα. Αυτό εσένα σε ενδιαφέρει ή όχι;;;; Αυτή μπορεί να το πληρώσει. Εσύ που δεν μπορείς...συμφωνείς να φωνάζει για σένα;;;;
Θα ήταν μεμπτό όπως λες εάν είχε αντικρουόμενα συμφέροντα. Εάν πουλούσε αγαθά σε τιμές εμπορεύματος και κουνούσε το δάχτυλο σε όσους το κάνουν. Γνωρίζεις ότι κανει κάτι τέτοιο;;;;;
Δεν παραιτήθηκε για την πισίνα. Προφανώς αυτό είναι μια ηλιθιότητα, ηλίθιων. Προφανώς έχει ελεγχθεί πολλάκις και είναι δικά της χρήματα και της οικογένειας της και τα κάνει ότι θελει. Γνωρίζεις ότι μια πισίνα αυτού του μεγέθους κοστίζει 25-30Κ. Σκέψου τι αυτοκίνητα έχουν όλοι τριγύρω και κάνε την αναλογία. Νεόπλουτοι από το πουθενά έχουν πιο ακριβά αυτοκίνητα από αυτήν την γούβα που λέμε πισίνα.
Δεν έχεις καταλάβει τον λαϊκισμό που υπάρχει για το θέμα;;; Δεν μιλώ υπέρ της για να την υποστηρίζω. Μιλώ για να καυτηρίασω την λογική μας όταν ψηφίζουμε
Παραιτήθηκε για μια απαξιωτική φράση της για "το παιδί της πλύστρας που έγινε πλούσιος από την πολιτική".
Είπα εγώ ότι όποιος έβγαλε λεφτά επι ΠΑΣΟΚ είναι απατεώνας? ΠΩς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα?
Πάντα υπήρχε λαικισμός, είναι το βούτυρο στο ψωμί του συστήματος.
Αν κατάλαβα καλά, μου λες ότι η κυρία αυτή, η πλούσια, φωνάζει για τις ακριβές τιμές των προιόντων που πληρώνω και είναι "καλή" ενώ οι άλλοι επίσης πλούσιοι που δεν φωνάζουν είναι "κακοι"
Λες επίσης ότι είναι σύμπτωση ότι ανήκει σε ένα κόμμα που θεωρεί τον απλό λαό δικό του, ότι μόνο αυτό πονάει για τις κακουχίες του.
Δεν ξέρω εσύ αν τα βλέπεις αυτά όμορφα, εγώ βλέπω ότι με κοροιδεύουν. ΟΛΟΙ!!! -
Ακριβώς αυτό το τοσο απλό! Οποιος θέλει πιο περίπλοκα νοήματα στην πολιτική καλο είναι να διαβάσει για αυτήν στην σχετική βιβλιογραφία! Και είναι πολύ μεγάλη ξεκινώντας από το κοινωνικό συμβόλαιο πριν κάτι αιώνες! Εφόσον δεν ανοίγει ούτε μια σχετική σελίδα παρα στέκεται στο τι λένε οι γύρω του, στα καφενεία, ο κάθε μπαρμπας και συγγενής του κτλ, τότε ναι αυτό το τόσο απλό κριτήριο!
Δηλαδή, όποιος πλούσιος φωνάζει για θεματα που άπτονται των συμφερόντων σου είναι καλο και οποιος πλούσιος σου κάνει την ζωή δυσκολη για τα συμφέροντα άλλων είναι κακό!!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!
Τα υπόλοιπα είναι επιτηδευμένος λαϊκισμός για να φαντάζεσαι ότι έχεις τα ιδια συμφέροντα με πλούσιους, φοροφυγαδες, κληρονόμους, σώγαμπρος, προικοθήρες, κτλ!
Για το ΠΑΣΟΚ αντιλήφθηκα πως σχολιάζεις το γεγονός ότι έχτισαν το σπίτι τους την δεκαετία του 80
Ερώτηση.... εάν κάποιος φτωχός παρει δάνειο για να αποκτησει σπίτι όταν οι τράπεζες καταρρέουν και η οικονομία επίσης ειναι πιο λογικό από μια πλούσια απόγονο μιας οικογένειας να χτίζει σπίτι ;;;
Όταν λες κάτι φιλολαϊκό, προφανες δεν είναι το κόμμα να χαρακτηρίζεται ως λαϊκό κόμμα;;;; Ότι μέσα στον λαό θα υπάρχουν και διαφορες απόψεις δεν αναιρεί το γεγονός ότι τι κόμμα είναι φιλολαϊκό!
-
Δεν το είπε ακριβώς έτσι.
Είπε "Τον χορτασμένο να μην τον φοβάσαι.Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι.Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία". Δηλ. λέει πως οι πλούσιοι εξ'αρχής ( π.χ. ακόμη και κληρονόμοι,εισοδηματίες) είναι ο.κ. Οι φτωχοί που κάνουν περιουσία είναι επικίνδυνοι.
Κι αυτή η κυρία πιστεύει σε σοσιαλιστική,αριστερή,σοσιαλδημοκρατία ή δημοκρατικό σοσιαλισμό; (όπως θέλετε πείτε το..)Tο πιστεύω της είναι χειρότερο κι από το αν έχει ή δεν έχει πισίνα...
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν το είπε ακριβώς έτσι.
Είπε "Τον χορτασμένο να μην τον φοβάσαι.Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι.Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία". Δηλ. λέει πως οι πλούσιοι εξ'αρχής ( π.χ. ακόμη και κληρονόμοι,εισοδηματίες) είναι ο.κ. Οι φτωχοί που κάνουν περιουσία είναι επικίνδυνοι.
Κι αυτή η κυρία πιστεύει σε σοσιαλιστική,αριστερή,σοσιαλδημοκρατία ή δημοκρατικό σοσιαλισμό; (όπως θέλετε πείτε το..)Tο πιστεύω της είναι χειρότερο κι από το αν έχει ή δεν έχει πισίνα...
Μια χαρά τα είπε! Το πλύστρα δεν είναι βρισιά, αλλά το τρύπιο σώβρακο είναι προφανές πως είναι ένα υπερβολικό σχήμα λογου που έρχεται σε αντιδιαστολή με το κολοσσιαία περιουσία!
Θίχτηκαν όλα τα λαμόγια και απατεώνες που ταυτίστηκαν με την δήλωση αυτή! Μη σκίσουν κάνα καλσόν θα πω εγώ που δεν έχω και φόβο να με παρεξηγήσουν οι μεγάλες προσωπικότητες!
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα, μη παρεξηγηθείς, αλλά διαβάζω από δημόσια πρόσωπα διαφορα που είναι η ντροπή της ντροπής!
Δεν αναφέρει ότι μονάχα οι πλούσιοι πρέπει να μπαίνουν στην πολιτική! Αυτό είναι λανθασμένο συμπέρασμα, το συμπέρασμα είναι ότι είναι κακό να βγάζεις λεφτά από την πολιτική και όχι το ανάποδο!
Για αυτό το ατόπημα που επι της ουσιας είναι κριτική στην επιλογή του να γινεις λαμόγιο σείστηκε το Ίντερνετ! Και η ιδια είχε τα παντελόνια να αφήσει τα αξιώματα και τα λεφτά του βουλευτή! Το ότι διαφοροι μπουρτζοβλαχοι που την ψέγουν σήμερα κατα καιρούς κρίνουν την φύση άλλων ανθρώπων και όχι την επιλογή στην παρανομία, δεν απασχολεί τον δημόσιο διάλογο! Τότε, δεν τρέχει κάστανο!
-
Όλοι οι πλούσιοι, έγιναν πλούσιοι κλέβοντας από φτωχούς.
Το αν έκλεψε ο ίδιος, ή ο θείος του στη χούντα, ή ο πατέρας του στη κατοχή ή ο προπάππος του στη τουρκοκρατια κλπ δεν κάνει σπουδαία διαφορά.Αλλά πάλι καλά που υπάρχουν και κεντρώα, κατά τον μεγκαν, κορίτσια του λαού, που μας φροντίζουν και τα ψηφιζουμε...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το αν έκλεψε ο ίδιος, ή ο θείος του στη χούντα, ή ο πατέρας του στη κατοχή ή ο προπάππος του στη τουρκοκρατια κλπ δεν κάνει σπουδαία διαφορά.Αυτό είναι απλά μια οπτική του μαρξ θεωρώντας πως ο πλούτος είναι συγκεκριμένος! Αυτό το αξίωμα και η επέκταση του για την φύση της αξίας εν τέλη οπως λένε πολλά συγγράματα οδήγησε σε λάθη στην ανάλυση της παραγωγής που όλοι οι μετέπειτα οικονομολόγοι το διόρθωσαν/ συμπλήρωσαν !!!! Αλλά κανεις από αυτούς δεν έγινε γνωστός!
-
Βλακείες ενός αποτυχημένου κακομοίρη του 19ου αιώνα που έχουν καταρριφθεί 1000 φορές αλλά τις στηρίζουν οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας και οι ανίκανοι.
Αυτό για το Όλοι που γράφτηκε.
-
Το αν έκλεψε ο ίδιος, ή ο θείος του στη χούντα, ή ο πατέρας του στη κατοχή ή ο προπάππος του στη τουρκοκρατια κλπ δεν κάνει σπουδαία διαφορά.Αλλά πάλι καλά που υπάρχουν και κεντρώα, κατά τον μεγκαν, κορίτσια του λαού, που μας φροντίζουν και τα ψηφιζουμε...
Να με συμπαθας σύντροφε. Δεν μου αρέσει τέτοια συμπεριφορά. Έπρεπε να την βάλουν να πληρώσει από την τσέπη της τα 86 χιλιάρικα. Να δεις για πότε θα το σκέφτονταν διπλά και τριπλά πριν κάνουν τέτοιες ηλιθιότητες υπουργοί και βουλευτές. Για πες μας τώρα κι εσύ οι 600-700 χιλιάδες αδερφών του που εκτέλεσε ο Στάλιν το 35-36 ήταν έγκλημα ή απλά ένα μικρό εσωτερικό πρόβλημα που λύθηκε με πολύ απλό και δίκαιο τρόπο?
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να με συμπαθας σύντροφε. Δεν μου αρέσει τέτοια συμπεριφορά. Έπρεπε να την βάλουν να πληρώσει από την τσέπη της τα 86 χιλιάρικα. Να δεις για πότε θα το σκέφτονταν διπλά και τριπλά πριν κάνουν τέτοιες ηλιθιότητες υπουργοί και βουλευτές. Για πες μας τώρα κι εσύ οι 600-700 χιλιάδες αδερφών του που εκτέλεσε ο Στάλιν το 35-36 ήταν έγκλημα ή απλά ένα μικρό εσωτερικό πρόβλημα που λύθηκε με πολύ απλό και δίκαιο τρόπο?
Ποιος Στάλιν καλέ μου άνθρωπε!!!!!!
Τι δουλειά έχει ο Στάλιν με την χιλιοειπωμενη ατάκα της Ακρίτα που όλοι μας έχουμε πει για διάφορους πολιτικούς λαμόγια " βρωμουσε το χνωτο τους όταν μπήκαν στην πολιτική ή το τρύπιο σωβρακο κλπ " και έγιναν πάμπλουτοι σε 10-20 χρόνια με μετοχές , καταθέσεις και αφανείς συμμετοχές σε δεκάδες επιχειρήσεις.
Αν κατάλαβα η τύπισσα του ΣΥΡΙΖΑ παραιτείται γιατί έχει...πισίνα στο σπίτι της από τον μπαμπά και την μαμά της και έχει βγάλει πολλά λεφτά από τηλεοπτικές σειρές, θεατρικά , σενάρια κλπ , δεν είναι από πολιτική οικογένεια αν δεν κάνω λάθος.
Η άλλη εξόπλισε το γραφείο της με ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτά και οκ , απλά να τα γυρίσει πίσω, σε φάση - και είμαι σίγουρος πως ισχύει το σκεπτικό αυτό για ακοπους πλούσιους δεξιούς όπως η όμορφη κρητικια- έλα μωρέ ένα συλλεκτικό ρολεξ ή ένα καλοεξοπλισμένο μικρό premium SUV είναι η ζημιά πως κάνουν έτσι οι γύφτοι;
Σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα παραιτήθηκε υπουργός γιατί μια μέρα λέει πήγε σχολείο το παιδί του με το υπουργικό αυτοκίνητο; Το θυμάστε;
Και εμείς εδώ προσπαθούμε να συνεννοηθούμε και να σου ο Στάλιν και το ΠΑΣΟΚ, κάθε 5-6 πόστ ΣΤΑΛΙΝ - ΠΑΣΟΚ και στο τσακιρ κέφι να σου και ο αιμοσταγής Βελουχιώτης , και οι άλλοι στο φεστιβάλ 80 χρόνια μετά χοροπηδάνε με συνθήματα του ΕΑΜ ΕΛΑΣ!!!!!
ΛΟ - ΒΟ - ΤΟ - ΜΗ μας έχουν κάνει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι κανένας Έλληνας, πειραματόζωα είμαστε, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
-
Ότι είπα για την Ακρίτα ήταν συγκεκριμένο. Για την Κεφαλογιάννη ήταν επίσης συγκεκριμένο. Επέτρεψε μου να ξέρω πολύ καλά γιατί ανέφερα και τον Στάλιν. Αν τώρα εσύ διάβασες τα λεγόμενα μου και δεν έβγαλες νόημα πάω πάσο φίλε.
-
έχω πισίνα και κουνάω το δάχτυλο στους άλλους πλούσιους
Σιγά τον μεγάλο πλούτο, λιγότερο από ένα καινούριο μικρό αυτοκίνητο κοστίζει η κατασκευή μιας χτιστής πισίνας (οι προκάτ ακόμα φτηνότερες). Εξάλλου το θέμα της Αριστεράς δεν είναι μια πισίνα, ή ένα αυτοκίνητο, αλλά η κατοχή των μέσων παραγωγής (εκεί είναι τα πολλά λεφτά και κυρίως η εκμετάλλευση της υπεραξίας της εργασίας του Λαού). Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου Μανωλιό μου...
ΥΓ: Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη Βουλευτή, δεν με ενδιαφέρει καν. Μιλάω για τα πολιτικά κριτήρια του κόσμου.
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλακείες ενός αποτυχημένου κακομοίρη του 19ου αιώνα που έχουν καταρριφθεί 1000 φορές αλλά τις στηρίζουν οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας και οι ανίκανοι.
Πως φαίνεται Βασίλη ότι δεν έχεις διαβάσει περί οικονομίας και κοινωνίας...
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιος Στάλιν καλέ μου άνθρωπε!!!!!!
Κλασικό πέταμα μπάλας στην εξέδρα...
-
Ότι είπα για την Ακρίτα ήταν συγκεκριμένο. Για την Κεφαλογιάννη ήταν επίσης συγκεκριμένο. Επέτρεψε μου να ξέρω πολύ καλά γιατί ανέφερα και τον Στάλιν. Αν τώρα εσύ διάβασες τα λεγόμενα μου και δεν έβγαλες νόημα πάω πάσο φίλε.
Οτι δηλαδή εσύ έβγαλες νόημα και τα έγραψες;
Αφού ο Στάλιν σκότωνε πολιτικούς αντιπάλους πριν 100 χρόνια, βάζει χαλιά δεκάδων χιλιαδων ευρώ με τα λεφτά σου, μια κόρη που κληρονόμησε τη θέση βουλευτή απ το μπαμπά της που ήταν Νεοδημοκράτης...
Αυτό που έκανε ο Στάλιν, ήταν ο ορισμός του πέναλτι! Για τη κόρη του μπαμπά της, θα δούμε το VAR... Όχι άλλο λεμόνι στα χόρτα. Η πίτσα τρώγεται με τα χέρια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2